PDA

View Full Version : Xodim ot 7 meseca

10-17-2006, 19:17
zdraweite. iskam da wi popitam za mnenieto wi, ne da wi iskam sywetite. Xodq s edno momche blizo 7 meseca. i dwamata sme na po 15 godini. ne sme prawili seks do sega (zaedno), az izobshto ne sym. winagi sym mislila, che nqma da imam gadje tolkowa rano, koeto da me wyzbujda i t. n. na tezi godini, prosto zashtoto nikoga ne sym imala istinsko gadje, koeto da ne se dyrji kato momchence ot 3ti klas. ta iskam da kaja s towa, che ne sym wqrwala da iskam da prawq seks predi pone 16 godini. Strannoto sega e, che mnogo iskam da go naprawim, absoliutno sigurna sym w nego, che nqma da me zareje sled towa, che dyrji mnogo na men i taka natatyk. Ta molq wi za mnenieto wi... i poneje masowo horata (normalnite) mislqt kato was tuk (t. e. ako spish s nqkoi ot rano si kurwe) za takawa li shte me mislite?

sunshine_
10-17-2006, 19:25
mi...spored men nqma problem 6tom i dvamata go iskate,puk i ti si 100% sigyrna v nego...
ti kazva6 4e za teb e normalno da go napravi6 na 16god a sega si na 15-ne e koi znae kakva razlika...
o6te pove4e 7meseca sa dostatu4no dokazatelstvo za liubovta my...qsno e 4e e seriozen i vuob6te ne e za ednoto 4ykane!
az ti kazvam moito mnenie-nqma ni6to lo6o v tova osobeno pri tezi obstoqtelstva.6tom vruzkata vi e seriozna nikoi nqma osnovanie da misli kakvoto i da bilo za teb,kamo li puk 4e si kyrva!
aide yspex

awanturistkata{P}
10-17-2006, 19:29
ima razlika mejdu tova da se otdade6 na nqkogo kogoto obi4a6 i na kogoto vqrva6....i tova da se 4uka6 sas seki sre6tnat(kakto kaza ti kurve) az li4no za prav pat pravih sex na 15 tva prevra6ta li me avtomati4no v kurve....ako naistina go iska6...i se 4uvsta6 gotova...go napravi nqma ni6to lo6o...

romantichna^
10-17-2006, 19:31
mi...spored men nqma problem 6tom i dvamata go iskate,puk i ti si 100% sigyrna v nego...
ti kazva6 4e za teb e normalno da go napravi6 na 16god a sega si na 15-ne e koi znae kakva razlika...
o6te pove4e 7meseca sa dostatu4no dokazatelstvo za liubovta my...qsno e 4e e seriozen i vuob6te ne e za ednoto 4ykane!
az ti kazvam moito mnenie-nqma ni6to lo6o v tova osobeno pri tezi obstoqtelstva.6tom vruzkata vi e seriozna nikoi nqma osnovanie da misli kakvoto i da bilo za teb,kamo li puk 4e si kyrva!
aide yspex
syglasna:)

the_destiny
10-17-2006, 19:32
Нормално е, той ти е гадже все пак - би трябвало да те възбужда :D А това дали ще те зареже ... who knows :?:

10-17-2006, 19:34
o az mnogo go obicham i moga da go kaja zashtoto se poznawame ot kakto se pomnq. e ne se bqhme wijdali nqkolko godini, ni poddyrjahme komunikacii.
ne kazwam che si kurwe, prosto powecheto hora taka mislqt. pri men zawisi ot obstoqtelswata. puk i za men ne e wajno samo towa ami i nachina na mislene i t. n.

Cuddly
10-17-2006, 19:47
Според мен к*рва те прави бройката, а не кога си легнала с някого (е, разбира се да не си на 12-13, че и такива ги познавам, ама това вече е от простотия). Така че, спокойно, не си к*рва! Иначе мисля, че не е нужно да се съобразяваш с мнението на хората тук, ако ти самата се чувстваш готова да го направиш. Пък и никой не може да ти каже "Направи го" или "Недей". Това ми мнението по въпроса. Успех! :D

10-17-2006, 19:52
Prosto iskam mnenie

MuJIoTo
10-17-2006, 19:54
Според мен к*рва те прави бройката, а не кога си легнала с някого (е, разбира се да не си на 12-13, че и такива ги познавам, ама това вече е от простотия). Така че, спокойно, не си к*рва! Иначе мисля, че не е нужно да се съобразяваш с мнението на хората тук, ако ти самата се чувстваш готова да го направиш. Пък и никой не може да ти каже "Направи го" или "Недей". Това ми мнението по въпроса. Успех! :D

Nap1lno s1glasna ...

miloto_girl_4e
10-17-2006, 19:56
15 години определено не са много, но от една страна не са и малко...
Ходите от 7 месеца, за 15 годишни тийнейджъри това си е доста стабилна връзка, той те възбужда, имаш му доверие, искаш първият пи път да е с него, явно и го обичаш..
Аз лично те подкрепям :!:

. Marto.cool . .
10-17-2006, 23:46
Pri tezi obstoqtelsta moga da ti kaja samo napravi go 6tom se 4ustva6 gotova i uverena a i iskam da ti kaja 4e ako go napravite 6te se sblijite o6te pove4e i 6te te nerazdelni taka da se kaje :) Uspeh ti jelaq :)

alkobalko
10-18-2006, 04:18

Nap1lno s1glasna ...
И аз съм напълно съгласна.

BLaCk_LaDY_
10-18-2006, 05:36

Nap1lno s1glasna ...
И аз съм напълно съгласна.

=D> =D> =D>

10-18-2006, 05:38
zdraweite. iskam da wi popitam za mnenieto wi, ne da wi iskam sywetite. Xodq s edno momche blizo 7 meseca. i dwamata sme na po 15 godini. ne sme prawili seks do sega (zaedno), az izobshto ne sym. winagi sym mislila, che nqma da imam gadje tolkowa rano, koeto da me wyzbujda i t. n. na tezi godini, prosto zashtoto nikoga ne sym imala istinsko gadje, koeto da ne se dyrji kato momchence ot 3ti klas. ta iskam da kaja s towa, che ne sym wqrwala da iskam da prawq seks predi pone 16 godini. Strannoto sega e, che mnogo iskam da go naprawim, absoliutno sigurna sym w nego, che nqma da me zareje sled towa, che dyrji mnogo na men i taka natatyk. Ta molq wi za mnenieto wi... i poneje masowo horata (normalnite) mislqt kato was tuk (t. e. ako spish s nqkoi ot rano si kurwe) za takawa li shte me mislite?

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=59935
Чети отдолу...

sexy_tigar4e_MM
10-18-2006, 16:01
ne e 4ak tolkova rano :-k i az ne tolkova go napravih. vseki e svoboden da pravi sus sebe si kakvoto re6i.I ne ne si "kurve" i ne mislq 4e ima povod da bude6 "obqvena" za takava-ima6 si seriozan priqtel- normalno e da iska6 da pravish sex s nego. moje6 da bude6 s4itana za "kurve" ako zapochnesh si otvarq6 karakata na vseki,koito ti popadne( izvinqvam se za na4ina,po koito se izrazih) :smt008 :smt008 :smt008

I love YANKO

sexy_tigar4e_MM
10-18-2006, 16:03

=D> =D> =D> =D> :smt006 :smt006 =D> =D> =D>

sexy_tigar4e_MM
10-18-2006, 16:04
15 години определено не са много, но от една страна не са и малко...
Ходите от 7 месеца, за 15 годишни тийнейджъри това си е доста стабилна връзка, той те възбужда, имаш му доверие, искаш първият пи път да е с него, явно и го обичаш..
Аз лично те подкрепям :!:
=D> =D> =D> =D> =D> :smt006

shopov
10-23-2006, 07:57
hodeh s edno momi4e nekade kum 6-7 meseca samo 6te vi kaja edno na teq po mladite!!!
ne 4e sum mn golem de no karai :P
ako se pritesnqva mn ili se sramyva da vi kaje ne6to ili da ve {} togava spored men e izli6no da prodaljavate moqta vruzka traq to4no 3 sedmici nema6e i tolko vednaga se razbra 4e tq se sramyva ot men 4e q e sram na men predi tva mi kazaha 4e e sramejliva no az emi mn i posle sledva6tite 6meseca samo kakda se izraza emi doigravah vruzkata kato nai na kraq pra6tah SMS s nekvi si gloposti neq ybijdah a q pitah ne6to ama ot imeto na nekoi moi fr:)P=) 6ot ve4e mi pisna samo sedim na 1 moqsto az naprava ne6to i ko posle samo si 4akam i taka zemete si polyka ot tyka ako mojete de ako ne sry pojelavam na dryg da ne se slujva taka kasmet

shopov
10-23-2006, 08:02
da dopulna ako se zagledah v nekoe momi4e ili se zagovoreh mi se surde6e egati nali ? :-k

YmNa`BlOnDiNkA
10-23-2006, 18:09
ei mili4ka....tva 4e iska6 da pravi6 sex s gadjeto si i to pri polojenie 4e ste zaedno 7 meseca...nqma ni6to lo6o!No nikoi nqma pravoto da te sudi ili puk da te s4ita za kurva,...kurva mogat da te narekut ako zapo4ne6 da pravi6 sex sus vsqko vtoro mom4e(ne pravi tova)
Postupkata ti ne e kurvenska :wink: Yspeh

Nasindo
10-23-2006, 18:15

Ами по това ,което прочетох разбирам ,че не си някво курве... доста добре мислиш и показваш ,че ти пука за сексуалния ти житов...Също така мисля ,че няма да сгрешиш ако го направите...Важното е да намирате смисъла в това и да го правите с любов ,а не от любопитство...

п.п Да добавя също ,че според мен курве не значи момиче ,което спи с много маже ,а според мен характера определя една жена като курве или типичната кучка!(лично мнение)
:-s
Хайде със здраве O:)