PDA

View Full Version : uf kajete mi seriozno

jorooooooo
10-19-2006, 16:08
momicheta kajete mi kakwo trqbwa da naprawi 1 myj zada wi wkara w legloto ?

10-19-2006, 16:09
da ne se durji kato prostak,kakto ti v momenta. [-X

vvs_go
10-19-2006, 17:07
basi temata

naia
10-19-2006, 17:18
хаха ми трудно хаха

10-19-2006, 18:51
kupi si edno ferrari s cvyat cherven i shte imash kolkot si momiche poiskash..

Tempestjuji
10-19-2006, 18:55
kupi si edno ferrari s cvyat cherven i shte imash kolkot si momiche poiskash..

хората са си го казали..колата сваля жената.... или по-точно колата свяля курвата..ама нали така или иначе ти тряя само за креватна гимнастика.....

LoRinSeR
10-19-2006, 19:00
Ами достатъчно пари, може би момичетата тук ще отрекат, защото изпитват "първата си любов", но си е така ... Хубава кола, с червен цвят за предпочитане ( като моята ) ;-)

10-19-2006, 19:13
Абе винаги съм се чудел една жена кого би предпочела, човек в спортна кола за 1.5 милиона долара, или човек във луксозен майбах, или човек във няккакъв черен джип(аз смятам като забогатея да си купя именно джип) Вие кво мислите?

She-Devil
10-19-2006, 19:21
една вечер дискотека на твой разноски и свирката ти е в кърпа вързана, пък ако ме кефиш мое и повече

10-19-2006, 23:33
Темата е добра въпросът е че няма такива момичета които пускат тук. Тука са некви от детската градина дето им пада още първото зъбче! Та както и да е темата наистина е готина въпросът е че ги затапи и те нямат кво да кажат щото са... правилно деца кажете го всички на един глас
3
2
1
ПРОСТИИИИИИИИИИИИИ!!!

Amayo
10-19-2006, 23:41
Готина кола с грозен и тъп шофиор не е гаранция за ебалник. Трябва и индивидът да е в гъзарско състояние. :arrow: готин :arrow: с самочувствие и поведение на гъзар :arrow: модерен - прически дрехи ала бала :arrow: да се отбива в фитнеса честичко не е зле.
Ако се изпълнят всичките тези препоръки цяло чудо ще е да не вкарваш батальони от разгонени женски в ергенската бърлога.

10-19-2006, 23:45
Готина кола с грозен и тъп шофиор не е гаранция за ебалник. Трябва и индивидът да е в гъзарско състояние. :arrow: готин :arrow: с самочувствие и поведение на гъзар :arrow: модерен - прически дрехи ала бала :arrow: да се отбива в фитнеса честичко не е зле.
Ако се изпълнят всичките тези препоръки цяло чудо ще е да не вкарваш батальони от разгонени женски в ергенската бърлога.

В БГ тва не върви много но в Америка тва им е фикс идея Само затва се омъжват !!!

Amayo
10-19-2006, 23:46
Баш тука върви :lol: . И кво омъжване :smt017 нали говориме за шибинг?

10-19-2006, 23:52
Баш тука върви :lol: . И кво омъжване :smt017 нали говориме за шибинг?

без мангизи ня брак слд няма и секс.
да си виждал некой клошар да ебе жена???

Amayo
10-19-2006, 23:56
Еми то се подразбира бе умен - като ше е модерен с готина кола и тн.. се ше има кинтеро за кафенца и подаръчета...

marina star
10-20-2006, 03:54
EXACTLY!!!!!!!!!!

alkobalko
10-20-2006, 04:33
EXACTLY!!!!!!!!!!
Точно. Всичко, което изброихте до сега може да ви помогне да вкарате някоя курва в леглото си. Но едно момиче с достойнство, което има самоуважение никоа не би паднало толкова ниско.

10-20-2006, 06:15
EXACTLY!!!!!!!!!!
Точно. Всичко, което изброихте до сега може да ви помогне да вкарате някоя курва в леглото си. Но едно момиче с достойнство, което има самоуважение никоа не би паднало толкова ниско.Айде бе! :D не ме убеди много :D

jony
10-20-2006, 06:27
достатъчно кинти и ако ще и да нямаш уши пак ща ебе! :mrgreen:

She-Devil
10-20-2006, 09:01
amayo има ли смисъл да ти казвам колко си тъп ? ](*,) \:D/

Amayo
10-20-2006, 10:45
EXACTLY!!!!!!!!!!
Точно. Всичко, което изброихте до сега може да ви помогне да вкарате някоя курва в леглото си. Но едно момиче с достойнство, което има самоуважение никоа не би паднало толкова ниско.Айде бе! :D не ме убеди много :D
Права е. Ама темата е как да вкараме момиче в леглото. А не как за срок от половин година да вкараме едно момиче с достойнство в леглото. :lol:

gotinam
10-20-2006, 10:51
Четох наскоро за един руски олигарх, който се разнообразявал, като ебял всички манекенки, дори си купил собствена модна агенция за тази цел. Нещеш ли, въднъж една от манекенките обявила, че никога няма да си легне за каквито и да е пари с който и да е мъж. Олигархът се амбицирал, открил точно коя е тази манекенка, партил агентите си, предложили и 1 млн. долара и вечерта същата тая "морална" мацка се появила в хотела му. Олигархът я погледнал, извадил един плик с пари, подметнал го към нея и казал "Върви си курво!".

Тъй, че старата истина е, това което не се купува с пари, се купува с много пари.

Ако имаш достатъчно авторе на тази тема, може да си купиш всяко момиче, дори и мен. Въпреки, че не съм най-моралната тук, но поне бих се изпазарила здраво. Мисля, че с тези моралистките обаче, може да миниш доста по евтинко ;-)

Cuddly
10-20-2006, 10:55
Четох наскоро за един руски олигарх, който се разнообразявал, като ебял всички манекенки, дори си купил собствена модна агенция за тази цел. Нещеш ли, въднъж една от манекенките обявила, че никога няма да си легне за каквито и да е пари с който и да е мъж. Олигархът се амбицирал, открил точно коя е тази манекенка, партил агентите си, предложили и 1 млн. долара и вечерта същата тая "морална" мацка се появила в хотела му. Олигархът я погледнал, извадил един плик с пари, подметнал го към нея и казал "Върви си курво!".

Тъй, че старата истина е, това което не се купува с пари, се купува с много пари.

Ако имаш достатъчно авторе на тази тема, може да си купиш всяко момиче, дори и мен. Въпреки, че не съм най-моралната тук, но поне бих се изпазарила здраво. Мисля, че с тези моралистките обаче, може да миниш доста по евтинко ;-)

=D>

MrAsNiKa
10-20-2006, 11:03
Ох миличките ми те
За парички ще направите всичко
Амаа всичкооооо
Да не говорим, че и с много малко средства си давате
Дори и да имате пари не е желателно да се истървате пред момичетата вярно си е че ще ви харесат именно заради тях
Абе курвейтинска работа
Радвам се, че до сега не съм попадал на подобни момичета
Те са най лесни :twisted:

koalka
10-20-2006, 11:05
Да го обичам!

Cuddly
10-20-2006, 11:20
И сега какво стана? Ние жените сме к*рвите, които за пари правят всичко, пък вие мъжете сте жертва на нашата долна същност. МуахахХХАхаХхаХ! :smt043 .. Е не, колко се забавлявам тук понякога! Еми като сте толкова добрички я станете п*дераси до един и няма да имате оплаквания! Голяма любов ще бъде.
А колкото до тези жени, които са готови на всичко за пари.. защо пък не? Аз не съм такава, но нямам нищо против тези жени. В крайна сметка те знаят какво искат от този живот и са щастливи. Всеки трябва да намери щастието си и за всеки то се изразява по различен начин, така че нямате никакво право да ги съдите. [-X Пък и щом все още има такива тъпи мъже, които да ръсят парите си наляво и надясно за тях защо те да не се възползват?
Друг е въпроса колко мъжки курви познавам. Ооо, извинявайте! Забравих, че само жените с повече бройки са к*рви, а мъжете - "пичове". Леле колко сте смешни само! :lol:

olive_oil
10-20-2006, 11:31
За мен не е абсолютно задължително да има пари и да е някакъв супер красавец.Трябва да е остроумен,и господи да не е простак.Ако е простак,дори и да има всичките пари на света няма да легне с нито едно свясно момиче.

quench
10-20-2006, 11:39
Значи ако аз спя по кофите и се къпя във фонтанчето на ДНК, но съм красавец, остроумен, мил, добросърдечен и правя страхотно ... хм, "гуш",ще ме предпочетеш пред някой гъзар?

Ако е така, прибери ме от приюта за бездомни кучета,щото ми е много зле там!

Cuddly
10-20-2006, 11:43
Истинските мъже могат да намерят пътя до една жена. Просто има такива, които знаят как да се държат, знаят какво иска тя да чуе, знаят какво да направят във всеки един момент. Това са мъжете мечта...

gotinam
10-20-2006, 11:47
Истинските мъже могат да намерят пътя до една жена. Просто има такива, които знаят как да се държат, знаят какво иска тя да чуе, знаят какво да направят във всеки един момент. Това са мъжете мечта...

Точно така е!
\:D/

gotinam
10-20-2006, 11:52
Значи ако аз спя по кофите и се къпя във фонтанчето на ДНК, но съм красавец, остроумен, мил, добросърдечен и правя страхотно ... хм, "гуш",ще ме предпочетеш пред някой гъзар?

Ако беше такъв, то първо щеше да си намерил начините да не спиш на фонтанчето на НДК (въпреки, че не виждам как ще спиш, защото все още работи и е пълно с вода)
и да не си "бездомно куче", а за свалка с мацки, стигнал ли си до този разтеж, би ти се отдавала без проблем.
Така че хипотезата ти е малко аут си мисля ;-)

MrAsNiKa
10-20-2006, 11:56

Точно така е!
\:D/

А защо си мислите, че това е мечта ?! :-s
А Аз си мислех, че нещо не съм наред като винаги знам какво иска едно момиче !
Сега малко се чуствам объркан :smt017

Amayo
10-20-2006, 20:33
Абе гъзарите винаги си се класират, разни добросърдечни само гледат и мажат сополи. =P~

iskamTe_vednaga
10-21-2006, 07:43
като успеш да изградиш доверие в нея.да е сигурна в теб.аи нали зн поговорката няма жена която да непуска ,а мъж който неможе да си поиска :lol: :lol:

10-21-2006, 08:05

Ако беше такъв, то първо щеше да си намерил начините да не спиш на фонтанчето на НДК (въпреки, че не виждам как ще спиш, защото все още работи и е пълно с вода)
и да не си "бездомно куче", а за свалка с мацки, стигнал ли си до този разтеж, би ти се отдавала без проблем.
Така че хипотезата ти е малко аут си мисля ;-)

тфа ми хареса. Ей кунч или куч ли си не те знам, ае ти как такъв се описваш красив слаб чистичък а пък неможеш да станеш от стола по цял ден се хвалиш че са ти се появили косъмчета на пишката. Лудница!! Хигиена нулева!!

Spook
10-21-2006, 09:29
Един стар виц с поука за "моралистките": -среща мъж жена на улицата
-За 50 милиона долара ще си легнете ли с мен? -Разбира се. -А за 50 стотинки? -Абе бие за каква ме мислите?! -Каква сте вече разбрах, сега само се уточняваме за цената!!!

Така че много моля мои милички примерни момичехца, размечтани за принц на бял кон, по полека го давайте вав вашите изказвания"ми да не е простак", "да е готин", "мен парите не ме интересуват". "аз не см такава" и тн. и тн.

N.C.L
10-21-2006, 09:52

В БГ тва не върви много но в Америка тва им е фикс идея Само затва се омъжват !!!

Само в америка ли и в Англия и страните около тях само им купи бира и ще се оженят за теб чак ^^

Аз не съм момиче ама предполагам има си няколко типа момиче едните си падат "курвета" с извинение и "нормални" ( колкото и ненормално да звучи с тези последните глупости дето чета по весника или гледам по телевизията ).За 1вия тип :
Парички
Колички
Парички
Хубавичък
Парички
и може малко да си по смел за да е черпиш и проявиш интерес.
2рия тип:
Паричките и количките не са чак от такава голяма важност може би нещо от рода на :
момчето да има доверие, ем да е глези ем да не е глези тоест да има думата и да може да вземе инициативата, а не да му се качват на главата(макар че някой предпочитат да се качват) да е добър, да се отнася с подходящото отношение което се полага на момиче, да е уважава не само да гледа на нея като сексуална играчка ( ::: )(шега ^^)да проявява разбиране, да и обръща внимание, да е забавен но не лигав.

Но тук факторът красота не важи толкова защото шанса да кръшка е по-малък, но разбира се има и момичета от 2рия тип които искат ем да е красив ем да има всичко от горе посочените и да не кръшка и ако може като е секс символа на цялото даскало да и е верен мхм ...

tequila
10-27-2006, 14:33
EXACTLY!!!!!!!!!!
Права е. Ама темата е как да вкараме момиче в леглото. А не как за срок от половин година да вкараме едно момиче с достойнство в леглото. :lol:
охххх абе ти тъп ли си ???? абе амайо темата е за момичета !!!! ](*,) ](*,) ](*,) ти момиче ли си или педераст??? ](*,) ](*,) ](*,) заклевам се :smt013 ](*,)

Amayo
10-27-2006, 23:27
Темата може да е за момичета, ама сама можеш да се убидш кви глупави съвети му дават твоите колежки експертки по ебането -
Ъъъъъмм мечтая си за принц начиииии, на бял кон...и да имаа ъъъ розов замък ..в облаците ако може..

jeditte
10-28-2006, 14:53
...

HeLkATA
10-28-2006, 17:12
pff ](*,) aman ot tupaci

Amayo
10-28-2006, 18:36
За да вкараш жена в леглото-първо си задай въпроса к'ва точно жена ще вкараваш и дали ще е наистина жена или момиче.Щото ако е момиче може да и замотаеш главата с малко парички и сваляне на звезди,да я убедиш,че "ти не си такъв,разбираш ли,дето само се възползва" и готово...Ако е жена,тия номера може да минат,понеже тя те намира за привлекателен и е решила да се направи,че не разбира какви игри играеш(а и няма против да похарчиш нещо за нея)А да вкараш омъжена жена в леглото-просто трябва да си по-готин от мъжа и.А да вкараш някоя,доста по-възрастна жена от теб,в леглото-просто изяви желание и те е нападнала...Достатъчно изчерпателна ли съм? Най-вайжното е да си готин на външност-всяка иска да се омъжи за примерния,влюбен и отговорен мъж,който ще се грижи за нея,но няма нищо против преди да го открие да се на... с някой супер готин сладур със секси тяло(а ако получи в замяна нещо като посещение на луксозно заведение или скъпо белъо-тва си е направо бонус) :twisted:
Ма по абсолютен и точен отговор не може да получи никой. Много умно казано :D .

Nasindo
10-28-2006, 18:42

Жорка нека позная - скоро правиш 14 г. и се притесняваш ,че още не си бил с момиче ,познах ли :smt005 ?И сега тук пишеш тази тема за да ти кажат момичетата ,а и ние момчетата как да вкараш едно момиче в леглото ...Ами може да ти се стори странно ,но на този въпрос няма точен и единен отговор...Всеки със уменията си успява \:D/ До края на живота си Шекспир си е задавал този въпрос ,а и не само той.Много други мислители също са се питали това ,но уви отговор на това няма O:) Поне не точно конкретизиран O:)

assd
10-29-2006, 20:32
да ви вкара или да ви го вкара, колега моля уточнете се