Влез

View Full Version : Излязох с момче от чата

Елмазено Момиче
10-20-2006, 20:59
Здравеите, аз съм на 15-почти на 16 вече.И си имам гадже от 2 месеца сериозно.Но миналата седмица той замина за няколко дни извън бг и аз от скука в чата си направих среща с някакво момче на 20.Мойто гадже е на 16.На срещата това момче супер много ми хареса и накрая като ме изпрати ми каза че никога момиче не му е правило свирка на първата среща и искаше да му направя във входа. Обаче мен ме беше страх и му отказах. Но на следващия ден пак излязохме и отидохме в един парк и там той пак ме караше и аз му направих.Обаче вчера гаджето ми се прибра и сега незнам какво да правя.Много повече ми харесва да съм с това другото момче, но ме е страх да зарежа гаджето ми защото си мисля, че той може да ме използва само за да прави секс с мен.
Какво ще ме посъветвате? Да оставя ли гаджето си заради това другото момче?Аз мисля да го оставя защото ми харесва повече с "батко".

Amayo
10-20-2006, 21:02
Скии са системата - дръж си го твойто зайче за пред хората. А баткото - пращаш му СМС сяка събота "няма никой у нас" и имаш най доброто и от вата свята. :-) Ехх кой е като тебе.

kofti_nick
10-20-2006, 21:04
Ти си пълна К***А !!!

10-20-2006, 21:22
ebahti kurval1ka ...izberi si edin ot dvamata!

10-20-2006, 21:24
Ти си пълна К***А !!!
=D> =D> =D>

NaDuFcHe
10-20-2006, 21:28
Ти си пълна К***А !!!
=D> =D> =D>Nishto lichno ama chovek koito duha na nqkoi s koito se vijda za 2ri put ne k***a ami neznam kfo e..Mnoo si zle bez da se obijdahs .ostani si s batkoto da te naebe 1-2 puti i d ate zareje...Mnogo tupa postupka

MauMyHkaTa
10-20-2006, 21:33
Ти си пълна К***А !!!
=D> =D> =D>Nishto lichno ama chovek koito duha na nqkoi s koito se vijda za 2ri put ne k***a ami neznam kfo e..Mnoo si zle bez da se obijdahs .ostani si s batkoto da te naebe 1-2 puti i d ate zareje...Mnogo tupa postupkaАбсолютно я подкрепям и само да добавя: недай си Боже да разбере после и твоя приятел за тфа... ше си плюеш яко на петите,мила, и ще се МОЛИШ да не "паднеш от 2-та стола на земята", както обикновенно става!!! [-(

BeBeTo_F
10-20-2006, 22:32
Izvinqvai ama mi prili4a6 na tipi4na kurva,kak moje da pravi6 SV na mom4e pri polojenie 4e si ima6 seriozen fr...i kvo tolkova ti haresa 20 godi6niq da mu go lapa6 li?nanikade ne varvi6,ako prodylji6 v toq duh...

kofti_nick
10-20-2006, 22:58
NaDuFcHe я си сложи оная готената снимка :) тя мноо радва :-D

WindWaker
10-20-2006, 23:08
samo edno ne razbiram.......za6to se vryzvate ? ne vijdate li 4e e pove4e ot o4evidno 4e tva e ludata gavra sys foruma ?

10-20-2006, 23:57
не е к***а защтото не я направила на първата срещта а на втората кво нападате момичето вие като сте монахини не означава че и другите са такива

Cosmo
10-21-2006, 00:45
Zareji priqtelq ti i hodi da duhash na "batkoto"...da te izchuka 2 pyti i da ti tegli edna maina! :evil:
Mn si zle be momiche!Ti si absoliutna k*rva!
Nali uj imash "seriozna" vryzka s gadjeto ti?!
Kfo tichash pri nekyf samo zashtoto ti e skuchno.....az ne sam vijdala gajdeto mi veche 3 sedmici ama ne ticham da duham na nqkfi!! :smt011
Stegni se malko predi da si zapochala da se chukash s razni "batkovci" zashtoto gajdeto ti primerno e zaet 1,2 chasa.... :smt011 :smt011

АТАКАБГ
10-21-2006, 00:53
абе и на мене гадже ми е духало на втора среща. кво се палите толкова 8)

10-21-2006, 02:15
Ти си пълна К***А !!!

Винаги ми е било интересно защо слагате звездички посредата на псувните? Незнаете как се пишат ли?? :-k :-k :-k

koalka
10-21-2006, 05:59
Незнам колко сериозно е това с пираятеля ти,щом духаш на друг,при това непознат,така поне разбрах.Приятеля ти не заслужава това,а именно да го лъжеш.Но все някога ще се осъзнае да не ходи с *****...няма значение.Но поне е 2 месеца,а не 2 години.

ssiimmoonna
10-21-2006, 06:04
leeeleeeeeeeee ni66to li4no ama tova e napravo otvrat-NA VTORATA SRE6TA!!!!V PARKA???!!!mnogo tupo i gadno

ssiimmoonna
10-21-2006, 06:05
nz kakva trqq da si za da nepravi6 ne6to takova :smt017

Елмазено Момиче
10-21-2006, 06:55
Ами добре де!Много ви благодаря за мненията!Не подозирах,че тук сте се събрали такива монахини и девопазителки!Щом да си доставям удоволствие е да съм курва-хубаво!Много ви благодаря за "хубавите" мнения :?

swetty:?
10-21-2006, 07:03
Ами добре де!Много ви благодаря за мненията!Не подозирах,че тук сте се събрали такива монахини и девопазителки!Щом да си доставям удоволствие е да съм курва-хубаво!Много ви благодаря за "хубавите" мнения :? не може ли да си доставяш удоволствие с приятеля ти ?

SINDEL
10-21-2006, 08:04
Е ние как то4но да ти помогнем бе мила?! Сама трябва да си решиш с кой от двамата искаш да бъдеш. Но имай предвид 4е тоя "батко" като нищо да те използва само заради секса, още пове4е 4е на втория ден си му духала и те е видял колко си лесна... :twisted:

bungle
10-21-2006, 09:16
Ти явно не знаеш к'во е това чудо "ЛЮБОВ". :-k
Пожелавам ти от все сърце да се влюбиш.....

Баси...,направо ме хвана яд колко си заблудена. #-o

No_LiMiTe^f
10-21-2006, 09:44
samo edno ne razbiram.......za6to se vryzvate ? ne vijdate li 4e e pove4e ot o4evidno 4e tva e ludata gavra sys foruma ?

Съгласявам се с теб!Или си доста долно момиче(к***а) или WindWaker е прав!

N.C.L
10-21-2006, 09:59
Ти си пълна К***А !!!
=D> =D> =D>Nishto lichno ama chovek koito duha na nqkoi s koito se vijda za 2ri put ne k***a ami neznam kfo e..Mnoo si zle bez da se obijdahs .ostani si s batkoto da te naebe 1-2 puti i d ate zareje...Mnogo tupa postupka

Така е но по - добре си остани с сериозното ако е така найстина и не се хващаи с 4 години по - големи от теб защото после не ми се иска да чета теми от рода на " ИЗНАСИЛИХА МЕ " или " ИЗПОЛЗВА МЕ " недай боже

malone
10-21-2006, 10:15
Кво да правиш ами просто е и на твоя свирка и така..... :-D

IdiOtKa
10-21-2006, 10:33
Ти си пълна К***А !!!
и аз така мисля !

SweetBunny
10-21-2006, 10:43
Ти, мила, си по рождение тъпичка :wink: ... и лесна :lol:
Ама някои хора просто не могат да заинтригуват по друг начин някой мъж... 8-[

jony
10-21-2006, 11:18
ахахахахагха ебати темата има два варианта! или се ебават яко с форума или...
ако не е ебавка: момиче за тебе става само 1 нещо-бум! :smt072

N.C.L
10-21-2006, 12:23
ахахахахагха ебати темата има два варианта! или се ебават яко с форума или...
ако не е ебавка: момиче за тебе става само 1 нещо-бум! :smt072

И после четеш теми като " Бахти кръшнаха ми... Бахти мъжете много сте прости ... "

jony
10-21-2006, 12:29
дааа така е бате... тия жените не знаят какво искат!

ZAZZZI
10-21-2006, 12:35
не е к***а защтото не я направила на първата срещта а на втората кво нападате момичето вие като сте монахини не означава че и другите са такива
awe zemete sa farlete i ti i tq we mnoo ste smotani!!!!!!! pisna mi ot teq kyrvarski istorii!!!!! a ti kyrvo si zareji stariq priqtel i si fani batkoto da ta naebe i da te zareje 6tot ti drygo ne zaslyjava6 :evil:

krem4et0
10-21-2006, 12:36
Здравеите, аз съм на 15-почти на 16 вече.И си имам гадже от 2 месеца сериозно.Но миналата седмица той замина за няколко дни извън бг и аз от скука в чата си направих среща с някакво момче на 20.Мойто гадже е на 16.На срещата това момче супер много ми хареса и накрая като ме изпрати ми каза че никога момиче не му е правило свирка на първата среща и искаше да му направя във входа. Обаче мен ме беше страх и му отказах. Но на следващия ден пак излязохме и отидохме в един парк и там той пак ме караше и аз му направих.Обаче вчера гаджето ми се прибра и сега незнам какво да правя.Много повече ми харесва да съм с това другото момче, но ме е страх да зарежа гаджето ми защото си мисля, че той може да ме използва само за да прави секс с мен.
Какво ще ме посъветвате? Да оставя ли гаджето си заради това другото момче?Аз мисля да го оставя защото ми харесва повече с "батко".
И аз правя свирки на 1 момче от чата......с тази разлика,че ми е гадже повече от 2 години.Курве!

N.C.L
10-21-2006, 12:36

За да се ибегне някаква война м/у половете ще кажа, че и ние сме си виновни момчето можеше да не попита само да си станат приятели ама пък и каква е гаранцията, че тя е казала, че ходи с някои е друг въпрос.
А Джони има жени които знаят какво искат само не знаят как да го постигнат и за това стават такива конфузни ситуации, но пък и има и други който могат всичко така че зависи :).

Видях някой да споменава, че момичето е глупаво по рождение, в тези отношение може би в други не и кои знае дали момчето не и е врътнало главата...

CVETELLINA
10-21-2006, 12:48
лолол на втората среща си му д****а.... :shock: Ами какво очакваш да ти кажем-"Браво момиченце продължавай в същия дух..."Ти си абсолютно зле..да не кажа нещо по-обидно...Най-добре е да скъсаш с гаджето си,поне ще се отърве момчето...Пък после върви да се е**ш,с когото си поискаш..пфф... :-# :-s

GossipGirl89
10-21-2006, 15:37
Незнам колко сериозно е това с пираятеля ти,щом духаш на друг,при това непознат,така поне разбрах.Приятеля ти не заслужава това,а именно да го лъжеш.Но все някога ще се осъзнае да не ходи с *****...няма значение.Но поне е 2 месеца,а не 2 години.

И аз съм на това мнение. =D>

honey91
10-21-2006, 20:26
Ти си пълна К***А !!!
=D>

jony
10-21-2006, 20:33

За да се ибегне някаква война м/у половете ще кажа, че и ние сме си виновни момчето можеше да не попита само да си станат приятели ама пък и каква е гаранцията, че тя е казала, че ходи с някои е друг въпрос.
А Джони има жени които знаят какво искат само не знаят как да го постигнат и за това стават такива конфузни ситуации, но пък и има и други който могат всичко така че зависи :).

Видях някой да споменава, че момичето е глупаво по рождение, в тези отношение може би в други не и кои знае дали момчето не и е врътнало главата...
даааа има има ама са малко! ама аз съм си намерил! сигурен съм че и ти си така....

Nasindo
10-21-2006, 20:37
Е добре защо когато момиче направи нещо на 1/2 среща ,а дори и за една вечер примерно ВИЕ казвате ,че тя е КУРВА(няма да го цензурирам защото това е подраздел СЕКС) ,и в същото време ,когато един мъж чука много жени ,той едва ли не е герой едва ли не незнам си какво.Аз искам само да ви каже ,че просто всички вие си търсите интересите и това ,което ви привлича и вълнува....вие го искате ,то е в кръвта ви и затова се отдавате така ,защото просто си следвате интересите..... !!!

Аре алиохаа... =;

Amayo
10-21-2006, 21:05
Е добре защо когато момиче направи нещо на 1/2 среща ,а дори и за една вечер примерно ВИЕ казвате ,че тя е КУРВА(няма да го цензурирам защото това е подраздел СЕКС) ,и в същото време ,когато един мъж чука много жени ,той едва ли не е герой едва ли не незнам си какво.Аз искам само да ви каже ,че просто всички вие си търсите интересите и това ,което ви привлича и вълнува....вие го искате ,то е в кръвта ви и затова се отдавате така ,защото просто си следвате интересите..... !!!

Аре алиохаа... =;
Щото чакат вечната любов - принц на бял кон да ги отведе в земята на щастието. Не знам какво им объщате внимание на тия барбита кат още им е гора в гащите :-D .

Scarabey
10-21-2006, 21:23
Какво ще ме посъветвате? Да оставя ли гаджето си заради това другото момче?Аз мисля да го оставя защото ми харесва повече с "батко". Хахах е кво очакваш от човек на 20 години,и който още на първата среща иска да му праиш свирки?!Може би голяма любов?о да 100% :wink: Ако изкарате 2-3 дена ще е чудо

N.C.L
10-21-2006, 21:37
Това какво ще направи до 20 или до когато и да е било само тя си знае все още е на 16, а обикновено хората си вада поука така, че може и да не стане така както мислиш :) успех и пожелавам

alkobalko
10-22-2006, 06:07
Личи си, че си доста леко момиче, да не използвам по-груба дума. Най-добре се раздели със сегашния си приятел, поне да оттървеш момичето от себе си и да не трада с момиче като теб. После може да си правиш каквото си поискаш.

scion_of_Storm
10-22-2006, 07:26
Хахахаах стига сте се ебавали с форума бе хора :mrgreen: Ае и аз да направя някаква такава тема, само ми трябва време да го измисля... :D
А ако е истина-слагай си девствено поясче, че не знам до 1 година какво ще е станало с теб :-$ И зарежи приятеля си, дано разбере той първо, че да се откаже от теб. Не го заслужаваш, сериозно ти говоря.

Човек
10-22-2006, 08:40
Ти си пълна К***А !!!
Подкрепям !

MrAsNiKa
10-22-2006, 08:51
Ху-ху
Веселячета
:---) :---) :---)

die_die_my_darling
10-22-2006, 10:08
ku4ka...

saninka91
10-22-2006, 10:39
Ти просто си ...(да не казвам каква), но това няма значение.Добре щом не ти харесва да си с гаджето ти скъсайте , 2 месеца не се много , но не са и малко.Въпроса е защо така постъпваш спрямо него ?Как мислиш ,че ще се почувства като разбере ,че го е нямало няколко дни и ти за малко не си се нае*ала с някакъв си батко ,където едва от 1 ден познаваш? А този батко е типичния сваляч , ще те изч*ка и после няма да те потърси.Така да те кара да му правиш свирка :-# .Ти си преценяваш ,незнам дали си к*рва (не те познавам),но си се държала ,като такава!!!

sAsHeTo0_f
10-22-2006, 12:54
бих могла да кажа само едно : " ти си най-голямата шматка която мои да са срешне някога. и кво ти харесва вав тоя по-големия.....? това че още на парвата ви среща тои те е карал да му праиш свирки води само до извода че е някав дет мисли само за секс и иска от теб само едно. ще ти каща че ще направиш голяма грешка ако зарежиш пр си!!!

The`G_i_r_l
10-22-2006, 13:19
офф горкото момче...заминава за малко и ... #-o
Много ясно,че не трябва да го зарязваш заради някаф непознат от чата,който се интересува само сексуално от теб(поне така изглежда)
И ко..ще зарежиш момчето с което си сега,за да въртиш свирки по цял ден на някаф,който даже не познаваш?Помисли си добре какво искаш... :smt019

MalKa_BLuDnica
10-22-2006, 13:40
znam 4e ne ti se iska..ama si zadruj gadjeto.."batkoto" mojebi si go haresala zaradi druzkoto mu povedenie...no tova 6te otmine..a i v vuv vsqka vruzka si ima kriza i zalitane...taka 4e..stoi si pri tvoq muj [-X [-X

MimityYy
10-22-2006, 15:34
4estno .. mnogo si zle ti maloumna li si 4e ne vijda6 4e toq "batko" tarsi samo sex i svirki ot teb .. mnol qsno 4e 6i go zareje6 toq .. i 6i si ostane6 sas staroto gadje

summer_04
10-22-2006, 15:53
Ти си пълна К***А !!!
=D> =D> =D>
ne ne ti v nikuv slu4ai ne si k***a,ti si dolnoprobna uli4nica!

teardrop
10-22-2006, 16:16
Ти си пълна К***А !!!
=D> =D> =D>Nishto lichno ama chovek koito duha na nqkoi s koito se vijda za 2ri put ne k***a ami neznam kfo e..Mnoo si zle bez da se obijdahs .ostani si s batkoto da te naebe 1-2 puti i d ate zareje...Mnogo tupa postupkaАбсолютно я подкрепям и само да добавя: недай си Боже да разбере после и твоя приятел за тфа... ше си плюеш яко на петите,мила, и ще се МОЛИШ да не "паднеш от 2-та стола на земята", както обикновенно става!!! [-(

Подкрепям с две ръце и два крака :!: :smt006

Lideto{}`
10-22-2006, 17:25
Zdraveite!Purvo iskam da kaja,che saita e mnogo hubav i polezen!!! =D>
Izvinete za otklonenieto..a sega po temata.. :wink:
Ne mislq che si struva da zarqzvash gajeto si zaradi nqkakvo momche na 20!Purvo zashtoto ne go poznavash,a purvite vpechatleniq dosta chesto se okazvat greshnii... :? za sajalenie..Vtoro ti sama kazvash che imate seriozna vrazka!Tozi 20 godishniq e qsno kakvo iska ot teb...oshte na parvata sreshta go e pokazal,no ne napravo! :wink: Badi razumna!A tova che si mu napravila svirka e mnogo zle....ne iskam da te obvinqvam,no ne moje da pravish takiva neshta oshte na parvata ili vtorata sreshta... :? Pomisli si.. :!:

ninsy
10-22-2006, 17:36
нищо лично "мацка",но ако на 2ра среща правиш свирки на някаф 20годишен непозна смятай колко ти е акула..То верно си си 15 ли 16 годишна каза..
А мнението ми е че този 20годишен е с теб само за секс...Ако не е за това,смяташ ли че ще те кара да му духаш на 1ва срешта?

Svirka```
10-22-2006, 21:57
ЩО НЕ ДУХАШ И НА БАЩА ТИ МА??? :smt013

panterata
10-22-2006, 22:22
moeto mnenie e da gi ostavish i 2ta za6toto 6tom pravish svirki na drug zna4i ne darjish na pr si , a za batkoto mislq 4e e leko naglo da te kara da mu duhash na 1ta sre6ta takaam 4e da hva6ta pytq :) a ti misli malko 6toto tragne li ti vednaj lo6a slava nz kfo 6i praish :)

д-р Посмъртов
10-23-2006, 08:24
Но,но,какви са тези нападки,какви са тези нецензурни думи?Ама моля ви се!Това е публичен форум,ще влезе я кмета,я някой от ДеСе(е)Бе,да не се излагаме.Сега по темата и личният ми съвет:

1.Предлагам да направите шампионат по най-бързо "подухване".Който най-бързо свърши без да се олива,печели.
2.Може и с лек двубой на професионален боксьорски ринг,а вие,драга,ще хвърляте отстрани цветя и викате:"Давай,скъпи,давай!"
3.Най-вероятно е обаче просто последвате съвета на колегата Грешков и да си купите магаре/варан/гну или подобен екзотичен изход на вашия проблем. С крем няма да се получи... =P~

sexy_tigar4e_MM
10-23-2006, 10:50
po-dobre si prekrati otni6eniqta s tozi ot chata...i sama si napravi izvodite ... 6tom na vtora sre6ta pravi6 svirki v park... [-( [-( :smt012 :smt018

Amayo
10-23-2006, 10:51
po-dobre si prekrati otni6eniqta s tozi ot chata...i sama si napravi izvodite ... 6tom na vtora sre6ta pravi6 svirki v park... [-( [-( :smt012 :smt018
Начи явно с батко й е сладко. :-D

10-23-2006, 11:12
moje bi... ::: ::: ::: :::

SanDRoDEPRESIRANOMG :O
10-23-2006, 12:45
Искам и ЯЗ свирка от ЧАТОоооооо!

CrazyWitch
10-23-2006, 12:49
Еми аз ти предлагам да споделиш това на сегашния ти приятел и той тогава сам, ще скъса с теб. След това ще си останеш с баткото. То е ясно, че ще те иска само за плющялка, но за някой хора любовта започво първо със секса. Щом ти е по-добре с баткото - давай с него.
Жалко за 16-годишното момче от де те изкара такава. Друг път му пожелавам по-голям късмет.
А за тебе си мисля, че ако се хванеш с баткото след него ще се намери друг.. Така, че давай. Айде.

Sazi
10-23-2006, 13:42
Spored men si mnogo zle.Kak taka na vtorata sre6ta i hop.....Ti ne si normalna pone ako 6e mu prai6 svirki ne trqbva6e li malko pove4e da go opoznae6???Ama kvo se u4ydvam nqkoi hora pravqt sex za edna no6t .... :-s Spored men e tapo :roll:

MrAsNiKa
10-23-2006, 13:43
МмМм.. С теб не се ли познаваме бе ?! :twisted:

Sazi
10-23-2006, 14:19
s men li \:D/

MrAsNiKa
10-23-2006, 14:34
Еми да се запознаем тогава :twisted:

Аз знам вече доста за теб
Като започнем с т'ва че вече си готова за анален секс :roll:

Sazi
10-23-2006, 15:06
hahaha :) Ema da nali me ukorojavahte nai setne se re6ih :P

The_White_Witch
10-23-2006, 15:12

malko mi e sme6no 6toto ti si re6ava6 . Vse pak kakvo misli6 - nqkoi 6te ti kaje "nedei da izliza6 s onq "batko"" i ti 6te spre6 ? Xaxaxaxa slez na zemqta :-s

10-23-2006, 17:59
цццццц хъъъ немам думи тва е просатшку нешто въ въйй

пффффф хъх :smt017

Nasindo
10-23-2006, 18:07
moje bi... ::: ::: ::: :::

Оо тука няма "moje bi".100 % сигурно е ,че и харесва да лапа на 20 годишния ... :-({|= ... А вие момичета ,не е нападайте така ,защото всяка една от вас е сарби путето(няма да права цензура ,защото все пак е подраздел СЕКС) и всяка от вас прави такива неща... в тва няма нищо лошо ,просто си следвате интересите... Пък на момчетата да има кажа също да не е опрекват - просто си представете ,че сте на 20 г. и сте на мястото на тоя пич :mrgreen:

Tokio_Hotelkata
10-24-2006, 08:20
Ot vtora sre6a svir4oci vurti6,a kakvo pravi6 na 5-orgii?! kurvolqk :smt018

DevilWish
10-24-2006, 08:44
Ае за*би ,че тогава си имала приятел ,но на втората среща още ... просто съм без коментар.

olive_oil
10-24-2006, 15:33
Какво ще ме посъветвате? Да оставя ли гаджето си заради това другото момче?Аз мисля да го оставя защото ми харесва повече с "батко".и кво?ще зарежеш свастното момче за единия секс?
Ама аз мисля,че темата е ебавка,не е възможно да има такава курва едва 15 годишна

Amayo
10-24-2006, 23:42
А аз познавам една такава 13 годишна. И кфо. Момчето свесно ама като яма тръпка няма да се самоизмъчва горката. Ако не подивее докато е време после ще съжалява :) .

angel4e_s_krila
10-25-2006, 06:46
много си зле и предполагам,че сегашното ти гадже вообще не те заслужава,а ония "батко" само те изпозва,ама ти си тъпа и не го разбираш!

10-25-2006, 06:53
Ти си пълна К***А !!!

xyyx mn dobre kazano

AnOnImNiK
10-25-2006, 09:00
Izbirai si edin,6tot priatelqti kato razbere ](*,) ](*,) ](*,)

. Marto.cool . .
10-25-2006, 09:38
:shock: Ebi mu maikata... po jalka istoriq nebqh 4uval.. :smt011 :smt005

assd
10-25-2006, 14:49
нищо има още 6674635436 онлине абоната в скайп, от утре ги почвай

Големата Пушка
11-16-2006, 04:21
еби, бий и не питай.

lunnoto_momi4e
11-16-2006, 06:34
не е к***а защтото не я направила на първата срещта а на втората кво нападате момичето вие като сте монахини не означава че и другите са такива Podkrepam te....napulno!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

theworldleader
11-16-2006, 11:37
От скуса ходи си прави свирки и това е..

^DaRk_LaDy^
11-16-2006, 21:57
Питам се , защо по дяволите , родителите ти не са те кръстили "КуРвАлИнКа фЪрЧиБаДжАкОвА" ? А? Знаеш ли , че много ти подхожда .. ?

Сега сериозно ... Въпроса ти е изключително тъп .. не може да оставиш , човека, с който си била досега , заради някакъв дето те карал в някаф парк да му праиш свирки на първа или на втора среща .. идиотка такава !

lunnoto_momi4e
11-17-2006, 07:40
Скии са системата - дръж си го твойто зайче за пред хората. А баткото - пращаш му СМС сяка събота "няма никой у нас" и имаш най доброто и от двата свята. :-) Ехх кой е като тебе. Само така!А някои защо си мислят че щом е с 2 момчета е курва?Щот аз не съм на тва мнение... :smt014

bungle
11-17-2006, 09:06
хахахахаа....
Иде ми да заплача...
Толкова прост народ...толкова много..

Майн
11-17-2006, 10:54
Ей.. един ден не гледам какво става и тоя форум е станал ебати манастира. Всички станахте ебахти светиците. Остайте момичето бе.. Да не би да ви е яд, че не можете като нея. Ай сиктир. По повода ще цитирам неизвестен дупнишки поет

Каква, любов бе, каква романтика
Деба тъпата семантика
Всички романтици да мълчат
Тука лайна трябва да хвърчат

Със здраве

No|Problem
11-17-2006, 13:30
mn si zae*ala gadjeto si

Alira
11-17-2006, 13:39
не искам да те обиждам,може и от някоя гледна точка да си права за себе си.Но тези от чата са некви супер загорели и щом е поискал на 1вата среща свирка моето мнение е че те използва само за шибинг.Няма смисъл да оставяш гаджето си заради някакъв тъпанар от чата. :| :| :| :| :| :|

Майн
11-17-2006, 14:12
Няма може би от някоя гледна точка. Права е сама за себе си. Това е еиднствената гледна точка която си струва - собствената (казвам единствената която си струва, не казвам правилната). Това, че младежа е загорял за шибинг и че по всяка вероятност иска само това е ясно. Ама ако и тя иска само това, какъв е проблема ? Младежа ще се похвали на приятелите си и няма да му кажат, че е курва, дори да си има приятелка, дори ще го поздравят, понеже се е показал като голям мъж и всичко ще потъне. Но момичето веднага ще бъде заклеймена като курва, и познатите и ако научат със сигурност ще издрънкат всичко на гаджето й, само и само да гледат сеир. Правя евалла-та на хората които правят нещата които им харесват без да ги е еня дали някой покрай тях одобрява или не. И това във всяко едно отношение, не само при секса. Май вече го казах безброй пъти досега, ама то като темите се повтарят и аз ще си повтарям всичко като стара плоча.

bulgarche
11-17-2006, 15:12
Ае ти си избираш бе. Никой от нас не знае що за стока са тез момчета.

Pezzzz
11-17-2006, 16:07
Абе.. момичето си е право... какво толкова има и аз невиждам нищо.. щом е направила такова нещо което е супер нормално значи нее обичала своя приател.... какъв е бил смисъла да са заедно щом неса били взаимни чувствата а и ако нете е обичал и тои значи.. никои негуби почти нищо... прави живота така както на теб ти харесва не така както на другите !

Mimka_sweet
11-17-2006, 17:58
stiga be!!!!!!!

Nen0RmalniK
11-24-2006, 21:35
Какво ще ме посъветвате? Да оставя ли гаджето си заради това другото момче?Аз мисля да го оставя защото ми харесва повече с "батко". nZ samo koi gi rajda takiva kato tebe.. to s tva se zapochva s svirka na vtora sre6ta kato ima6 priatel i sled pet godini stava6 brutalna kurva kade sedi na magistralata po cel den i no6t

svetoslava_sliven
11-24-2006, 22:40

Mi 6to ne po4ne6 da pravi6 svirki na horata po spirkite ne ne 4akai idi na garata tam gi ima sqkakvi ili ne napravo napravina onq ot 4ata deto si go vijdala samo dvapati to kvo ti napravi ti vaob6te znae6eli ne6ot za nego mn si prosta 4esno maikati na tova li te e u4ila da pravi6 svirki v parkovite na nepoznati bokluci deto neznae6 kva pomiq moje6 da hvane6 ot tqh basi i tapotiqta kade ti be6e akala napravo kasai s mom4eto nego zaslujava6 basi nese sardi na horata deto te nari4at kurva takavasi.ma znae6li kakvo sles na zemqta i si stapi na krakata 6toto far4a6 nqkade dva meseca ne e seriozno hodene zareji mom4eto seg a4e 6te go boli po malko pak se moli daese raz4ue v grada ti ili v 4ata 6otto 6te ima da pravi6 svirki na vsqka vtora kra4ka.

Savzemise dokato e vreme zadane te gledat horata na dunav most da pravi6 svirki po 2 leva. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :evil: :evil: :evil: :smt013 :smt013 :smt013

tequila
11-25-2006, 12:31
цъ цъ цъ ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

deidiy
11-26-2006, 09:13
защо не вземеш другия път да се изебете :twisted:

feshankaa
11-26-2006, 16:01
Ти си пълна К***А !!!
=D> =D> =D> :P

{_^PaS$IoN`KiSs^_}
11-26-2006, 20:06
Ти си пълна К***А !!!
Suglasna sum ... mislq,che izobshto ne trqbva da si zadavash vuprosa s koi da ostanesh,a da go razkarash toq batko dokato e vreme ... !

11-27-2006, 05:11
Момичето е не дорасло и не е проумяло много неща :)
Имам една позната ( 17 годишна ) която тия номерца ги върти от 11 годишна. Правила е свирка само за да я закарат от 1 място на друго (10-15км) за да иди на дискотека........ да не добавям и факта че се разсъблича по дискотеките ..... Та това е коментар че има и по лоши случай :)

ПС: Момичето за което говоря е страшно пекана и малко по малко явно се осъзнава и намаля темпото ( или просто аз съм назад с материала )