View Full Version : PLS momi4eta kajete mi ... pritesnena sam..
tatqn4eto
10-19-2006, 12:21
molq vi momi4eta kajete mi - normalno li e sled sex pri urinirane da mi pari otdolu nqolko dni -1 -2 :( mnogo e nepriatno i kofti.. dali ne sam bolna ot neshto i kakvo ako da :oops: :cry: molq vi badete iskrenni :roll: ne iskam da hodq na ginekolog zashtoto me e sram i strah :-# :|
ako gti e za parvi pat e normalno 1 ili dva pati no ne i dni ako pak ne e za parvi pat ne e normalno
tatqn4eto
10-19-2006, 12:27
ami da za parvi pat mi beshe naskoro ama sledvashtite 2 pati pak mi beshe taka :(
emi v takav sly4ai ne e normalno ili ima6 nqkakva infekciq ili e ne6to drygo no i v dvata sly4aq si e seriozno i 6tom te e sram trqbva da nameri6 jena ginekolog nqma6 ne6to koeto i tq da nqma taka4e nqma sramno gledai si zdraveto to e nai vajno
Виж сега мила, тва което го описваш не е нормално да става след секс. Мисля си така като те слушам 4е може би имаш цистит - това е възпаление на пико4ните пътища. От ли4ен опит ти го казва, тъй като аз съм боледувала няколко пъти от това и симптомите са същите. Лошото е 4е трябва да се лекуваш и да пиеш антибиотици ина4е се влошава. Аз първия път като ми се слу4и не му обръщах внимание 4-5 дена и една сутрин като отидох да пишкам и в урината ми имаше кръв. Лекарката каза 4е инфекцията се е развила и затва така се е полу4ило. Така 4е те съветвам да отидеш на лекар - хубавото е 4е не ти трябва гинеколог в слу4ая - ли4ният ти лекар ще ти изпише рецепта за лекарствата които да пиеш. Може разбира се и да не е това, но както го описваш на това ми прили4а, така 4е най-добре иди на лекар да не стане по-лошо. Айде успех :D
molq vi momi4eta kajete mi - normalno li e sled sex pri urinirane da mi pari otdolu nqolko dni -1 -2 :( mnogo e nepriatno i kofti.. dali ne sam bolna ot neshto i kakvo ako da :oops: :cry: molq vi badete iskrenni :roll: ne iskam da hodq na ginekolog zashtoto me e sram i strah :-# :|
При цистита повече боли, отколкото пари.Мисля, че не е това. Може да се е протрила просто. И на мен ми се е случвало да ми пари, нормално е. А това за гинеколога!?! Та той по цял ден гледа п*тки. Да не мислиш, че твоята ще е по различна? Много го интересува човека. Пък и има жени гинеколожки...какво му е срамното!?! Не те е срам като правиш секс, а на гинеколог те е срам да отидеш. Това са глупости, я се стегни. Така или иначе ще ти се наложи да отидеш някой ден. Няма да стискаш кълки цял живот я.. ](*,)
emi ako si go pravila samo nqkolko puti do sega moje i da ti pari..i az bqh taka :wink: ne se pritesnqvai
lifestyle
10-24-2006, 16:15
Напълно нормално първите няколко пъти да ти пари.....
cskamoni4ka
10-24-2006, 16:17
Нормално е.
lady_bird
10-24-2006, 17:14
znae6 li,vsi4ko si ti e nared. az li4no ne sum go imala tozi problem,no mi e napravilo vpe4atlenie,4e ve4e vse pove4e momi4eta se oplakvat ot tova.
Като те е срам и страх от гинеколог не се еби
MrAsNiKa
10-24-2006, 17:18
znae6 li,vsi4ko si ti e nared. az li4no ne sum go imala tozi problem,no mi e napravilo vpe4atlenie,4e ve4e vse pove4e momi4eta se oplakvat ot tova.
Просто защото все повече момчета не знаят какво правят и осъкатяват момиченцата :evil:
. Marto.cool . .
10-24-2006, 18:19
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=30863 :smt108
о дааа спокойноо на мен ми е така всеки път, просто там е най-нежното място и при лющенето на клетки което става през половия акт вагината се инежва още повече и на мен ми е така всеки път, не чак по един два дена примерно 2-3-4 пъти като пишкам и ми минава