Влез

View Full Version : Когато трябва да избираш м/у двама ?

Една форумка
10-24-2006, 13:00
В края на лятото се запознах с един невероятен сладур на едно парти, но и се оказа че не сме от един град и ни делят има няма 200 км, но си разменихме телефоните и подаржахме връзка, след известно време дойде да ме види и си изкарахме невероятно, след още една седмица пак се видяхме и беше още по хубаво, когато съм с него забравям за почти всичко, но нещото което не забравих беше бившият ми приятел който чаках с нетърпение да се прибере. Най - кофти е че те ужасно си приличат по характер и ме карат да се чувствам по един и същи начин.. С единия не можем да се виждаме често и няма как да се получи нещо трайно и сериозно, а другия ми е бивш и незнам сега до къде ще стигнем. В момента и с двамата имам някакви отношения и се разкъсвам страшно много, на никой нищо не съм обещавала, определено не ми е ясна картинкарта какво да правя ..
Какво мислитие вие , какво бихте направили ??

iiirish
10-24-2006, 13:11
може би е най-добре да се откажеш и от двамата :-k права си, че със момчето, което е далеч не можете да поддържате една пълноценна и сериозна връзка и между вас едва ли ще излезе нещо трайно. защото ще дойде момент когато ще ви писне от това растояние и всеки ще си грабне шапката както се вика и ще си потърси друг. а никак няма да ви е приятно един за друг да си затваряте очите, нали?!
колкото до бившия, също според мен не е удачно да се събирате. вярно, че някой връзки след подновяването им стават по-силни като дълбочина на чувствата и т.н., но това са редки случай. повечето, опитали веднъж вече с някой дори и след повторен опит разбират, че е било губене на време и причините за разногласията отново са същите и отново се повтарят, което автоматично води до прекратяване (за пореден път) на връзката...

Nadelina
10-24-2006, 13:11
Shtqh da si izbera edinia.. Za da ne stane "Ot dva stola na Zemqta" .. Mnogo e gadnu.. izpitvala sym go :P Obmisli neshtata.. Edinia.. DRugia.. i sloji krai na farsa..

tosti
10-24-2006, 13:19
naposledak s tva anito.sl mn sam saglasen nqma pove4e kvo da dobavq prava e nameri si drug ;-)

koalka
10-24-2006, 14:09
Според мен не трябва да избираш нито един от двамата.200 км не са малко,а и чувствата ви не са толкова силни.А бившия-били сте задено,имали сте прекрасни мигове,но дали те ще повторят и ще ви пак толкова хубаво,каквото би е било?

lady_bird
10-24-2006, 16:12
edin cenen suvet(ako iska6 ne me slu6ai,no rano ili kusno i sama 6te stigne6 do tozi izvod)-gledai napred! ostavi vsi4ki biv6i zad sebe si-te sa samo 4ast ot minaloto. kakvo sa 200km,ako iska6 da bude6 s nego?
ako iska6 da si s nego nqkakvi si 200km ne mogat da te sprat!davai,ne 4akai pove4e.prosto riskuvai. bez risk nqma trupka. :)