View Full Version : PLS HELP SPE6NO E !!!
zna4iii imam edna priqtelka koqto e na 13 god.-navur6eni i iska da pravi sex s mom4e koeto si haresva ot 7 meseca dotuk dobre no tq o6te nqma cikul tova 6te i pre4i li,6te i sazdade li problemi pi6a na vas za da moje tq da vidi kakvo e mnenieto na dr az i kazvah 1000000 pati da ne go pravi no tq e ubedena 4e iska pls kajete mi moje li da i stane ne6to kato ne i e do6lo :(
tc tc...na 13,nqma cikul o6te,a e trugnala da pravi sex... :shock: ako moje6 q ubedi da iz4aka pone o6te 2-3 godini ako ne i pove4e,za6toto tva e nenormalno da po4va na 13.do 16-17 ve4e 6e e stanala kurva.kato si go haresva tva mom4e da si stanat gadjeta ama 6to tq burza da se ebe???e vse pak si e neiniq jivot i to 4ovek kato nqma mozuk v glavata,nikoi drug ne moje da mu go nalee.da si pravi kvoto znae.ti pone znae6,4e si opitala da q spre6.ne znam 6to vsi4ki tolkova burzat da porastnat i ne si izjivqvat detstvoto.sled nqkolko godini kato po4ne da osuznava nqkoi ne6ta 6e vidi kva gre6ka e napravila i mnogo 6e sujalqva,no nein si problem. [-( samo posle da nqma temi:bremenna li sum i tem podobni.pone i kaji da se obrazova malko po vuprosa,6toto sum sigurna,4e po4ti ni6to ne znae... :smt018
No_LiMiTe^f
10-16-2006, 16:48
Ако е истина ще й стане топва че е МНОГО малка!Още не мисли трезво явно и ти! Осъзнайте се е деца! :smt044
alkobalko
10-16-2006, 16:54
tc tc...na 13,nqma cikul o6te,a e trugnala da pravi sex... :shock: ako moje6 q ubedi da iz4aka pone o6te 2-3 godini ako ne i pove4e,za6toto tva e nenormalno da po4va na 13.do 16-17 ve4e 6e e stanala k***a.kato si go haresva tva mom4e da si stanat gadjeta ama 6to tq burza da se ebe???e vse pak si e neiniq jivot i to 4ovek kato nqma mozuk v glavata,nikoi drug ne moje da mu go nalee.da si pravi kvoto znae.ti pone znae6,4e si opitala da q spre6.ne znam 6to vsi4ki tolkova burzat da porastnat i ne si izjivqvat detstvoto.sled nqkolko godini kato po4ne da osuznava nqkoi ne6ta 6e vidi kva gre6ka e napravila i mnogo 6e sujalqva,no nein si problem. [-( samo posle da nqma temi:bremenna li sum i tem podobni.pone i kaji da se obrazova malko po vuprosa,6toto sum sigurna,4e po4ti ni6to ne znae... :smt018
Напълно подкрепям. Деца, изживейте си детството пълноценно, а не бързайте да порастнете.
да е*а и шматки... един хубав бой.. само не мога да си обясня кви са тия желания на 13 години... тя кво разбира от секс и т.н. :evil:
като го харесва не означава че тр да си легне с него...
това ли е любовта ? само СеКс...
още дете, тръгнала да ми мисли за е*ане... :smt013 ... нз проблемът в мен ли е но не ми го побира главата просто... :shock: :? :o :shock:
баси тъпата пикла маина ... тя не може да мисли а трагнала секс да пераи ... каи да хои по хуаво да се гръмне ...
Остъйте ги младите ве, щом се обичат да се вземат, ама да не ми мрънкат после като си натрошат главите :D те са си виновни :D
Кажи и да не го прави и това е..
и стига вече с тези теми... на 13 НЕ Е ДОБРЕ от всяка гледна точка, няма какво да се коментира.
Лек ден и внимавайте с постъпките..