PDA

View Full Version : ОБИЧАМ МОМИЧЕ НО ИМАМ ЛИ ШАНС

obi4am_momi4e
10-24-2006, 13:53
Айде привет на всички момичета и момчета тук аз съм на 16 години и половина от Пловдив от тази година съм в ново даскало и много харесвам едно момиче тя е от моят клас, не съм човек който търси секс, аз търся любовта, това е на първо място в живота ми.Проблемът е че от 2 години си има приятел а аз я виждам всеки ден и немога както казват някой да я забравя просто така защото я обичам.

Не ме интресува от мнението на някакви малки комплексарчета на по 12 13 години които се водят за плейбои и обарват момичета не че нещо но това първо не съм го правил никога, не е в моя стил, възпитание...

Надявам се да ми отговорят умни и отговорни хора благодаря.

Butterfly^
10-24-2006, 14:00
Mnogo dobre, che ne si ot tozi tip momcheta:)..inache za vyprosa..prosto i kaji kakvo chuvstvash, samo taka shte razberesh imash li shans:)nqmash kakvo da gubish:)opitai, pyk ot kade znaesh moje i tq da izpitva syshtoto kym teb..tova che si ima priqtel nishto ne oznachava. Uspeh :)

nikinkaaa
10-24-2006, 14:05
Напреееееееееееееееед!Дей твай дано да успееш :wink:

koalka
10-24-2006, 14:05
Ох...ами какво да ти кажа...ситуацията ти е доста сложна.Радвам се,че не си от тези момчета,за които на първо място седи секса. :wink: Ами трябва да погледнеш нещата трезво-момичето си има приятел от 2 години и явно нещата са доста сериозни,това не е малко време.Аз не бих се бъркала в отношенията им.Убеден ли си,че дори и да се раздели с приятеля си тя ще е щастлива с теб,колкото сега с него.Не мога да гадая отношенията им,но просто 2 години.....според мен ще ти е по-лесно,ако просто споделиш чувствата си,а не ги криеш от нея.

iiirish
10-24-2006, 14:14
ако чувствата към приятеля й наистина са сериозни тогава едва ли има какво да направиш. знаеш, че не можеш да накараш един човек да те заобича само защото ти искаш това. ще мине време и ще я забравиш. хората лесно се примиряват когато загубят нещо, стига да са намерили нещо по-ценно. в твоя случей може би друго момиче... ;)

obi4am_momi4e
10-24-2006, 14:57
Вай че сте умнички!!! :D
:D :D
Общувай с нея.... така....мхм
Значи както казах съм нов в класа а тя е момиче просто което не вярвам, че е глупаво да тръгне с кой да е.В смисъл твърде е разбрана от каквато и да е гледна точка не я харесвам само заради красотата а и заради характера и.Да кажем 95 % от момчетата в класа ми казват "яка е"
нали разбирате, че в подсъзнанието им изплува 94 процента думата (секс)
Досега съм бил само с едно момиче преди 3 години за 1 месец с което дори не съм се и целувал..само разговори не мисля, че е уместно да се каже че е била гадже.
Задава се въпросът какво мога аз да и дам???
Любов цялата си, че имам и в излишък.
Нежност цялата си че имам и в излишък но само за нея :D.
Пари, нямам с какво да се похваля в такова отношение, защото все пак съм в едно семейство свързващо двата края.
Не съм се целувал
Не съм танцувал
и в разговорите си с красиви момичета съм върхът на притеснението и здухнята.

Та искам мнение...

:-# :-# :-#

Krem4eto
10-24-2006, 15:18
Айде привет на всички момичета и момчета тук аз съм на 16 години и половина от Пловдив от тази година съм в ново даскало и много харесвам едно момиче тя е от моят клас, не съм човек който търси секс, аз търся любовта, това е на първо място в живота ми.Проблемът е че от 2 години си има приятел а аз я виждам всеки ден и немога както казват някой да я забравя просто така защото я обичам.

Не ме интресува от мнението на някакви малки комплексарчета на по 12 13 години които се водят за плейбои и обарват момичета не че нещо но това първо не съм го правил никога, не е в моя стил, възпитание...

Това е добре,че не търсиш само секс!Но(винаги има но) тя си има приятел...Разбери в какви отношения са!Ако са в лоши нищо няма да ти пречи да започнеш да флиртуваш с нея,а и да и кажеш за твоите чувства!Ако са в добри просто нз какво да те посъветвам...ако искаш да развалиш връзка...признай и и и кажи за твоите чувства!УСПЕХ!!!

e_l_i_z_a
10-24-2006, 15:36
Каквото и да става....НЕ СПИРАЙ ДА СЕ БОРИШ!Щом толкова я искаш,щом толкова държиш на нея,щом твърдиш,че я обичаш-покажи и го!Казвам покажи,а не кажи :wink: Е,това,че си има приятел от толкова време може да означава,че тя го обича,но ти си длъжен да провериш.Не се отказвай,докато не направиш всичко възможно!Не се отказвай,освен не чуеш твърдо НЕ(не ти го пожелавам).
Не можеш да я забравиш---ми не се и опитвай :wink: Всеки от нас заслужава да изживее споделената любов.Е,при мен не се получи....но на теб от сърце ти го пожелавам :roll:

lady_bird
10-24-2006, 16:04
abe ne 4e iskam da te razo4arovam ama ti sam kazva6,4e tq si ima priqtel ot 2 godini. tova samo po sebesi trqbva da te navejda na misalta,4e ne e redno da zastava6 mejdu tqh i da predprieme6 ne6to kum neq 4ak kogato te se razdelqt. :?

Hypn0tiC
10-24-2006, 16:13
Pi4 ima si priqtel....2 godini izob6to ne e malko vreme....po-dobre ne i kazvai ni6to...ne se mesi mejdu tqh ne oburkvai momi4eto...ostavi q da si e s priqtelq pone zasega!Ako ti e pisano da bude6 s neq 6te bude6 sega prosto ostavi horata da si jiveqt jivota a imenno tq i toi!Az ne bih pozvolil taka nqkoi da zastane mejdu moita vruzka i da trugne da gi govori razni..na momi4eto mi! :wink:

DiSsReSpecT
10-24-2006, 20:06
Ами, трябва време. Като начало й дай шанс да те опознае.... Бъди себе си и тя ще те забележи, сто процента. Пък и за годините, в които ви остават все ще стане нещо.... няма начин =) Пожелавам ти да е нещо краасиво и истинско

SlasHDaFiveNine
10-24-2006, 20:22
бро моя съвет е да не са месиш в отношенията както казаха
и другите пичове тука.....
нищо нема постигнеш само дет ако са скара с авера си ща намрази
а оттам си отрязваш секви мостове(демек надежди )
пък и дет казаха хората преди мене 2 години никак не са малко....особено на тая възраст [-(

10-24-2006, 20:23
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) э

Mikohito
10-25-2006, 00:06
Абе хора тук започвате да ме дразните леко.Какво значи "Тя има 2 годишна връзка" нека й признае пък вече тя си решава дали иска да опита да бъде с момчето или ще си продължи връзката със сегашния.Пич виж няма от какво да се стряскаш толкова като й кажеш какво изпитваш към нея тя няма да те изяде.Ще се почувства поласкана,че има човек който я обича.Не слушай приказките на всички да я забравиш нищо не пречи да се пробваш и още веднъж повтарям тя си решава какво иска може сегашната й връзка да се крепи само на спомени от хубави мигове и на страха да остане сама.И аз съм в такава ситуация така,че горе главата не си единствения аз май все на такива момичета попадам.

Amayo
10-25-2006, 00:28
които се водят за плейбои и обарват момичета не че нещо но това първо не съм го правил никога, не е в моя стил, възпитание...

Време е да почнеш да го правиш явно. Стил не може да имаш щото още не знаеш къде се намираш, а възпитаните момченца не се уреждат с мацки 8) . Мацките като чуят възпитан и в мозъка им изплува 94 процента думите
върхът на притеснението и здухнята (поне 16 годишните дрисли де, те и те не знаят къде са) Тва с люобовта и нежността го забрави, просто не ти е времето и мястото да го търсиш.

PerfectStrang3r
10-25-2006, 07:33
По - добре не се меси. Това са 2 години... развалиш ли тая връзка най много да те намрази и от там нататък щи е по - гадно :)

10-25-2006, 08:00

ХАХАхахХАххаХаххаХаххааа.. .............................................
Не не ти се подигравам. Споко. Аз съм на 14 и съм в ново даскало. От класа си харесах едно момиче. Тя си имаше приятел и се бях отчаял(до тук съвпадат). И аз много пъти се чудих, какво мога да и дам. Приятелят и беше по голям и мога ли аз да се боря с него. Така ден след ден и най накрая като и казах всичко... какво се оказа че ме е харесвала. Обаче ми мина с най гадният номер на света "до преди една седмица те харесвах, но вече не".... и има още много ама не говорим за мен.
Искам да ти кажа, че не се колебай, винаги има възможност, просто трябва малко да се откроиш от другите. И никога не се отчайвай. Давай направо. И задължително, ама задължително в лицето, не по скайпа( каквато шибана грешка аз направих), не когато и го казваш, да гледаш в земята. И без да ти пука че после едва ще се гледате. Повярвай ми на думите, защото аз преживях почти същото. Такаче давай. Аз съм бях в същото положение..... и мога да те разбера почти напълно.

УСПЕХХХ

BeBcHeTo
10-25-2006, 08:52
Ох...ами какво да ти кажа...ситуацията ти е доста сложна.Радвам се,че не си от тези момчета,за които на първо място седи секса. :wink: Ами трябва да погледнеш нещата трезво-момичето си има приятел от 2 години и явно нещата са доста сериозни,това не е малко време.Аз не бих се бъркала в отношенията им.Убеден ли си,че дори и да се раздели с приятеля си тя ще е щастлива с теб,колкото сега с него.Не мога да гадая отношенията им,но просто 2 години.....според мен ще ти е по-лесно,ако просто споделиш чувствата си,а не ги криеш от нея.
:-)