View Full Version : За контрацептивите За момичета!!!
Малко неотива момче да пита затва ама питам...
Я обяснете имали ли сте проблеми с използването на "постинор" и това новото което излезе "Ескапелле"? Имам впредвид действа ли ефикасно и както трябва при вас момичетата? Въпреки че няма нещо което да пази 100% тези контрацептиви които споменах работят ли като хората на 100% -Дали си вършат работата
LoRinSeR
10-20-2006, 07:29
Я обяснете имали ли сте проблеми с използването на "постинор" и това новото което излезе "Ескапелле"? Имам впредвид действа ли ефикасно и както трябва при вас момичетата? Въпреки че няма нещо което да пази 100% тези контрацептиви които споменах работят ли като хората на 100% -Дали си вършат работата
Това са хапчета за спешна контрацепция, а не за постоянно предпазване. "Постинор" действа на 99.9 %
Това са хапчета за спешна контрацепция, а не за постоянно предпазване. "Постинор" действа на 99.9 %
Тогава ме посъветвайте и за спешна и за постоянна контрацепция. Кажете марки и имат ли добра ефективност
WindWaker
10-20-2006, 07:59
Тогава ме посъветвайте и за спешна и за постоянна контрацепция. Кажете марки и имат ли добра ефективност
spe6na - ti si go kaza - postinor-a i onova drugoto
postoqnna - az znam za edni samo - Logest, koito priqtelkata mi polzva. nqma strani4en efekt, ne sym svyr6val v neq za da znam dali sa efektivni, noooo za statistikata - 2 jeni ot 1000 na godina zabremenqvat (ot polzva6tite logest)
LoRinSeR
10-20-2006, 08:20
spe6na - ti si go kaza - postinor-a i onova drugoto
postoqnna - az znam za edni samo - Logest, koito priqtelkata mi polzva. nqma strani4en efekt, ne sym svyr6val v neq za da znam dali sa efektivni, noooo za statistikata - 2 jeni ot 1000 na godina zabremenqvat (ot polzva6tite logest)
Е приятелката ти е куха, защо ги пие ако не свършваш в нея, или нямаш сперма още ? Иначе "Постинор" е за спешна контрацепция, цената е около 10лв. Две хапчета, които се пият до 72 чака след белята, но най-ефикасното им действие е до 12тия час.
А иначе противозачатъчнити, може да се пият например Логест. Но най-доброто в момента на българския пазар са таблетката Жанин ( приятелката ми ги пие ), те са и по-скъпи около 15-20лв. Пият се 21 хапчета, след, което се изчаква да дойде кратка менструация около 2-3 дена. Ползата на противозачатъчните: -предпазват от нежелана бременност; -лека менструация; -подпомагат кожата. В редки случаи се наблюдава надебеляване и гадене.
ПП: Препоръчва се противозачатъчните таблетки да се използват от момиче не по-малко от 16 навършени години. Дано съм ти бил полезен. Успех !
WindWaker
10-20-2006, 08:23
ae 6op gnusen mazen KUH si ti ve. za6to trygna da obijda6 ve ? da sym te provokiral s ne6to ? pie gi 4isto i prosto za6toto sa nai-efikasniq metod za da se predpazva6, az ne svyr6vam vytre za da sym syvsem na 101% siguren 4e belq nqma da stane. i e za predpo4itane pred tova da kupuvam vseki pyt rezervativi. smotanqk
LoRinSeR
10-20-2006, 08:27
ae 6op gnusen mazen KUH si ti ve. za6to trygna da obijda6 ve ? da sym te provokiral s ne6to ? pie gi 4isto i prosto za6toto sa nai-efikasniq metod za da se predpazva6, az ne svyr6vam vytre za da sym syvsem na 101% siguren 4e belq nqma da stane. i e za predpo4itane pred tova da kupuvam vseki pyt rezervativi. smotanqk
Явно ти си "шопа". Не си наясно с това, което се тъпче приятелката ти. Да нямаш 20лв. на седмица за презарвативи, мизерник.
krem4et0
10-20-2006, 08:28
Абе и с хапчета е добре да се използва и друг метод-презерватив или прекъснат полов акт,защото се случва да забравиш таблетка или пък да повърнеш.Освен това идва сезонът на грипове,настинки и прочие и приемането на лекарствени препарати намалява ефективността на хапчетата. Иначе аз съм доволна от хапчетата-преди пиех Логест,а сега Диане 35.Нямам странични ефекти-при Диането имам малко болки,обаче рискът е супер минимален.
WindWaker
10-20-2006, 08:29
napylno naqsno sym, ti za tva nedei misli. ne sym i gi izpisal az teq hap4eta - ima si ginekolozi za taq rabota. i po 100lv da iam za prezervativi - za men tehnite nedostatyci sa dale4 pove4e. a i sled kato za neq ne sa se poqvili nikakvi strani4ni efekti - togava kyv e problema ? typanar gnusen. kat govori6 sledva6tiq pyt govori za tvoqta si priqtelka (za poznati ako 6te6) no ne i za hora koito ne poznava6. mn ste otvoreni sofianci ei
krem4et0
10-20-2006, 08:30
Явно ти си "шопа". Не си наясно с това, което се тъпче приятелката ти. Да нямаш 20лв. на седмица за презарвативи, мизерник.
Ехе 20 лв-вие да не сте като зайците бе.Нямате ли си друга работа,освен да правите секс.Аз гаджето си не съм го виждала от 4 дни,при все че живеем на 2 мин път един от друг-просто сме адски натоварени,а вие говорите за секс 3 пъти на ден!
LoRinSeR
10-20-2006, 08:33
napylno naqsno sym, ti za tva nedei misli. ne sym i gi izpisal az teq hap4eta - ima si ginekolozi za taq rabota. i po 100lv da iam za prezervativi - za men tehnite nedostatyci sa dale4 pove4e. a i sled kato za neq ne sa se poqvili nikakvi strani4ni efekti - togava kyv e problema ? typanar gnusen. kat govori6 sledva6tiq pyt govori za tvoqta si priqtelka (za poznati ako 6te6) no ne i za hora koito ne poznava6. mn ste otvoreni sofianci ei
Виж, че си неграмотен, селянче. Имаш ли основно образование ?
WindWaker
10-20-2006, 08:36
ne nqmam. az sym edin divak ot gorata, celiq sym kosmqsal, miri6a na pot i sym ozverql. i idvam za teb GADEN 6OP
kato nqma6 kvo da kaje6 po temata - prosto mlykni. bezsmisleno e da se zaqjda6. osven ako ne ti nosi nqkvo udovolstvie - togava ve4e stava o4evidno koi e selqn4eto
(kato ne zabravqme 4e si ot NAI-golqmoto selo v taq durjava)
LoRinSeR
10-20-2006, 09:30
ne nqmam. az sym edin divak ot gorata, celiq sym kosmqsal, miri6a na pot i sym ozverql. i idvam za teb GADEN 6OP
kato nqma6 kvo da kaje6 po temata - prosto mlykni. bezsmisleno e da se zaqjda6. osven ako ne ti nosi nqkvo udovolstvie - togava ve4e stava o4evidno koi e selqn4eto
(kato ne zabravqme 4e si ot NAI-golqmoto selo v taq durjava)
Извинявай, няма повече така.
Drunk In My Desire
10-20-2006, 09:47
Ще се самоубия.
Някой би ли обяснил бавно и внимателно (по възможност използвайки кратки думи и изрази), от чий зор по дяволите има 1536474836 теми за противозачатъчни?
Направете една, пък пишете в нея всички.
Толкова ли усилия изисква?
Ще се самоубия.
Някой би ли обяснил бавно и внимателно (по възможност използвайки кратки думи и изрази), от чий зор по дяволите има 1536474836 теми за противозачатъчни?
Виж кво,
ня смисъл да се оплакваш щото утре и ти ще пуснеш някоя повтаряща се тема. Затва просто млъкни и натисни вибратора малко по-навътре!!!
lifestyle
10-20-2006, 14:44
Ще се самоубия.
Виж кво,
ня смисъл да се оплакваш щото утре и ти ще пуснеш някоя повтаряща се тема. Затва просто млъкни и натисни вибратора малко по-навътре!!!
=D> =D> =D>