View Full Version : tapa situaciq
az_sam_malka_i_nz
10-23-2006, 16:43
hora pomognete mi priqtelq mi se skara sas sichkite si priqteli zashtoto te kazvaha postoqnno na nego i na men kolko mnogo iskat da me ebat i t.n. na men ne mi pukashe ne im obrashtah vnimanie obache pr mi edna vecher se skara mnogo s tqh zaradi tova i sega veche 1 sedmica te ne sa se vijdali kajete kakvo da napravq zashtoto na nego mu e mn shit zaradi tva i nqkaksi ot togava obqgva da previm sex...mnogo mi e gadno nali ne sam vinovna
Не си. Ако си добра в преговорите,викни ги всички на едно място заедно с гаджето ти и се уточнете кво правите сега....
[-X не ги слушай тея кво ти говорят. А приятелят ти е прав да се скара с тях - кви приятели са тва?! И да не ти пука - изобщо не си виновна. Колкото до секса - ами може известно време докато е в кофти настроение да не му е до това, но ще му мине бързо :-D
SlyN4o`f
10-23-2006, 17:07
Естествено ,че не си виновна!И ооо Боже!!!!!!! ](*,) Как може да ги наричаш "ПРЕЯТЕЛИ"?Т'ва не са никакви приятели!По-добре ,че се е отървал от тях!Колкото до секса напълно съм съгласна с предното мнение! :wink:
MalKa_BLuDnica
10-23-2006, 17:12
to v na6e vreme ve4e nqma priqteli..ima dobri poznati...i kato 4eta ko si napisala sum pove4e ot sigurna ve4e :smt012 spored men ne zaslujavat da sa priqtli na gadjeto ti (ne 4e go poznavam ama hora koito govorqt taka za momi4e pred gadjeto mu ne sa mnogo dobre sglavniq mozuk)
Uspeh!
sex so jivotne
10-23-2006, 17:15
grupov sex she reshi problema !
hora pomognete mi priqtelq mi se skara sas sichkite si priqteli zashtoto te kazvaha postoqnno na nego i na men kolko mnogo iskat da me ebat i t.n. na men ne mi pukashe ne im obrashtah vnimanie obache pr mi edna vecher se skara mnogo s tqh zaradi tova i sega veche 1 sedmica te ne sa se vijdali kajete kakvo da napravq zashtoto na nego mu e mn shit zaradi tva i nqkaksi ot togava obqgva da previm sex...mnogo mi e gadno nali ne sam vinovna
Поредните пубери по на 12/13г. ](*,) ](*,) ](*,)
Еми като ви казват ,че искат да те ебат ,нека всички минат през теб... сигурен съм ,че на момиче като теб ще и хареса :twisted: :-({|=
Mimka_sweet
10-23-2006, 18:27
Поредните пубери по на 12/13г. ](*,) ](*,) ](*,)
Еми като ви казват ,че искат да те ебат ,нека всички минат през теб... сигурен съм ,че на момиче като теб ще и хареса :twisted: :-({|=
AWE QQQQ ko ne znai6 tva "porednite puberi" e tapo i tuka trqa da pi6e6 ako zn kak da pomogne6 na momi4eto a i ako iska6 da znae6 tva e forum na TEEN problem ne na "Treta vazrast"!!!!!!!!!!!!!!
Естесвено,че не си виновна.Те просто са си такива.Ами приятелят ти така е трябвало да направи,а не да е някоя мишка. :lol: За това най-добре да говори с тях и да им каже да не говоря по тоя начин и да има такива подмятания.
CrazyWitch
10-23-2006, 18:45
Не си. Ако си добра в преговорите,викни ги всички на едно място заедно с гаджето ти и се уточнете кво правите сега....
Точно така направи. Обясни им, че такива приказки не бива да излизат от устите им, ако уважават приятеля си.. понеже на самия него му е неприятно толкова колкото и на тебе.
Големата Пушка
11-16-2006, 04:23
Направете си една масова оргия и ония другите, ке се кротнат и готово, проблема е решен :)
theworldleader
11-16-2006, 11:42
Пък и дори да кажат " добре, айде няма да говориме повече така " знаеш ли колко ще ги уважавам ?
Ами моме, нищо не можеш да направиш в случая. Негов ход е да покаже, дали държи на теб повече отколкото на "приятелите" му. Съдейки по ситуацията и едва ли ти, той и тъй наречените приятели сте на повече от 15 години. Хайде после някой да ме убеди, че човек на такава възраст може да разсъждава зряло. Пфф...
sexy_tigar4e_MM
11-16-2006, 19:18
ne si vinovna -tupite mu priqteli cqlata vina e tqhana :smt012 :smt011
panterata
11-17-2006, 21:23
ти нямаш никаква вина естествено те имат вина приятелите му и на място е постъпил като се е скарал с тях :)