PDA

View Full Version : obyrkana sym:(

ABPopA
10-18-2006, 12:16
zdraveite, iskam da spodelq s vas ne6to i ako mojete da mi pomognete s7s nqkoi s7vet 6te s7m vi mn blagoradna... ta moq problem e sledniqt... haresah si edno mom4e.. stra6niq krasavec:D no i adskiq ... jenkar! az iskam da imam ne6to s nego i imam nekfo privli4ane no na si4ki kaam 4e toj samo me kefi! za6toto neiskam da izglejdam adskata ligva i naivna ! si4ki mi kaat 4e ne e za mene, 4e az 6te s7m mu porednata broika, a tq e mnogo... zabihme se 2 dni podred... ot togava vse nemojem da se skiv, ili az ili toj nemoje... naistina neznam kakvo da pravq!:{ kak moga spored vas da mu privle4a vnimanieto, kak v7ob6te edno takova mom4e koeto e sviknalo na vr7zki samo za sexa za nqkolko dni , ta kak moje takova mom4e da b7de privle4eno ot momi4e.. :d 100% ima i tuk podobni mom4eta... kajete mi kakvo vi vpe4atlqva:D hehe da mu zv7nq li ako toj ne mi znne za kafe, da mu pi6a li.. uuuf :D

{_^PaS$IoN`KiSs^_}
10-18-2006, 12:33
Emi spored men takiva mom4eta sa sviknali momichetata da im padat v krakata,da gi tursqt i svalqt.Shte privlechesh vnimanieto mu ako se durjish po nedostupno,ne mu pokazvai golqmo vnimanie i mnogo sipatii,zashtoto shte si edna ot vsichki,koito tichat sled nego :roll: za sega ne mu se obajdai,izchakai toi da te potursi,shte vidish,che shte e dosta uchuden kak taka ne si porednata,na koqto e zavurtql glavata :wink:

ABPopA
10-18-2006, 12:37
damn damn i az taka misleh 4e e nai-dobre:D za6toto toj e sviknal da ima vsqka ... az govorih s7s sestra mu i tq kaza 4e koqto e iskal - q e imal... ama me e strah kato se praq na nedost7pna da ne e sama da se precakam:(

koalka
10-18-2006, 13:10
И като му привлечеше вниманито какво?Ще излезете ли?
А след това?Пак ще те зареже и ще си му бройка.Това има много малка вероятност да се промени.Ти акъл имаш ли?Не се заяждам,но просто да не стане така,че да хлътнеш много по него,на прага да се влюбиш и той да ти каже чао.Мисли малко.-не се забърквай с него,защото ще страдаш.Но ако искаш бъди с него,но не си мисли,че ще изкарате много време.

alkobalko
10-18-2006, 14:14
А след това?Пак ще те зареже и ще си му бройка.Това има много малка вероятност да се промени.Ти акъл имаш ли?Не се заяждам,но просто да не стане така,че да хлътнеш много по него,на прага да се влюбиш и той да ти каже чао.Мисли малко.-не се забърквай с него,защото ще страдаш.Но ако искаш бъди с него,но не си мисли,че ще изкарате много време.
И аз съм на мнение, че няма смисъл да се забъркваш с момче като него. Такива индивиди много трудно могат да се променят. Това си им е в кръвта и е доста трудно да влезеш в сърцето му и да го задържиш само за себе си. По-добре не се занимавай с него, за да не страдаш повече.

iiirish
10-18-2006, 14:30
съгласна съм с Aleandra! такъв човек не може да го промени всяка, а от личен опит мога да ти кажа, че колкото по-преданно ги обичаш, те толкова по те заебават от всякъде. спри да се занимаваш с неподходящи :!:

baby girl
10-19-2006, 05:53
И аз съм на мнение, че няма смисъл да се забъркваш с момче като него. Такива индивиди много трудно могат да се променят. Това си им е в кръвта и е доста трудно да влезеш в сърцето му и да го задържиш само за себе си. По-добре не се занимавай с него, за да не страдаш повече.
и заз съм съгласна

baby girl
10-19-2006, 05:54
и аз съм съгласна ,направих малка грешка и за това го пиша отново

jony
10-19-2006, 06:42
abe baby girl ti vuv vsqka tema prai6 takiva gre6ki be??? mnooo si zle! tolko li ti trqq toq koeficient? do6la si tuka da se opitva6 d pomaga6 na drugite! ako celta ti ne e takava, po-dobre iz4ezvaj!
А по темата мога да кажа, че съм съгласен с другите да не се захващаш с тоя, но ако много го искаш по-добре е да се правиш на недостъпна ;)

sunny_girl16
10-19-2006, 06:43
Ами щом има такъв характер , трудно ще го промениш, дори и да искаш. Все пак може и да се получи ама внимавай да не ти разбие сърцето, защото явно така прави с повечето момичета

10-19-2006, 07:47
Аз до 16год. гадже не мога да хвана(обаче не съм детствен :D ) пък гледай го тоя вече бройки има!Явно има голямо самочувствие.Ако бях на твое място (въпреки,че съм момче :-D ) щях да го напусна!Той и с тебе ще скъса след време.Няма смисъл.По-добре си хвани някое добро момче с чуство за хумор,което умее да се държи добре с теб(това ми е автопортрета),а не да те счита за "поредната".