Влез

View Full Version : ...

Silvye
10-23-2006, 14:03
От 2 години,а може и повече следя форумът,давала съм мнения но никога не ми се е налагало да искам съвет.И въпреки че смятам че аз съм именно тази която трябва да взема решения и да търси такива,реших все пак да пусна тема.
С него бях отдавна,толкова че да се променим достатъчно,и все пак винаги е бил онзи,когото щом видя и нещо трепва в мен.
Преди месец отново почнахме да комуникираме,някак си на шега...Изневерих на приятелят си с него(това беше и причината да го напусна,не исках да имаме връзка оповаваща се на лъжа),след като вече останах свободна,той сякаш все по-малко и по-малко се сещаше за мен...стигна се дотам че аз с дни съм чакала пъзвъняване,а такова не е имало...няма да казвам че го обичам,защото не е така,той е един от многото и такъв ще си остане,но имам симпатии,хубаво ми е,а всеки се стреми към това...В същност,звънях му,трябваше да се видим,но не стана така.Даже се чудя какъв съвет може да ми и дадете,но исках да си споделя,някак си когато не познаваш човека отсреща е по-лесно

IKisseDAGirL
10-23-2006, 14:07
щом не го обичаш какъв е проблема? на хората може да им е хубаво не само с един единствен човек, а с доста :wink: след като с него не става, потърси си някой друг такъв, с който също да ти е приятно

SINDEL
10-23-2006, 14:12
Казваш 4е не го оби4аш но не вярвам. По на4ина по който пишеш за него ми се струва 4е го оби4аш. Зву4иш и тъжна и разо4арована и безкрайно объркана... Може и да се бъркам, но така ми се струва. А 4овек не изпада в такива настроения заради някой с когото му е просто приятно.

Sazi
10-23-2006, 15:34
Emi ne go tarsi ako toi te haresva SAM 6te te potarsi.No az mislq 4e ne trqbva da si s mom4e s koeto samo ti e zabvano.Za men takova mom4e s koeto mi e zabavno az nari4am POZNAT ili prosto fr.Nedei da se obvarzva6 ako ne obi4a6 nqkoi za6toto tova e vid izpolzvane a ne zabravqi 4e vsi4ko se vra6ta :)

PocuTy
10-23-2006, 15:36
Казваш 4е не го оби4аш но не вярвам. По на4ина по който пишеш за него ми се струва 4е го оби4аш. Зву4иш и тъжна и разо4арована и безкрайно объркана... Може и да се бъркам, но така ми се струва. А 4овек не изпада в такива настроения заради някой с когото му е просто приятно.
И аз съм на същото мнение!Наистина звучиш тъжно,а и не може да си така само,защото ти е приятно с някой!!!

TaKe_SmILeS
10-23-2006, 16:13
Kolkoto pove4e 4aka6 da ti zvunne,tolkova po-bavno minava vremeto.nedei da se opitva6 da razbere6 koga 6te ti zvunne.Gledai si jivota i to s hora,koito sa do teb...kogato nai-malko o4akva6 6tete potursi.Znam,4e e trudno da ne misli6 za 4ovek,koito ti e prevzel surceto i uma,no puk ne si zaslujava zaradi sebe si. :wink:

rali4ka91
10-23-2006, 17:35
Kolkoto pove4e 4aka6 da ti zvunne,tolkova po-bavno minava vremeto.nedei da se opitva6 da razbere6 koga 6te ti zvunne.Gledai si jivota i to s hora,koito sa do teb...kogato nai-malko o4akva6 6tete potursi.Znam,4e e trudno da ne misli6 za 4ovek,koito ti e prevzel surceto i uma,no puk ne si zaslujava zaradi sebe si. :wink:
И аз съм на същото мнение,ако пък ли не те потърси и не мислиш за него ще го забравиш много бързо :)