View Full Version : Нормална възраст за ....
Еми знам че сигурно имало мноу такива теми ама аз не намерих и за тва ще питам. На колко години едно момиче може да прави СЕКС, или кога е нормално, знам че всяко момиче се развива различно но питам малко по общо.Или аи да питам на 14 години......дали е много хубаво, аз съм момче де ама питам за приятелката ми.Моля ви да си кажете мнението и ако има някое момиче започнало полов живот на 14 ше ми помогне още повече.BTW аз съм на 17!!!!
MrAsNiKa
10-23-2006, 19:28
17-18 е добре да започне
Преди това ее пфф не ми се коментира
Ще запазя това за някой който желае да се искаже :twisted:
taka temata naistina se povtarq, no kakto sa kazali za vsi4ko si ima vreme, vseki sam precenq, koga e gotov, no na 14 godini momi4eto o6te ne e dorazvito za polov akt, dokazano e 4e nqkude na okolo 16 godi6na vuzrast tqloto se razviva dotolkova 4e da e gotovo za polov akt...i vupreki 4e tq 6te ti kaje da gotova sum iskam go, purviq vi put 100 procenta nqma da prote4e taka kakto iskate!
човек е готов тогава когато си реши ... няма никакви по специални години ... просто когато срещнеш подходящ човек ..
човек е готов тогава когато си реши ... няма никакви по специални години ... просто когато срещнеш подходящ човек ..
pove4eto hora jiveqt s tazi zabluda, izob6to ne e taka...mn po razli4no e kogato go napravi6 na 14 i kogato go napravi6 na 16 17 18...ta tq o6te e dete...zaboga ima nqkoi mn slaboumni hora, ne iskam da te razobejdavam, no ne go pravi!
17-18 е добре да започне
Преди това ее пфф не ми се коментира
Ще запазя това за някой който желае да се искаже :twisted:
100% suglasna! na 14 e rano o6te, ne e napulno razvito tqloto i psihikata. hubavo e ,4e se interesuva6 i pita6 dali e dobre za neq- qvno q obi4a6 i durji6 na neq, zatova poiz4akai po-dobre
pove4eto hora jiveqt s tazi zabluda, izob6to ne e taka...mn po razli4no e kogato go napravi6 na 14 i kogato go napravi6 na 16 17 18...ta tq o6te e dete...zaboga ima nqkoi mn slaboumni hora, ne iskam da te razobejdavam, no ne go pravi!
оо но аз не говоря за 14 годишни лапети .. вобще не мисля че това е възраста в която тря започнеш полов живот .. !!!
Никой няма да ти каже точна възраст зависи си от това дали го искаш и си готова.
Така ти си момче на 17.. не би ли трябвало достатъчно да знаеш за това кога трябва едно момиче да започне сексуален живот..не че те упреквам ама трябва да почетеш малко повечко!
Та на 14 години ако тя го иска и се чуства готова нека го направи,но организмът и едва ли е достатъчно развит на тази възраст!
mislq che nqma opredelena vuzrast.. kogato momicheto sreshne podhodqshtoto momche i se e zadurjala dostatuchno s nego i mu ima pulno doverie togava e moment-a ... no tova ne oznachava 13-14.. zashoto tova sa malki kurvichki.. :-k
На 11 години...иначе сте ужасно задръстени, грозни и мустакати, комплексирани дебелани. Ако не си се проебал на 11 си loser :) Нещастни онанисти такива :-D
V1preki, 4e imam vr1sni4ki deto sa po4nali na 12, ve4e na 17 sa atrofirali, nz kak po- to4no da se izrazq. Edna poznata s edna godina po- malka ot men i napisaha diagnozata za cql jivot zaradi vodenoto na polov jivot v ranna v1zrast...
Tvoeto momi4e e naistina dete i ako naistina ti puka za neq trqbva da q karate po-poleka...
На 11 години...иначе сте ужасно задръстени, грозни и мустакати, комплексирани дебелани. Ако не си се проебал на 11 си loser :) Нещастни онанисти такива :-D
Da si izbiva6 kompleksite po toq na4in... [-X
bulgarche
10-24-2006, 07:24
Туй е супер най-индивидуалното нещо. Не може ей така да се реши. То е до човека. Според мен обаче 16 си е добре и за двата пола.
MaLkO`ZlO
10-24-2006, 16:52
napulno sum suglasna
are stiga we hora,14 vie normalni li ste!smiusl qsno 4e za vseki e individulano ,no edva kogato dostigne nqkakva vuzrast kogato e izcqlo razvit,i psihi4eski i fiizk4eski,a ne da e maloleten i posle mama i tate kato razberat i batkoto na sud!
summer_04
10-24-2006, 19:13
are stiga we hora,14 vie normalni li ste!smiusl qsno 4e za vseki e individulano ,no edva kogato dostigne nqkakva vuzrast kogato e izcqlo razvit,i psihi4eski i fiizk4eski,a ne da e maloleten i posle mama i tate kato razberat i batkoto na sud!
tova bqh az!:)
solveig_m
10-25-2006, 13:32
Виж сега аз съм момче но със сигурност мога да ти кажа че е най-добре да го напражиш когато си готова а не да питаш във форума.
На 17 години вече може да решиш сама , но ако не си сигурна не избързвай имаш предостатъчно време да го направиш.
Туй е супер най-индивидуалното нещо. Не може ей така да се реши. То е до човека. Според мен обаче 16 си е добре и за двата пола.
Съгласен съм.По-рано не =; =; =;
кви сте вие бе мноо ясно че има такива дет праят и на пет ве *** хххххх :smt006
Мда ама той те пита за възраст човека :P от 16 на горе имайки предвид тенденцията от 16 надолу напоследък
Мда ама той те пита за възраст човека :P от 16 на горе имайки предвид тенденцията от 16 надолу напоследък
аве луДИИИИ аз кво викам тука бе нали некви на 8 и на пет на некое ъгълче се ***** и си викат ЕМИ ДАЙ ДА ПРОБВАМ КВО ТВА И МАМА ГО ПРАИ 8)
аве луДИИИИ аз кво викам тука бе нали некви на 8 и на пет на некое ъгълче се ***** и си викат ЕМИ ДАЙ ДА ПРОБВАМ КВО ТВА И МАМА ГО ПРАИ 8)
С твоя акъл нищо чудно ти това да си помислиш, ок ще уточня четох някъде че средната възраст на Българка да почн полов контакт е 12,9, предполагам падането на цифрите идва от циганите или някой друг по - беден етнос
еми според мен 16 е добре, преди това е твърде рано, по добре си поиграи с куклите че може да нямаш друга възможност да си изживееш детството, а по-вероятно е да изживееш маичинството още на 14 (аз кога бях на 14 години си играех с колички матчбокс, вие секс ше ми правите... тц тц, гледайте сънчо и сърбайте топло мляко че е късно вече)
da to4no taka. i edno suvet4e-iz4akai q malko, ne q nasilvai za da bude sigurana i da ne sujalqva:) ae uspeh
Ае лапенца не прочетохте ли мнението на доктора човека много добре си го каза.
Афтора пробвай пък каквото стани. Пък ако искаш послушай лапетата и тез момиченца дет се праят на мн големи а са се очаткали от 14-15 годишни. Ако не пробваш и стани тей както доктора каза скъсате и тя си легне със следващия след тебе........ тряя си нарежиш вените по дължина ! И после кат я попиташ що не си легна със мен тя да кажи щото спа и не ме пита. Е вече ще ме викаш да ти ритам столчето :wink: :mrgreen:
vlubenata :}f
10-26-2006, 12:57
ami nqma zna4enie godinite vaknotto e da sre6tent podgodq6tiq 4ovek i da ne sajalqva6 za parviq pat :P