Molq vsi4ki tuka vav toq sait da mi pomognat imam za utre mn vajna tema po etika 6te ostana na ispit hora molq vi trqbva mi tema razvita po temata Най-големния добродетел и най-големия порок за мен са (есе)
моля ви мн ви моля помогнете утре до кам 10 часа тря да сам я написал #-o #-o #-o #-o
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
MauMyHkaTa
10-19-2006, 21:24
Отиди на лекар :lol: Това е много опасна болест! Смятам , че за 8 месеца няма да можеш да напишеш едно есе и да си поправиш оценката...хахаХАхааххАхах ХАхаха :lol: :smt005 Мн яко! :mrgreen:
По темата(НЕ Й Е МЯСТОТО ТУК,ЧОВЕЧЕЕЕ!!! ](*,) ) помисли си хубавко коя постъпка или кое изобщо за теб е най-доброто нещо и съответно най-лошото(еквивалентно на греха да речем, нещо много грешно и неправилно според теб) и мисля че и сам можеш да си спретнеш едно добро есе!!! Не е трудно! Дори и да не смяташ нещата за най-доброто или най-лошото, това че си защитил собствената си позиция и мислиш така е достатъчно да го докажеш!!! А.. и още нещо - в заглавието на темата пише "ЗА МЕН" - ето ти доказаелство, че ти трябва да изложиш СВОЕТО лично мнение! Темата наистина не е трудна, затова аз ти дадох само насока и знам че можеш да се справиш сам! Ако си твърдоглав и смяташ че няма да успееш(което не е така), това вече е мързел и молба за мечешка услуга!... Аз бях до тук! Успех ти желая! :smt006
MauMyHkaTa
mersi mn pomogna mi za koeto sam ti mn blagodaren..... abe ti ot kade si vav sa6tnost...? qqq mi pi6i po e-maila ako moje de moqt e wcn1@abv.bg ako iska6 pi6i..... :smt006 :smt006