View Full Version : az li sym vinoven ili...
sram_me_e
10-21-2006, 16:51
znachi, pyrvo iskam da kaja che mn me e sram :oops:
shte karam napravo - kogato s gadjeto mi opitahme da pravim sex... ne moja da vleze
opitvahme nqkolko pyti no ne moja
ta az li sym vinoven s moq razmer ili v neq neshto e problema
zdraveite! kolkoto i men da me e sram, trqbva da priznaq che i az imam syshtiq problem. predi 1 mesec probvahme s edno momche i toi prosto ne moja da go vkara. nqma da vi kazvam kakvo probvahme, no v kraina smetka do sex taka i ne se stigna. tova ni sysipa i dvamata totalno a vposledstvie dori se razdelihme. ot togava ne sym sigurna v sebe si zashtoto ne znam dali problema ne e v men samata, ako nqkoi znae kakvo se pravi pri takiva sluchai naistina neka spodeli.
marina star
10-21-2006, 17:00
1-vo polzvai tarsa4kata ima 10000000000000 temi
2-ro mnogo si tqsna normalno e 6tom si devstvena ili ne se vazbujda6 dostata4no
За да не търсите и да ви спестя проблем ще се опитам да помогна.
Проблемите са в двамата.
Той не е успял да ви възбуди достатъчно или не внимава какво прави, неопитност и т.н
Вие двете предполагам всичко е на психическа основа ако се опитате да премахнете този страх според мен няма да проблеми естествено и ако той внимава ...
pap4iv_zubar
10-21-2006, 18:02
shte karam napravo - kogato s gadjeto mi opitahme da pravim sex... ne moja da vleze
1. mislq che toq deto e pusnal temata e momche
2.dai povechko info kakvi razmeri i kyde se opitvate da go vkarate
Хах съмнява ме да е в твоя размер :mrgreen: може би не е възбуждаш достатъчно и не се навлажнява добре за да стигнете до половия акт :-k ти какво точно правиш ,как е възбуждаш ,лижеш ли я O:) ?
хахаххаах в него е проблема маина ...хухуаухахахаха .... не че на някои му пука ..
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
аве хората са измислили алкохола ..използваи те го по едно за отскок ..но малко ...не да се нагърмите като кирки и да се чудите кои кои да потпира ...едно 50-100 гр ...и сте се опраили мно доволно !
sAsHeTo0_f
10-22-2006, 12:57
срама няма нищо общо вав вашия случаи.
Никой не е виновен - ти не си могъл да го вкараш, тя е била по-тясна или неовлажнена... Пробвайте докато стане
1 - Не си достатъчно вазбуден(а)
2 - Не си достатъчно вазбуден(а)
3 - Пича се е депресирал и патката му е като локум ако искаш може и да влезе твърдо не
4 - Пробваите нещо по-нестандартно като за приемер "някакъв начин да се намокрят някои части и при двата пола"
Успех,
Ако се откажеш от секса заради такова нещо то ти си е като това идиотче - ](*,)
MalKa_BLuDnica
10-22-2006, 13:35
probvaite pak ..nikoi ne e vinoven spored men :-k
teardrop
10-22-2006, 13:52
probvaite pak ..nikoi ne e vinoven spored men :-k
Не сте се възбудили достатъчно, а и ако ви е първи път и на двамата, или поне на единия, вероятно се притеснявате и от това също се прецакват нещата.
panterata
10-22-2006, 23:35
za da ne e vlqzal zna4i tq ne e bila dostata4no vazbudena i navlajnena ili ti si problema za6toto ne si q vazbudil ili tq moje da se pritesnqva . trqbva da se otpusnete ii da si poigraete malko a sled tova 6te stane rabotata :)
krem4et0
10-23-2006, 07:22
Опитайте пак и пак и пак.С гаджето ми го направихме на 3-тия опит мисля!
malko mace
10-23-2006, 09:24
Iavno i dvamata ste bili pritesneni,a pri parvia neuspeh ochte poveche ste se sduhali!Prichinite naistina mogat da badat 2-ili the girl e mnogo tiasna,ili ti ne si ia vazbudil dostatachno(a moje i da si kiorav,nichto chudno!).Badi spokoen,vse niakoga chte stane,no znay-problema edva li e v tvoia atribut,osven ako ne e,razbira se,dvumetrov!
Така значи, аз като го правих за пурви път от притеснение или от незнам какво уя ми не стана. И така да се каже и моя не успя да нахулта с взлом :). Ще те посавтвам да се успокоиш малко ако искаш верно и аклохола помага ама в нормалните количества, подлизни я малко и кото се усетиш 4е си станал голям и твърд мъж нахлуваи:)
sexy_tigar4e_MM
10-23-2006, 10:32
spoko shte probvate o6te nqkolko puti i 6te stane.gadnoe ,znam,ama spoko :wink: :wink: :wink: