View Full Version : tolkova li e trydno?!
ogor4eno_momi4e
10-21-2006, 15:48
kakav e problema ?!
sledniq : .... otnovo mom4etata ....
poprincip se razbiram s tqh mn dobre :) ... no kogato toi iska ne6ty pove4e ... az neiskam ... za6toto si go smqtam za dobar fr :) a az mn cenq dobrite fr ;) i neiskam da stane ne6ty tapo :/ ... i obratnoto :/ ...
kakto i da e ...
na pone 5/6 fr-ki sam gi uredila s mn qki mom4eta ... no az nemoga da si haresam! :? ... ili ako si haresam tova mom4e pak 6te si ima seriozna fr :( ... ujs e napravo ...
az ne sam grozno ili neob6titelno momi4e ... naprotiv kazvali sa mi to4no obratnoto ... no ve4e se samnqvam :smt012 ....
em 4e moqta molba kam vas e kakvo da pravq ...
nz kakvo da pravq .....
ms predvaritelno na tezi koito sa si napravili tryda da pro4etat tova :)
GossipGirl89
10-21-2006, 15:52
Ми просто все още не си срещнала точния човек.С течение на времето и това ще стане.
TaKe_SmILeS
10-21-2006, 16:07
mi da ti kaja i az sum v takova polojenie.Prosto kogato mu e vremeto 6te sre6tnem 4oveka,koito 6te haresame. :wink: Ili toi 6te te nameri ili ti nego,a nai-hubavo e kogato se sre6tnete dvamata slu4aino-me4tai dokato go sre6tne6 i vsi4ko 6te e po-leko :P
He3HauKa
10-21-2006, 16:11
I az sam taka no se uteshavam s misalta che kogato sreshna nqkoi ,shte se poluchi neshto istinsko i mnogo krasivo :lol: taka che ne se otchaivai vseki ima takiva momenti,no s vremeto neshtata si idvat na mqstoto \:D/
Smiley_Girl
10-21-2006, 16:25
Все някога ще си намериш мъжки.Имай търпение и не се отчайвай :wink:
Rush_girl
10-21-2006, 16:29
Подходящото момче само ще дойде при теб повярвай... \:D/
разбирам те напълно :smt010 :smt010 .Аз съм в същото положение.Когато мога да се уредя с някого обаче аз не искам,нз защо така се получава.Мисля че се страхувам от обвързване.Щом ти казват че си хубава не трябва да се съмняваш,освен ако приятелите ти не са големи лицемери.Трябва да си търпелива,любовта рано или късно ще дойде при теб:) :smt008 :smt008 .Или поне аз така се надявам,както за теб така и за себе си.Моят последен съвет е- бъди това което си,не позирай и рано или късно щастието ще ти се усмихне , ако имаш късмет ще бъде в хубава опаковка:)
дано съм успяла ако не да ти помогна, то поне да те окуража. :) :) :)
Просто така се е случило.Спокойно има време,ще срещнеш подходящото момче.Добре е че цениш приятелите си.
TreeHill
10-21-2006, 17:50
Ми просто все още не си срещнала точния човек.С течение на времето и това ще стане.
mi da ...
NaDuFcHe
10-21-2006, 18:01
Za kvo ti e..smao da si trovish nervite..Te all s apravi kato sreshnesh podhodqshtiq she ste zaedno..no nestradai za tova che nqma koi da te naranqva i da se muchish zardi nego
delfin4eto
10-21-2006, 22:12
Може би просто още не е дошъл момента , в който ще стрещенеш точното момче!И , мога да споделя , че и аз съм в поти същото положение, но не съм ореждала никого!И знаеш ли , какво , винаги искаме тези , който не можем да имаме.А тези , който ценим, като прители , искат да ни бъдат повече от такива, а това е малко гадничко!Но , ако можехме да имаме тези , който искаме , ТОЛКОВА ЛЕСНО , нямаше да ни се случи на нас.Това е .Такъв е живота-за всичко трябва да се потрудиш , нищо не се дава и не става на готово!
И знаеш ли , "За някои неща си заслужава да почакаш!"
Scarabey
10-21-2006, 22:17
Споко ве мацка просто още не си срещнала точния човек,но и това ще стане в най скоро време сигурна съм
No_LiMiTe^f
10-21-2006, 22:25
Споко ве мацка просто още не си срещнала точния човек,но и това ще стане в най скоро време сигурна съм
\:D/
ogor4eno_momi4e
10-22-2006, 15:38
:) ms na vsi4ki ;) za otg ...
iskam da vi kaja 4e tova 4akane ubiva :roll: ...
... i 4esno kazano .... yfi ... tezi koito men me haresvat ... kak da kaja po - milo ... "ne sa moi tip" ... ili i az nz kak da go kaja ...
poprincip az sam luda glava :wink: .... i koito se sabere s mene v edna kompaiq totalno izdivqva ... i tova razbira se me radva ... no vse 6te me haresa nqkoi super "spokoino" mom4e :smt009 ... i sledovatelno az tapeq s nego ... ve4e napravih taka 1/2 izklu4eniq i sajalih ... i o6te pove4e me nalqga samnenieto 4e 6te sre6tna podhodq6toto mom4e :smt009 ...
znam 4e tarpenieto e dobrodetel ... no ... :-#
Tender Poison
10-22-2006, 16:28
Когато му дойде времето-тогава!Не става ей така,защото си решила,че не трябва да си сама и да се появи точния човек,търпение