Влез

View Full Version : гаф по време на секс

sexy_stripp_13
10-20-2006, 18:55
отскоро водя полов живот но се случи един гаф, ката правих секс в хола.по едно време нашите си идват и приятеля ми скочи и неможа да свърши.влизат нашите в хола и ни гледат и ние седим комфузно и майка ми пита кво правим. и аз такова - викам \'секс\' и мама нищо не вика, казва нещо на баща ми на ухо и излиза и баща ми после остана в хола и хвана приятеля ми за ръката преди той да успее да се облече и да си ходи и му тегли 1 здрав бой. супер гадно се почувствах и се притесних, после чак го пусна и изпъди и после хвана мен и почна да ми крещи, вика ми да се обличам и ме удари и ме изпъди след малко след като се облякъх. сега пиша от 1 приятелка и незнам какво да правя супер адски ми е конфузно и незнам дали сега е редно да се върна и да им обясня случилото се по някакъв начин/какъвто и да е/ но нестава. кажете какво да правя. в момента съм у една приятелка и пиша но няма да мога да остана задълго. приятреля ми също е с мен, на 16 е и той няма как да ме прибере у тях пък и като се прибере така пребит и техните също ще го питат какво му се е случило и той пак от своя страна няма да има какво да каже. а сега съм в задънена улиза, кажете какво да направя

10-20-2006, 18:59
Priberi se i i pogovori s tqh!Nadqvam se da te razberat!!!

toshko_1991
10-20-2006, 19:04
Ами какво да ти кажа скъпа в хола ли трябва да се чукате точно незнаеш ли майка ти и баща ти че ще се приберат :-({|= :shock: :shock: :shock: :twisted: съжалявам другият път не се чукайте в хола :::

sexy_stripp_13
10-20-2006, 19:04
Priberi se i i pogovori s tqh!Nadqvam se da te razberat!!!

ти пък какво се надяваш. питам какво точно да им кажа тогава.

alkobalko
10-20-2006, 19:15
Ами глупаво сте направили като сте решили да го правите в хола. Отиваш и им казваш какво е станало, дано те разберат. Все пак си сгафила много и трябва да изтърпиш последствията.

10-20-2006, 19:23
awe ... 1-vo : ti na 13 li si ??????? :))) ili na 16

aa...sproed teb nai-podhodq6toto mqsto da praite sex e vyv vas v hola,a ?!?! kato znae6 4e va6te 6e se priberat.Kolkoto i da si na4inae6ta-vse pak t`va moje6 da go predvidi6,nali ?!?!?! emi 4esno kazano-normalna reakciq ot strana na ba6ta ti....smisyl pove4eto ba6ti biha reagirali taka-kato stava duma za dy6terq im.Iz4akai malko...spi v tazi priqtelka i na drugiq den se priberi i...se opitai da govori6 s tqh ... i gledai drug pyt da ne se 4ukate vyv vas,ili pone da znae6,4e va6te nqma da se priberat skoro !!!!!!!!!!!!! are i umnata eiiiii ....

TraPPed
10-20-2006, 19:57
4ai malko ti an 13 li si?
Ok vru6ta6 se pri va6te i nz,obesnqva6 im...kvo drugo da pravi6?!

Nasindo
10-20-2006, 20:04
Ъъ ти на колко години си ... 12/13 ? ](*,) .Пък и кво толкова за единия бой ли си .... :-({|= :mrgreen:

zoben_pitbul
10-20-2006, 20:04
1-во-приятелят ти с извинение е едно малко безпомощно(явно)путе.Мен само баща ми има властта да ме удари,но въпреки,че е 95кг,а аз съм 65 макар,че ми е бил зверски ядосан не посмя даже да ми посегне :wink: Какво остава за някакъв там мухльо(сори за израза,ама ако съм на мястото на гаджето ти той си е точно такъв).Още повече баща ти да те удря,а оня седи и мълчи :shock: Ако ще да ми изтичат последните секунди живот,ако някой посегне на гаджето ми ще плати с цената на топките или очите си,кълна се :smt017 Въобще ако някой те нападне примерно вечер като се разхождате той какво ще направи като само така седи!?Ебати нещастника.И пак ти казвам.може баща ти да е много по-едър,но скъпо би си платил ако беше посегнал на мен :roll:
2-ро-явно ваще не са либерални,така че забрави за секс във вас.Надявам се няма да се опитат да ви разделят,щото иначе приятелят ти като е такава вече споменах каква(пак казвам с извинение) нищо няма да прави и ще се наложи да се разделите.
3-то-ето ти един добър урок къде се и къде не се прави секс.Като сме в нас винаги сме го правили в стаята ми,не в хола #-o Мйка ми ни свари веднъж,баща ми май не разбра,но и да беше разбрал такива сценки нямаше да стават(макар,че са боклуци все пак поне за това не се отнасят така зле,даже никак.Една забележка даже нямаше)

10-20-2006, 20:54
ei zoben dedaznam nervish ma dai snimka

10-20-2006, 21:11
ti verno li si na 13? :shock: ako si na tolkova e suvsem razbiraemo tova,koeto e stanalo.puk i na 18 da be6e ti vse pak si im dete i e estestveno da reagirat po podoben na4in.sigurno ba6ta ti e po-izbuhliv.predstavi si ti da si na tqhno mqsto i da zavari6 du6terq si,koqto e samo na 13 da pravi sex v hola vi.ne znam kak 6e se izvinqva6 na va6te,no taq slu4ka te nikoga nqma da q zabravqt i mislq,4e ti predstoqt golemi nakazaniq. :smt011

SINDEL
10-21-2006, 08:14
Ми и аз да бях на мястото на баща ти щях да ви тегля по един хубав бой и на двамата! Извинявай ама на 13 си играеш с кукли4ки,, на правиш секс! Така 4е сега трай и се прибери и се надявай да ти се размине боят. [-(

jony
10-21-2006, 09:47
еееее Рос много тежко я съдиш ся!
От друга страна абеее еййй ти ако верно си на 13 даже се учудвам че оня е жив и ти тоже! аз на мястото на баща ти нашраво незнам какво щях да направя!

IdiOtKa
10-21-2006, 10:42
отскоро водя полов живот но се случи един гаф, ката правих секс в хола.по едно време нашите си идват и приятеля ми скочи и неможа да свърши.влизат нашите в хола и ни гледат и ние седим комфузно и майка ми пита кво правим. и аз такова - викам \'секс\' и мама нищо не вика, казва нещо на баща ми на ухо и излиза и баща ми после остана в хола и хвана приятеля ми за ръката преди той да успее да се облече и да си ходи и му тегли 1 здрав бой. супер гадно се почувствах и се притесних, после чак го пусна и изпъди и после хвана мен и почна да ми крещи, вика ми да се обличам и ме удари и ме изпъди след малко след като се облякъх. сега пиша от 1 приятелка и незнам какво да правя супер адски ми е конфузно и незнам дали сега е редно да се върна и да им обясня случилото се по някакъв начин/какъвто и да е/ но нестава. кажете какво да правя. в момента съм у една приятелка и пиша но няма да мога да остана задълго. приятреля ми също е с мен, на 16 е и той няма как да ме прибере у тях пък и като се прибере така пребит и техните също ще го питат какво му се е случило и той пак от своя страна няма да има какво да каже. а сега съм в задънена улиза, кажете какво да направя

ами започни да използваш мозъка си .. !

DeviL`s^PaIn
10-21-2006, 10:55
така... 1во момичето не е споменало че е на 13 какво си измисляте всички ... 2ро , найстина малко глупаво , но пък от другата страна си получила някакъв урок, ще стискам палци всичко да е ок като се прибереш

Chiana
10-21-2006, 10:57
Миличка, не искам изобщо да те нападам, но ги разбирам вашите. И аз ако видя 13-годишната си дъщеричка да прави секс, и аз бих й теглила бой. Така е, те са родители и ще им трябва мноого време да свикнат с мисълта, че децата им порастват. Всички родители са така. А пък и ти какво си им казала "секс"? Ти гола ли беше? Не успяхте ли да се облечете? В такива екстремни ситуации, когато вашите могат да се върнат скоро, не се събличайте напълно. Само си смъквайте панталоните. За да може, ако стане гаф, да се облечете. И задължително се завивайте с одеало. Ох, мале, мила, ама ти си само на 13. Как мога да давам съвети на 13-годишно момиче как да процедира в екстремни ситуации?! ](*,) Миличка, ти сигурна ли си, че си готова? От колко време сте заедно? Той как се отнася с теб, сериозен ли е? Използвате ли предпазни мерки? Надявам се в това отношение нямате проблеми...
Ами, мила, най-добре им покажи, че си зрял човек. Отиди при тях, говори с тях, кажи й, че имате сериозна връзка, че държите един на друг, че използвате предпазни мерки, че си добре запозната с тези неща. Говори им със спокоен тон. Говори им като сериозен и зрял човек. Кажи им, че няма да постигнат нищо с караници, че това не е начинът за решаване на проблеми, че искаш да говорите спокойно. Те като видят, че си зряла и сериозна, надявам се няма да ти бучат повече, а ще те подкрепят и ще се отнасят добре с теб. Дано, де...

linkin_park_fenka
10-21-2006, 12:19
така... 1во момичето не е споменало че е на 13 какво си измисляте всички ... 2ро , найстина малко глупаво , но пък от другата страна си получила някакъв урок, ще стискам палци всичко да е ок като се прибереш
Сляпа ли си :shock:
Виж и ника

N.C.L
10-21-2006, 12:30
awe ... 1-vo : ti na 13 li si ??????? :))) ili na 16

aa...sproed teb nai-podhodq6toto mqsto da praite sex e vyv vas v hola,a ?!?! kato znae6 4e va6te 6e se priberat.Kolkoto i da si na4inae6ta-vse pak t`va moje6 da go predvidi6,nali ?!?!?! emi 4esno kazano-normalna reakciq ot strana na ba6ta ti....smisyl pove4eto ba6ti biha reagirali taka-kato stava duma za dy6terq im.Iz4akai malko...spi v tazi priqtelka i na drugiq den se priberi i...se opitai da govori6 s tqh ... i gledai drug pyt da ne se 4ukate vyv vas,ili pone da znae6,4e va6te nqma da se priberat skoro !!!!!!!!!!!!! are i umnata eiiiii ....

Можехте да изберете по - подходящ терен напримерно твойта стая, да се обадиш на ваще да разбереш кога горе долу ще се преберат, да врътнеш ключа на врата. за да звъннат преди това и т.н, но ти пожелавам късмет кажи какво е станало после плз

krem4et0
10-21-2006, 12:32
Доста кофти се е получило,но да ти е за урок.Сега имаш 2 възможности-да почакаш те да те потърсят-до 2-3 дни ще го направят или да се прибереш директно у вас и да се молиш да те приемат срещу някое и друго обещание от твоя страна!

summer_04
10-21-2006, 18:46
tctctctctct!na 13 na 13 na 13!e zatova 13 godi6nite NE TRQBVA DA PRAVQT SEKS!i nie se ubejavame za poreden put!jalka rabota!

Reich_06
10-21-2006, 18:46
emi mn e prosto-sledva6tiq put ve negoviq hol!a sega 6e se vure6 est kvo dr moje da napravi6?

jony
10-21-2006, 18:50
даааааа :-D в неговия хол, та нея да набият! хахахаха :smt005 :smt005
добър съвет! :smt017 :-D

Fire_Baby
10-21-2006, 19:07
Миличка, не искам изобщо да те нападам, но ги разбирам вашите. И аз ако видя 13-годишната си дъщеричка да прави секс, и аз бих й теглила бой. Така е, те са родители и ще им трябва мноого време да свикнат с мисълта, че децата им порастват. Всички родители са така. А пък и ти какво си им казала "секс"? Ти гола ли беше? Не успяхте ли да се облечете? В такива екстремни ситуации, когато вашите могат да се върнат скоро, не се събличайте напълно. Само си смъквайте панталоните. За да може, ако стане гаф, да се облечете. И задължително се завивайте с одеало. Ох, мале, мила, ама ти си само на 13. Как мога да давам съвети на 13-годишно момиче как да процедира в екстремни ситуации?! ](*,) Миличка, ти сигурна ли си, че си готова? От колко време сте заедно? Той как се отнася с теб, сериозен ли е? Използвате ли предпазни мерки? Надявам се в това отношение нямате проблеми...
Ами, мила, най-добре им покажи, че си зрял човек. Отиди при тях, говори с тях, кажи й, че имате сериозна връзка, че държите един на друг, че използвате предпазни мерки, че си добре запозната с тези неща. Говори им със спокоен тон. Говори им като сериозен и зрял човек. Кажи им, че няма да постигнат нищо с караници, че това не е начинът за решаване на проблеми, че искаш да говорите спокойно. Те като видят, че си зряла и сериозна, надявам се няма да ти бучат повече, а ще те подкрепят и ще се отнасят добре с теб. Дано, де...
Ъъъъ впрочем едва ли ще постигне нещо с говоренето шот се пак е на 13 и няма как едно 13 годишно момиче да убеди родителите си че е зряла.Аз дет сам на 16 немоа си представа да кайа на наще че праа секс с гаджето си па кво остаа в нейния случаи.абе незнам според мен тва няма се размине леко се пак тва са родители.

jony
10-21-2006, 19:10
ааааа иам идея! не се прибирай, докато не ти се обадят и не те молят за прошка! тва действа повярвай!

IdiOtKa
10-21-2006, 20:27

хаххаха сериозна връзка на 13 ?! хаххаха ... тяхните да и позволяват да праи секс на 13 хахаххахаххаха ?!
шшш еии вие дуре ли сте .... само за мен ли не е нормално на 13 се праиш секс ... ?! хаххаххахха радвам се че за пореден път разбирам че съм постигнала целта си да бъда различна от другите си с мисленето и всичко .... хахах

MalKa_BLuDnica
10-21-2006, 20:32
macko..moq suvet e..ppribirai se u vas ..i si mul4i dokato te ne podhvanat temata...i posle samo gledai jalno i kimai s glava :-# a gadjeto ti da se pribira i da kaja 4e se sbil s negov priqtel ! aide uspeh [-X i pove4e nikakuv sex v hola

TeroglisT4o
10-21-2006, 20:42
оле кво прай тва 5-6 клас ли кфо аве момиче ти в час ли си ве каф секс на 13 ти на тея години нищо няма да осетиш от цялата хава а ако ти бях баща нз сигорно щях да ви намлатя двамата и после да си тегля един коршум в слепоочието по никакъв начин не мога да приема че примерно имам дъщеря на 13 и някав малак мухал дето се чуди каде да си завре малката пишка е намерил място в дъщеря ми .

10-22-2006, 13:27
Ваще са ебати говедата! Събери една компания от 10 -15 човека идете у вас и ги затриите!

Overwhelming
10-22-2006, 14:09
Ъъъъ впрочем едва ли ще постигне нещо с говоренето шот се пак е на 13 и няма как едно 13 годишно момиче да убеди родителите си че е зряла.Аз дет сам на 16 немоа си представа да кайа на наще че праа секс с гаджето си па кво остаа в нейния случаи.абе незнам според мен тва няма се размине леко се пак тва са родители.
То все пак зависи от родителите.Има всякакви хора.Мен също ме бяха хванали,когато бях на 13 (тоест майка ми ме беше хванала) и на другия ден сякаш не помнеше нищо.Винаги има значение характера на родителите.А иначе наистина,бъди по-предпазлива и гледай когато искаш да се скриеш във вас например,да си сигурна,че вашите няма да се приберат по-рано и да ви заварят.Сещаш се де....а и другите достатъчно обясняваха как да постъпваш другия път.....сега не ти остава нищо друго,освен да се прибереш и да се опиташ да ги умилостивиш по някакъв начин.....

zoben_pitbul
10-22-2006, 20:52
ei zoben dedaznam nervish ma dai snimka
ПроГлем!?И каква е връзката нервиш мА-дай снимка =P~

MrAsNiKa
10-22-2006, 21:00
Ела те в нас :twisted:
Ако си съгласна пиши едно ЛС
Ще поговорим и ще ти дам няколко съвета ;)

jony
10-22-2006, 21:02
пхахахахаха не те ли е срам поне малко? [-o<

MrAsNiKa
10-22-2006, 21:07
пхахахахаха не те ли е срам поне малко? [-o<

Никак даже :twisted:
Аз съм безсрамник, мрасник, развратник
Абее мечтата на всяко момиче
Май леко се изместих от темата :oops:

hforce
10-22-2006, 22:22
1-во-приятелят ти с извинение е едно малко безпомощно(явно)путе.Мен само баща ми има властта да ме удари,но въпреки,че е 95кг,а аз съм 65 макар,че ми е бил зверски ядосан не посмя даже да ми посегне :wink: Какво остава за някакъв там мухльо(сори за израза,ама ако съм на мястото на гаджето ти той си е точно такъв).Още повече баща ти да те удря,а оня седи и мълчи :shock: Ако ще да ми изтичат последните секунди живот,ако някой посегне на гаджето ми ще плати с цената на топките или очите си,кълна се :smt017 Въобще ако някой те нападне примерно вечер като се разхождате той какво ще направи като само така седи!?Ебати нещастника.И пак ти казвам.може баща ти да е много по-едър,но скъпо би си платил ако беше посегнал на мен :roll:
2-ро-явно ваще не са либерални,така че забрави за секс във вас.Надявам се няма да се опитат да ви разделят,щото иначе приятелят ти като е такава вече споменах каква(пак казвам с извинение) нищо няма да прави и ще се наложи да се разделите.
3-то-ето ти един добър урок къде се и къде не се прави секс.Като сме в нас винаги сме го правили в стаята ми,не в хола #-o Мйка ми ни свари веднъж,баща ми май не разбра,но и да беше разбрал такива сценки нямаше да стават(макар,че са боклуци все пак поне за това не се отнасят така зле,даже никак.Една забележка даже нямаше)

absoliutno suglasen sum s pitbul-a
ne ste go pravili na podhodq6tno mqsto i priqtelq ti ne e posmql da mu napravi ni6to, mene ako me svari nqkoi i trugne da me bie 6e se praime na kalbeta s nego, dokopvam purvoto tejko i tvurdo ne6to i mu praa glavata rompe
ako bqh momi4e i bqh na tvoe mqsto nqma6e da se pribera u nas, no se pak ti si gi poznava6 va6te, preceni si dali ne6tata nqma da stanat po-zle ako ne se pribere6, ne bih im i progovoril posle, ili bih im obqsnil purvo i ako ne me razberat togava nqma6e da im progovora, a btw samo da te svetna, ne kazvai kade si, gledai tvga da ne stiga do va6te, i gledai da se pribere6 do 12h otkakto si izleznala ot vas