View Full Version : Gadjeto mi otkazva da mi pravi svirki!
S neq se blizo ot godina,pravim sex,na vyzrat sme.Problema e 4e peavim standarten sex,samo,a i tq otkazva da mi pravi svirki.Govorili sme po tazi tema i tq mi e kazvala 4e na nikoi ne bi napravila svirka i 4e tova bilo gnusno ili ne6to takova.Tazi tema ne e ebavka,prosto mi e mnogo 4udno,az li mnogo iskam ili v neq e problema?
NaDuFcHe
10-21-2006, 08:34
Mi prosto neiska da ti duha vupros na lichno mnenie e..I az sum praviral svirka samo edin edinmstven put prez jivota si..naistina e gnusno..Qvno ne i haresva ako q obichash nqma da q karash nasila i nqma da i natqkvash postoqnno za tova....
Хора сякакви. Щом на нея й се вижда гадно, не я насилвай.
Thug_Life
10-21-2006, 08:47
S neq se blizo ot godina,pravim sex,na vyzrat sme.Problema e 4e peavim standarten sex,samo,a i tq otkazva da mi pravi svirki.Govorili sme po tazi tema i tq mi e kazvala 4e na nikoi ne bi napravila svirka i 4e tova bilo gnusno ili ne6to takova.Tazi tema ne e ebavka,prosto mi e mnogo 4udno,az li mnogo iskam ili v neq e problema?
е бате ако я обичаш истински ш напраиш компромис относно фелациото,ама пък и щом е с лубимиа човек не мисля че секса се састой само от свирките смисал не знам дали ме разбра секи си има граиници или де да знам шом тя така е решила и ти ако я обичаш истински и най вече я уважаваш кто човек и жена.нема да е проблем за вас,от друга страна тфа че показваш разбиране ш заздрави връзката ви,и един ден може да се реши приателката ти...успех 8)
LoRinSeR
10-21-2006, 09:08
Mi prosto neiska da ti duha vupros na lichno mnenie e..I az sum praviral svirka samo edin edinmstven put prez jivota si..naistina e gnusno..Qvno ne i haresva ako q obichash nqma da q karash nasila i nqma da i natqkvash postoqnno za tova....
Ако мъжа се подържа, пак ли ще ти е гнусно ? Гнусно ли ти е, ако теб те лижат и на момчето му се разтичаш в устата ?!? Аз лично изпитвам удоволствие когато Доставям удоволствие на партныорката си.
Game_Over_Boys
10-21-2006, 09:08
Зависи от това как си си го поискал!Да, наистина преди да си правил свирка ти е кофти,но ако адски много обичаш човека до теб не мисля,че ще е толкова трудно! :roll: O:)
Няма нищо гнусно.Много детски разбирания имате,ееей.Така съм разсъждавала и аз ехеее..отдавна.Айде пораснете, де.Какво гнусно има в това да доставяш удоволствие на човека,когото обичаш? :-k
No_LiMiTe^f
10-21-2006, 09:46
И според мен няма нищо гнусно!Тва донякъде си е част от секса!Не знам защо твоята приятелка не иска,но недей да я насилваш!Ако се реши-сама ще го направи без да я караш!
Tazi tema mi napomni za moqta g-ja po biologiq,koqto kazva6e 4e momi4etata koito dyhat sa leki.Taka 4e hora vsqkakvi!
щом не иска да ти прави свирчоци начи не и кеф!
па ти земи си измий патката
може от тва да се притеснява! [-X
И аз съм на същото мнение щом не иска по - добре не е карай на сила то ако и си идва от вътре ще ти прави и ушите ще и пукат :)
да ве маина и аз мисля така щом като момичето не иска не я караите тя си знае защо не и харесва ... имам доста познати които не им харесва да правят свирки и други които много им харесва ... хора сякакви ... !
krem4et0
10-21-2006, 12:03
Много момичета не искат.Познавам такива,които правят от години,но не правят френска любов на гаджетата си,нищо че имат връзка от порядъка на 4-5 години.Въпрос на личен избор е!
Личен избор е в крайна сметка,въпреки че свирките са нещо мн хубаво.
PerfectStrang3r
10-21-2006, 15:33
Е и ? Това пречи ли ти ? Така си е решила и обичаш ли я, няма да ти пречи :)
GossipGirl89
10-21-2006, 15:42
И според мен няма нищо гнусно!Тва донякъде си е част от секса!Не знам защо твоята приятелка не иска,но недей да я насилваш!Ако се реши-сама ще го направи без да я караш!
Абсолютно съгласна.
The`G_i_r_l
10-22-2006, 14:12
Ако я обичаш няма да обръщаш внимание на това.Всеки има право на избор! Не я насилвай.
Overwhelming
10-22-2006, 14:17
Личен избор е в крайна сметка,въпреки че свирките са нещо мн хубаво.
Личен избор....а и всеки си има лично мнение и "вкус" ако мога така да кажа де :D .....на всяко момче (според мен) му харесва да му правят свирки,но момичетата които харесват това не са много.....както казват другите-ако наистина я обичаш,ще направиш компромис....
To i na mom4etata ne im e mnogo kef da pravqt 6pahli,ama malko otkazvat,taka 4e tiq,koito ne go pravqt-nezavisimo dali sa muje ili jeni sa egoisti...Tova e za men!A i ne e vqrno,4e malko momi4eta ne pravqt svirki!Pove4eto pravqt sus sigurnost!
MalKa_BLuDnica
10-22-2006, 15:15
i az si misleh 4e svirkite sa gnusni..ama kogato obi4a6 nqkoi i iska6 da mu dostavi6 udovolstvie go pravi6 :P i 4esno da si kaja sega mi haresva :-$
teardrop
10-22-2006, 16:05
i az si misleh 4e svirkite sa gnusni..ama kogato obi4a6 nqkoi i iska6 da mu dostavi6 udovolstvie go pravi6 :P i 4esno da si kaja sega mi haresva :-$
Леле взе ми думите от пръстите :roll: същото и аз щях да кажа :-D
ами щом не иска,начи не и е приятно проблема си е неин..тя го възприема като гнусно.. и едва ли ще я обедиш в противното
Lola^6emeta
10-22-2006, 17:52
еми и аз не съм никак навита да правя на някого свирки в смисъл че защо оз да клякам като може той...пък и на някой хора им се струва доста гнусно и по-добре е да не я караш на сила да прави нещо което не иска все някак ще изкараш и без тази екстра
MrAsNiKa
10-22-2006, 17:59
Брато напрай си една свирка сам :lol: :twisted:
Има жени,които не искат да го правят-факт.Явно тваето момиче е от тези.Но е тъпо сега да и правиш шпакли,а тя нищо.Все пак и ти така можеш да кажеш и какво става тогава?Няма да и стане много приятно.Странно,че те е гнус от теб,но тя си знае.
ANBU Психолог
10-22-2006, 19:55
Вярно е ,че всеки си има личен избор,но такива момичета не ги разбирам!
Ако на мен,момичето ми откаже да ми прави френска любов,аз ше и откажа да права секс с нея!! Защото едно такова отказване от нейна страна е признак,че няма любов във вашата връзка! Не харесвам такива глезли,изобщо не са на ясно с живота!
MrAsNiKa
10-22-2006, 20:01
Ако на мен,момичето ми откаже да ми прави френска любов,аз ше и откажа да права секс с нея!! Защото едно такова отказване от нейна страна е признак,че няма любов във вашата връзка! Не харесвам такива глезли,изобщо не са на ясно с живото!
Няма кой да ги научи
Той живота верно учи амаа чак на свирки мм ни нам :twisted:
No|Problem
10-22-2006, 20:03
emi nqkoi sa taka ko da pravi
Умий си пишоната и тя с сладострастие ще засвири магическата симфоние в солово изпълнение на кавал. :-)
SanDRokazanovatabateeee
10-22-2006, 22:44
я вземи я шпакловай едно качествено отдолу и после ще ти се моли да налапа бибека :lol:
ако пък и т'ва не помогне виж да нямаш хигиенен проблем... желателно е като живо човешко същество да се къпеш всеки ден, пък ако знаеш, примерно че довечера ще ти излезе късмета.. дори и да си се къпал сутринта, преди да излезеш - пак се изкъпи!
Пък ако вече и т'ва не помогне си намери друга приятелка :)
panterata
10-22-2006, 22:46
ami problema e v neq dam dori i da ne i e priqtno trqbva da pravi kompromisi za tvoeto udovolstvie. mm ti pravish li i fr lubov? ako nem zapo4ni i moje da i stane neudobno i da zapo4ne i tq ako da go pravi po 4esto
Ако на мен,момичето ми откаже да ми прави френска любов,аз ше и откажа да права секс с нея!! Защото едно такова отказване от нейна страна е признак,че няма любов във вашата връзка! Не харесвам такива глезли,изобщо не са на ясно с живота!
не мога да се съглася с теб!!! има жени, за които просто е отвратителна
дори представата за подобно нещо!!!! ако обичаш някого тряя да уважаваш решенията и желанията му!
krem4et0
10-23-2006, 07:26
Свирката не е доказателство за любов.Познавам много момичета,които не правят свирки,а са с гаджетата си да кажем 3-4 години.нима те не се обичат? Въпрос е на личен избор.а мен не е гнусна-харесва ми да го възбуждам по този начин и определено ме кефи да правя!
olive_oil
10-23-2006, 08:12
S neq se blizo ot godina,pravim sex,na vyzrat sme.Problema e 4e peavim standarten sex,samo,a i tq otkazva da mi pravi svirki.Govorili sme po tazi tema i tq mi e kazvala 4e na nikoi ne bi napravila svirka i 4e tova bilo gnusno ili ne6to takova.Tazi tema ne e ebavka,prosto mi e mnogo 4udno,az li mnogo iskam ili v neq e problema?иииииии края на света ли дойде?Страшна работа като не ти прави свирки.
Spored men trqbva da i dade6 vreme.Prosto ne e gotova da predprieme tazi kra4ka.Ako i dade6 vreme i ne q nasilva6 postoqnno da ti pravi svirki ne6tata ot samo sebe si 6te doidat.
SANDRETO
10-23-2006, 09:27
ostavi q sama da si go poiska,a ne q nasilvai ,ina4e nikoga nqma da iska da go napravi 8)
ostavi q sama da si go poiska,a ne q nasilvai ,ina4e nikoga nqma da iska da go napravi 8)
Едно е момче да поиска но ако момиче поиска няма как да откажеш ^^
S neq se blizo ot godina,pravim sex,na vyzrat sme.Problema e 4e peavim standarten sex,samo,a i tq otkazva da mi pravi svirki.Govorili sme po tazi tema i tq mi e kazvala 4e na nikoi ne bi napravila svirka i 4e tova bilo gnusno ili ne6to takova.Tazi tema ne e ebavka,prosto mi e mnogo 4udno,az li mnogo iskam ili v neq e problema? ami da ti kaja zamisli se ti gotov li si da q lije6 ako ne si ne o4akvai da ti sviri az ne bih liza fr si i ne o4akvam tq da mi sviri
PerfectStrang3r
10-23-2006, 17:03
Еми явно момичето не харесва френската любов, гнусна и е. Трябва да я разбереш. Все пак френкста любов не ти е самоцел нали ?
За мен ,такива момичета не струват !(лично мнение)...Тва не праат ,онова не праат... ми то секса може ли да е удоволствие, когато има наличие на граници от този род ? ](*,) ](*,) =;
Heartbreaker
10-23-2006, 19:00
ЪЪЪЪ ти на интересен ли се правиш не моа да разбера.
krem4et0
10-24-2006, 07:56
За мен ,такива момичета не струват !(лично мнение)...Тва не праат ,онова не праат... ми то секса може ли да е удоволствие, когато има наличие на граници от този род ? ](*,) ](*,) =;
Има момичето,които не правят фелацио-това е когато жената стимулира орално мъжът,а не както ти се беше изказал ,че фелацио е когато мъжът стимулира жената.Това се нарича кунилингус.така,че не лъжи децата.А между другото мъжът никога не трябва да насилва жената.Моя приятел никога не ме е насилвал-аз сама си реших от чисто любопитство и като видях какво удоволствие му доставям това стана неотменна част от любовната игра.Ако не бях изявила желание щеше до сега сигурно да си седи на ръчна-крачна и на вагинален секс!
Smenqi gadjeto.
В краен случай и тва е вариант.
ми направи и един ъперкът, и после ще видиш как ще се оправи от само себе си работата :-D
може и маваши (ама как ги знам тия работи...)