Влез

View Full Version : SUVET PLS:Da izlqza li s nego?

TaKe_SmILeS
10-24-2006, 19:00
Ohhh,molq za malka pomo6t.Malko sum oburkana,za6toto ot mnogo vreme nqmam gaje,a si haresvam edno mom4e i toi qvno me haresva,kaza,4e sum stra6no sladka i mn me haresval,no dokato si pisahme smsi za purvi put,o6te na 8-miq sms mi dava6e primer kakvo mojem da spodelim dvamata-razni smetani po tqloto mi i 4ere6ki na dve mesta i t.n.Az mu pisah,4e ne sum takova momi4e za 1 put,za6toto naistina tova si pomislih,4e me iska samo za udovolstvie,az ne sum takova momi4e.Toi mi pisa OK i tova be6e,dokato mn blizka priqtelka me posuvetva da mu pi6a,bila sum samo na 16 godini i e hubavo da se zabavlqvam...az ne sum pravila sex o6te,no ne iskam da go pravq s mom4e bez 4uvsta ot dvete strani.Pisah mu i se razbrahme da se vidim na kafe/az ne obi4am da hodq na kafe/.Prosto sum mn oburkana,naistina go haresvam na vun6en vid,daite mi suvet pls da izlqza li s nego da go opoznaq malko na jivo ili ne...malko e dulgi4ko,za koeto se izvinqvam i blagodarq predvaritelno za pomo6ta.

No_LiMiTe^f
10-24-2006, 19:08
Ами излез с него!Виж за какво става въпрос!Щото тъй по чата е едно друго е да говорите очи в очи!По-добре разбери в действителност характера му и тогава мисли дали ще го отрежеш!Все пак нищо не ти коства!

BeBcHeTo
10-24-2006, 19:11
Izlezz!!!

10-24-2006, 19:31
TI NORMALNA LI SI???NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE E NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NE IZLIZAI

DiSsReSpecT
10-24-2006, 19:45
Недей. Щом ти ги говория тея работи още от самото начало, недей. Ясно е какво иска от теб - със сигурност не любов и връзка. Не си заслужава. А със секса не бързай - подходящия ще дойде когато най - малко го очакваш =))

No_LiMiTe^f
10-24-2006, 19:48
Недей. Щом ти ги говория тея работи още от самото начало, недей. Ясно е какво иска от теб - със сигурност не любов и връзка. Не си заслужава. А със секса не бързай - подходящия ще дойде когато най - малко го очакваш =))

Добре той в чата може да си говори едно а всъщтност да е друг!Все пак всички знаем че в чата е различно!Пък и какво й пречи...нищо няма да загуби!Сама трябва да си прецени!

koalka
10-25-2006, 12:42
Не слушай приятелката си,а себе си.Ако не искаш да го правиш без чувства него прави,а го направи,ако имаш чувства.И аз това бих те посъветвала. :wink: Ако това момче те харесва говори с него,обясни му,че искаш да стане нещо повече между вас,но не това нещо повече да се равнява на едно преспиване заедно.Сама реши...питай го дали може да стане нещо повече,нали все пак трябва да знаеш..успех!

Smiley_Girl
10-25-2006, 12:46
Излезте.Все пак ще е среща,няма да спите заедно.Опознай го и ще разбереш какъв е.

MoHuTo
10-25-2006, 14:12
Еми излез с него и прецени що за човек е!Все пак нищо не губиш,нали?

assd
10-25-2006, 14:13
Еми излез с него и прецени що за човек е!Все пак нищо не губиш,нали?
освен ако е темерут и не ти плати сметката :lol:

fire_spark
10-25-2006, 14:20
според мен излезте но не му вьзлагай големи надежди за6тото както ти ги пи6е тия не6та е много вероятно да те разо4арова.излезте просто ей така за fun

macka123
10-25-2006, 15:52
излезте за да го видиш какъв е
може да се шегува...или да си мечтае
знам ли?
нищо не ти коства.
не се чуди

rali4ka91
10-25-2006, 19:45

KuReC
10-25-2006, 20:31
xaxaxa
1vo kak moi da si pi6i6 sms s 4ovek det ne poznaa6 to tva dori 4at ne e
2ro ne sa spi4ai tolko mnogo utposni sa
3to vinagi ima 1vi put
4to izlez s pi4a v irc moje da sa govori taka ama live 6a e po mil