View Full Version : Една интересна тема...
Защо при секс мъжете мълчат а жените пищят???
krem4et0
10-23-2006, 07:20
Мъжете по принцип са по-малко емоционални от жените,а и са научени да въздържат емоциите си,защото се смята че те са признак за слабост.По същата причина мъжете не плачат толкова често и не крещят.жените не събират емоциите си,а мъжете се въздържат,но то се натрупва и често води до страшни последствия-насилие,агресия,бой!
Мдаа, тва верно е интересно.. :-k Предполагам щот не им идва отвътре да охкат и пъшкат като жени. Освен тва ако някое мом4е по4не да ми пищи и вика и изобщо по време на секс гарантирам 4е ще умра от хилене. Просто ше се попикая :smt005
olive_oil
10-23-2006, 08:10
защо земята е долу,а небето горе?
marina star
10-23-2006, 15:00
Мъжете по принцип са по-малко емоционални от жените,а и са научени да въздържат емоциите си,защото се смята че те са признак за слабост.По същата причина мъжете не плачат толкова често и не крещят.жените не събират емоциите си,а мъжете се въздържат,но то се натрупва и често води до страшни последствия-насилие,агресия,бой!
SPORED MEN SI NAPALNO PRAVA!!!!!!!!!!!
IlLuSi0nS`
10-23-2006, 16:10
аз не крещя чак, но си издавам звуци.. на момчетата им е приятно тфа защото разбират че доставят удоволствие на момичето
Jamalska
10-23-2006, 17:22
1.от една страна на момичетата им го вкарват...това си е мъничко мазохистична болка.(.при някои не толкова мъчнико),която се изразява със звуци...
2 а от удоволствие...е според мен си е до човека...някои имат навика да са по-тихи,други по-шумни...
angel4e_s_krila
10-23-2006, 17:52
гаджето ми не е от най-тихите 8-[
Защо при секс мъжете мълчат а жените пищят???
Щото жените са по емоционални \:D/
u3gyXaHo 5e5e
10-23-2006, 21:26
Mi da vi kaja 4esno,do sega s koeto i mom4e da sam bila nikoga ne e mal4al...ili shi pashka ili shi fika neshtu ot roda na: "Olele maiko davai da da oshte malko davai...." taka 4e ne moga da kaja 4e ne mogat da izrazqvat 4uvstvata si ... [-(
dudeto_sy
10-23-2006, 21:36
Това е интересен въпрос... не се бях замисляла върху него. Ама сигурно така трябва шом е така... :?:
MalKa_BLuDnica
10-23-2006, 21:47
6toto im e pod bezcennoto dostoinstvo da padat do tam 4e da izadavat emocionalnoto si sutvoqnie
Защото не ни остава дъх от това да надуваме балона долу! :P
Оф не са обаждай! Тъпа овца!
sladoled
10-24-2006, 07:00
Умнияя-Дъ Ретърн
Направо ме уби!Как така пищят?!Такава ли е последната модна тенденция?
sladoled
10-24-2006, 07:03
"Умнияя-Дъ Ретърн!"]Защо при секс мъжете мълчат а жените пищят???
Как така пищят?Такава ли е последната модна тенденция?
Оф не са обаждай! Тъпа овца!
еми питаш и ти отговаря. кво се нервиш? заеби... да не ти пука.
лелеееееее аз как викам не е истина. но зависи и от партниора. ако е по-нежен съм по-тиха , ако е по груб и направо агресивен викам като обезумяла. иначе незнам просто е така... :mrgreen: