PDA

View Full Version : qdosana sum na nqkoi ot moderatorite

10-16-2006, 19:13
zna4i mn se draznq...bahti postoqnno se zakliu4vat temi...6to ne zakliu4ite istinskite temi ebavki, a zakliu4vate takiva, po koito mn se komentira i moje da sa istinski s istinski problemi...moderatori stegnete se malko 6te ne istriete temite ebavki...kato naprimer tazi za toq deto spal s priqtelq si...a????? imate si nqkfo izgradeno mnenie i tfa e...prestanete....puk ako iskate i moita tema zakliu4ete ve4e ne mi puka...bahti foruma bahti ne6toto

Kisses_P
10-16-2006, 19:21
модераторите заключват по тяхна преценка.. не им се бъркай

10-16-2006, 19:27
az si izqvqvam mnenieto...ne im se burkam...6toto kfoto i da kaja ne moga da popre4a, no spored men ne e pravilno do zakliu4vat realni temi i v su6toto vreme da ostavqt nqkfi ebavki!

Cosmo
10-16-2006, 19:45
ami kato znaesh che kakvoto i da kajesh nqma da povliq zashto vyobhste se izkazvash :evil: :evil: :evil: :-k :-k :smt013 :smt011 :smt017

tedinkata_
10-16-2006, 19:47
az si izqvqvam mnenieto...ne im se burkam...6toto kfoto i da kaja ne moga da popre4a, no spored men ne e pravilno do zakliu4vat realni temi i v su6toto vreme da ostavqt nqkfi ebavki!

saglasna sum s teb :!: :!: :!:

Kahn_Fan
10-16-2006, 19:57
Браво :) Нацелил/а си правилния раздел! :wink:

bulgarche
10-16-2006, 21:23
Добре де, ако нещо не ти харесва недей да влизаш...няма да загум много без теб (форума де и собствениците), а и да те поседват много...шефчетата да помислят по въпроса. Сега едва ли ще ти сеобърне особено голямо внимание. Има си правила които трябва да се спазват.

д-р Ох..Сърби
10-16-2006, 21:38
zna4i mn se draznq...bahti postoqnno se zakliu4vat temi...6to ne zakliu4ite istinskite temi ebavki, a zakliu4vate takiva, po koito mn se komentira i moje da sa istinski s istinski problemi...moderatori stegnete se malko 6te ne istriete temite ebavki...kato naprimer tazi za toq deto spal s priqtelq si...a????? imate si nqkfo izgradeno mnenie i tfa e...prestanete....puk ako iskate i moita tema zakliu4ete ve4e ne mi puka...bahti foruma bahti ne6toto

Абе модераторите се кефат повече и от нас като четат темите ебавки ... :::

10-16-2006, 22:53
А ве модераторите са жени! Зако задаваш тъпи въпроси?

exelero
10-16-2006, 22:55
А ве модераторите са жени! Зако задаваш тъпи въпроси?

Е тва ме сцепи :) те не са хора нали :mrgreen:

10-17-2006, 04:58
Абе последния път когато се сдърпах с модератори в дата.бг(още съм оеден в правотата си, ама карай) те ми се ядосаха, намразиха ме и ми преебаха целия труд който съм положил във форумът им. След това аз просто им теглих една майна и ги гледам колко смешно продължават да се гаврят със форумния ми труп :D смисъл че аз не влизам във форума, ама 1 седмица съм с бан там, а една не съм и така се получава някъква странна гавра с труп и на мене ми е супер смешно като проверрявам дали съм с бан там и разбера че съмч бил баннат защото вчера е валяло а днес е слънчево:D така че не се бъркай в модераторските работи, щото после има да им се смееш на сеирите....

angel4e_s_krila
10-17-2006, 06:40
Пхахах ми 1-во земи се регни и 2-ро земи пиши на кирилица,пък после се ядосвай #-o къпишшш