Влез

View Full Version : Za6to vse na men!!!Za6to imam nai-6ibanata maika na sveta???

melani
10-24-2006, 18:32
Taka dnes ve4erta se skarah jestoko s maika mi i tq za6toto i se razkre6tqh kaza mi 4e nqma da hodq na ekskurziqta koqto taka dalgo o4akvah!!!Naposledak samo u4a i to mnogo (7-mi klas sam)!I na vsi4koto otgore az i se izvinih celi tri pati a tq mi kaza e ne sam izvinena,4e ne iskala da govori s men,i 4e ako o6te vednaj i se razkre6tq 6te me izgoni ot vka6ti (a az i viknah za6toto me pita 4 pati za edno i sa6to ne6to)Sled tova izleze s dumite "Vra6tam se sled malko" Ve4e minaha dva 4asa a az nqma kakvo da qm v taq 6ibana ka6ta ( e to ima ama trqbva da se gotvi)
TA VAPROSA MI E KVO DA PRAQ?

10-24-2006, 18:41
emi sgotvi si(qica na o4i ili si napravi filii ili kvoto si re6i6).i sled tova kato se vurne maika ti,si mul4i i ne se karai s neq.kogato i mine qda 6e te pusne na exkurziqta.horata kogato sa qdosani kazvat kakvi li ne ne6ta,koito ne msilqt.taka,4e spokoino.prosto ne q drazni dneska. :twisted:

mechtaq_za_teb
10-24-2006, 18:51
Spokoino ;) Spored men shte i mine do 2-3 dena nai mnogo.Prosto nedei da i kazvash,nishto,draj se dobre i vsichko shte si bade kakto predi :) na vseki se sluchva da izbuhne ponqkoga,i na men mi se e sluchvalo,nqma kak ;] ! maika ti prosto se e qdosala i na momenta ti go e kazala.Shte i mine :wink: ae kasmet

linkin_park_fenka
10-25-2006, 17:14
Проври в гоогле за рецепти :lol: :-D

leko_otkachena
10-25-2006, 18:07
abe spoko i az se karam s maika mi i to mnogo losho obache tq nemoje da mi se surdi dulgo vreme nai-mnogo sled 5 minuti da i se izvinq i da se sdobrim inache az s gotveneto nqmam problemi :lol:

BeBcHeTo
10-26-2006, 08:35
Споко и аз се карам с родителите ми мн 4есто...След 1-2 дена 6те и мине и 6те пусне на ескурзията

JoeBanana
10-26-2006, 09:33
( e to ima ama trqbva da se gotvi)
А виж таа ситуация е опасна :smt005

10-26-2006, 16:23
Пикла...много ясно, че майка ти ще ти държи сметка. Когато се изнесеш един ден, изхранваш сама и си независима, тогава тя няма да има право да ти дава тон в живота, но сега ще се съобразяваш и точка. Някой момичета на твоята възраст нямат майки от които да се оплакват. Май им е по - добре, а? Как мислиш? :smt013

Предишния Гост
10-26-2006, 16:32
Пикла...много ясно, че майка ти ще ти държи сметка. Когато се изнесеш един ден, изхранваш сама и си независима, тогава тя няма да има право да ти дава тон в живота, но сега ще се съобразяваш и точка. Някои момичета на твоята възраст нямат майки от които да се оплакват. Май им е по - добре, а? Как мислиш? :smt013

10-27-2006, 10:02
S vremeto vsi4ko 6te mine...i da te pitam ne6to ti ba6ta nqma6 li????

Sweety-Tweety
10-27-2006, 14:34
Понякога на родителите им се събира много без ние да знаем.И само една капка трябва ,за да прелее чашата.Но на човек винаги му минава.Ти си мълчи няколко дни и всичко ще отмине.

Slave4You
10-27-2006, 14:51
Ох...помня че с моята майка имах същата караница в 7 клас :) Класа щеше да ходи на екскурзия и нашите не ми даваха да ида защото ги беше страх да не правя разни глупости там(нали знаете-пушене,пиене) и беше ОГРОМЕН скандал ама най-накрая аз си извоювах своето ама не както те посъветваха останалите като се правих на добро момиченце и си слушках и т.н. ами просто им крещях и си отстоявах правата и накрая ме пуснаха :) Но нз какви са твоите родители ... би трябвало да познаваш майка си достатъчно за да я накараш да те пусне

teen^baby
10-29-2006, 14:01
Пикла...много ясно, че майка ти ще ти държи сметка. Когато се изнесеш един ден, изхранваш сама и си независима, тогава тя няма да има право да ти дава тон в живота, но сега ще се съобразяваш и точка. Някой момичета на твоята възраст нямат майки от които да се оплакват. Май им е по - добре, а? Как мислиш? :smt013

confusing
10-29-2006, 22:04
Ти майка ли си? Реално погледнато те са ни родители. Ти си тук, благодарение на тях. Няма начин, трябва да се уважават до момента в който не изградиш това, което те вече са. Е да :) в някои случай не са прави... Но споко :D

olive_oil
10-30-2006, 06:22
Taka dnes ve4erta se skarah jestoko s maika mi i tq za6toto i se razkre6tqh kaza mi 4e nqma da hodq na ekskurziqta koqto taka dalgo o4akvah!!!Naposledak samo u4a i to mnogo (7-mi klas sam)!I na vsi4koto otgore az i se izvinih celi tri pati a tq mi kaza e ne sam izvinena,4e ne iskala da govori s men,i 4e ako o6te vednaj i se razkre6tq 6te me izgoni ot vka6ti (a az i viknah za6toto me pita 4 pati za edno i sa6to ne6to)Sled tova izleze s dumite "Vra6tam se sled malko" Ve4e minaha dva 4asa a az nqma kakvo da qm v taq 6ibana ka6ta ( e to ima ama trqbva da se gotvi)
TA VAPROSA MI E KVO DA PRAQ?ами то е ясно,че си се извинила заради екскурзията,затова не си извинена.майка ми не ме наказва и бих ти казала,че ако съм на твое място бих постъпила така.Като се върне й казваш абсолютно монотонно "-и ще ходя ли на екскурзията?"ама изобщо все едно не ти пука дали ще отидеш или не.При моята минава.Ако мислиш обаче.че няма да те пусне след такова изказване,не й казвай тези думи,най-много да я ядосаш още повече.Успех и дано те пусне на екскурзията

10-30-2006, 17:29
Кажи къде живееш и ще ти я оправвя. 8)

kari606
07-31-2010, 18:32
ами и аз викам на майка ми когато ме ядоса но не за такива неща както ти просто приеми изпусна екскурзията но не по вина на майка ти а по твоя следващия път внимавай повечко а на майка ти ще и мине :)

amk933
08-01-2010, 08:32
Разбрахме се нещо в другата тема - ако днес извадиш дори една - ла финито.