View Full Version : Не е каквото изглежда...
Глупави ситуации,в които можеш единствено да кажеш "Не е каквото изглежда"(и то наистина не е),но никой няма да ти повярва.Май доста хора са изпадали в подобни. :-D А по-ревнивичките само чакат подобна ситуация и правят луди скандали,пък и винаги има някой свидетел,който услужливо да разкаже после своята интерпретация!Ревността играе лоши номера-понякога виждаме каквото ни се иска(или по-скоро каквото не ни се иска...абе разбирате ме)
Една такава ситуация:черен път,спряна кола между зеленината,две момчета отвън нервничат и се озъртат,в колата момиче си обува панталоните...Подозрително ли ви звучи?Неееее,прекалено банално! А е толкова просто-седиш си на някакъв курс,по някое време идват да те вземат роднини да ходите за гъби,даже ти носят панталон(така де,в гората с поличка и високи обувки малко трудно),но естествено като се преобличаш минава някой :-D а новините се разпространяват бързо...
Ако сте ревнив,а тя се прибере и мирише на парфюма на ваш приятел едва ли ще си помислите нещо хубаво.Добре че моя човек не е такъв,аз като харесам на някой приятел парфюма-пръскам се (какво да направя като харесвам мъжките аромати) :-D
Той има нещо блестящо по лицето...Брокат?Ужас!Всъщно т-метални стружки(ако някой се чуди,пояснявам-при работа с някои машини,металът става на малки прашинки,които блестят и трудно се махат,понеже залепват по кожата)Е,това е рядък случай де.Има и по-тъп вариант-той наистина има брокат,обаче сте забравили малката подробност че вие самата ползвате такова средство(много е досадно,остава по всичко-кърпи,възглавници...особено в сезона около баловете)
Айде после пак ще има допълнения че ме мързи сега...Разказвайте и вие ако искате
Хахаха това за металните стружки ме изкефи. Не се бях замислял въобще :)
PerfectStrang3r
10-23-2006, 16:49
Хахаха това за металните стружки ме изкефи. Не се бях замислял въобще :)
Това бях аз :)
Готина тема,ама не ми се е случвало да имаме такава нелепа ситуация.
YahoGirl
10-23-2006, 18:25
mi ninam dali e mnogo podhodq6to,ama kato iskam da se izbazikam s moq pr i da probvam kak 6te se opravdae,mu slagam kosum4eta ot moita kosa i posle go pitam otkude sa i ako naistina ima za ko da se pritesbqva,6outo e golqmo \:D/ :oops:
rali4ka91
10-23-2006, 19:25
Ха темата е наистина много готина...а тези ситуации са безброй :)
Кажи още някоя че ми стана интересно :) Не съм се замисляла преди :)
не ми се е случаво подобно нещо, но съм на мнение, че тази дребнава ревност убива чувставата и поражда съмнения във вразката, които най-често са абсоюлтно безпочвени. това поставя "началото" на "края" на много връзки :?
Th3WildAng3l
10-23-2006, 19:51
Една приятелка реши да си щрака с GSM-а снимки. При което бяхме в едно кафене и тя искаше да ме снима с един много добър приятел. И докато се накани да снима той реши да си слага очилата и се протегна напред към тях. В това време аз се разбучах че ми е омръзнало да седя така. И точно в този момент тя ни засне. Снимката беше от такъв ъгъл че изглеждаше че той посяга да ме целуне, а аз бях излязла с леко притворени очи. При което после започнаха слухове "ама те ходят ли с него???" А то какво - нищо общо.
koi li ne e izpadal takiva situacii....nelepi no ostrani izglejdat po drug nachin...i hodi obqsnqvai na revnivoto ti gadje che ne e tova koeto izglejda :lol: :lol: :mrgreen:
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-24-2006, 11:35
Ne mi se e luchvalo da go hvashtam na mestoprestyplenieto ili da namiram takiva uliki
No ot kakto sym s nastoqshtiq si priqtel posltoqnno mi se vkluchvat nekfi v irc i mi razprat che mi izneverqva i t.n no az ne vqrvam dokato ne vida a i 100 % sym siurna 4e mi gi prikazvat tiq neshta samo i samo da se karame i da se razdelime :]] Zashtoto go iskat za tqh ama nqma :P Toi si e moi
situacii kato tazi kolkoto 6te6!!! naistina sa mn zabavni!!! :D :D :D :D
BeBcHeTo
10-25-2006, 17:09
Готина тема,ама не ми се е случвало да имаме такава нелепа ситуация.
Viktoriq_
10-25-2006, 17:16
Нелепи , ужасни ....
Ново гадже , прецакан телефон ... Той ми званни и аз вместо да му дигам му затварям ... #-o а пак беше 3.30 през ноща ...Мн лошо !
No_LiMiTe^f
10-25-2006, 17:25
Подобен случай като Викито-Аз спя нощен сън,той долу пред нас и ми звъни на мобилния...звани около 10 ппъти след което решава че съм с друг някъде другаде!Пада ми батерията(о6те спя) и той решава че съм го изключила!Ха ходи после да обясняваш,че си спала...
Голяма лудница е в нас-трима човека ползваме един компютър и нали разбирате-една мирка,един скайп,айсикюто всеки си има,ама нали някой път е включено и забравиш...Та става голяма обърквация и кофти ситуации.Ако прегледа някой логовете може да си направи грешни изводи...Доста е неприятно.Например мирка си го настройвам с мойте си предпочитания и с моя ник,а някой друг като ми го ползва и дрънка глупости на приятелите ми,после върви обяснявай.
И освен това аз съм jeditte обаче не мога да си вляза в профила,аз съм и автор на темата...
А ако те заварят с 35 сантиметрово розово дилдо в задника какво ще кажеш ?
'Ерм... за пръв път го виждам ! ' :shock:
Хахаха tX не бях прочела тоя коментар, все пак темата не е "Как да се оправдаваме в конфузни ситуации", а е за ситуации,които само ИЗГЛЕЖДАТ конфузно.Хахах иначе по въпроса ти,мда може да кажеш,че за пръв път го виждаш-нали нямаш очи на задника си,пък и на тъмно може да не забележиш че е розово :-D
И така,по темата.Ситуация:
Тя се качва в колата на гаджето си и ужас...вижда опаковка от презерватив.Скандал!Истина та?Колата не е само негова(човека си има брат)Но дали тя ще повярва,а?Друг вариант-колата е само негова,но вътре има женска обица...Историята е реална:
Ходех на едни уроци.Едно момиче се оказа че е съседка с един от курса,той с кола и си я кара до тях после(свършвахме след 9:30 вечерта все пак,кофти е да си ходи сама,момчето и прави услуга)Тя обаче го харесва,той я отрязва-има си приятелка,отхвърлената мацка му прави кофти номер и си пуска обицата под седалката...Върви обяснявай на гаджето си после...
Сетих се още нещо...
Едно време си имах любимо барче.Ходих една вечер там с тогавашния си приятел. На следващия ден ми дойде на гости от София един братовчед и вика "Айде да ме разведеш из града и после да седнем в някое хубаво барче".Отиваме ние,сервитъорът същия,изгледа ме малко странно...След два дена отивам в същото барче,с един приятел, чакахме да дойдат и други от компанията,сервитъорът-същия... На следващата вечер-отиваме с гаджето,сервитъорът като ме видя вече почна да се хили...
Друго,ходим си по центъра с един приятел(който е от друг град и компанията ми не го познават) и срещам съученичка, и тя с някакъв пич,който не е гаджето и...Мисля си аз,сега тая зарязала ли го е,тоя любовник ли и е,изобщо не загрявам,че тя си мисли същото за мене...После се смяхме много,щото се оказа че той и бил първи братовчед.Абе такива истории много.
Гаден случай е когато двама души имат еднакви gsm-апарати и си ги разменят по погрешка(случва се в моменти когато всички си изкарат телефоните на масата и подпийнат),а размянат установяваш чак като видиш че картинката ти е друга или като звънне.Междувременно любопитното ти гадже вече е прочело чуждите есемеси.Случаят е едно на хиляда сигурно,ама знам че е истина.