View Full Version : stranno
izvynzemnoto
10-24-2006, 14:34
ne mi se pravi sex, tova e super typo imam si edno drugo udovolstvie az i to e da gledam v edna to4ka na tavan mnogo se nadyhvam bahti qkoto, sexa ne mi pravi udovolstvie i e typo!
CrazyWitch
10-24-2006, 14:38
ХАх ;)
Ем ... Щом си щастлив... Със секс,без секс - има ли значение?
Яко ти е като гледаш в една точка. Не ти се ебе. Ем супер =)
By HaPPy!
ХАх ;)
Ем ... Щом си щастлив... Със секс,без секс - има ли значение?
Яко ти е като гледаш в една точка. Не ти се ебе. Ем супер =)
By HaPPy!
emi svry6vam kato gledam v edna to4ka 2-3 4asa predi tova mo6na vyzbuda!
:smt005 ма ти сериозно ли?
DetE-Idi0t
10-24-2006, 15:55
Ахауъаухауьхахаухуахьхауь хаухьуахухаахааххаахаухха уьхуахьуха... :smt044 :smt043 :smt082 :smt116
Т'ва ме садра от смях. :-D Продължавай в същия дух и от време на време ходи на очни и психиатрични прегледи.
Ей,Жук,познах те - кво пишеш по тийн форумите бе ей,дъртак?! И що пак така брутално си се натрескал,а? :lol:
ne mi se pravi sex, tova e super typo imam si edno drugo udovolstvie az i to e da gledam v edna to4ka na tavan mnogo se nadyhvam bahti qkoto, sexa ne mi pravi udovolstvie i e typo! i ko ma ebe
mechtaq_za_teb
10-24-2006, 17:38
phaHahAh :-D ami shto ne zemesh da probvash i sexa...toku vij ti haresalo :smt005
MrAsNiKa
10-24-2006, 17:47
Не разбрах само какво има в тази точка че така съсредоточено го гледаш :smt017
Медитираш ли ? :twisted:
dudeto_sy
10-24-2006, 17:48
Е щом това ти доставя удоволствие... прави това... само гледай да не затъпееш прекалено много...
ами щом това те забавлява ..понякога наистина е по забавно да глеаш другаде хух :)
Abe ebi se vuv guza i vuv ustata!!! ](*,)
Tokio_Hotelkata
10-24-2006, 22:25
:smt082 kurti6,ma4ka6,gazi6! :lol:
ne mi se pravi sex, tova e super typo imam si edno drugo udovolstvie az i to e da gledam v edna to4ka na tavan mnogo se nadyhvam bahti qkoto, sexa ne mi pravi udovolstvie i e typo!
Девственик !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ей пълно с малоумни теми тука :lol:
the_dead_heart
10-25-2006, 15:13
Секса се прави за удоволствие ако това да гледаш в една точка ти доставя сущото ако не и по-голямо удоволствие-защо не!
ех аман от фригидни!!! ](*,) ](*,) ](*,) абе момче кво ти става. що ти е тая пишка тогава? да лъскаш сам пред телевизора...? опс сори сам под тавана!!!!! егоист ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) [-o<
marina star
10-27-2006, 11:59
molq??????????? :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s :-s