View Full Version : Moderated:Имам симптомите да ми дойде, но не ми идва ...
zna4i zakusnqva mi s 3 dni!imam si vsi4ki simptomi 4e 6et mi doide no ne idva!ne sum pravila sex,a denq v koto trqbva6e da mi doide s gadjeto mi samo se natiskahem na golo,no bez svur6vane i nqkvi izcepki!napravo nz kvo stava!ne6to sum se spekla mng qko!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
miloto_girl_4e
10-17-2006, 18:54
Абе споко, на мен така ми беше последните 2 пъти, имах сипмтоми, всичко на 6, но не ми идваше когато трябваше.. първият път минаха 2-3 дни и пих аспирин и на следващата сутрин ми беше дошло, а вторият път нищо не пих, закъсня 5-6 дни, но дойде.. явно има промени заради смяната на сезона..
emi spokoino du6ice i az imam vsi4ki simpotmi ama ne mi idva daje sym pravila sex 6te ti doide sigurno mn sme se pritesnili ili zaradi smqnata na sezonite i ni zakasnqva.haha pone az taka se ospokoqvam
anichkaaa
10-17-2006, 20:32
Spokoino-nqma ot kakvo da se pritesnqva6,6tom ima6 simptomite za idvaneto na cikula 6te ti doide.Ne se pritesnqvai izli6no,za6toto ako nqma da ti doide organizma ti nqma da se podgotvq za takova ne6to i da si pravi bazici s tebe. :wink:
shtom imash PMS shte ti doide,na mn momi4eta im zakysnqva tezi meseci-smqnata na sezoni vliqe,a i mn dr neshta.ne se trevoji izlishno-prosto nqma za kakvo:)
^FIESTA^_M
10-18-2006, 22:37
При моята приятелка беше още по кошмарно.Беше и закъсняло с цели 10 дена и не знаехме какво става,понеже бяхме сигурни един в друг.На 10-я ден нещо се бяхме скарали и от нерви и ярост и дойде и се сдобрихме най благополучно.И според мен нервите помагат за скорошно идване на "мръсната кръв", поне от това, което съм забелязвал при момичетата, с който съм бил...