Влез

View Full Version : Свършвам много бързо

10-23-2006, 10:37
От около 2 години имам полов йиво и не се оплаквам от него( В смисал правя секс повече от редовно) Обаче имам следния проблем. Мисля че свършвам прекалено бързо, опитвал сам какво ли не ама все... Изригвам :) даите някакъв съвет какво да направя щото... Така не става.

MrAsNiKa
10-23-2006, 10:42
Превъзбуждаш се или какво
Аз ако съм много възбуден може гаджето като ми го хване ии да свърша
Зависи колко време ви е любовната игра
Да те попитам какво означава бързо ?!
И не може ли като свършиш да продължиж след това :twisted:

10-23-2006, 10:46
Пфф ми братлее и аз незнам, чукам си ги аз мацките и след примерно 10-15 мин и хоп устите им пълни :mrgreen:

Amayo
10-23-2006, 10:48
Цък цък яцък. :lol: Така е кат не си уморявате пищовите често.

SINDEL
10-23-2006, 10:53
Пове4е ръ4ен труд преди секса особено и ше изкарваш по 4ас-два :lol:

MrAsNiKa
10-23-2006, 10:57
Пове4е ръ4ен труд преди секса особено и ше изкарваш по 4ас-два :lol:

На тебе Владо казвали ти ”Сладичко искачкай да си одаря една чики* и те мятам”
Аз не си го представям :twisted:

MrAsNiKa
10-23-2006, 10:58
Пфф ми братлее и аз незнам, чукам си ги аз мацките и след примерно 10-15 мин и хоп устите им пълни :mrgreen:

Емии сменяш пълнителя и пак си ти :roll:

SINDEL
10-23-2006, 10:58
Ама Владо не свършва бързо моля моля [-(

Chiana
10-23-2006, 10:59
Ами при втория, третия път как свършваш? Аз не виждам нищо лошо в това да свършваш бързо. Аз се кефя, когато приятелят ми свърши бързо, това означава, че е възбуден=> аз го възбуждам и го карам да свършва бързо=> яко му е => мен ми е още по-яко. Пък като се проточи секса повече от половин час взима да ми писва. Особено че аз свършвам на 3-4 минута и после, ако не получа втори оргазъм, искам да свърши възможно най-бързо, защото изсъхвам и се протърквам. Така че не всички момичета обичат дългия секс. Пък и според мен след втория, третия път, ще свършваш много по-бавно, ако изобщо свършваш.

N.C.L
10-23-2006, 11:14
От около 2 години имам полов йиво и не се оплаквам от него( В смисал правя секс повече от редовно) Обаче имам следния проблем. Мисля че свършвам прекалено бързо, опитвал сам какво ли не ама все... Изригвам :) даите някакъв съвет какво да направя щото... Така не става.

Карах го по - бавно не бързо, като усетиш, че свършваш спри рязко ще ти стане гадно, но пък ще може да продължиш

MrAsNiKa
10-23-2006, 11:20

Карах го по - бавно не бързо, като усетиш, че свършваш спри рязко ще ти стане гадно, но пък ще може да продължиш

Ммм и с колко ще одължи това времето му за свършване :smt017
И към тези които дават съвет да си джасне една ножка преди да почне не мислят ли че се губи желанието после ?!! :-k

N.C.L
10-23-2006, 11:24

Ммм и с колко ще одължи това времето му за свършване :smt017
И към тези които дават съвет да си джасне една ножка преди да почне не мислят ли че се губи желанието после ?!! :-k

Има такова моменто чувство за около 10-20 мин после вс е ок

MrAsNiKa
10-23-2006, 11:27
Еми човече не ти оставая нищо друго освен да действаш след прочетените савети и после да кажеш помогнало ли е нещо :twisted:

krem4et0
10-24-2006, 08:07
Прочети 11 минути на Паулу Куелю и се успокой-средно актът при героите от книгата трае именно 11 минути.Така,че споко.Иначе оптимално за мен е 20-30 мин.След това се притривам и не ме кефи.Само,че 20 мин за гаджето ми е равно на провал и иска да държи до час-2!

11-03-2006, 20:31
уффф и моя мъж е същия и направо ме дразни вече като почне да си мисли че се излага!!! кой ви е накарал да си мислите че дългия секс е по-хубав- и аз кат свърша и после се моля тои да свършва по-бързо!!! пич хич да не се шашкаш! гледаи тама какво са те посъветвали другите и деистваи ;)