View Full Version : якото момче...бисексуален!?
Kofti_mi_e
10-23-2006, 18:19
и така..ходихме си ние -2-3 месеца- ..беше нещо невероятно..може би тогава бяха най-хубавите ми преживявания с момче...на него също му беше яко сиг съм..и въпреки,че знаех,че е малко женкар някак успя да ме заблуди за тези 2 месеца,че не е такъв ,какъвто го представят..после постъпи гадно..не се обаждаше,криеше се от мен,избягваше ме и не ми даваше обяснение...след това разбрах,че го е правил,защото не е искал да ми каже за тва,че харесва и момичета и момчета, и съм му омръзнала...явно е харесал някой друг/а ..бтв аз1во не вярвах,но после го приех :? "тва беше зарибявка" - неговите думи пред другите..а сега най-мн здр да каже ,но аз го подминавам или го изглеждам..нз мн е кофти и защо по дяволите ми е толкова гадно..
Ами станало ти е гадно,защото си го харесваш,ама той май вече не...няма смисъл да ти е гадно,трябва да го приемаш като минало.Не те харесва,няма смисъл и ти да го харесваш,макар че съзнавам,че на думи е лесно така да говоря.Просто искам да ти кажа да не се измъчваш толкова,ако е възможно.
PerfectStrang3r
10-23-2006, 18:40
Ами станало ти е гадно,защото си го харесваш,ама той май вече не...няма смисъл да ти е гадно,трябва да го приемаш като минало.Не те харесва,няма смисъл и ти да го харесваш,макар че съзнавам,че на думи е лесно така да говоря.Просто искам да ти кажа да не се измъчваш толкова,ако е възможно.
И аз мисля така :)
die_die_my_darling
10-23-2006, 18:43
moje i prosto e zadnik priemi go....
TaKe_SmILeS
10-23-2006, 18:45
Normalno e da se 4uvstav6 zle sled kraq na edna strahotna vruzka.Samiqt fakt,4e e jenkar ili kakuvto tam se kazva,trqbva da ti pokaje,4e ne si zaslujava da strada6 takova mom4e.Vse pak ti si o6te mlada i 6te ima6 o6te prekrasni vruzki,bili te zavur6vali sus hubav ili lo6 krai,ti trqbva da preodolqva6 ne6tata i da vurvi6 napred v novite zemi :wink:
живота тепърва ще те среща с още много подобни типажи. дали ще е женкар, плейбой, играч, мачо или казанова (наричай ги както искаш) няма начин да не се сблъскаш повторно с такъв човек. най-важното обаче е да си извлечеш урок от породилата се ситуация и за в бъдеще да не допускаш такъв мъж в живота си
Krem4eto
10-24-2006, 14:25
и така..ходихме си ние -2-3 месеца- ..беше нещо невероятно..може би тогава бяха най-хубавите ми преживявания с момче...на него също му беше яко сиг съм..и въпреки,че знаех,че е малко женкар някак успя да ме заблуди за тези 2 месеца,че не е такъв ,какъвто го представят..после постъпи гадно..не се обаждаше,криеше се от мен,избягваше ме и не ми даваше обяснение...след това разбрах,че го е правил,защото не е искал да ми каже за тва,че харесва и момичета и момчета, и съм му омръзнала...явно е харесал някой друг/а ..бтв аз1во не вярвах,но после го приех :? "тва беше зарибявка" - неговите думи пред другите..а сега най-мн здр да каже ,но аз го подминавам или го изглеждам..нз мн е кофти и защо по дяволите ми е толкова гадно..
Забрави го той си е играл с теб .....
Smiley_Girl
10-24-2006, 14:35
живота тепърва ще те среща с още много подобни типажи. дали ще е женкар, плейбой, играч, мачо или казанова (наричай ги както искаш) няма начин да не се сблъскаш повторно с такъв човек. най-важното обаче е да си извлечеш урок от породилата се ситуация и за в бъдеще да не допускаш такъв мъж в живота си Точно така е.А и тоя явно не си заслужава да ти е кофти,затова недей.Светът е пълен с пичове :wink: