PDA

View Full Version : Омръзна ми ..

Th3WildAng3l
10-21-2006, 11:45
Знаете ли какво - омръзна ми да се правя на силна, омръзна ми да вярвам, че хората са добри и понякога допускат грешки, омръзна ми да прощавам, омръзна ми да правя това, което родителите ми, приятелите ми очакват да правя... Омръзна ми да вярвам, че има и различни момчета, омръзна ми да давам обяснения, омръзна ми да ме възприемат като "русичкото момиче с баси якото тяло". В живота ми са се случвали както хубави, така и ужасни неща. Толкова пъти много близки за мен хора са ми забивали ножа в гърба, че ако оставаха белези сигурно гърбът ми шеше да е като решетка. Като пример: най-добрата ми приятелка два пъти тръгва с бивше мое гадже. Три пъти през живота ми са се опитвали да ме изнасилят. И то не да кажеш, че съм била с къса поличка и задника ми се е виждал или съм била с някакво деколте - нищо подобно. Омръзна ми като си вървя по улиците някви непознати от всякаква възраст да ме зяпат в стил "само да ми паднеш", колите да ми подсвирват и т.н. Имаше даже случай - минавам си покрай един блок и от домофона се чува "Ей русичката, ще те скъсам". При всичко, което ми се е случило не искам даже да поглеждам момче, а те ми се бутат постоянно. И това не го казвам, за да се самоизтъквам и прочие - просто на моменти наистина ми е омръзнало да ме възприемат по този начин. На повечето момичета, които познавам и на които съм споделяла животът ми им се струва като отрязък от филм.
И все пак си харесвам живота ( през по-голямата част от времето). В училище съм отличничка, амбициозна съм. Момчетата, с които съм била или най-малкото са ме сваляли, са били най-харесваните от компаниите в които съм била.
Определено не ми е скучно и имам страхотни спомени, но понякога наистина нямам сили да се справям с всичко.
Написах темата само, за да си излея душата и ако може да ми олекне - не искам коментари, съвети и прочие. Даже ако искате я заключете. Мерси на тези, които са имали нерви да я прочетат цялата.

kofti_nick
10-21-2006, 11:52
:-$ :-$ :-$ :-$

10-21-2006, 12:01
Ъ ?! :shock: Та тез работи се случват всекидневно на всяко добре изглеждащо момиче... Кво си се тръшнала тука!

white_chik
10-21-2006, 12:39
Ъ ?! :shock: Та тез работи се случват всекидневно на всяко добре изглеждащо момиче... Кво си се тръшнала тука!
Има нещо вярно и мен веднъж за малко да ме изнасилят и много се нерва като минавам покрай некъв строеж некви мангали да ми подсвиркват,ама такъв е животът ,но се замисли колко много момичета мечтаят някой да им каже,че имат хубаво тяло или,че днес изглеждат страхотно,замисли се какво имаш.

Th3WildAng3l
10-21-2006, 12:47
Точно това и аз си мисля - не мога да си представя животът ми да е друг и да съм "невидима". Обаче на моменти изпадам в някакви истерии от рода "Аз ще стана лесбийка" / "На пук на всички следващия ми секс ще бъде след сватбата" / "Ще стана монахиня" ... после си се забавлявам на простотиите, които съм говорила... мдаааам

KuReC
10-21-2006, 12:48
ti o6te malko 6to ne kaza 4e e lo6o da si hubava we ne si li sviknala da ti kaat
takiva raboti

SwEeTSsSnake
10-21-2006, 12:49
:smt024

teardrop
10-21-2006, 13:06
Аз съм в подобно положение (звучи адски скромно обаче..). По принцип съм свикнала да се държат с мен по този начин, но понякога и на мен ми писва. Например преди няколко дена гаджето ме изненада страшно като ми даде едно списъче много яко написано с това, което харесва и не харесва в мен. В "Не харесвам" единственото беше - "Много е хубава и се дразня, че прекалено много момчета я заглеждат". Дотогава бях свикнала с всичките тия момчета и не ми правеше впечатление, обаче в тоя момент си дадох сметка колко много реално ме дразни такова отношение. Все едно съм само външност :evil: А най се издразних веднъж като минавам с гаджето покрай друга двойка и момчето ми намига и почва да ми се облизва :smt013 Много ме дразнят такива обаче единственото, което мога да направя е да се опитам да се абстрахирам от тях. Същото трябва да направиш и ти :wink: Покажи им, че освен красива, си и умна и не се връзваш на повърхностните им закачки 8)

Smiley_Girl
10-21-2006, 13:07
Преди постоянно ми подсвиркваха и ме зяпаха и адски се дразнех.Много се вбесявах и ми идеше да скоча на тоя,който ми говореше некви шитни ква съм била сладка и т.н. :evil: Но откакто почнах да се мъкна размъкната нямам проблем с това :D