View Full Version : Gadno li vi e .... ?
The_White_Witch
10-24-2006, 19:20
Zdraveite :-D Trea da q pusna tazi tema a ako q ima 6te se radvam da mi dadete link i da q zatvorite ! Mersi . Ta zna4i tazi godina kandidatstvah sled 7 mi klas i moq biv6 klas (7b 125 SOU) se razdelihme :cry: i mi e mnogo 6it za6toto ve4e s po4ti nikoi ne se vijdam a i mislq 4e hora , s koito sme revali kato se razdelihme , 6te me zabravqt :cry: :cry: :cry: Molq vi kajete kakvo milsite
e taka e.e moje celiq klas pak da se vijdate vsi4ki.te ti ostavat prosto poznati,a ako si imala istinski priqteli ot tam 6te si se vijdate s tqh nezavisimo,4e ve4e ne u4ite zaedno.4estno kazano az se radvah,kogato se razdelqh sus stariq mi klas,za6toto hi4 ne gi obi4ah meko kazano.i sega s neturpenie 4akam sled 2 godini da se mahna i ot sega6niq mi poradi podobni pri4ini.estestveno,4e ima i svestni hora,koito sa mi poznati,a i dvete mi nai-dobri priqtelki sa to4no ot stariq i ot noviq mi klas.taka,4e ne samo sum izgubila kato sum popadnala v tqh,a i sum spe4elila.ta misulta mi e,4e moje6 da se vijda6 s horata,na koito naistina durji6.ostanalite gi zapazi kato hubav spomen.taka e v jivota-4ovek postoqnno gubi i pe4eli novi ne6ta i trqbva da se razdelq sus takiva,koito e obi4al,za da nameri po-dobri moje bi.estestveno,4e 6e ti e gadno,no 6e go prejivee6.ne se ot4aivai i gledai polojitelno na ne6tata,koito se slu4vat. :wink:
KpuCuTo0o
10-24-2006, 19:36
horata,na koito naistina durji6.ostanalite gi zapazi kato hubav spomen.taka e v jivota-4ovek postoqnno gubi i pe4eli novi ne6ta i trqbva da se razdelq sus takiva,koito e obi4al,za da nameri po-dobri moje bi.estestveno,4e 6e ti e gadno,no 6e go prejivee6.ne se ot4aivai i gledai polojitelno na ne6tata,koito se slu4vat. :wink: =D> =D> =D> =D> =D> I az taka se chuvstvah taq godina shtoto i az se razdelih s klasa si... Nqkoi ne mojeh da gi ponam, a bez drugi ne mojeh da jiveq... Mnogo mi beshe mychno kogato se razdelqhme I veche mnogo rqdko gi vijdam tezi hora koito mnogo cenq :( :( A sys segashniq mi klas mnogo byrzo se pogodihme i sega si spomnqm samo hubavite momenti ot stariq klas... \:D/
The_White_Witch
10-24-2006, 19:52
Mi malko mi e 6it :cry: :cry: :cry:
Малко ми е шит ,ама за 2-3 човека други сА НАЙ-ЖАЛКИТЕ!
NaDuFcHe
10-24-2006, 20:48
Awe i na men mi beshe kofti tochno 1 mesec sledkato zapochnah school s noviq klas obache se svikva...Imashe 2-3ma za koito naistina mi pukashe ot stariq mi klas i s tqh oshte si s evijdame...To za tfa sa gi izmislili gsm-ite kato iskash da vidish nqkoi mu call chukvate si sreshta i ste gotovi...ako neiskate da se zabravite nqma kak da stane
Zdraveite :-D Trea da q pusna tazi tema a ako q ima 6te se radvam da mi dadete link i da q zatvorite ! Mersi . Ta zna4i tazi godina kandidatstvah sled 7 mi klas i moq biv6 klas (7b 125 SOU) se razdelihme :cry: i mi e mnogo 6it za6toto ve4e s po4ti nikoi ne se vijdam a i mislq 4e hora , s koito sme revali kato se razdelihme , 6te me zabravqt :cry: :cry: :cry: Molq vi kajete kakvo milsite
Lele-e-e-e-e! I za koi tochno ot toya klas ti e tolkova 6it? Sorry, ama imashe 1-2 koito stavaha za neshto :shock: :shock: :shock:
Моят бившият клас беше супер тъп. Пълен с откачалки и 2-3 тревоманчета. С много пушачи и още повече състезатели. Никога не можех ме да се организирахме да избягаме всички, но сега останах приятел с 25 човека от 29 възможни... А ти защо не им ходиш на гости, аз прекарах цял учебен ден с тях :)
white_chik
10-25-2006, 07:28
Еми и аз миналата година се чувствах като теб,но с времето свикваш.Малко ми е странно наистина за кого като цяло от вашия випуск в 125 щи ти е мъчно,защото аз в момента не се сещам за почти никой пекан.Да не звучи нескромно,но моят випуск (родените 1991г.) и този преди моя бяха много готини и след това вече малко позападна
The_White_Witch
10-25-2006, 11:07
Lele-e-e-e-e! I za koi tochno ot toya klas ti e tolkova 6it? Sorry, ama imashe 1-2 koito stavaha za neshto :shock: :shock: :shock:
A ti koi si 4e zane6 kakvi sa bili teq v klasa mi ?
[B]a[N]D[i]T[k]a
10-25-2006, 11:59
e gluposti :) na vsi4ki im e kofti kato tolkova iskash da se vijdash s tqh vijdai se... i az si smenih klasa i mi e mnogo tujno 6toto vsi4kite ot stariq mi klas lipsvat {{{}}} segashnite sa mi novi nqkvi deto gi poznavam ot mesec abe ..strano si e :shock: predniq klas mi be6e 2-q koito sum imala i se seshtam 4e purviq koito smenih i se premestih pri vtorite mnogo mi lipsvashe iskah da se vurna pri tqh puk kakvo stana... tiq bivshite mi sau4enici se okazaha po pekani ot po predishnite :P taka 4e ako iskash da poddurjash vruzka s nqkoi poddurjai si q te ako durjat na teb nqma da te zabravqt :P
Разбирам,че ти е гадничко,но се виждай с най-близките ти.Те според мен няма да те забравят.
да ама като се видите всички след 2 години примерно е супер яко и всеки има да разказва толкова много неща...
{sweet4e}
10-25-2006, 15:19
Е то и на мен ми беше яко гадничко ама тва само в началото.Някои се отпускат по-късно,но при мен не беше така.Класа сега е яко печен и свикнахме.Даже ше видиш че после ше ти стане даже интересно и забавно с новите ученици.ШЕ ВИДИШ.Ще почнат купони...дискотеки аве яко ше ти стане(е дано не са някои зубъри де)Все пак с тях ше завършиш и ше учиш 5 години....
white_chik
10-25-2006, 18:57
Еми учих в 125 до 7 клас,сега съм девети и една приятелка беше точно в твоя клас и ви знам кви сте - абсолютни дечковци,които се правят на интересни и когато моят випуск беше още в 125 гледахте все едно сме ви изяли закуските,не смеехте дума да кажете.Ама както и да е :wink:
Jessika_MG
10-25-2006, 19:37
свиква се да.. пък и ще разбереш на кой наистина му е пукало да теб :wink:
The_White_Witch
10-25-2006, 19:44
Еми учих в 125 до 7 клас,сега съм девети и една приятелка беше точно в твоя клас и ви знам кви сте - абсолютни дечковци,които се правят на интересни и когато моят випуск беше още в 125 гледахте все едно сме ви изяли закуските,не смеехте дума да кажете.Ама както и да е :wink:
I koq e tvoqta priqtelka za6toto az s vsi4ki stanah mnogo dobar priqtel ...... [-o<
oo 7 klas be6e gadno a sega 12 pita6 li ni nqkoi kakvo 6te ni e ..ot 7 klas sa mi ostanali 2-3 priqtelki s koito se vijdam sega..drugite ne gi zna kude sa daje..6te ti mine burzo spoko :wink:
SweetYGirL93
10-30-2006, 15:01
На мен те първа ми предстои да се разделя със класа си и наитина за някои ще ми е много мъчно, но има и такива дето изобщо не ме интересуват.
Защо все питаш "кой си"? Бях 7 клас миналата година и мнението ми е, че 7б и 7в бяха комплексарите на випуска. Претенции без покритие с малки изключения. Може ти да си бил от изключенията. Не го приемай лично - говоря общо и като страничен наблюдател. А след като има и други хора с такива мнения, едва ли греша
Абе в стария ми клас беше баси ада. Секи ден ме биеха и ме тормозеха, аз накрая им теглих една майна и сега в новия ми клас е много по-яко, щото сме 20 човека и само 6 сме момчета :D Баси кефа. Ама като видя някой от стария ми клас не ми липсва самочувствие пред тях, преди 3-4 години може би, но сега не ме е страх от тях! А и проблеми не съм имал, май вече не ме имат за парче месо. ма и аз заякнах от тогава, сигурно вече не съм им толкова лесен, не знам. Абе се тая, аз и без това не гледам да се занимавам с такива хора, в новия ми клас е яко, ама мнооооого яко, направо райчец!
Защо все питаш "кой си"? Бях 7 клас миналата година и мнението ми е, че 7б и 7в бяха комплексарите на випуска. Претенции без покритие с малки изключения. Може ти да си бил от изключенията. Не го приемай лично - говоря общо и като страничен наблюдател. А след като има и други хора с такива мнения, едва ли греша[/quote]
vsa6nost i az sam sglasna za6toto i az u4eh v 125
в крайна сметка сега всеки поема по своя път, който си е избрал и ти не можеш да вържеш никой при себе си колкото и да ти е мъчно за приятелите ти. аз също така загубих всякакви връзки с един от бившите ми класове, който беше невероятен, но това е живота и е най-добре поне да запазип спомените.
а съучениците ти няма да те забравят споко :wink: защото приятелите никога не забравят един за друг ;)
psycho_girl
11-03-2006, 13:39
na men puk ne mi be6e tolkova gadno, dajee ne iskah da sum v edin klas s pove4eto ot tqh :smt019
malko mace
11-03-2006, 13:45
Много ще бъде гадно! :(