PDA

View Full Version : За или против стилът "Емо"

Страници : 1 [2] 3 4

die_die_my_darling_
05-17-2007, 09:37
Ето какво ми показа един приятел...
http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=390097
Мислите ли, че тя е емо? Тя е шибана, гадна, мръсна, долна позьорка. 90% от емотата са такива. Как да не я заколиш?
awe ei...spri da se pravi6 na golqm razbira4!!!!Viki ne e poser!!!Seki den sam s neq mislq 4e znam po dobre ot tebe ne6tastnik takuv!Kato ne razbirate ne6tosklopenite vi du6i4ki 6te se prusnat ot zloba....Poznava6 li go ti tova momi4e 4e da govori6 taka za nego?!??!?A mi se pravi6 na vajen...Idi i go kaji v o4ite..Koi te znae kakuv6iban kompleksar si...Da si umre6 v tapotiqta pedal ne6tasten....Pisna mi da si izbivate kompleksite za na6a smetka..NIE KAKVO SME VINOVNI 4E VIE STE GROZNI I TUPI KOMPLEKSAR4ETA!!?!?!?

Просто прочети кво е написал госта по горе. ТОВА е емо...И тя Е позьорка и НЕ Е емо. И може и да съм комплексиран, но НЕ и от емота...
И ти пък точно от къде разбра че е позьорка бе?!??

Shadow_Walker
05-17-2007, 10:27
Така е... Не разбирам що за смахнат тип би се правил на емо... Тя си е...

Пък, както казах, такива емота ме кефят. Само да ми падне ена такава мома... :twisted:ММ тя предполагам си мисли, че е имо, ама нещо не е такова. [-X
И защо така сме решили-хахах ем то не е ли очевадно-тва си е 100% фешънка.
die_die_my_darling_ ти имо от типа, които слушат My Chemical Romance ли си :lol:

Disrespect
05-17-2007, 11:59
мне...тя просто е тъпа :lol:

kupondjiikata
05-17-2007, 19:37
Mn sa qki!Stra6ni sa!Mn hora gi mrazqt,za6toto sa po-razli4ni ot ostanalite,no to4no tva e qkoto :P

FeeL_ThE_PaIn:(
05-19-2007, 20:51
Mn sa qki!Stra6ni sa!Mn hora gi mrazqt,za6toto sa po-razli4ni ot ostanalite,no to4no tva e qkoto :P

=D> =D> =D> =D> =D> =D>

Disrespect
05-19-2007, 20:57
що не се замислите що са по-различни?

Blacklisted
05-19-2007, 21:15
Щот са по - скапани :lol:

05-19-2007, 21:26
are kato mrazite tozi stil kajete za6to ama istinski pri4ini ne ne6to ot roda na -`ligavi sa mi`...

Ама тъпанарке проста !!!

Ти знаеш ли какво е стил и идеология ? Правиш ли разлика ?
Стилът им е горе долу добър, но идеологията ако може да е нареча така.... пфффффффффффффффффффффффф фффффффффффффффффф те дори нямат идеология, имат няква мизерна фиолософия от сорта на "гаджето ме заряза :cry: ще си прережа вените" ок хубаво нормално е да има такива МОМИЧЕТА НО НЕ И МОМЧЕТА някви пикливи лайнювци дето немогат да бъдат истински мъже ами само ми ревът и не си оправят проблемите !!!

Мраза ги защото СА ЛИГАВИ !
Мраза ги защото не ми пука за тяхните чувства EMO идва от EMOTIONAL ако не знаеш !
На никой не му пука за ревливите ти пуберски истории... и вместо да земеш да си оправиш проблемите както казах ти ревеш и си режеш вните ! УМРИ ДОЛНО КОПЕЛЕНЦЕ УМРИ !

Точно защото съм истиснки човек, който се е научил да оцелява сам в живота си. И може ! Точно за това мраза шибаните емота... щото те само реват реват и хленчат вместо да се орпвят сами те само хленчат.... педерасчета малки.... както казах хубаво за момичетата, но момчетата е напълно неприемливо... баси лиглювците ! :smt013

ДА ГИ ЕБА В ГЪЗА ЧЕРЕН !

Blacklisted
05-19-2007, 21:41
Само sXe :-D :!:

pecata
05-19-2007, 22:01
Само sXe :-D :!:

mnogo qk podpis ima6 :-D

Disrespect
05-20-2007, 07:57
are kato mrazite tozi stil kajete za6to ama istinski pri4ini ne ne6to ot roda na -`ligavi sa mi`...

Ама тъпанарке проста !!!

Ти знаеш ли какво е стил и идеология ? Правиш ли разлика ?
Стилът им е горе долу добър, но идеологията ако може да е нареча така.... пфффффффффффффффффффффффф фффффффффффффффффф те дори нямат идеология, имат няква мизерна фиолософия от сорта на "гаджето ме заряза :cry: ще си прережа вените" ок хубаво нормално е да има такива МОМИЧЕТА НО НЕ И МОМЧЕТА някви пикливи лайнювци дето немогат да бъдат истински мъже ами само ми ревът и не си оправят проблемите !!!

Мраза ги защото СА ЛИГАВИ !
Мраза ги защото не ми пука за тяхните чувства EMO идва от EMOTIONAL ако не знаеш !
На никой не му пука за ревливите ти пуберски истории... и вместо да земеш да си оправиш проблемите както казах ти ревеш и си режеш вните ! УМРИ ДОЛНО КОПЕЛЕНЦЕ УМРИ !

Точно защото съм истиснки човек, който се е научил да оцелява сам в живота си. И може ! Точно за това мраза шибаните емота... щото те само реват реват и хленчат вместо да се орпвят сами те само хленчат.... гейчета малки.... както казах хубаво за момичетата, но момчетата е напълно неприемливо... баси лиглювците ! :smt013

ДА ГИ е** В ГЪЗА ЧЕРЕН !

YEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!!!

само едно нещо пропускаш...ти говориш за по-тру емотата...90% обаче са пози...както и оная горе...т.е. всички тук са пози...и емото не е стил а мода...музиката може да е стил(пффф), но другото е мода. :-D

05-20-2007, 17:01
шшшшшт! да не те чуе някое 'мъжко' емо че ще вземе да да си среже вените със самобръсначката си за крака
Искрено ти пожелавам един от приятелите ми емота да ти набие един голям бръснат емовски хуй в дебелия гъз ама хубаво да ти го набие та чак да си влезеш в кубинките до коленете. И без това си те представям ниска и с голям гъз като ти чета постовете :lol:

malone
05-20-2007, 17:47
шшшшшт! да не те чуе някое 'мъжко' емо че ще вземе да да си среже вените със самобръсначката си за крака
Искрено ти пожелавам един от приятелите ми емота да ти набие един голям бръснат емовски "мъжки полов орган" в дебелия "задни части" ама хубаво да ти го набие та чак да си влезеш в кубинките до коленете. И без това си те представям ниска и с голям "задни части" като ти чета постовете :lol: :-D :-D Тия емковци били брутални..... мир да има и секс също. :-D

iNl0Ve_wItX_liFe
05-20-2007, 18:35
По темата - аз съм За! O:)

05-20-2007, 19:53
Емотата са супер пикювци, та тоя го е срам да ме погледне в очите камо л ида ми скочи на бой, веднъж на един концерт видях ендо емо седи до погото което беше изброталяло като влезнаха скиновете (не нацистите ест... ) и тоя седи и го е страх да влезне и аз и един приятел само го завлекохме вътре и му вкарахме тукатите и ритниците... па после да видиш рев :-D :-D :-D :-D баси лайнювците са :smt006

Disrespect
05-20-2007, 19:58
Искрено ти пожелавам един от приятелите ми емота да ти набие един голям бръснат емовски "мъжки полов орган" в дебелия "задни части" ама хубаво да ти го набие та чак да си влезеш в кубинките до коленете. И без това си те представям ниска и с голям "задни части" като ти чета постовете :lol:

ти моеш па тва си го навреш у твоето дебело "Д"...твоето "мъжко" приятелче емо бая ме съмнява да може да си намери патката даже...

Polikarpa
05-20-2007, 20:00
Искрено ти пожелавам един от приятелите ми емота да ти набие един голям бръснат емовски "мъжки полов орган" в дебелия "задни части" ама хубаво да ти го набие та чак да си влезеш в кубинките до коленете. И без това си те представям ниска и с голям "задни части" като ти чета постовете :lol:

ти моеш па тва си го навреш у твоето дебело "Д"...твоето "мъжко" приятелче емо бая ме съмнява да може да си намери патката даже...

хаха,ако не успее,погледни и в твоя си гъз,анонимко :smt016

05-20-2007, 20:02
Ама вие май въобще не познавате емота :smt005 Най-малкото не познавате тия които познавам аз :smt005

05-20-2007, 21:33
Ама вие май въобще не познавате емота :smt005 Най-малкото не познавате тия които познавам аз :smt005

xaaxaxaxaaxaxxa

05-21-2007, 06:06

хаха,ако не успее,погледни и в твоя си "задни части",анонимко :smt016

СНОЩИ СЕ СПУКА КАНААААЛАААА И ПОЧНА ДА ТЕЧЕ ВОДААААААААААААА ЧИСТА ПИТЕЙНА ВОДААААААААА
БАГЕР БАГЕР БАГЕР БАГЕР БААААГЕЕЕЕР ЦЯЛ ДОЙДЕЕЕЕ БАГЕР БАГЕР БАГЕР БАГЕР БАГЕРА ДОЙДЕЕЕЕЕЕЕЕ :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

n_ivajlova
05-21-2007, 07:31
С двете ръце ЗА :)

Ulety
05-21-2007, 15:49
Mii...ne che imam neshto protiv EmoStyle,obache te veche sa plyznali iz cqla Bylgariq...v smisyl veche mi stavat dosadni .. inache ponqkoga sa sladki .. a da i s tezi depresii i jelaniq za smyrt i samoubiistvo .. prekalqwat .. neka da se usmihvame po - chesto :-D

05-21-2007, 17:03
Mii...ne che imam neshto protiv EmoStyle,obache te veche sa plyznali iz cqla Bylgariq...v smisyl veche mi stavat dosadni .. inache ponqkoga sa sladki .. a da i s tezi depresii i jelaniq za smyrt i samoubiistvo .. prekalqwat .. neka da se usmihvame po - chesto :-D

nikoga ne si vijdala emota osven na kartinka. li4i ti. slu6ai si gergana i ne davai mnenie kato ne znae6 ;)

die_die_my_darling_
05-21-2007, 20:58
кви сте склопени души...аз пък нямам намеремние да мра.Ще живея дълго само за да ви дразня и да ви напомням че не виждате по-далеч от носът си...

Blacklisted
05-21-2007, 21:00
^ начи не си трю :-D :-D :-D

die_die_my_darling_
05-21-2007, 21:07
днес прайх пого с емовци...

те не искаха май, ама аз слизах от автобуса и си слушах музичка, а те бяха около вратата наредени и ги поразбутах малко... 8)

^ не знам за какво ви го казвам това, май за да се почувствам по-голям мъж, ама.... хахахахахахахахха
ихааа...и ние какво?!?!??!!?

Disrespect
05-22-2007, 11:48
оооооооо да бях на твое място...бая повече от блъскане щеше да има... :twisted:

05-22-2007, 13:50
=D> =D> =D> [-o< [-o< [-o< -в положителен аспект с тенденция към увеличаване!

die_die_my_darling_
05-22-2007, 18:09
оооооооо да бях на твое място...бая повече от блъскане щеше да има... :twisted:
ц ц ц.....колко си страшен...издигаш се в очите на слепите....

05-22-2007, 18:40
:lol: :lol: Абе виж че са страхливци :lol: :lol: Емотата били като ревяща боксова круша - опита се д ате удари ма не може. И само един на цяло стадо. Еми така е :lol: Като ви е бъзе да се изрпавите срещу някой когото може д ави набие САМИ :lol: . Пикльовциии :lol: Разбутали емотата. И кво :lol: Аз кат гледам някой ви е разбутал акъла преди бая време :lol:

_siXth`sEnSe_
05-23-2007, 09:58
Момичетата емо ме кефят като визия,ама момчетата са пълни гейчета..реват повече от 5-годишно и не разбирам ко му е забавното да се режеш.Те си живеят мизерния животец само за да се нарежат 0.о Не ги разбирам.........

п.с./емотата тука да не се сърдят,лично мнение.

Adwokat
05-23-2007, 22:18
vse mi e taq

nomeredno.eu
05-24-2007, 06:27
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!

d0n't_Th1nk
05-24-2007, 06:35
Какво имате против имото?Стилът е невероятен,а за прическите да не говорим :wink:

Disrespect
05-24-2007, 07:56
не е стил, а мода

Po-Tixo Emota
05-30-2007, 19:14
KUR ZA EMOTATA BATI Utrepkite smotani, i ne6tastni...
Razberete go idioti takiva NE6TASTIETO NE TE PRAVI INTERESEN , PROSTO TO TE PRAVI NE6TASTEN !!!
Ako iskate da ste ne6tastni budete nikoi ne vi spira daje mi e kef kato vidq nqkvi mom4eta emo nqkvi anemi4ni, slabi i gur4avi, polovinata ot koito pedali, ako gi xvane6 6te gi zgune6 na xarmonika... emi tva MUJ li e be da mu eba maikata?!?! TVA E PEDeras!!!

05-30-2007, 19:24
I da dopulnq s teq drami emotata nikoi ne vpe4atlqvat za6toto na pove4eto xora im e prez KURA za va6te izmisleni "ne6tastiq" ima xora v Sumaliq kudeto ne sa qli meso ot 3 godini, e tva e ne6tastie bokluci takiva, ima xora koito sa bez kraka, ruce i imat rak i znaqt, 4e 6te umrat sled polovin godina i prosto su6testvuvat i 4akat da im svur6at mukite, tva e ne6tastie ima xora koito sa sami v toq jivot i se opravqt bez pomo6t( PRAVQ IM EVALA NA TQX) na nikoi, bez roditeli, siraci i takiva drugi taka 4e MI QJTE KURA S VA6TE NE6TASTIQ PEDALI TUPI !!!

Disrespect
05-30-2007, 19:46
мдаааа...прав си е :-)

Octofunk
05-31-2007, 13:52
Що за стил!?!? :smt040

punky_girl
05-31-2007, 14:22
Opredeleno ne sam protiv,za6toto vseki ima pravo da izbere bade kakvoto si iska tam.No ne mi haresvat po prostata pri4ina 4e sa slabi sas vsi4kite tiq depresii i opiti za samoubistva koito dokotkoto znam sa neizmenna 4ast ot stila.To vseki ima takiva momenti no v nikakav slu4ai ne trqbva da se prevra6tat v na4in na jivot :!:
Usmihnete se be hora jivota ne e tolkova lo6 :wink:

И аз мисля като теб.Не съм против тях,единственото което не ми харесва в тях е това,че са много слаби, болнави и склонни към самоубийство!Иначе са големи сладури с прическите си и шаренките дрешки! :wink:

lady_bird
05-31-2007, 14:55
az sum kategori4na v mnenieto si,ANTI EMO!!!

05-31-2007, 15:31
da kajem,che nqkoi neshta ot tozi stil ne mi dopadat.no si ima i qki hora.pyk i ne samo emoto gi sochat s pryst.men lichno emo boys me kefqt,pone nqkoi ot tqh,shtoto ima i takiva deto tvyrde mnogo se vzjivqvat. :? no kato cqlo ne mislq,che bih stanala emo.

05-31-2007, 16:10
А някой може ли да разясни по-подробно какво е това Емо?Наистина не схващам!

Disrespect
05-31-2007, 17:19
има общо около 100 страници САМО със това. чети

Shadow_Walker
05-31-2007, 18:25
А някой може ли да разясни по-подробно какво е това Емо?Наистина не схващам!За такива непросветени като теб създадох страница в българската уикипедия, провери там за Имо 8) (даааа сложих онова мое брилиантно прозрение, което съм го пускал във форума, но доста обработено-както си трябва :lol: )

RoyTheReaper
05-31-2007, 19:08
Прическите им са много грозни.

Adwokat
05-31-2007, 19:22
шадов я даи линк или пиши на лична за тоя сайт да прочета за това емо или кот там е;)

die_die_my_darling_
06-04-2007, 11:36
защо просто отказвате да приемете някой който е по различен от вас?!?!?!?

Disrespect
06-04-2007, 11:48

вие ИСКАТЕ да сте различни за да привличате внимание...правите го по много мизерен начин
писна ми от лигавщини

тъп бунтар
06-04-2007, 12:08

Ние пък сме различни от вас по това, че не ви харесваме. Защо отказвате да ни приемете?

Blacklisted
06-04-2007, 12:53
Различни в жалкостта си :smt019

die_die_my_darling_
06-05-2007, 08:50
ние приемаме всички стига те да не са тъпи хейтъри....

brain_stew
06-05-2007, 09:00
ние приемаме всички стига те да не са тъпи хейтъри....

Ми пък "тъпите хейтъри" са различни!Или те са едно огромно изключение, те са единственото нещо, което аджеба не можеш да приемеш в голямото си имо сърце?! :?

die_die_my_darling_
06-05-2007, 19:23
ШВИБВГЗ!!!!

Аз съм вече емо... купих си цвички на квадратчета и си пуснах бритон.. :smt019
аз пък си сложих кубинки и станах велика :?

Disrespect
06-05-2007, 19:25
ШВИБВГЗ!!!!

Аз съм вече емо... купих си цвички на квадратчета и си пуснах бритон.. :smt019
аз пък си сложих кубинки и станах велика :?

тежки думииии :lol:

Rock &amp; Roll Queen
06-05-2007, 19:54
Апък аз не мога вече да различа имо от фешън..бах мама му..всеки втори вече ходи с такива прически..пък и по-рано пак имаше "мацки" разкаравщи се с коса ала "допреди малко бях на фризъор". Пък и какво толкова ви мъчи, бе хора?! Вий не знаете какво е наистина да имаш проблеми ( не че аз имам). Ще се съглася, че имото не е до такава степен позъорство, ако ми кажете какви са тия проблеми?! Или е прекалено лично?

RoyTheReaper
06-06-2007, 19:40
Тъй като другата тема бе заключена, ще задам въпроса си наново. Дай-Дай-Май-Дарлинг,

На мен наистина ми е любопитно какво представлява трю имото, за каквото ти се представяш, и какво го отличава от "позерите"?

die_die_my_darling_
06-06-2007, 19:55
Тъй като другата тема бе заключена, ще задам въпроса си наново. Дай-Дай-Май-Дарлинг,

На мен наистина ми е любопитно какво представлява трю имото, за каквото ти се представяш, и какво го отличава от "позерите"?
истинското имо със сигурност не би направило така:
1ви ден:твърди е много мрази имото
2ри ден:май не е толкова лошо
3ти ден:казва е е имо по душа...
4ти дех:спор няма то е трю имо...

има разлика от 1 имо и 12 годишни пикли които просто се носят имо за да са интересни...като се облекат в имо дрешки и са 6 точки вече...има разлика от scene kid и emo kid :mrgreen:

нормален отговор на нормален въпрос....

06-06-2007, 19:56
еми моите проблеми са като начало или по-скоро най-близко до сегашно време,че дядо ми умря от рак, а баба ми сега получи инсулт и тя ще умре до няколко месеца,за любов да не става дума,а па за личното ми здраве па хич да не говорим преди няколко месеца лежах в Пирогов със системи и през няколко часа инжекции(нека погледнем с окото което не е под бретона-"Я ама,че те ме боцкали безплатно бе").Малиии колко ми е весел живота е за тва съм имо :smt010 :smt013 :smt019

die_die_my_darling_
06-06-2007, 20:07
еми моите проблеми са като начало или по-скоро най-близко до сегашно време,че дядо ми умря от рак, а баба ми сега получи инсулт и тя ще умре до няколко месеца,за любов да не става дума,а па за личното ми здраве па хич да не говорим преди няколко месеца лежах в Пирогов със системи и през няколко часа инжекции(нека погледнем с окото което не е под бретона-"Я ама,че те ме боцкали безплатно бе").Малиии колко ми е весел живота е за тва съм имо :smt010 :smt013 :smt019
споко вики... нали аз си те лоффф

vikipf
06-07-2007, 13:59

Йеее Аз съм трю имо :smt069

Disrespect
06-07-2007, 14:23

има разлика от 1 имо и 12 годишни пикли които просто се носят имо за да са интересни...като се облекат в имо дрешки и са 6 точки вече...има разлика от scene kid и emo kid :mrgreen:

нормален отговор на нормален въпрос....

а защо не отговори на мойте въпроси? ооо...може би не съм на твоето ниво? аз съм нещо по-ниско от теб? така и предполагах... :smt089 good bye cruel world...

die_die_my_darling_
06-07-2007, 19:33

Йеее Аз съм трю имо :smt069
Не си.Ама спокойно по тъпо менте не сам виждала. =D> Успя да ме смаеш

Shadow_Walker
06-07-2007, 19:49
Йееее, айде сега си срежете вените за да докажете кой е по трю :lol: Ибаам са... =]

dinosaur
06-07-2007, 19:53
о боже... не ви ли писна от такива теми ?

{{FaLLeN*AnGeL}}
06-08-2007, 09:44
MENE MN0U ME KEFI STILA EM0 :]

BloodyTearsF
06-08-2007, 18:00
Az su6to sum emo.Samo emooo davai die_die_darling ne se ostavai da te tup4at!!!!! :twisted: :twisted:

Disrespect
06-08-2007, 18:07
че то работата на емото е да го тъпчат.. O_o

06-08-2007, 18:46
akvo mislite za emo stila zabelqzah 4e mnogo hora go mrazqt az sam si emo i ne me kefi v daskalo da me so4at s prast samo za6toto kosata mi pokriva 2/5 ot liceto ili da mi kre6tqt depresar...

И цяла тема за това, че те сочат с пръст, ти добре ли си? И аз съм емо, ама мен не ме сочат, а казват, че съм бил страшен :?

Disrespect
06-08-2007, 18:59
еми хората се плашат от педали :?

Stuck In Reality
06-08-2007, 23:34
akvo mislite za emo stila zabelqzah 4e mnogo hora go mrazqt az sam si emo i ne me kefi v daskalo da me so4at s prast samo za6toto kosata mi pokriva 2/5 ot liceto ili da mi kre6tqt depresar...

Хех... :-k Аз не ти крещя депресар......Какво да ти кажа, Пинки аз ни съм имо пък пак си ме сочат...ЗАщо ли?!? *мисли...за кратко ,играейки си с парцалчето закачено за главата...*.Не можах да изчета цялата тема,за което съжалявам ,защото е доста заинтригуваща :shock: "Каква сложна дума....".Току що както си четях предишното мнение ме споходи вдъхновение.Знам какво толкова много мразят всички на емотата.Явно различните просто завинаги трябва да останем изолирани от останалите.Не разбирам желанието на някои хора просто да се слеят с тълпата.Извинете,но грешно ли е желанието на някой да изпъкне пред другите ..ако нямаше такива хора като Инчиту животът щеше да е толкова скучен и безинтересен....Просто не виждам смисъла да е такъв...Имайте си вашият стил и не съдете останалите.Аз дори чалгарите не мразя "хах...не се обиждайте".Уважавам ги много повече от онези безвкусови същества ,които всеки ден срещам по улицата и чиито нахални погледи вперени в мен трябва ппстоянно да издържам...или пък тези които ми казват "Хей сладур ..хайде стига си се правила на идиот и обуй пак онези обувчици и късата поличка".Как може някой да ви задължи да се обличате по един или друг начин.Това е стила...Всеки има своя собствен и ако всички се превърнем в просто една тълпа от едноцветни "човеци"(да според мен е абсултютно правилната дума)..тогава по-щастливи ли ще сте и...уф както и да е.
За мен имотата са страхотни.Харесвам косите и дрехите им.Момчетата им са просто :smt007 ...А музиката,ами да всъщност музиката е нещото,което най-силно ме привлече към този стил.Знам,че никога няма обаче да стана имо..Не че не ми харесва, прекалено много станахте,а аз не обичам да съм просто част от тълпата.Колкото до това ,което прочетох някъде по-нагоре...
Тokio Hotel-EMo :shock: :shock: :shock: ?!?..ще кажа само...хм?!?Рязането на вените...Ами какво да кажа за това.Не само хората от тзи стил го правят и то не само заради ..депресия.Приятелят ми се реже,защо?!?Ами от скука...Не виждам нищо лошо в това,ако не се нараняваш сериозно. 8-[

е...това е от мен.Мога да пиша още много,но мисля,че просто казах това ,което исках и то за мен е достатъчно.

п.п.всъщност добре е ,че има и такива като вас(онези ,които мразят емотата)..да признавам без вас животът щеше настина да е скучен... :P

rebel_kid
06-09-2007, 09:41
Не разбирам желанието на някои хора просто да се слеят с тълпата.Извинете,но грешно ли е желанието на някой да изпъкне пред другите ..ако нямаше такива хора като Инчиту животът щеше да е толкова скучен и безинтересен....Просто не виждам смисъла да е такъв...Имайте си вашият стил и не съдете останалите.Аз дори чалгарите не мразя "хах...не се обиждайте".Уважавам ги много повече от онези безвкусови същества ,които всеки ден срещам по улицата и чиито нахални погледи вперени в мен трябва ппстоянно да издържам...или пък тези които ми казват "Хей сладур ..хайде стига си се правила на идиот и обуй пак онези обувчици и късата поличка".Как може някой да ви задължи да се обличате по един или друг начин.Това е стила...Всеки има своя собствен и ако всички се превърнем в просто една тълпа от едноцветни "човеци"(да според мен е абсултютно правилната дума)..тогава по-щастливи ли ще сте и...уф както и да е.
Тokio Hotel-EMo :shock: :shock: :shock: ?!?..ще кажа само...хм?!?Рязането на вените...Ами какво да кажа за това.Не само хората от тзи стил го правят и то не само заради ..депресия.Приятелят ми се реже,защо?!?Ами от скука...Не виждам нищо лошо в това,ако не се нараняваш сериозно. 8-[

Ако не си много в час, да те осведомя- новата "тълпа" са имотата и точно те не са различни. Дори чалгарите не се обличат толкова еднакво #-o ...
По въпроса за рязането- НЕ ВИЖДАШ НИЩО ЛОШО В ТОВА ДА СЕ РЕЖЕШ ОТ СКУКА? :smt005 Евалата на такива мнения! Кажи на приятеля ти, че така няма да стане по- тру и му вземи фибата за коса, преди да е станало късно :smt010

RoyTheReaper
06-09-2007, 10:45
Рязането на вените...Ами какво да кажа за това.Не само хората от тзи стил го правят и то не само заради ..депресия.Приятелят ми се реже,защо?!?Ами от скука...Не виждам нищо лошо в това,ако не се нараняваш сериозно.

Аз не съм емо, защото не ми допада идеята да съм част от някакъв стереотип, да ходя с грозна прическа, да слушам лигава музика и предпочитам да мисля, отколкото да чувствам. Но на други хора тези неща може да им харесват, затова не нападам никого.

Но да твърдиш, че няма лошо в самонараняването е нелепо. Самонараняването не само може да доведе до много лоши последствия (инфекции, кръвозагуба и последващи усложнения), но и е показателно за едно от следните неща: който се наранява
1. Има психични отклонения и се нуждае от лечение
2. Е достатъчно прост, за да го прави, защото така правят всички от неговата субкултура.

Shadow_Walker
06-09-2007, 11:08
Реже се от скука?Ми дай и да се застреля от скука...

06-09-2007, 11:59
Имото е на мода! Никой от тази "субкултура" не може да разбере за какво му се говори! Тва е все едно да кажеш на "чалгар", че чалгата е лоша през 2003та година.. :roll: Същото е с имото. "Ау колко са сладки, ау колко са чувствителни" Епа като ти се лепят мацките, щото приличаш на гей няма ли да се водиш "различен" и "емоционален"?

Няма такова нещо като "субкултура".

vikipf
06-09-2007, 14:54
Реже се от скука?Ми дай и да се застреля от скука...
Стига дееее... По модерно е да си режеш вените.. Вертикално.. ;)
П.П. НЕЕЕЕ вчера ходя си по улицата.. И некфи седнали на една пейка.. И викат.. Хаха емо кид... #-o

RoyTheReaper
06-09-2007, 15:38
Къде ги намирате тия имота не знам. Аз досега съм виждам имо точно веднъж. :shock: :lol:

fei4ka
06-09-2007, 16:40
Opredeleno za,emo ne e prosto nqkak1v stil na obli4ane,tova e na4ina na mislene,na4in na jivot...i povqrvaite ne vsi4ki sa geiove ili samoubiici,nima nqma obiknovenni hora koito go pravqt?! XaX No vse pak tova si e li4no moe mnenie! :wink: Emo=<3

Koi 6te lapa?
06-09-2007, 17:00
Емотата са почти толко зле колкото чалгарите и хаусърите :smt006 :smt005

zloto
06-09-2007, 17:31
Само да питам AFI емо ли са? (Защото един фр ги слуша, а се прави на най-големия емо хейтър)

rebel_kid
06-09-2007, 17:32
Само да питам AFI емо ли са? (Защото един фр ги слуша, а се прави на най-големия емо хейтър)
Не са. :wink:

Shadow_Walker
06-09-2007, 18:30
Само да питам AFI емо ли са? (Защото един фр ги слуша, а се прави на най-големия емо хейтър)НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!
AFI не са имо .(огромна точка :lol: )
Първите им албуми (ако изобщо твоят приятел ги е слушал, както и някой тук от форума) звучат пънкарски.После преминават през един готик,детрок,хорор пънк повлиян период (може би най-вече хорор пънк-фенове са на Мисфитс) и продължават със алтернативен рок 8)

1N_l0v3_Pr1nCeSsS
06-09-2007, 19:09
za est ;]

Disrespect
06-10-2007, 08:34
хареса ли му? :D

06-10-2007, 14:45
Аз пикая на емота

Stuck In Reality
06-10-2007, 19:20
Не разбирам желанието на някои хора просто да се слеят с тълпата.Извинете,но грешно ли е желанието на някой да изпъкне пред другите ..ако нямаше такива хора като Инчиту животът щеше да е толкова скучен и безинтересен....Просто не виждам смисъла да е такъв...Имайте си вашият стил и не съдете останалите.Аз дори чалгарите не мразя "хах...не се обиждайте".Уважавам ги много повече от онези безвкусови същества ,които всеки ден срещам по улицата и чиито нахални погледи вперени в мен трябва ппстоянно да издържам...или пък тези които ми казват "Хей сладур ..хайде стига си се правила на идиот и обуй пак онези обувчици и късата поличка".Как може някой да ви задължи да се обличате по един или друг начин.Това е стила...Всеки има своя собствен и ако всички се превърнем в просто една тълпа от едноцветни "човеци"(да според мен е абсултютно правилната дума)..тогава по-щастливи ли ще сте и...уф както и да е.

[b]Ако не си много в час, да те осведомя- новата "тълпа" са имотата и точно те не са различни. Дори чалгарите не се обличат толкова еднакво #-o ...

Първо за тълпата :-k ...Извинявай,но обикновенните деца*гледа отвратено момичтора* са много повече от емотата ,не знам дали съм неусведомена ,но лично аз виждам много повече обикновенни и безстилови по улиците...Обличат се еднакво..ето това вече ме разби :-k ...ама ти въобще емо виждал/а ли си?!?За да се облечеш в стил емо първото,което трябва да имаш е огромно въображение и..хм доста свободно време :wink: .

По въпроса за рязането- НЕ ВИЖДАШ НИЩО ЛОШО В ТОВА ДА СЕ РЕЖЕШ ОТ СКУКА? :smt005 Евалата на такива мнения! Кажи на приятеля ти, че така няма да стане по- тру и му вземи фибата за коса, преди да е станало късно
Хах това колкото и да не искам да си призная ме изкефи :-D ...Звучиш ми като абсулютно всички ,които познавам включително някои от този форум :arrow: ...Честно да ти кажа намирам повече лошо примерно в онези,които се обличат ужасно,като под ужасно имам предвид хора,които се обличат сякаш водени единствено от желанието някой да не би случайно да ги забележи..докато рязането..Ами то е също като пиенето и пушенето...знаеш,че все някога ще се убиеш злопотребявайки с тях,но не се отказваш нали...когато нещо ти доставя удоволствие не можеш да се откажеш,въпреки че го знаеш(хах при мен така е единствено с шоколада :smt007 )Става въпрос за абсулютно еднакви неща,но рязането може и да не се стигне до смърт,докато другите две ...

А аз не мога да разбера, защо вие "еднаквите" се мислите за различни...
Как може да си част от мейнстрийм и да имаш самочувствието на различен.. :-k
Вие не сте различни, а сте еднакви- като излязли от един калъп и повтаряте едно и също като мантра: "ние, различните" и започвате и да си вярвате...

Защо трябва да пишеш"вие"аз мисля,че казах,че не съм емо... :-k А това ,което си писал/а отговорила съм малко по-нагоре...Аз само искам отново да кажа,че според мен да имаш стил,какъвто и да е той те прави до някаква степен различен от другите.За мен лично това е най-важното...Стилът.Те не са "еднакви",не са "обикновени",през повечето време дори не са депресирани,а това ,че са емоционални ги прави още по-страхотни...

Различни са други хора- хора, които са имали кофти живот, хора които са преживяли много, хора, които не се обясняват какви са, а са просто някакви...

А това е направо глупаво.За да си различен,трябва да си имал кофти живот :smt012 ?!?Ами то тогава аз съм най-обикновенното ...Не това просто няма какво повече да го коментирам... =;

Хора, които нямат време да седнат да четат уикипедия за това какви са и какви трябва да бъдат...
..че какво толкова има в уикипедия :-k ???

Holly
06-10-2007, 19:48
и как тогава едно емо може да е разочаровано от живота си, като е имал прекрасен живот...
прищявка и просто желание за повече внимание???

Стига бе , животът ми е скапан от толкова време ама нито се оплаквам нито нищо.А и винаги може да е по зле.Най малкото съм си мислила да съм емо :-D

06-10-2007, 20:09
и как тогава едно емо може да е разочаровано от живота си, като е имал прекрасен живот...

Стига бе , животът ми е скапан от толкова време ама нито се оплаквам нито нищо.

току що го направи : )

Stuck In Reality
06-10-2007, 20:16

уф..аз имам прекрасен живот и не съм емо ...За да станеш емо обаче трябва да си подтикнат от нещо,което в моят случай липсва.Досега не съм срещала истинско емо с идеален живот..винаги има нещо ,което го е подтикнало да стане такъв......
А ти доколкото си спомням говореше,че...

Различни са други хора- хора, които са имали кофти живот, хора които са преживяли много, хора, които не се обясняват какви са, а са просто някакви......лично според мен единствено кофти живота не може да те направи различен,но в случая на емотата това,че са преживели много +факта,че са по-чувствителни от другите хора ги прави такива каквито са(не винаги гадния живот те прави по-чувствителен,в някои случаи неприятносттите те правят по-силен и по-подготвен за следващи такива...което за жалост води и до по-бързо израстване,това липсва при емотата)...Естествено както подчертах аз не съм емо и не знам какво точно изпитват те,единственото ,което знам е изградено над наблюденията ми над някои хора...

Blacklisted
06-10-2007, 20:36
Сайта владее от всякъде, а е само бета :twisted:

Stuck In Reality
06-10-2007, 20:43
Заради подобно дребно нещо да станеш емо ?!? :shock:
Нем не мисля така.А дали е мода .Да според мен всичко това има нещо общо с модата,но...мисля,че ние,които не сме такива не трябва да ги съдим заради това какви са те.Защото не разбираме.Просто не сме като тях.Да изразяваш себе си чрез външния си вид е нещо,което доставя удоволствие ...поне на мен.Модата я има насвякъде...Във всеки един стил,така че това е все едно да спорим за това,защо метълите се обличат в черно или защо чалгарките си удължават косите и носят високи обувки.Просто смятам,че този спор отдавна изгуби смисъла си...

06-10-2007, 20:59
Може би, не за да е модерен, а просто защото му харесва самият стил на обличане и музиката?

Stuck In Reality
06-10-2007, 21:33
Оки сега ще ти дам примерче...
Най-добрия ми приятел имаше страхотно семейство.Баща му имаше някава фирма(идея си нямам за какво) и като цяло винаги си е бил супер във финансово отношение и родителите му го обичаха.Ест имаха си техните скандали и т.н.
Преди година бащата на най-добрия ми приятел умря,сестра му беше няколко години по-голяма и замина за Канада,фирмата се разпадна.Майка му сега работи на 2 места,а той самия иска да помогне ,но не може.Той е на 15,а никъде не взимат 15 годишни на работа,особено ако изглеждат като него...В първия момент той се затвори в себе си,след това реши,че трябва да продължи напред.Зарови споменът за всичко това някъде в съзнанието си и се промени.За 1 година израстна сякаш с 5.Не само характера му се промени.Външната промяна е просто убийствена,но той е силен.Нито за миг не си помисли да се самоуби,защото знаеше,че ще причини огромна болка на майка си.Никога след това не каза нищо за това ....Той успя да се пребори с всичко това,но понякога когато го гледам виждам болката му.Той не се усмихва,често мълчи и сякаш го няма...
Наскоро се запознах с едно емо...Историята му беше почти същата.И той се беше променил,но ...имаше нещо различно.Той показваше чувствата си...В един момент се чувстваше ужасяващо,но можеше да се усмихва...Споделяше боклата и след това забравяше.Всъщност едва ли е забравял,но споделяйки той започваше да се чувства по-добре.
И честно да ви призная това решение винаги ми се е струвало по-добро.Не трябва просто да крием емоциите си.Знам,че един ден..а този ден със сигурност ще дойде,независимо кога,най-добрия ми приятел ще разкрие чувства си.Цялата тази болка ще излезе повърхостта ,но единственото,което се надявам е този ден да дойде колкото е възможно по-бързо.Защото осъзнаването след такова дълго бягство от реалността ще бъде тежко и се надявам аз да съм по-близо до него в този момент ,за да не му позволявам да извърши някоя глупост.Той не е емо..и никога няма да бъде,защото остана силен..може би прекалено силен обаче...
Ето ви още едно примерче...

Емотата просто са по-чувствителни и емоционални от останалите,което в много случаи е по-добре.Не всички са самоубийци...Все пак само да ви напомня,че още преди да се появят имотата е имало самоубийства.Всеки сам решава как да се пребори с проблемите в живота си...Емотата просто избират СВОЯ начин...Лично аз подкрепям това да изразиш мъката си,а не просто да я затвориш в себе си и естествено подкрепям и всички истински емота...

Stuck In Reality
06-10-2007, 21:43
Може би, не за да е модерен, а просто защото му харесва самият стил на обличане и музиката?

Уф..стига с този стил на обличане.Той е важен единствено за хора като..хм 'ми като мен.Да се обличат така лично аз смятам,че..ами просто се случва.Да...примерно бритона.По някакъв свой си начин това е един от начините да се скрият от света.Докато някои се крият в самите себе си.Опитват да забравят лошото....Емотата просто се скриват зад огромния бритон и това е единственото,единствената ограда между тях и останалия свят...Защото наистина е трудно да покажеш чувствата си...Това за тях е просто едно предпазно средство...Може би просто не искат да бъдът наранени...отново
ест..всичко е предположение... :-D може да са и извънземни :-k ..или да се опитват да завлядеят света..мнем нямам си никаква представа като цяло...

Stuck In Reality
06-10-2007, 22:19
И това, че животът ти е гаден те кара да изглеждаш като гей и да се режеш на поразия? А може и малко да се пофукаш в myspace с белезите си. И моя живот не е рай. Не се оплаквам, просто отбелязвам.

уф...защо пък като гей..Какво им е гейското...Това ,че са по-емоционални от останалите ли :shock: .Външния вид на повечето момчета емо е просто... уф http://s172.photobucket.com/albums/w3/xX_Fallen_Soul_of_a_Vampire_Xx/?action=view&current=brownhairedemo2.jpg
http://s179.photobucket.com/albums/w288/andietheamazing/?action=view&current=456_.jpg
http://s209.photobucket.com/albums/bb169/Clandestinexdina/?action=view&current=emoboyy.jpg
http://s150.photobucket.com/albums/s112/_Nik-iCons/?action=view&current=33-1.jpg
http://s156.photobucket.com/albums/t1/bleedin_love/?action=view&current=z81382495.jpg
Аз лично в тези момчетата не виждам нищо гейско?!?А за рязането по-нагоре отговорих...

Stuck In Reality
06-10-2007, 22:46
Извинявай,но с какво това... http://s149.photobucket.com/albums/s77/XIXWantXRevengeXOnXYouX/Emo%20Boys/?action=view&current=emoboyskissing100.jpg
е различно от това :shock: ... http://s95.photobucket.com/albums/l160/disturbed_angel_23/?action=view&current=th7248491_l.gif
http://s45.photobucket.com/albums/f75/dansdragon01/?action=view&current=girls.gif
Може би единствено с факта,че второто е по-гнусно :-k

`Death`Whore``
06-10-2007, 22:51
Идиоти. Мъжете имат емоции, но са мъже точно защото не ги показват пряко и пред всички. И мъжете не се гримират и нямат прически!

`Death`Whore``
06-10-2007, 22:52
Хомосексуалността е приета само в женския й аспект. :D
Мда. Защото мъжете се дървят на лесбийки.

Stuck In Reality
06-10-2007, 23:08
:shock: Не искам да звуча като тъпа феминистка,но това е отвратително....Първо емотата на снимките не са гейове,ако не виждате на снимката зад тях приятелите им се смеят като побъркани.Вероятно просто са пили прекалено много...Както и да е не мога да повярвам на тази тъпотия... :-# [-( :-# Момичета да се целуват е нормално,докато момчета..не?!?А това със световните лидери не го разбрах...Искаш да кажеш..?!?КаКво?

Идиоти. Мъжете имат емоции, но са мъже точно защото не ги показват пряко и пред всички. И мъжете не се гримират и нямат прически!

Дискриминация...Мъжете имат право да показват емоции,а гримирането е сладко.Защо момчетата да не изглеждат добре....Е Густав е страхотен и без грим,но това е друг въпрос =P~
...всеки има правото да изглежда добре и ако не го мързи да се гримира и да си прави прически(мен ме мързи :P ),тогава какво му пречи...
А емоциите...Аз като съм момиче и не показвам емоциите си.Какво?

Muse_of_Madness
06-11-2007, 06:54
http://www.youtube.com/watch?v=8hZmkVdIDuo

Shadow_Walker
06-11-2007, 08:47
Оле защо всички се правите, че разбирате по тоя въпрос, като и една истинска имо банда не можете да кажете... ](*,)

Shadow_Walker
06-11-2007, 08:52
Не говорим за бандите.. В момента се обсъжда хомо/бисексуалността на "момчетата" от тази "субкултура".

http://vbox7.com/play:c1212041 Ако тия не са гейове няма кой друг да е.Е щом говорите залигавите педалски позьорчета-ок :lol:

`Death`Whore``
06-11-2007, 09:10
така ли???
аз пък защо си мисля, че лесбийките са доста антисексуални за един мъж... сигурно защото съм виждал лесбийки, за разлика от повечето мульовци, които са виждали просто две момичета, които се целуват и се правят на интересни...
Те се дървят на мисълта за лесбийки може би защото мислят, че две лесбийки си умират за техния хуй. Разбира се, че реалността е различна.

[b]
Дискриминация...Мъжете имат право да показват емоции
Не съм казала, че нямат право. Никой не може да каже на другия какво има право да прави и какво - не. Просто колкото и гадно да звучи, мъжете не ги показват публично.

Shadow_Walker
06-11-2007, 09:21
Оле защо всички се правите, че разбирате по тоя въпрос, като и една истинска имо банда не можете да кажете... ](*,)

Оле, отвори очички...
даже и да кажем много истински имо банди, каква е разликата?? :-k

Или да започна и аз да парадирам с това, че съм чувал "истински" имо банди, преди доста от вас да разберат как се пуска касетофона...

:-s

Разликата е, че причаната да се навъдят толкова "имота" са банди като MCR и Panic! At The Disco и техния депресиращ поп-рок и мрачен вид ...
Не парадирам с това че съм чувал истински имо банди.Просто ми е "забавно" как хората говорят за нещо без да са го чували :)

06-11-2007, 11:02

Оле, отвори очички...
даже и да кажем много истински имо банди, каква е разликата?? :-k

Или да започна и аз да парадирам с това, че съм чувал "истински" имо банди, преди доста от вас да разберат как се пуска касетофона...

:-s

Разликата е, че причаната да се навъдят толкова "имота" са банди като MCR и Panic! At The Disco и техния депресиращ поп-рок и мрачен вид ...
Не парадирам с това че съм чувал истински имо банди.Просто ми е "забавно" как хората говорят за нещо без да са го чували :)
абе що не млъкнеш малко най-накрая, баси...
въобще на концерт някога ходил ли си?

Бунтар
06-11-2007, 11:37
Става въпрос за абсулютно еднакви неща,но рязането може и да не се стигне до смърт,докато другите две ...

Мда-а... Извод (не питайте как го направих): пийте и пушете за здраве!

Емотата просто се скриват зад огромния бритон и това е единственото,единствената ограда между тях и останалия свят...

хехехехе :lol:

HuKuTyyy
06-11-2007, 12:58
Мммм не мразя Емотата..но до някаква степен те сами си противречат... щото нали "ами то живота е ужасен ще се самоубия" а пък ми се разкарва по улиците с черни дрехи и дълги коси :) ххх като ти е ужасен лайфа вадиш ножа и си режеш вените не ми се показваш колко си депресиран :)
=> щом все още има ЕМОТА значи живота им не е толкова ужасен че да не могат да го живеят :) ДиМЕк тва е вид мода :) поне според мен :P

vikipf
06-11-2007, 15:24
причаната да се навъдят толкова "имота" са банди като MCR и Panic! At The Disco и техния депресиращ поп-рок и мрачен вид ...
[/color][/i][/b]
Правилно... =D>
Така омърсявате Поп-пънк-а... Не знаете къв стил слушате #-o П!АТД били емо... :lol:

06-11-2007, 15:59
АЗ от моя клас имам едно мн тъпо емо... начи уж емо/имо все там,слуша П!АТД му е любимата група и слуша Фемили Форс файф,такова зализано,има някви значки дето на тях пише "Save the planet,kill yourself","FULL","emo kid <3" и другата не я помня.Не знае,че емо/имото има 2 подстила-наскоро научи че има скриймо и ми се обяснява как като го надула и съседите хлопали по вратата на намали,сякаш големия дрънгел ще да е било..ама уж емо/имо пак казвам пък харесва и Мотьорхед( ](*,) ) и щяло да ходи на метъл цонцерт в Каварна ууууужжжааааасссссс........ст ана мн объркано ама мн ме марзи,но емо съкс...много са зле тия заблудените дечица...

Blacklisted
06-11-2007, 16:31
къфто и да си, немой да не харесваш Мьоторхед ;)

Shadow_Walker
06-11-2007, 17:00
и да парадираш с това, че си слушал истинско имо???Да парадирам, хах :lol:
Иначе съм слушал Rites of Spring, Fugazi
Госте, няма да млъкна и то точно защото ти ми казваш 8)

nobody13
06-11-2007, 17:54
Sworn Enemy - We Hate :-({|=

What I really hate is music like yours
Makes me wanna smash your head through a door
Kill yourself go die
It'd be a better place in my eyes
Must be some kind of sick joke
Fact you exist makes me wanna choke
We hate your music we hate you too
We got our reasons for what we do
You can not hide you stupid fucks
We really think your music sucks
Where did you come from, go back
You should be hung up like meat from a rack
I can't believe what has become
To a scene that I once loved
We got our reasons for what we do
You can not hide you stupid fucks
We really think your music sucks
I'm burned out I tried my best
Bit I gotta get this off my chest
These clonned wannabes fashion disasters
The best way to describe brings me laughter
We hate
...to all ya fuckin' emo kids
:-({|=

06-11-2007, 18:39
Бати целия форум научи че много ги разбираш нещата, че слушаш ИСТИНСКОТО емо и т.н. Аре смени плочата, а? Тая много се изтърка нещо. На никой така или иначе не му пука какво слушаш.

Shadow_Walker
06-11-2007, 18:49
Бати целия форум научи че много ги разбираш нещата, че слушаш ИСТИНСКОТО емо и т.н. Аре смени плочата, а? Тая много се изтърка нещо. На никой така или иначе не му пука какво слушаш.Аз да съм казал, че ми пука, че пък на вас не ви пука??
И баси, да, не слушам мтв "имо" бандички, ако това искаше да кажа.И да, поинтересувал съм се, разровил съм нета, намерил съм кое какво е.Яд ли те е?Ми не ми пука-да те е яд.
Плочата се била изтъркала-много важно.Това си е моето мнение и ще си държа на него.На тебе като не ти изнася, поне се регистрирай и ми напиши някое и друго ЛС вместо да ми се правиш на интересен във темата.
П.П. Плюйте си ме колкото искате-голям праз...

RoyTheReaper
06-11-2007, 20:46
А някой от имо-защитниците ще може ли да ми обясни защо при наличието на много проблеми е по-добре да станеш имо, отколкото да се бориш за тяхното разрешаване?

06-11-2007, 21:11
Бати целия форум научи че много ги разбираш нещата, че слушаш ИСТИНСКОТО емо и т.н. Аре смени плочата, а? Тая много се изтърка нещо. На никой така или иначе не му пука какво слушаш.Аз да съм казал, че ми пука, че пък на вас не ви пука??
И баси, да, не слушам мтв "имо" бандички, ако това искаше да кажа.И да, поинтересувал съм се, разровил съм нета, намерил съм кое какво е.Яд ли те е?Ми не ми пука-да те е яд.
Плочата се била изтъркала-много важно.Това си е моето мнение и ще си държа на него.На тебе като не ти изнася, поне се регистрирай и ми напиши някое и друго ЛС вместо да ми се правиш на интересен във темата.
Копеле, тоя форум го поглеждам ей така от време на време да ви се смея на глупостите. Ако се регистрирам, значи трябва да съм много зле. И ако ти пиша ЛС кво? Ще се разбереме да ме биеш ли някъде? А за музката и нета...Ей тва ви е проблема на вас, РОВИТЕ СЕ В НЕТА вместо просто да седнете и да слушате музиката. Седите тука и задълбавате в некви глупости, коя банда била истинска screamo mosh ultra beatdown core и т.н. Кой бил емо, кой не. Музиката е създадена да се слуша, а не да седиш като дебил и да следиш всяка група как изглежда, да не би случайно тая група да е ънтру. И после вие ми се водите за емота, хардкораджии, пънкари, метъли, а мутрите си извън къщите си не показвате...Жалка история сте всички.

Shadow_Walker
06-11-2007, 21:43
Аз нищо не се водя 8)
И като ми напишеш лс например ще ти разкатая логиката на правилното място.
Ако си мислиш, че аз пък по цял ден търся коя банда не е тру жестоко се лъжеш.Имам си по важни неща за правене от това-например да слушам това, което на мен ми харесва.
И копеле - не си забавен.
П.П.Леко поизтрих някои неща...ставам банален като ги повтарям постоянно :roll:

vikipf
06-11-2007, 21:53
едно време беше по-просто...
имаше три вида метъл...

пънка беше само един вид..
имаше и хардкор и уейв...

а са си е ебало майката...

интернет е виновен... даде трибуна на твърде много идиоти
=D>

papsDINOSAUR™
06-12-2007, 05:48
ъмм...

против

CaRaMeL4eTo
06-12-2007, 10:39
hmm na tezi samo pri4eskite im me kefqt

Sam90
06-12-2007, 10:50
Абе кво значи да си против?! Секи сам си избира кво да праи....

papsDINOSAUR™
06-12-2007, 12:46
Абе кво значи да си против?! Секи сам си избира кво да праи....

бате не и ако си някв дето не вижда от коса ; )
и седи у тях и се депресира от некви измислени неща
и хои облечен с черно през лятото : D
смииисъъълл.. да ; )

06-12-2007, 15:08
како не се виждам от коса и ходя облечена с черно когато ми харесва независимо от сезона.НЕ си стоя вкъщи депресирана? И кво? Не ми с екефиш ли? Ако си мислите че би ми пукало кой ме мрази и кой не...колкото и да псувате емотата нищо няма да постигнете. тези които са решили да бъдат себе си знаят че винаги ще има хора които не ги харесват и такива които ги харесват. Темата е безсмислена

Заклещена в реалността...
06-12-2007, 16:41
причаната да се навъдят толкова "имота" са банди като MCR и Panic! At The Disco и техния депресиращ поп-рок и мрачен вид ...
[/color][/i][/b]
Правилно... =D>
Така омърсявате Поп-пънк-а... Не знаете къв стил слушате #-o П!АТД били емо... :lol:
'МИ...НЕ СА ЛИ :-k ???...

сори ,че влизам като гост ,но нещо ми изчезна латиньицата

06-12-2007, 16:59
едно време беше по-просто...
имаше три вида метъл...

пънка беше само един вид..
имаше и хардкор и уейв...

а са си е ебало майката...

интернет е виновен... даде трибуна на твърде много идиоти

уф ..и какво според мен трябва да има колкото може повече стилове...а емо музиката за мен е страхотна.Не не ми е депресираща...и с това"едно време..."уф..и аз харесвам много от старите групи,но ако единствените,които слушах бяха такива,все някога щяха да ми омръзнат.А когато разнообразявам всичко е страхотно...Не трябва да живеете в миналото,дори само по отношение на музиката.Естествено това си е единствено и само твое мнение,така че няма да кажа нищо повече.За мен Емото е нещо невероятно и групите ,които изпълняват такъв стил музика трябва да добият повече известност...което вероятно скоро ще стане благодарение на всички тези хейтъри :-D ...

П.П.Момчетата трябва да показват чувствата си,колкото е възможно по-често...

06-12-2007, 19:24
[/color][/i][/b]
Правилно... =D>
'МИ...НЕ СА ЛИ :-k ???...

сори ,че влизам като гост ,но нещо ми изчезна латиньицата

Не. :evil:

Co[mix]_Girl
06-12-2007, 21:37
Аз да съм казал, че ми пука, че пък на вас не ви пука??

................каза той и си оправи бретончето :smt019

Shadow_Walker
06-13-2007, 17:53
_Girl]Аз да съм казал, че ми пука, че пък на вас не ви пука??

................каза той и си оправи бретончето :smt019

Нямам бритон.
http://170559.Sladur.com :lol:
А и не съм имо.Повече блъскам на метъл... 8)

06-13-2007, 18:34
блъскаш на кyра ми.

Shadow_Walker
06-13-2007, 18:39
блъскаш на кyра ми.Ще ти се 8)

Blacklisted
06-13-2007, 19:01
And don't forget kids - EMO SUX! :smt029

Disrespect
06-13-2007, 19:26
не бе...

remember kids...it's "down the road", not "across the street" 8)

Бунтар
06-14-2007, 10:39
не бе...

remember kids...it's "down the road", not "across the street" 8)

http://www.thebestpageintheuniverse.net/images/razor2.gif

хеви, блек, дет... ми траш? :>

die_die_my_darling_
06-14-2007, 11:51
сички теми за имото бяха затворени.....бати тъпото....няма вече haters make me famous http://i30.photobucket.com/albums/c320/_nailthumptoe_/thyoulaugh.jpg
и викиту няма си прерязва вените,щото била само "имо по душа" а не имо позьор.....тъжно....

Blacklisted
06-14-2007, 12:07
Сложи си по - дълъг подпис [-o<

InitialD
06-14-2007, 15:34
Готини са... не ги разбирам много но Емо групите определено са доста добри!!!Ама като се има предвид че слушам предимно Хаус надали разбирам много?! :-s

~MiSs KaUlItZ~
06-14-2007, 16:19
Тфа е най-актуалния спор - за или против емотата :-k Е, мен ме радват ;-) , и то много.Познавам няколко и изобщо не са винаги депресирани, напротив.Това си е техния стил, и ние трябва да го уважаваме, независимо дали ни харесва или не!

Disrespect
06-14-2007, 16:24
знаеш ли кога ще почна да уважавам тоя "стил"??

~MiSs KaUlItZ~
06-14-2007, 16:29
:? Както си искаш :? И един в/с - Какво толкова не им харесвате, косата и грима ли? Боже, до къде стигнахме... [-(

Blacklisted
06-14-2007, 16:43
Дреме ми за косата и грима, начина им на въприемане на живота е глупав.

vikipf
06-14-2007, 16:45
Как са "емо" като не са депресирани :shock: .. "Емо" значи точно тва... Не да носиш такива дрехи ами да си EMOTIONAL ... #-o

~MiSs KaUlItZ~
06-14-2007, 16:47
ЕМОЦИОНАЛЕН не е ДЕПРЕСИРАН :shock: Казвам, че не всички са некфи дето всеки момент 6е си прережат вените!Те са си нормални хора, ве ейййй :shock:

Disrespect
06-14-2007, 16:47
Как са "емо" като не са депресирани :shock: .. "Емо" значи точно тва... Не да носиш такива дрехи ами да си EMOTIONAL ... #-o

уффф и ти си един мозък...всички хора са емоционални! /е има изключения/ ама да не би всички да се пишат че са емота? пак казвам: тва е мода

Blacklisted
06-14-2007, 16:49
ЕМОЦИОНАЛЕН не е ДЕПРЕСИРАН :shock: Казвам, че не всички са некфи дето всеки момент 6е си прережат вените!Те са си нормални хора, ве ейййй :shock: Ааа не имаш грешка моля ти се! Как ше са нормални - те са ЕМОЦИОНАЛНИ!!!

vikipf
06-14-2007, 16:51
Мале пак тоя спор... ::: Мда.. Ама емоционален се има предвид да се разтройва от всичко.. А не да се лигави за всичко.. ::: Както емотата позьори... ::: Вчера едни ме напсуваха щот казах пред тях че съм толкова депресирана че ще си прережа вените... :smt005 :smt005 :smt005 :-D

~MiSs KaUlItZ~
06-14-2007, 16:52
ЕМОЦИОНАЛЕН не е ДЕПРЕСИРАН :shock: Казвам, че не всички са некфи дето всеки момент 6е си прережат вените!Те са си нормални хора, ве ейййй :shock: Ааа не имаш грешка моля ти се! Как ше са нормални - те са ЕМОЦИОНАЛНИ!!!
ем ти не си ли такъв/такава ? сори, ама всеки човек е емоционален до някаква степен :wink:

Blacklisted
06-14-2007, 16:52
Мале пак тоя спор... Whistle Мда.. Ама емоционален се има предвид да се разтройва от всичко.. А не да се лигави за всичко.. Whistle Както емотата позьори... Whistle Вчера едни ме напсуваха щот казах пред тях че съм толкова депресирана че ще си прережа вените...

значи, че си женски полов орган :lol:

~MiSs KaUlItZ~
06-14-2007, 16:56
тва не го разбрах :-s

Blacklisted
06-14-2007, 16:56
ем ти не си ли такъв/такава ? сори, ама всеки човек е емоционален до някаква степен :wink: Аз съм най - коравосърдечното копеле, което си чувала.

rebel_kid
06-14-2007, 16:58
Е то кво има да му разбираш :smt005

vikipf
06-14-2007, 16:58
В превод... Значи си п*тка... Анбе не се давай да те обиждат бее.. Фърли му един бой... Сцепи му устната... :lol:

Blacklisted
06-14-2007, 17:00
Надявам се сега да е по - ясно :P, не беше за ~MiSs KaUlItZ~

~MiSs KaUlItZ~
06-14-2007, 17:04
xax

RoyTheReaper
06-14-2007, 17:08
Дреме ми за косата и грима, начина им на въприемане на живота е глупав.

Аз пък не харесвам точно косата и грима им. Начина им на възприемане на живота не коментирам, защото не познавам нито едно имо.

Бунтар
06-14-2007, 19:56
/е има изключения/

Ааааз, ааааз!!!

Разните Хора биха ме убили за горното изказване.

смч
06-14-2007, 22:59
[/quote]Ама емоционален се има предвид да се разтройва от всичко..

:-k Значииииииии правилно ли схванах ? Щом не се разтройвам от всичко , съм безчувствена ? :smt017 Ахаа само имотата имат чувства .

смч
06-14-2007, 23:02
Ама емоционален се има предвид да се разтройва от всичко..

Think Значииииииии правилно ли схванах ? Щом не се разтройвам от всичко , съм безчувствена ? Ахаа само имотата имат чувства .

П.П Сори обърках :::

XxXSweetDreamsXxX
06-15-2007, 07:18
Сега като поразгледах си имаше и даста груби коментари,ае сега като се изкажа не ме убивайте с камъни!
:roll: 1-Emo идва (съкратено от “emocore”, от своя страна съкратено от “emotional hardcore”, използвано обикновено като “emotional”) Описва почти всяка форма на алтернатив-рок, който изразява емоции извън рамките на традиционния пънк.Показва палета от емоции свързани с отчуждението и яростта. Използван е също така, за да опише феновете на този жанр, повечето тийнейджъри (Emo Kid).
2-Много често се спори как се изговаря,дали е Емо или Имо еми те на английски си го казват Имо понеже така се чете,ама ние си го четем емо на български...както и дае тук вече всеки както си иска няма да спорим,всеки е прав за себе си.
3-Да стана много модерен този стил,макар че има огромна част от хората,които просто мислят,че са излизли поредните модерни дрешки и си купуват.Направо ми е гадно като гледам,няква тупалка (да ме извинявате за израза) облечена с еmo дрешки и прическата и дори е що годе такава и се замисляш-Я момичето може пък да е emo kid :-k отиваш и питаш кво слуша....Азис Еми направо тъпчат в/у стила.
Харесвам музиката,харесвам момчетата с тея сладки прически и супер яки дрешки, а и са толкова мили усещам музиката, как просто минава през мен.
[-X 4-emo kids са силно емоционални по различен начин и това че някои си режат вените зависи от това колко е емоционално самото emo
5-черния и белия цвят с който се обличат също има своето значение-те показват самота и уязвимост
6-Еmo е начин на живот.Ако искаш да си Emo kid трябва да го чустваш,а не защото ти харесва стила им на обличане
И не разбирам,зощо хората са толкова ограничени,че не могат да приемат тази част от обществото като нещо нормални.Всеки си има живот,всеки решава как да си го живее.Защо винаги хората са толкова повърхности,прочете някъде нещо за емотата,че се режели и нз си кво ,еми нека ви кажа че не всички са такива. :roll:

ScionOfStorm
06-15-2007, 08:25
Брей, то било трудно да си емо кид :mrgreen:

Disrespect
06-15-2007, 09:02
сега съм тъпо безчувствено копеле...утре ще стана емо и вече ще имам чувства и ще рева по цял ден

XxXSweetDreamsXxX
06-15-2007, 09:05
Трудно-Не точно,стига хората да те приемат
Нормално-Да

Boot
06-15-2007, 09:07
,прочете някъде нещо за емотата,че се режели и нз си кво ,еми нека ви кажа че не всички са такива. :roll:
Е как да не си го мислят хората, като... ми прочети си подписа, ебати.
"she cuts herself"
или е някаква неразбираема за простосмъртните метафора?
или пеят, че се режат, но всъщност не го правят?
тъпо.

XxXSweetDreamsXxX
06-15-2007, 12:46
Ми подмиса ми си е взет от нета,където има такива неща,даже всичко където и да прочетеш,в песен,текст някакъв пише че се режат....
Не отричам,че има и такива,които го правят,НО има и такива,които не се режат!! [-X
Но както винаги всечки слагате под едни знаменател огромна маса от хора. [-(

Blacklisted
06-15-2007, 13:55
Идеята е следната: ТИ като не се режеш, защо в подписа имаш РЯЗАНЕ?

Shadow_Walker
06-15-2007, 14:59
Идеята е следната: ТИ като не се режеш, защо в подписа имаш РЯЗАНЕ?Харесала си е текста-сложила си го е за подпис.Много важно, че в него се споменава рязане.Да изтрие реда само защото тя лично не се реже ли?
Имате супер логика, знаете ли.....

Blacklisted
06-15-2007, 15:05
Ти го каза :) харесала си го е, тогава да не ми обеснява как не всички са такива :lol:

Stuck In Reality
06-15-2007, 15:51
Ohh Mon Dieu... :shock:
Ама вие наистина сте...Как можете да се заяждате с някога за нещо толкова дребно.Подписа е добър ,а отностно рязането ...Както казах малко по нагоре всеки сам решава как да се убие...Така де всички го правим умишлено или не...Повечето от вас дори не им пука ,че всекидневно се самоубивате,а сте се загрижили за здравето на емотатата.Повечето от вас пият,пушат..Не смятате ли,че това малко по малко всеки ден ви убива...Рязането поне става по-бързо и е едно по-смело решение...Ако толкова много искате да умирате направете го по-бързо ,за да не проваляте живота и тези около вас...и да не ги омирисвате впрочем :-k

Blacklisted
06-15-2007, 16:05
Е, не уцели човека :lol: аз съм sXe :roll:, както и да е продължаваме нататък :twisted:. Смела стъпка? :shock: От кога самоубийството е смела стъпка, според мен е висша форма на не-смелост. Подписа се разминава с думите и... разминаване между думи и дела... поза?

06-15-2007, 16:31
Е, не уцели човека :lol: аз съм sXe :roll:, к
след известно време няма да си, повярвай ми...

~MiSs KaUlItZ~
06-15-2007, 17:59
Самоубийството е признак на слабост !

Alcohooligan
06-15-2007, 18:25
Самоубийците не отиват във Валхала след като се резнат,така че бати копелетата са. :-D

Слава на Один! :smt006

XxXSweetDreamsXxX
06-15-2007, 18:27
](*,) ](*,) ](*,) Чудя се вече за кой ли път ще се повторя?!?!?!
Не всички се режат!!!!!!!!!Набийте си го в главите!Знаете ли колко емота познавам,които не го правят!!!!!
Пък и защо го правите на такъв проблем(за емотата),това с рязането,баси че да не би само за емота да сте чували че са се рязали!?!?!?!?!Има много хора,които го правят,защо така жестоко се нахвърляте в/у това?? :shock:
Нямало съответствие м/у думите и действията ми :smt005 Подписа много си ми харесва,за това съм го сложила,не виждам къде е проблема,нима като имам такъв подпис се режа?!?!? #-o
Само нападате,за това че имам различно виждане за нещата от вас,щом аз мога да приема вашето мнение,защо вие не се опитате да приеме моето?

die_die_my_darling_
06-15-2007, 19:49
Ohh Mon Dieu... :shock:
Ама вие наистина сте...Как можете да се заяждате с някога за нещо толкова дребно.Подписа е добър ,а отностно рязането ...Както казах малко по нагоре всеки сам решава как да се убие...Така де всички го правим умишлено или не...Повечето от вас дори не им пука ,че всекидневно се самоубивате,а сте се загрижили за здравето на емотатата.Повечето от вас пият,пушат..Не смятате ли,че това малко по малко всеки ден ви убива...Рязането поне става по-бързо и е едно по-смело решение...Ако толкова много искате да умирате направете го по-бързо ,за да не проваляте живота и тези около вас...и да не ги омирисвате впрочем :-k
кажи им го ти Тоше...мене не ме слушат...
За самоубийството:То е постоянно решение на временен проблем...Няма смисал от него...Ма всеки си решава се пак...

06-15-2007, 20:05
Мирогледа не е такъв какъвто вие го изкарвате. Просто тва, че някой постоянно повтарял колко му е бил скапан живота и се депресирал от всичко не е вярно.

Shadow_Walker
06-15-2007, 20:10
доста хора са си повярвали, че са емоционални...
Ейш, аз съм емоционален пък :lol:
Защо, хората не могат ли да изразяват или изпитват емоции?Всички са емоционални в една или друга степен.Имотата може би повече от останалите.

06-15-2007, 20:13
доста хора са си повярвали, че са емоционални...

Кой не е? Но вие ги прайте на някви сектанти едва ли не. Не са супер емоционални, че да реват и да се депресират от сичко що мърда. Просто като всички останали, но повечето няма да обърнат внимание на тоя пост и ше продължат да си говорат глупостите.

06-15-2007, 20:19
Ама ти виждал ли си някой да го прави? Познавам такива хора и те не го правят, но незнайно защо всеки мисли точно обратното :? Колкото до облеклото - всеки стил си има начин на обличане и вярно някои стилове дразнят повече от други, но всеки си има вкус.

06-15-2007, 20:52
Човек може да е емоционален, без да се превъзнася !
Човек може да е емоционален, без да налага тъпите си оплаквания на другите !
Човек може да е емоционален, без да хленче !

Аз съм емоционален, но не съм педераст с бритон и не хленча по цял ден като путк*а.... ако имам яд за нещо го изкарвам по мъжкия начин... и ако някой ме дразни не седа и не го гледам тъпо а отивам и му го казвам в очите а ако е по як от мен и стане бой се бия.. няма да гледам кат момиченце :smt006

XxXSweetDreamsXxX
06-15-2007, 20:55
дали??

Или просто е някакъв начин за привличане на внимание...??
Ест че всички са емоционални,едва ли има някой безчувствен тук.Понякога обаче се събира повече и не всеки човек има силите да превъзмогне проблемите,дали от страх или липса на воля.
За привличането на внимание може би си прав,но зависи в кой смисъл говориш.Ако става дума за това да привлечеш вниманието на някакви хора,които не те познават,за да си интересен-не,не се търси това внивамие.Не мислиш ли че е възможно да се търси внимание,поради нужда от помощ,утеха,подкрепа,да им покажат че ги обичат.Все пак не всеки човек е силен и може да се справи със самотата и разочарованието.

Stuck In Reality
06-15-2007, 21:02
дали??

Или просто е някакъв начин за привличане на внимание...??

И така да е,въпреки че мисля в тези няколко *хм..няколко* страници доста хора обясниха и то доста добре защо са емо и уф както и да е...ако не си разбрал до сега.Не виждам защо трябва да го повтарям повече...Та дори и да е така.Не знам как може някой да не одобрява желанието на някой друг да привлече чуждото внимание,може би единствено ако този някой не може да направи същото.Мисля,че схванахте какво имам предвид,а ако не е така пак ще ви обясня.Тъпо е да се дразниш на някого ,който прави повече впечатление от теб самия.Жалко е...Глупаво е...И повярвайте ми прави ужасяващо впечатление.Не виждам причината да съдите някой само защото е по-добър от вас...

die_die_my_darling_
06-15-2007, 22:56
ти говориш за позьорите...само те хленчат на умряло....
а и точно позьорите се обличат в този стил да привличат внимание...
някой по нагоре беше казал,че все пак не сме сектанти
имо кидс са хора като всички други,просто не крият чуствата си :-D

Бунтар
06-16-2007, 06:09

И пак старата песен. Се ено нищо не си разбрала.

XxXSweetDreamsXxX
06-16-2007, 06:11
eЕ браво изказа се напълно правилно!Позьорите!!!!!Само те хленчат на умряло и се режат и те вече го правят за да привлекат вниманието си в/у себе си.Напълно съм съгласна с теб. \:D/

die_die_my_darling_
06-16-2007, 08:32

Тъй като гледам и ти не си ме разбрал

Disrespect
06-16-2007, 08:36

няма кво да ти се разбира просто
на колко годинки си?

die_die_my_darling_
06-16-2007, 08:42

няма кво да ти се разбира просто
на колко годинки си?
вие сте си решили нещо и просто отказвате да приемете,че има и различни мнения
на 15 сам откога пък си заинтересован от мен? :-k

Disrespect
06-16-2007, 08:58
сигурен съм, че след МАКСИМУМ една година, ще плюе емотата повече и от нас :lol:

Stuck In Reality
06-16-2007, 09:01
Не виждам причината да съдите някой само защото е по-добър от вас...

на мен това ми е любопитно...

с какво е по-добър от мен??

вероятно има по-хубава коса... :-k не съм сигурна точно... :)

току що осъзнах ...Самара Морган е емо :shock: :shock: :shock:
http://i62.photobucket.com/albums/h120/2Dizsmexy/the%20ring/rings_review_03.jpg
http://i171.photobucket.com/albums/u315/Tarja_TiredOfBeingAlone/thering2.jpg
http://i23.photobucket.com/albums/b377/fairyworks2/The%20Ring%20and%20The%20Ring%202/Icons-%20100%20x%20100/samara100_4.jpg
Шокирах се...напълно :-D

В отговор на предишното мнение..а след Максимум година аз ще прослушам чалга и съответно ще обия "обувчиците" и късата поличка..След това просто ще се слея с останалите и всички ще ме забравят [-X

die_die_my_darling_
06-16-2007, 09:02
я обясни какво е позьор и какво не е...

Someone who claims to be emo. Dresses emo and tries to act emo. They tell everyone how sad they are all the time. And really their life is going perfectly fine. They cry constantly and claim to be depressed. Most of them cut and always show people. They go up to people and would be like "omg look what i did last night" then they would start crying and would want the other person to confide in them.

Emo Poser: Oh my god my life sucks. *cries and shows friend wrist* look what i did!
Emo: Why do you always show everyone?
Emo Poser: I do not!
Emo: Yea you do, you even showed people you hate.
Emo Poser: I thought you were my friend!
Emo: I'm not friends with posers!

_сл_ и от къде си толкова сигурен?

die_die_my_darling_
06-16-2007, 09:08
ух...не си разбрал точно....

Stuck In Reality
06-16-2007, 09:48
сигурно има по-хубава коса... всъщност ако има каквато и да е коса ще е по-хубава, защото аз нямам никаква...

Но не мога да разбера защо депресираните педали са по-добри от мен???

Уф приемаш всичко прекалено сериозно...

rebel_kid
06-16-2007, 09:48

Someone who claims to be emo. Dresses emo and tries to act emo. They tell everyone how sad they are all the time. And really their life is going perfectly fine. They cry constantly and claim to be depressed. Most of them cut and always show people. They go up to people and would be like "omg look what i did last night" then they would start crying and would want the other person to confide in them.

Emo Poser: Oh my god my life sucks. *cries and shows friend wrist* look what i did!

Видяхме колко си компетентна. Всеки може да копира от нета. :wink:

.::SwEeT eScApE::.
06-16-2007, 10:10
Мен ме кефи стилът ЕМО,но само стилът.Не ми харесва 4е си режат вените и 4е се мразят и такива разни :smt018 вярно е,4е по4ти всеки тийн е малко или много ЕМО,тези дето са много не ме кефят ;-).

die_die_my_darling_
06-16-2007, 10:11

lol...сега съм позьор,защото ме мързи да пиша нещо което едва ли ще ти влезе в тиквата...

Бунтар
06-16-2007, 10:16

ъхъхъхъхъхъъ

а на мене ми викат, че съм бил лапе

ти си емо пък!

хъхъхъъх

Polikarpa
06-16-2007, 10:37

lol...сега съм позьор,защото ме мързи да пиша нещо което едва ли ще ти влезе в тиквата...

колко си проста...позьор,не-позьор абе ебати глупостите говориш.Прекланям се пред теб велика непозьорке,признавам колко си тру :smt041 по спокойна ли си вече,може ли да бъде прекратен спора

XxXSweetDreamsXxX
06-16-2007, 11:30
:-k Пак го обърнахте на голям проблем....винаги става така.Никой не приема чуждото мнение. :smt012 Успокойте се!И да се избиете няма да промениете никого,нито мисленето,нито дрехите...нищо :smt011

vikipf
06-16-2007, 11:44

колко си проста...позьор,не-позьор абе ебати глупостите говориш.Прекланям се пред теб велика непозьорке,признавам колко си тру :smt041 по спокойна ли си вече,може ли да бъде прекратен спора
Великата непозьорка пак се изцепи.. Опа... Не тя.. Тя просто го е копирала милата... Абе миличка не разбра ли че като казваш че си емо само отвращаваш хората от този стил... Аз харесвам момичетата емо... познавам няколко... Но ти ме караш да мразя дори емокорът и скриймото, които с удоволствие слушам.. Моля те, млъкни, че и ще станат много повече хората, които да мразят емото... Мнението ми за стилът емо: Харесвам емотата, които не ходят в черно, бяло и червено... Нямат фешЪн прически и не показват колко са велики, само защото са емо... ИМО...

Blacklisted
06-16-2007, 11:54
Е, не уцели човека :lol: аз съм sXe :roll:
след известно време няма да си, повярвай ми...Щоу?

vikipf
06-16-2007, 12:15
[quote=Polikarpa]
Великата непозьорка пак се изцепи.. Опа... Не тя.. Тя просто го е копирала милата... Абе миличка не разбра ли че като казваш че си емо само отвращаваш хората от този стил... Аз харесвам момичетата емо... познавам няколко... Но ти ме караш да мразя дори емокорът и скриймото, които с удоволствие слушам.. Моля те, млъкни, че и ще станат много повече хората, които да мразят емото... Мнението ми за стилът емо: Харесвам емотата, които не ходят в черно, бяло и червено... Нямат фешЪн прически и не показват колко са велики, само защото са емо... ИМО...

много си зле бе...

поликарпа не е емо бе

Говорех за die_die_my_darling_ #-o

vikipf
06-16-2007, 12:51
Мда... За което се извинявам... :|

Violenza
06-16-2007, 13:01
Всички по един или друг начин сме позьори...

Айде отречете го...

vikipf
06-16-2007, 13:11
Всички сме позьори... Напълно правилно... :::

Blacklisted
06-16-2007, 13:38
Ясно, че всеки е позьор, лицемер и тн. в някаква степен, но когато излезеш от тази допустима степен, хората започват да те наричат - позьор, лицемер...

die_die_my_darling_
06-16-2007, 15:49
мри си от болеста бе дете...ко се занимаваш с неща които не разбираш...намери кой да ми чете лекции...вече изтъпя...трай си там и се дави в простотията си...
ходи си набери малко мозък и пак ше говорим бе позо...опа...имо по душа :) моя грешка не искам да ти нараня чуствата...тръгнала да се реже :) с твойте тъпи изказвания ти отвращаваш хората от имото...защо просто не замълчиш и не оставиш хората да водят спорове (но поне смислени) и да ни спестиш поредната простотия която прелива от мненията ти...
ходи се режи или квото там правиш току виж си умряла наистина...1 идиот по-малко...
Когато хората говорят ти мълчи бе говедо :smt005

06-16-2007, 15:52
мри си от болеста бе дете...ко се занимаваш с неща които не разбираш...намери кой да ми чете лекции...вече изтъпя...трай си там и се дави в простотията си...
ходи си набери малко мозък и пак ше говорим бе позо...опа...имо по душа :) моя грешка не искам да ти нараня чуствата...тръгнала да се реже :) с твойте тъпи изказвания ти отвращаваш хората от имото...защо просто не замълчиш и не оставиш хората да водят спорове (но поне смислени) и да ни спестиш поредната простотия която прелива от мненията ти...
ходи се режи или квото там правиш току виж си умряла наистина...1 идиот по-малко...
Когато хората говорят ти мълчи бе говедо :smt005

С това die die my darling показа колко е интелигентна всъщност.

Violenza
06-16-2007, 16:15
и не оставиш хората да водят спорове (но поне смислени)

Когато хората говорят ти мълчи бе говедо :smt005 [/b]
По тази логика и ти не би трябвало да се обаждаш.

die_die_my_darling_
06-16-2007, 18:07
Муууууууууууууу :lol:
и ти ли....а овчаря кой ще ни е? :lol:

rebel_kid
06-16-2007, 18:09
Овчар- говедо FTW?!? :-s

06-16-2007, 18:12
Какво е FTW? :?

Blacklisted
06-16-2007, 18:14
Fuck the What :lol: For the Win :P

die_die_my_darling_
06-16-2007, 18:22
sajalqvam ne sam navutre s tiq ne6ta XD

Blacklisted
06-16-2007, 18:24
Навътре си, толкова си навътре, че навън не се вижда и се създава илюзията, че си навън, а всъщност си толкова, толкова навътре :twisted:

rebel_kid
06-16-2007, 18:28
sajalqvam ne sam navutre s tiq ne6ta XD
Не е нужно да живееш на село, за да знаеш какво е овчар.

die_die_my_darling_
06-16-2007, 18:38
казва се пастир, чобан (които са общи) и... дръжте се да не паднете... кравар :shock:е вече ше знам 8-[ мерси много

die_die_my_darling_
06-16-2007, 18:43
вика му се езикова култура...

на доста хора, които претендират разни работи им липсва... :::
нмекваш ли нещо....какво да направя...по принцип тия неща не ме вълнуват

carevi4noto_momi4e
06-16-2007, 18:48
mi az sum za tupo e vsi4ki da sa ednakvi a emotata opredeleno se otli4avat i sa po qki ot drugite heh

rebel_kid
06-16-2007, 18:52
mi az sum za tupo e vsi4ki da sa ednakvi a emotata opredeleno se otli4avat i sa po qki ot drugite heh
И с какво са по- яки? :shock:

die_die_my_darling_
06-16-2007, 18:53
тия неща...

то не може само гримове, педали и дрешки да те интересуват...
не съм те накарал да ходиш на село, но за жалост си проличава колко безнадеждно ограничени сте... "по-добрите от мен" 8)

мдааам... виж как хубаво звучи- О-Г-Р-А-Н-И-Ч-Е-Н-И
нямам спомени да съм казала че си по-добър от мен,нито съм имала намерение да го кажа...пък далеч не ме имтересуват само гримове, педали и дрешки...но на никой не му се чете за мойте интереси...

carevi4noto_momi4e
06-16-2007, 18:55
И с какво са по- яки? :shock:mi ako zastane edno emo do teb opredeleno to 6te e po qko :D heh

carevi4noto_momi4e
06-16-2007, 19:00
omg koe mrazi6 pove4e 4algarite ili emotata?

die_die_my_darling_
06-16-2007, 19:04
утре специално ше те намера и ще застана пред теб :) да видим какво ше ми напрайш + за разлика от онова менте викитуууу аз не казвам във всеки свой пост че ще си режа вените....ама тя е позьор...опа "имо по душа"...не досаждам на хората с моите проблеми не мрънкам,не се тръшкам...просто се опитвам да се защитя когато някои ми говори как съм "ревяла като ми настъпят химикалката" както се беше изразил някой в последния ми хейт мейл :lol:

carevi4noto_momi4e
06-16-2007, 19:06
утре специално ше те намера и ще застана пред теб :) да видим какво ше ми напрайш + за разлика от онова менте викитуууу аз не казвам във всеки свой пост че ще си режа вените....ама тя е позьор...опа "имо по душа"...не досаждам на хората с моите проблеми не мрънкам,не се тръшкам...просто се опитвам да се защитя когато някои ми говори как съм "ревяла като ми настъпят химикалката" както се беше изразил някой в последния ми хейт мейл :lol: puka li ti kvo mislqt drugite pomii bre nikoi nqma pravo da ti kazva kva si ili da ti prai zabelejki

06-16-2007, 19:27
намери ме...

ама ще съм на репетиция с новата група...
т.е. скрит някъде натъмно ;)

а и нищо не бих ти направил... :( намери момче-емо...

ПП. Употребявам израза емо-момче, защото все някой от тези паедали трябва да е..

е не беше ли срещнал някъв в автобуса?

Disrespect
06-16-2007, 20:17
през оная ми работа е дали е момиче или момче...ще го тъпча както днес тъпчих един надпис "emocore rulz"...задрасках го, написах SUX!!! и след малко дойдоха куките и прибраха тея дето го бяха написали...все едно получих оргазъм...не съм изпитвал такъв кеф от много време...

06-16-2007, 20:22
през оная ми работа е дали е момиче или момче...ще го тъпча както днес тъпчих един надпис "emocore rulz"...задрасках го, написах SUX!!! и след малко дойдоха куките и прибраха тея дето го бяха написали...все едно получих оргазъм...не съм изпитвал такъв кеф от много време...

смешник, get a life.

die_die_my_darling_
06-16-2007, 21:48
иди да се прегледаш!казвам ти го с най-добри чуства...психическото ти състояние е много зле...откъде тая злоба не мога да разбера????

Disrespect
06-17-2007, 05:59
вбесих се от това, че някой може да е толкова тъп, че да надраска нещо на земята пред чешмичките на обсерваторията където се събираме! тва беше най-важното...а тва че пишеше emocore rulz просто преля чашата...

Бунтар
06-17-2007, 06:22
вбесих се от това, че някой може да е толкова тъп, че да надраска нещо на земята пред чешмичките на обсерваторията където се събираме! тва беше най-важното...а тва че пишеше emocore rulz просто преля чашата...

Ъмм... то и аз бях толкоз тъп, та написах STOP, ама ония се оляха ](*,) Хем им казах да се спрат...

Disrespect
06-17-2007, 06:23
е ти пък за кво си написал стоп O_o аз се връщах от плажа и го скивах иииииииии... :smt013

vikipf
06-17-2007, 07:21
Тралала аз пак съм тук... :lol:
die_die_my_darling_ не знаеш ли че е невъзпитано да говориш за другхи хора като не са тук... :-D Казва се "говори за гърбА" ::: :smt005
_СЛ_ емокорът не е толкова лоша музика... Ама наистина е глупаво да се пишат такива неща на публични места.. Поне от малко култура... :::

Disrespect
06-17-2007, 07:25
едното момиче беше дебело, грозно и с тениска на линкин парк, а момчето мязаше баш на емо и беше с тениска на Лорди :lol:
просто е тъпо и смешно...да се напише emocore rulz...някъде да виждате да пише punk rulz? или metal rulz? има ги обаче нали се сещате колко годишни пичлемета дето слушат Аврил и ЛП са ги писали...

vikipf
06-17-2007, 07:28
Емо с тениска на ЛОРДИ :smt005 :smt005 :smt005 хауахуах.. Тва ще ме убие... :lol: ( не няма да е от рязане на вени :lol: )
Емии то попринцип верно тия надписи ги пишат моите набори ( :lol: ) Ама как ме дразнят като отидат например някъде по центъра .. На някое найййййййй-централно място, земат един маркер или в някой случай химикал и поочнат да драскат... :smt013

Violenza
06-17-2007, 07:39
едното момиче беше дебело, грозно и с тениска на линкин парк, а момчето мязаше баш на емо и беше с тениска на Лорди :lol:
просто е тъпо и смешно...да се напише emocore rulz...някъде да виждате да пише punk rulz? или metal rulz? има ги обаче нали се сещате колко годишни пичлемета дето слушат Аврил и ЛП са ги писали...
Само не ми хвали 'метълките' щото повечето са едни красавици...
И да, аз пък да ти кажа, ДОСТА пъти съм чела 'MeTaL FoReVeR' ... бла бла и подобни....
И точно такива се пишат, че много разбират и че слушат Металика пфф...

Disrespect
06-17-2007, 07:44
и аз тва казвам

quench
06-17-2007, 07:46

важното е не какви са метълките, а кво ти дават да им направиш! :twisted: а има и някаква извратена еротика в това да опънеш дебела, запотена фенка на Nightwish в кенефа на Найлона

vikipf
06-17-2007, 07:51

важното е не какви са метълките, а кво ти дават да им направиш! :twisted: а има и някаква извратена еротика в това да опънеш дебела, запотена фенка на Nightwish в кенефа на Найлона
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Violenza
06-17-2007, 08:04

стига бе.. хахах :lol:
айде че много комплименти им направихме...
заслужени де... :lol:

die_die_my_darling_
06-17-2007, 08:23

метъли.. ](*,)
тцтц..ся тях ли нападнахте :lol:

vikipf
06-17-2007, 08:25
МойтЪ любоФ се появи.... Мойто тру емоо :smt007

vikipf
06-17-2007, 08:40
Абе сякви ги има... :lol: Тия на по 14-15 още се обезкосмяват.. Па за тия по-големите нз.. Нямам наблюбдения... :-D

06-17-2007, 08:52
Тралала аз пак съм тук... :lol:
die_die_my_darling_ не знаеш ли че е невъзпитано да говориш за другхи хора като не са тук... :-D Казва се "говори за гърбА" ::: :smt005
_СЛ_ емокорът не е толкова лоша музика... Ама наистина е глупаво да се пишат такива неща на публични места.. Поне от малко култура... ::: Emocore-a някога може и да е бил музика. Сега е машина за пари. Don't argue with fact.
Пич ти емокор слушал ли си изобщо? Емокора и емото са две отделни неща. Поне като не разбирате не говорете...

vikipf
06-17-2007, 08:56
Ако емокорът беше толкова комерсиален щеше всички да го слушат ;) да го въртят по СИТИ и Дъ Войс... А емокорът можеш д анамериш само в някакви забутани сайтчета... :-D Скоро и той ще е комерсиален стил.. Но още не е.. :)

Blacklisted
06-17-2007, 09:31
Bullet for my Valentine - Metalcore!

vikipf
06-17-2007, 09:33
Bullet for my Valentine - Metalcore!
:lol:

:-D

Shadow_Walker
06-17-2007, 09:44
Emo е съкратено от Emocore.
Така че са едно и също.Каква им е разликата?Че Emo се използва в момента и то за доста поп-рок банди ли? ...

Да ми кажеш, че My Chemical Romance или Bullet for my Valentine са "емо"...
Подкрепям с две ръце :)
Иначе имо/пост-хардкор бандите са си добри :twisted:

06-17-2007, 09:47
Thursday са емо, Funeral For A Friend са емо. Poison The Well (старите неща са си емо хардкор), както и на Hopesfall старите неща, където чистите вокали се вкарват само в някои моменти. По принцип преобладава жицата и крясъците. Across Five Aprils са едни от най-добрите в стила, заедно с Waking Kills The Dream.

Blacklisted
06-17-2007, 10:04
Bullet for my Valentine са "емо"...
Подкрепяй с 3 ако искаш, това че те слушат някакви малки заблудени емовци и викита, не променя стила ти - Валентайн са метълкор :!:

vikipf
06-17-2007, 10:06
Подкрепяй с 3 ако искаш, това че те слушат някакви малки заблудени емовци и викита, не променя стила ти - Валентайн са метълкор :!:
Тва последното не го разбрах... :::

Shadow_Walker
06-17-2007, 10:08
Подкрепяй с 3 ако искаш, това че те слушат някакви малки заблудени емовци и викита, не променя стила ти - Валентайн са метълкор :!:Валантайн не ги знам кви са :lol: подкрепих заради първата банда....
пък и в крайна сметка не са имо - ти каза метълкор.