Влез

View Full Version : za te4enieto pri bremennite

10-22-2006, 11:41
iskam da po popitam za pyrviq priznak 4e si bremenna-kafenikavoto te4enie.nqkoi znae li kakvo predstavlqva to4no,v smisal kato koli4estvo mnogo li e(kato obiknovenoto te4enie) ili e na kap4ici,vse edno e napryskano? molq spe6no e ,kajete
a i btw-znaete li da li tova te4enie se poqvqva sled 1-ta sedmica ot poloviq akt
10x predvaritelno

SINDEL
10-22-2006, 11:48
Доколкото знам такова те4ение може да се появи много рано по време на бременност - дори и след първата,втората седмица, което по принцип е бая по-рано от другите симптоми. И като коли4ество е някво малко. Дано да не греша за нещо но май така седяха нещата

10-22-2006, 12:03
ami..pri men ima nqkolko kap4ici v bukvalnisq smisal..i sa po tymni nq cvqt.... ako si napravq test 2 dena predi da mi doide-dali 6te dade to4en rezultat?

krem4et0
10-22-2006, 12:06
Значи при загнездването на зиготата в матката се появява това ръждиво кафяво течение.Просто това е чест от маточната стена.Става 5 дни след оплождането,значи 7 дни след актът.Не съм забременявала,но съм чувала че е малко и ни може да се обърка с менструация.Ама знае ли човек :-k

SINDEL
10-22-2006, 12:11
Ами да, направи си тест ако са минали поне 7 дена от половия акт но препоръ4вам какъвто и резултат да покаже да направиш още един ако цикълът ти закъснее.

10-22-2006, 12:12
qsno..molq-daite mi syvet koga da si napravq test,sega ili sled 2 dena kagato trqbva da mi doide??

SINDEL
10-22-2006, 12:14
Според мен е добре да направиш два - така ще си наистина сигурна. Единият сега, другият - ако не ти дойде навреме

krem4et0
10-22-2006, 12:14
Ако ти закъснее си направи.То ест след 3 дни ако не ти е дошло ходи до аптеката!

Chiana
10-22-2006, 12:23
Еми ако си правила секс преди повече от 1 седмица, можеш да си направиш тест и би следвало да покаже верен резултат. Ама то това може да ти е началото на менструацията, бе скъпа. Щом викаш, че трябвало да ти дойде след 1-2 дена, значи може сега да ти е дошло, ама още да е прекалено слабо и да стане по-силно след ден-два. Пиши как вървят нещата.

10-22-2006, 13:14
ot dva dena imam po 1-2 kapki v takyc cvqt,no ei sega si napravih test surechek i e otricatelen,dano da e veren

Blue_Lady
10-22-2006, 17:12
Moqt syvet e-pro4eti temata "Vsi4ko za jenata" v razdel Zdravni problemi i veneri4eski bolesti-tam pishe za tova te4enie.Kazvash,4e sled den-dva trqbva da ti doide-4uvstvash li nqkakyv predmenstrualen sindrom-bolki v korema,gyrdite i t.n.Moje i tova te4enie da e priznak,4e ti e do6lo,no oshte ne e "proteklo" kakto trqbva.Imala li si riskov akt-bez predpazni sredstva,ako da-v koi dni ot cikyla ti beshe-ima li shans da e syvpadnal s ovulaciqta ti?Oshte neshto-nqkyde bqh 4ela,4e perioda,okolo ovulaciq moje da byde sypytsvan s poqvata na ryjdivo-kafqvo te4enie-t.e. te4enie mejdu dve menstruacii,koeto ne e menstruaciq.Tove,4e testa e bil otricatelen e dobre.Na koi den sled akta go napravi?Polzvala sym Shure Check-ti pro4ete li dobre upytvaneto mu.Pro4eti go!Toi se pravi na pyrvi den ot zakysnenieto-pri nereguliran cikyl-14 dena sled riskoviq polov akt.Minalo li e pri teb tolkova vreme?Nai-dobre,kupi si dr test oshte utre-ima takiva s dvoino testvane-napravi ediniq utre rano sutrin s pyrvata urina,drugiqt-ako ne dai Boje-eventualno ti zakysnee!Ako i te sa otricatelni-nqmash mqsto za trevoga!Znam kakvo ti e v momenta,taka 4e iskreno ti jelaq kysmet,i ako imash dr vyprosi i moga da pomogna-pitai! :)

ninsy
10-22-2006, 17:24
според мен е защото трябва да ти дойде цикъла,а не от бременност

10-22-2006, 19:08
napravih si testa 8 dni sled riskoviq polov akt,a trqbva da mi doide sled 2 dena,dali tozi rezultat e siguren?(az do kolkoto znam i sam 4ela testa se pravi 7 dni sled poloviq akt)a i imam bolki v gyrdite i pih hap4eta za vseki slu4ai o6te na 12 4as sled poloviq akt.e kvo e mnenieto vi?

10-22-2006, 19:25
теста показва резултат на първия ден от закъснението на месе4ния цикъл.ако се ползва преди тва резултата е невалиден
tva vqrno li e????

Chiana
10-23-2006, 10:20
napravih si testa 8 dni sled riskoviq polov akt,a trqbva da mi doide sled 2 dena,dali tozi rezultat e siguren?(az do kolkoto znam i sam 4ela testa se pravi 7 dni sled poloviq akt)a i imam bolki v gyrdite i pih hap4eta za vseki slu4ai o6te na 12 4as sled poloviq akt.e kvo e mnenieto vi?

При тези условия няма как да си бременна! Усложненията, които чувстваш сигурно са от гадния постинор. Я му прочети листовката, може да пише там за това.