Влез

View Full Version : какво да направя, наистина съм влюбен

10-24-2006, 11:19
така да питам и аз. значи ситуацията е следната: има едно наистина много специално момиче в което наистина съм влюбен, досега съм имал приятелки с които сме били в сериозни отношения (но не съм ги обичал, а по-скоро имах нужда все пак от жена), а това момиче за което говоря само сме си говорили , или сме се бъзикали ей така, но съм страшно влюбен в нея от около година. но винаги се получаваше така че или тя има приятел, или аз имам приятелка и не ставаше работата (въпреки че усещам че и тя ме харесваше). както и да е, ама вече когато бях решен да действам стана друго - хоп и трябваше да замина за чужбина, и всичко се провали

та сега мисля че требва да направя нещо, ама не знам точно какво, защото ме е страх да не ми откаже, плюс това и в момента си има гадже (просто никога не съм виждал по-красиво и готино момиче от нея, и всеки път като я видя изпитвам нещо много странно, но в същото време много хубаво)
и сега си мисля че не би трябвало да ми откаже защото имам хубава кола по стечение на обстоятелствата

вероятно няма с кво да ми помогнете ама да си кажа...

Slave4You
10-24-2006, 11:28
.... не би трябвало да ми откаже защото имам хубава кола ....
Като каза това за колата имам чувството че темата е ебавка .... или поне края :x както и да е ... смятам че не трябва толкова бързо да предприемаш нещо по-сериозно щом не сте си виждали извсетно време.Пъво си възстановете добрите отношения и ако пак усещаш че те харесва както преди,давай.

10-24-2006, 11:40
не това с колата не е ебавка, просто работих в чужбина известно време и си купих кола. мисля че не е проблем да си хвана някоя за която парите са всичко, но за момичето за което става дума те не са от такова значение , а и аз не искам никоя друга- вече почти половин година, може би и повече нямам приятелка, но не съм и изпитвал желание да си търся...

иначе сме си в добри отношения, пием кафе от време на време, но като приятели, за съжаление. но ми се струва че има някакъв пламък в очите и който ме кара да си мисля че може да излезе нещо между нас... ама не знам дали да давам направо или не, защото ще ми е много гадно ако ми откаже да бъдем нещо повече от приятели (както казах тя има приятел, който май е сериозен защото е с него от доста време

iiirish
10-24-2006, 11:42
с това последното за колата окончателно сам се осра с извинение :? какво значение има дали ще си с хубава кола или не. ако тя иска да бъде с теб ще го направи ако ще и пеш да й се налага да върви! е, ако е к*рва това вече е друг въпрос, защото те не отказват материалните удобства!
то и моя приятел има BMW от две седмици, и пеш съм вървяла и по по-стари коли съм се качвала и какво от това?! да не би това да ме е спирало?! :-s мисля, че една кола не може да компеснира нищо колкото и хубава да е тя!

Slave4You
10-24-2006, 11:49
не това с колата не е ебавка, просто работих в чужбина известно време и си купих кола. мисля че не е проблем да си хвана някоя за която парите са всичко, но за момичето за което става дума те не са от такова значение , а и аз не искам никоя друга- вече почти половин година, може би и повече нямам приятелка, но не съм и изпитвал желание да си търся...

иначе сме си в добри отношения, пием кафе от време на време, но като приятели, за съжаление. но ми се струва че има някакъв пламък в очите и който ме кара да си мисля че може да излезе нещо между нас... ама не знам дали да давам направо или не, защото ще ми е много гадно ако ми откаже да бъдем нещо повече от приятели (както казах тя има приятел, който май е сериозен защото е с него от доста време

Гледай сега в такъв случай хората са казали: "Ако рискуваш може да победиш,може би не.Но ако не рискуваш ще изгубиш задължително".Представи си да си мине времето и вече да ви раздели животът и ти цял живот да се изяждаш от яд че не си пробал и не си разбрал какво е щяло да стане ако беше рискувал?Щом виждаш "пламък в очите и" не разбирам какво още чакаш??????Вярно че ако те отреже може да си развалите и приятелството но пък иначе ще си останеш само с него!!!

10-24-2006, 12:03
принципно правилно са казали хората
да спомена аз съм на 23, а тя на 22 (тоест не са хлапашки работи, ами по-сериозни)
естествено че искам да бъда с нея, но с нейния си приятел (с който е вече почти година) изглежда щастлива. и сега не знам искам ли да се бъркам (естествено че искам де, ама ако не се получи нещо как ще си простя?)

а може би вече тя да не изпитва същото което аз си мисля че изпитва, защото гледам от моята страна, защото съм влюбен в нея
пп може би не говоря много разбираемо ама наистина съм объркан (сигурно много хора са го изпитвали)

tosti
10-24-2006, 13:48
kolata nqma da pomogne osven ako ne e mn zle tva momi4e ina4e brat ako te xaresa xaresa ako ne ima i drugi macki ;-) ama kak moe da kazva6 4e si imal seriozna vruzka sled kato ne si gi obi4al nz tai 4e kasmet :wink:

koalka
10-24-2006, 13:52
Ами най-добре е да говориш с нея и да се изясните.Това за колата беше супер тъпо,но няма значение...тя е щястлива с него може би един разговор ще свърши работа,за да разбереш за нейните чувства,които според мен ги няма.А и да ги има,но те да не са толкова силни и знаеш,че е по-щастлива с него би ли им развалил връзката?Макар че,ако го обича нищо не може да я развали,още по-малко друг човек.

Krem4eto
10-24-2006, 15:08
така да питам и аз. значи ситуацията е следната: има едно наистина много специално момиче в което наистина съм влюбен, досега съм имал приятелки с които сме били в сериозни отношения (но не съм ги обичал, а по-скоро имах нужда все пак от жена), а това момиче за което говоря само сме си говорили , или сме се бъзикали ей така, но съм страшно влюбен в нея от около година. но винаги се получаваше така че или тя има приятел, или аз имам приятелка и не ставаше работата (въпреки че усещам че и тя ме харесваше). както и да е, ама вече когато бях решен да действам стана друго - хоп и трябваше да замина за чужбина, и всичко се провали

та сега мисля че требва да направя нещо, ама не знам точно какво, защото ме е страх да не ми откаже, плюс това и в момента си има гадже (просто никога не съм виждал по-красиво и готино момиче от нея, и всеки път като я видя изпитвам нещо много странно, но в същото време много хубаво)
и сега си мисля че не би трябвало да ми откаже защото имам хубава кола по стечение на обстоятелствата

Мисля,че едно момиче ако не те харесва дори и дворец да има може да ти се хване но няма да е по любов!!!Иначе кажи какво чувстваш според мене!!!

summer_04
10-24-2006, 15:35
are i az da ne kazvam kolko be6e tupo tva s kolata............mislq ,4e trqbva da si pogovori6 seriozno s neq,vse pak ne ste nqkoi de4ica a ste na po 20 godini!:)

Reich_06
10-24-2006, 15:41
абе я по-добре ходи се гръмни някъде!ти си пълен идиот да си мислиш че колата е от значение!!!ако бях на мястото на това момиче никога нямаше да ти обърна внимание щом си мсилиш че едно BMW примерно ще те направи по-готин!!!така че съвета ми е: :smt067

lady_bird
10-24-2006, 15:59
podari i roza,4ervena roza. tq 6te razbere...vsqko momi4e 6te se zaradva ako e na neino mqsto. :)

malone
10-24-2006, 18:29
Моето положение се доближава до разсказаното разбира изключение е колата и това че си имала гадже :arrow: и от прочетените отговори разбрах че опит едва ли боли глава така че освен да изясним какво чустваме друг избор няма :wink:

simemel
10-24-2006, 18:48
nedei taka be pi4!!!!! momi4etata ne gledat samo dali ima6 kola!!! vij sa po tvoq vapros 6e ti kaja samo edno-obi4a6 li q DEISTVAI !!! malko samo me pritesnqva 4e si imala gadje ama ako i tq te haresva i sega6nata i vrazka ne e seriozna moje i da stane rabotata! O:) oba4e ne za6toto ima6 kola!!! O:) aide stiskam palci! dano stane rabotata! posle pi6i da kaje6 kvo e stanalo 4e napravo me zaintriguva s taq tema!!! :D

DiSsReSpecT
10-24-2006, 19:57
е щом имаш кола как ще ти откаже.... хахаха тц.... яко заблуден =) Щом те харесва, ако с гаджето й нещата не са сериозни.. може и да стане.

10-24-2006, 20:21
добре де какво се хванахте за колата, плюс това не съм казал дали е бмв :lol:
но ще видя какво ще стане, мисля че розите ще са от полза. ще и призная какво чувствам, ако и тя изпитва същото към мен ще е много хубаво, ако не поне се надявам да не я отблъсна с постъпката си и да останем приятели (дали при такова развитие на нещата ще може да бъдем приятели, за мен няма да е проблем, но за нея не знам..., момичета кажете какво бихте направили, ако някой ви се обясни в любов и ви подари примерно 100 червени рози , а в същото време си имате сериозен приятел

благодаря на всички за отговорите, ако стане нещо в близките 2 седмици ще пиша...

SlasHDaFiveNine
10-24-2006, 20:27
не би трябвало да ми откаже защото имам хубава кола

и ко вече кат имаш хубава кола и тя мацката ше тича при тебе т'ка ли
бро?
абе такива с ващи коли и т.н и особено с тия изречения...напрао не моа ва трая......
лично мнение бро ама ти изобщо не я заслужааш [-X

10-24-2006, 20:34
не би трябвало да ми откаже защото имам хубава кола

лично мнение бро ама ти изобщо не я заслужааш [-X

повярвай ми заслужавам я много повече отколкото можеш да си представиш, докато бях в германия не съм погледнал друго момиче, даже и не съм си помислял за друга... общо взето много страдах, защото навремето не събрах смелост да и призная това което изпитвах, с една дума се прецаках, грешката е моя ](*,)

Pr0sTak
10-25-2006, 02:32
Момичетата се фанаха за колата ама да не казвам че са на по 15-16 години и няма да ми откажат 1 кафе ако видят че имам ферари или ламборджини а не обикновенните коли които виждате а да не говорим за последни модели бмв-та и мерцедеси :mrgreen:

Недейте тей щото не ви е опряло до гъзята и не знаете как е. Неможете да предсказвате.

Пример: спира със някое червено ферари оня главния актиор от сериала Жената в огледалото. Маркос мути дет се казва там и спре със ферарито и ти каже мн си красива искаш ли да отидем някаде да пием кафе.

Вие какво ще кажете е момиченца аа НЕ благодаря не ти искам колата и ти си грозен..... аз не съм материална.
Или ще му предложите да ходите пеша ?
И мисля че няма хора които не мечтаят за ферари било то да видят да се качат да се возят или да го имат :mrgreen:

Вие щот не сте материални за туй кат ви предложат да се возите не отказвате ам се качвате у колите на гаджетата си и мятате едни погледи се едно сте..... у последните модели на спортните коли аре аре...

Колкото до афтора я кажи каква е колата :) дано не е БМВ че ще си дам бъбрека за нея :mrgreen:

OPEL
10-25-2006, 05:49

1.Колата...... ти си знаеш и подкрепям всички упреци към теб.
2.Ти си на 20, и очакваш помощ от някви пубери на по 14-16 години... Така ли?
3. Аз съм на 14 и вече го разбрах че колкото повече чакаш, толкова повече губиш. Доказано и изпитано ЛИЧНО от мен.
4. Докато някой не те отреже категорично, няма забравяне, затова давай.
5. И какво като има гадже, ще скъсат, ако те обича(но не всички правят така).
6. Ти голям паралия си бил бе... и ако мислиш че това ще помогне- грешиш.
7. Всяка секунда е важна. На мен ми се разминаха работите за 1 седмица, такаче давай бързо и не чакай.
8. Не може да чакаш нещата от самосебе си. Трябва да действаш и да направиш първата крачка- да и кажеш всичко.
9. Започни ги да ги четеш наново от 1, поне разбереш нещо.
10. Успеххх!!! И да поканеш на сватбата:)