View Full Version : Moderated by W.I.M.: Да харесваш заради чуждо мнение ?
juliana_joli
10-17-2006, 18:42
Abe iskam da vi pitam ne6to... Slu4valo li vi se e da haresvate edno mom4e/momi4e, samo 6toto drugite vi kazvat 4e ste podhodq6ti edin za drug??? Pls pi6ete mnoo mi e int kvo mislite...
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Scarabey
10-17-2006, 18:50
Ми определено не,и не знам дали ще ми се случи някога.Обикновено не се влияя от приятелите ми или който и да е,кой да харесвам или кой не.Много пъти са ми казвали,че си подхождам с някои момчета,но когато просто не ме привличат нищо не може да се промени
Ami do sega ne mi se e slu4valo,no vliqnieto poprincip na priqtelite e mnogo silno,taka 4e moje da ti vglubqt ne6to.
IlLuSi0nS`
10-17-2006, 18:52
хахха не ми се е случвало.. и мисля че е невазможно да харесаш някой щото ти казали че ше си подхождате хахахах тфа е тъпо т.е. ти си тъпо лапе :)
white_chik
10-17-2006, 18:54
Еми не мисля,че можеш да харесваш някого,само защото другите казват,че си отивате,тва е адски тъпо.Виж,може би околните могат да те накарат да се замислиш,но само толкова,нищо повече.Един човек или ти харесва,или не
tedinkata_
10-17-2006, 18:56
-Ne -ne bix bila s dadeno mom4e samo zashtoto nqkoi e kazla che si podxojdame :shock:
Abe hora az samo pitam ne sum kazala 4e go haresvam za tva :-D Moje i da sum tupo lape ama ne go dokazvam samo s edin vupros :D
при условие, че харесваш някого заради чуждото мнение, значи ти не изпитваш нищо към него, а просто си го втълпяваш, защото едва ли не така се изисква от теб - да си с подходящия!
He3HauKa
10-18-2006, 06:18
E ne tova ne mi se e sluchvalo ama mi see sluchvalo da haresvam nqkogo ,ama priqtelite mi mnogo go narejdaha i mi izprotivq neshto :smt017
Th3WildAng3l
10-18-2006, 07:15
Не ми се е случвало. Не давам на хората да ми се месят в живота още по-малко да ми говорят такива работи.
No_LiMiTe^f
10-18-2006, 07:48
Не-ако аз самата не го харесвам и не намирам нещо в него,не бих го харесала!
IKisseDAGirL
10-18-2006, 08:26
не!
другите могат да ми казват каквото си щат, но ако аз не преценя сама, че наистина е така... [-(
Не,не ми се е случвало.Този някой не може да заповядва на сърцето ми.То избира кой да обичам.
alkobalko
10-18-2006, 13:50
Никога не ми се е случвало. Още повече, че за мен това е доста тъпо. Да харесвам заради чуждото мнение не ми се струва никак привлекателно. Хорските думи не могат да заповядат на сърцето ми да обича.
kobrichka
10-18-2006, 14:49
Не не ми се случвало,но не вярвам да ми се случи,но никога нищо не се знае.Значи при условие че аз не харесвам даденото момче и не испитвам нищо към него,няма начин НИКОИ по никакъв повод да ми каже че сме мн сладички и аз да тръгна с него просто защото хората така са казали,аз съм човек които живее за себе си а не за хората няма начин да тръгна с даденото момче.Но това си е лично мое мнение
FiRe_LaDy
10-18-2006, 14:53
Ne mi se e sluchva po prostata prichina che mnenieto na drugite ne me interisuva.Ako na men ne mi haresva - dreme mi che na drugite im haresva.Vseki ima pravo na lichen izbor.Vsichki mojem da mislim i da precenim dali haresvame nqkoi ili ne,a ne da slushame kvo kazvat drugite ...
PerfectStrang3r
10-18-2006, 17:23
Не ми се е случвало :)
Tender Poison
10-18-2006, 19:53
Не ми се е случвало,но не защото не се влияя от чуждото мнение(но не и чак до толкова),а и защото по принцип в компанията,с която се движа може да се каже,че мнението ми е доста искано и да не кажа дори необходимо и винаги преди да направят нещо приятелите ми се запитват до мен :oops: