View Full Version : Бремена?!
Абе имах съмнения че съм бременна, но цикъла ми си беше редовен 2 месеца, все пак си направих тест, но се оказа отрицателен, сега ми закъснява и пак взех да се паникьосвам. Едновремено с това имам ПМС. Та как мислите? Дали е от смяната на сезона?!
П.П.:След "рисковия полов акт" пих постинор
the_destiny
10-23-2006, 18:56
Спокойно не си бременна. Това закъснение може да се дължи на много неща. Както сама каза смяната на сезоните, липса на въглехидрати и т.н. Но след постинор и отрицателен тест няма вероятност да е "станал гафа".
CrazyWitch
10-23-2006, 19:04
На мен пък две седмици ми беше закъснявало. И аз се бях притеснила (нормлано) карай, че двата теста показваха отрицателен резултат. Спокойно.
miloto_girl_4e
10-23-2006, 19:15
Спокойно, миличка, нищо ти няма, от смяната на сезона е и допълнителният стрес, който си си наложила като се притесняваш дали си бременна или не...
dudeto_sy
10-24-2006, 07:24
СТРЕС - бич за съвременният циъл...
100% е или от смяната на сезона или от нерви. Така 4е дишай дълбико, те тестовете не лъжат. А щом и ПМС си имаш си4ко ти е н а 6 :wink:
Спокойно, нищо няма! Ако си баш толкова притеснена, направи си още 1 тест, но според мен всичко е от климата.
lady_bird
10-24-2006, 17:10
po-dobre vmesto da se panikiosva6 otidi na ginekolog.
gre6nata
10-24-2006, 17:15
Споко и аз бях така само че на мен 1-я месец след секс ми закасняваше с 11 дни и аз умирах от срах... Направих си тест и беше отрицателен и на другия ден ми дойде.Споко успокой се - нищо ти няма.
nqkoi znaem che daje i da en svyrshi v teb pak moje da se zabremenee ;)
MrAsNiKa
10-24-2006, 19:31
Ох то ващо не е живот :twisted:
Ох то ващо не е живот :twisted:
абе и нащо не е, ама стискаме зъби и търпим деа