PDA

View Full Version : тъпо !

10-23-2006, 19:55
Днес бях при едни момчета,приятели .. и взехме да говорим нещо за килограми и единия от тях ме грабна,взе да тича даже заедно с мен,била съм според него лека,другите също така мислят..и накрая едно такова момче по-слабичко ли как да кажа ме хвана и вика ти си лека и ме дигна.Обаче аз без да искам в това време му настъпвам връзката на обувката и той се дърпа назад и пада,и аз върху него.СМАЧКАХ ГО ! Върху корема му и след това 5 минути неможе да се осъзнай къде е.. стана ми много гадно и се уплаших.Извиних му се и казах повече никой да не припарва до мен от тях,защото най-мразя да причина болка на някой..Те викаха "няма нищо,"недей се притеснява" алабала но как .. аз щях да го убия..
Сега се прибрах и се чувствам виновна.Какво да правя,срам ме е вече да излезна с тях?Как да постъпя и какво да направя ? Моля кажете ми,че ще се пръсна от яд и притеснение :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

10-23-2006, 20:03
wow.Момиче не знам кво се косиш.все пак не си виновна.Не си се натискала да те вдига нали?Вярно посмачкала си го и кво от това.Според мен не трябва да се притесняваш.По добре обърни го на майтап.Don't worry!Be happy!

10-23-2006, 20:05
e tova e stanalo slu4aino.koito i da padne vurhu nqkoi,6e go sma4ka malko ili mnogo :P vajnoto e,4e priqtelq ti se e opravil i nqma pri4ina teb da te e sram da se vijda6 pak s tqh.nqma problem spored men.spokoino.ti ne si vinovna izob6to v slu4aq.ne se pritesnqvai za tova pove4e. \:D/

MuJIoTo
10-23-2006, 20:18
Slu4vat se ponqkoga i takiva proiz6estviq, ama ne moje zaradi tqh spre6 da se vijda6 s priqtelite si. vkraina smetka vinagi ima falove, dai zaradi tqh da ne izlizame ot k16ti...

10-23-2006, 21:55
Оуф ей сега говорих с приятеля му.Каза ми,че кръста му бил подут и утре можел да не идена даскало.ИСКА МИ СЕ ДА СЕ ГРЪМНА !

GLeZoRanA
10-23-2006, 22:46
Оуф ей сега говорих с приятеля му.Каза ми,че кръста му бил подут и утре можел да не идена даскало.ИСКА МИ СЕ ДА СЕ ГРЪМНА ! е няма за какво . Все пак не си виновна ти... на всеки може да се случи не се коси спокойно

Sazi
10-24-2006, 06:54
Nqma ot kvo da se pritesnqva6 vajnoto e 4e mom4eto sega e jivo i zdravo.

10-24-2006, 08:17
Оуф ей сега говорих с приятеля му.Каза ми,че кръста му бил подут и утре можел да не идена даскало.ИСКА МИ СЕ ДА СЕ ГРЪМНА ! е няма за какво . Все пак не си виновна ти... на всеки може да се случи не се коси спокойно
май не е много здраво ама пък той си е виновен.

linkin_park_fenka
10-24-2006, 11:55
оффффффффффф стиа с теа тъпи теми ](*,)
голяма работа кат си паднала върху него ииииии вече се едно света се срина ](*,)

nikinkaaa
10-24-2006, 11:57
Споко мацко ти не си виновна + тва той е казал че няма проблем

malone
10-24-2006, 16:44
Moмиче нали те са те дигали,а и едва ли нарочно си му настъпвала връската-така че наистина няма причина да се косиш.

копче
10-24-2006, 16:54
Споко! След време и двамата ще се смеете с глас :) Дано на момчето му няма нищо - не, че си тежка, а защото удара е бил неочакван и двоен - ти отгоре, земята отдолу... ;)

koalka
10-24-2006, 18:23
Спокойно,не си виновна ти.Просто така се е случило...все пак той те е хванал да те носи :lol: ,а и той самия ти е казал,че няма проблем.

Magurancheto
10-24-2006, 18:47
Всеки е изпадал в подобни ситуацииие почервенявал о срам :oops: и му е идвало да потъне в дън земя..ама след време като се сетиш за тази история, даже ще се смееш с глас..повярвай ми! ;) Станалото станало, няма да умираме за тва нали! :wink: Горе главата и не се притеснявай!

white_chik
10-24-2006, 18:53
А ве я го давай по-бодро.За нищо не си виновна,като те вдигат и те мачкат да си носят последствията.Момчето ще се оправи,не му мисли.Не се затормозявай с глупости и ако ти е приятно,продължавай да излизаш с тях