View Full Version : nqkolko vapros4eta
zna4i iskam da popitam nqkolko vaprosa (sorry ako temata mi se povtarq no prosto e mnogo po-trudno da namiram vsi4ki otgovori razburkano)
Eto gi i vuprosite:
1. Koi pozi sa za predpo4itane za hora koito go pravqt za 1-vi put?
2. Pri purviqt put na momi4eto tq moje li da bude dokarana do orgazum?
3. Zaduljitelno li trqbva da ima lizane pri purviq put ili s leko pronikvane s prusti i sled tova s penis se zapo4va akta?
4. Ima li nqkakuv specifi4en na4in po koito se poznava dali jenata e polu4ila orgazum?
5. Kato za 1-2 put kolko vreme produljitelnost na akta e normalno?
WindWaker
10-20-2006, 08:48
zna4i iskam da popitam nqkolko vaprosa (sorry ako temata mi se povtarq no prosto e mnogo po-trudno da namiram vsi4ki otgovori razburkano)
Eto gi i vuprosite:
3. Zaduljitelno li trqbva da ima lizane pri purviq put ili s leko pronikvane s prusti i sled tova s penis se zapo4va akta?
4. Ima li nqkakuv specifi4en na4in po koito se poznava dali jenata e polu4ila orgazum?
1. misionerska
2. edva li
3. nqma da e lo6o, tykmo taka 6te q predrazpoloji6 o6te pove4e.
4. za vsqka e razli4no. nqma universalen na4in
5. produljitelnostta nai-veroqtno 6te q opredeli tq...ako ne6to mnogo q zaboli ili ne6to ot sorta. za to4ni minuti - neznam ne moga da kaja. moje bi 20-30 min ili ne6to ot sorta (bez da vklu4vam lubovnata igra)
Eto gi i vuprosite:
1. misionerska
2. edva li
3. nqma da e lo6o, tykmo taka 6te q predrazpoloji6 o6te pove4e.
4. za vsqka e razli4no. nqma universalen na4in
5. produljitelnostta nai-veroqtno 6te q opredeli tq...ako ne6to mnogo q zaboli ili ne6to ot sorta. za to4ni minuti - neznam ne moga da kaja. moje bi 20-30 min ili ne6to ot sorta (bez da vklu4vam lubovnata igra)
...mislq 4e s tova se iz4erpva temata...
1. Koi pozi sa za predpo4itane za hora koito go pravqt za 1-vi put? Мисионерската най-ве4е
2. Pri purviqt put na momi4eto tq moje li da bude dokarana do orgazum? Много малко вероятно.Изобщо първите няколко пъти моми4етата главно ги боли и не изпитват никакво удоволствие
Задължително,я! Ина4е моми4ето ше го боли още пове4е ако направо си вкараш оная работа без дори първо да си я предразположил и овлажнил.
4. Ima li nqkakuv specifi4en na4in po koito se poznava dali jenata e polu4ila orgazum? Няма. Може да усетиш свиването на вагиналните мускули, но не е задължително
5. Kato za 1-2 put kolko vreme produljitelnost na akta e normalno? О, си4ко е нормално. Никъде не пише колко дълго трябва да трае акта