View Full Version : Nokti...
12345678
10-24-2006, 15:47
ei hora tarsih ama ne mojah da namerq takava tema ako slu4aino ima mi pratte link pls a i da vi popitam moite nokti stra6no lesno se 4upqt i hi4 ne sa zdravi ima li nqkakvo mazilo skoeto noktite da stavat po zdravi i primerno d arastat po-borzo??pls kajete mi i ako ima kolko stryfa i kade da go namerq,zazdravitelite za nokti ne mi pomagat
ima dva varianta koito na men mi pomognaha mnogo-ediniq e da si kupi6 zazdravitel na o.p.i.-toi naistina pomaga no e 55 lv a drugiq e da si sloji6 akril na noktite-tva se vika zazdravitelen manikur i 6te ti stanat sper tvardi!
Kisses_P
10-24-2006, 18:22
тези двете до колкото знам действат... а другото което съм чувала е ,че за да са здрави ноктите се влият от количеството калций в организма и когато той не е достатъчен ноктите почват да се чупат
Ami izpolzvai zazdravitel.Drugo neznam kakvo da ti predloja....
Vij v tozi sait ne pi6e kak moje da zazdravi6 noktite si ,no puk ti dava nqkolko ideiki za lakirvane :)
http://club.passion.ru/viewtopic.php?t=61500
12345678
10-25-2006, 11:42
mersi mn hah kak naceli dobre 4e si znam ruskia az :)
teen^baby
10-25-2006, 18:44
am.. az izpolzvam edin na AVON okolo 5 lv e
i mi pomaga... :-k
можеш да си купиш Витамин А и H от аптеките , както и да ядеш повечко ябълки :wink:
taina shte mojesh li da obqsnish malko poveche za tozi akril
SweetYGirL93
10-29-2006, 07:40
Az si gi maja s iod i ne sa mi se 4upili ot nqkolko sedmici !!!
Ne moga da ti kaja kolko struva 6toto moq e ot mn vreme i ne sam go kopuvala az ama ne e mnogo skup !!! :-) Malko pojaltqvat ama se maha barzo spoks
ami toi e se slagapo princip na noktoplatikano mje das e pravi zazdravitelen manikiur s nego kato se nanasq na estestven nokat bez udaljitel i taka nokata stava mnogo tvard,kato si poddarja6 akrila na 2 sedmici i sled 1-2 meseca kato go svali6 noktite ti 6te sa super tvardi!no ima edno ne6to-niakoi manikiuristki predi da go nanesat pilqt estestveniq nokat a tova ne trqbva da stava!
NaDuFcHe
10-29-2006, 08:22
Mi ima nekfo KALMIZIN kalcii magnezii i cunk..pomaga za zazdravqvane na noktite za koijata i tn...Sushto az polzavm edin zazdravitel na AVON ne pomaga koi znae kolko ama vse pak vurshi nqkakva rabota...no nai-dobre otidi na manikiurist i tam toi shte ti kaja koe e nai-podhodqshto za tvoq tip nokti