View Full Version : Една добра тема само за момичета
Кои части на тялото и общо взето какво искате да ви правим ние момчетата по време на секс. Кво имам впредвид - напишете вашите най-големи секс фантазии.
БОЛИ МЕ ФАРА АКО ИМА ТАКАВА ТЕМА ВЕЧЕ!!!
И ВСЕ ПАК ПИШЕ ЧЕ Е САМО ЗА МОМИЧЕТА!!!
Papagal4e
10-19-2006, 14:39
емиии..ще искам да гали и да целува гърдите ми..да ми целува врата..много страстни целувки и така
az obi4am mom4eto da e leko pod4ertavam leko grubo!da prekarva raka ot krasta nagore grubi4ko i da mi q zabie v kosite prez tova vreme da me e pritisnal grubo i da me celuva po vrata!obi4am da laha mnogo strast! \:D/
She-Devil
10-19-2006, 18:23
отскоро с моя практикуваме писнг. кефи ме
опитай \:D/
отскоро с моя практикуваме писнг. кефи ме
опитай \:D/
Тва е отвратително, но от друга страна и полезно. Урината е полезна обаче е полезно да пиеш само собствената си урина чуждата не толкова.
Аз харесвам секс на обществени места, в даскало или в някой парк, ако падне някъде другаде също може. Спалнята е скучтна!
assassingirl
10-20-2006, 07:55
mnogo sa ne6tata koito mogat da me pobyrkat....celuvkite po vytre6nata strana na bedrata mi me karat da nastryhvam...celuvki po vratleto ..vyob6te vsqkakvi glezotiiki :) mai si padam pove4e po lubovnata igra otkolkoto po sy6tinskata 4ast...vidi6 li vajnoto e kak 6te predrazpoloji6 momi4eto nekoi 4uvstfeno masaj4e...celuvki po cqloto tqlo..padam si i po experimentite...ei tezi ne6ta pravqt sexa neopisuemo izjivqvane(est tezi ne6ta ne se otnasiat samo do momi4eto ne trqbva da se prenebregva i mujkata 4ast) taka 4e hora glezete partniora si i ako mu e haresalo(v koeto sym sigurna) 6te vi otvyrne sys sy6toto :)
Силно се възбуждам когато мъжете галят и мачкат гърдите ми. Когато хапят леко настръхналите им зърна или ги щипят с пръстчета. Също така обожавам разходката на палави мъжки пръсти между бедрата си, нежното засмукване на клитора и облизването по цялата дължина на цепката ми с грапав и игрив мъжки (понякога и женски) език. Това са малка, но съществена част от нещата, които лично мен ме възбуждат страхотно много. :P
Аз пък много оби4ам когато сме в такава поза която да не е лице в лице, да ме целува по гърба и раменете. Страшно възбуждащо ми е :oops: