View Full Version : Щръкнали уши
Здр.
Бях гледала в някакъв филм за модели, че си слагат нещо като лепи на ушите и така не им седят щръкнали ушите. Да знаете нещо повече? Просто приличам на стателитна чиния :shock:
i az sum s takiva u6i i mnogo gi mrazq.nqkoi den mislq da si pravq plasti4na operaciq kato subera pari. ](*,)
moonbeam
10-22-2006, 05:52
pone az ne sam 4uvala za podobno ne6to.Znam,4e s plasti4na operaciq 6te se opravi opredeleno,no vse pak moje6 da si gi prikrie6 s kosata,ako e dulga razbira se,prosto ne si q vruzvay i ne si slagay kosata zad u6ite
LQLlqlLQl :}}
10-30-2006, 22:41
na4iiiiii nai dyyrata ideq e da hoish s lenti za kosa :}} spored men pyne ;]] slagash si gi varhy y6ite ii hem ti e toplo hem mojish da hodish i s vyrzana kosa i sqkfa :DD mn kasnu pisha po temata ama sry sq q pro4etah xhahxhax :}} :]
XXXBoY_88
10-31-2006, 06:14
като бебе и аз съм бил с щръкнали ъши обаче маика ми ми ги е залепвала за глвата с лепенки и сега си имам нормални уши за щастие :P
Д-р Грешов
10-31-2006, 09:35
Ами,да залепвай си ги с лепенки,така хем ще спестиш пари за операция,хем ще си по-хубава :smt006
deeeeeeee
11-01-2006, 11:50
Ами,да залепвай си ги с лепенки,така хем ще спестиш пари за операция,хем ще си по-хубава :smt006
Be ti lud li si be :smt005 za bebetata ima ne6u za u6ite ama za po-golemite ne mislq 4e 6e e vazmojno.Po princip u6ite narastvat cql jivot, no edva li sled 5-6 god vazrast ve4e kat porasni6 razlikata 6te e golqma sravnenie s minali godini...demek 6ti rastat po-nezabelejimo i lepenkite nevqrvam da pomognat
bilqn4eto
11-01-2006, 20:19
ооо,и аз имам уйасни уши.щракнали са и мязам на чибурашка :-D .с дже думи красавица неземна.аз за сега поне си ги прекривам с косата,обаче тренирам тайкондо и косата ми праче.на последак и аз мисля за пластична операция.нащи са навити,ама се 4удя дали има смисал да дасваме тролкова пари само за това.е,макар че тогава шще ни се повиши самочувствието,а то все пак е доста важно. :-D :-D
sweet fantasy
11-02-2006, 16:27
Аве лепнете ги направо с каноколит
miserable_f
11-12-2006, 14:01
olee i moite u6i sa super 6traknali :(
i za tui viangi hodq sas spusnata kosa..
ama tancuvam moderen balet i vse mi pravqt zabeljka,pak i mi pre4i
i karam s lenta
misleh si operaciq ama na6te izob6to ne sa naviti
pak i nz kolko struva..nqkoi da ima predstava?
P.S. [-X ne si lepi u6ite s kanokolit :arrow: stafa oba4e 1.sedi leko neestestveno 2.ne e traino i lepilotosi ostafa kato kori4ka
и аз имам подобен проблем :( но за щастие съм с дълга и гъста коса :lol: .Искам да попитам някой знае ли колко струва една такава операция за коригиране и къде освен в софия мога си я направя?моля ви отговорете ми ако някой знае :) :) :)
krisi_l@loka
01-05-2007, 12:58
Ами аз познавам едно момиче, което когато ходи с вързана коса си лепи ушите, за да не стърчат. просто вземи най-обикновено лепило за мигли, но да не е някакво фалшиво - да не може да ти ги залепи! Спокс когато искаш можеш да си ги отлепиш няма страшно ! Но гледай да не объркаш лепилото за мигли с коникулита ! :mrgreen:
Allthatshewant
01-05-2007, 13:18
oo .. dobre 4e nqmam takyv problem .. no ako si s pusnata koa edva li 6te se zabelqzvam tolkova .. stiga samo da ne si slagash kosata zad u6ite togava 6te styr4at pove4e
kati_0513
01-05-2007, 13:20
Има такива лепенки, но не зная много за тях, попитай в аптеките или козметичните магазини...
kati_0513 за какви лепенки говориш? Може ли малко повече инфо...Аз също съм заинтересован по темата
И аз имам същия проблем,но мойте са хем щръкнали хем големи :( абе много ги мразя.винаги съм с пусната коса,но понякога се подават :Д и адски мн се дразня.Гледах по футболни съпруги в един салон имало такава услуга лепене на уши,ако прическата изисква да се виждат
При момичетата мисля че проблема би бил още по-неприятен :(
И не можах да разбера...с Каноколит ако пробвам ще стане ли? Дали няма да има някви последици? Майка ми казва, че ще ми изгори кожата :?
ValLoveYa
03-14-2010, 16:07
При момичетата мисля че проблема би бил още по-неприятен :(
И не можах да разбера...с Каноколит ако пробвам ще стане ли? Дали няма да има някви последици? Майка ми казва, че ще ми изгори кожата :?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: абе вие мислите ли с главите си как ще си зелепиш ушите с канаколит ще е много грозно тцтцтц.... по-добре с пластична операция а и темата е много стара спрете да изваждате такива теми авторите им сигурно вече са забравили за съществуването на форума
Ми то ще си остане тайна между мен и лепилото :P Не е въпроса дали же е грозно, а дали няма да има някакви проблеми после...А със сигурност няма да е грозно..Нали това е идеята да се отстрани естетическия проблем..А за пластичен хирург съм съгласен ама за в момента не мога да си го позволя :(
ValLoveYa
03-14-2010, 16:17
Ми то ще си остане тайна между мен и лепилото :P Не е въпроса дали же е грозно, а дали няма да има някакви проблеми после...А със сигурност няма да е грозно..Нали това е идеята да се отстрани естетическия проблем..А за пластичен хирург съм съгласен ама за в момента не мога да си го позволя :(
ако са много щръкнали ще си личи че са залепени назад с нещо а и по-добре си намери лепенки които са предназначени за залепяне на уши
това лепило не е предназначено да се лепи по кожата точно затова ще има отрицателни последици от него
Майка ми ми беше казала, че веднъж като гледала някакво предаване ( преди 3-4 години) и са дали известна личност, която си е залепила ушите с канаколит, поради прическата й за участие и после се е вдигнала кожата покрай залепеното място.. Правете си изводите!
ValLoveYa ще съм ти задължен ако ми кажеш за тези лепенки и от къде мога да се сдобия с тях? Само лявото ми ухо е проблемно, дясното е наред...Четох и за лепило за мигли, за него какво мислите?
ValLoveYa
03-14-2010, 16:37
ValLoveYa ще съм ти задължен ако ми кажеш за тези лепенки и от къде мога да се сдобия с тях? Само лявото ми ухо е проблемно, дясното е наред...Четох и за лепило за мигли, за него какво мислите?
виж сега недей да използваш никакви лепила
относно лепенките само съм чувала че ги има потърси в аптеките или козметичните магазини
Абе няма бе....чак до там няма да рискувам, макар че за добър външен вид и самочувствие на всичко съм готов :P Значи лепенки за уши, това ли да търся?
Пуснато на: Съб Окт 21, 2006 10:56 pm Заглавие: Щръкнали уши