Влез

View Full Version : sex sms

10-24-2006, 19:50
Trqbvat mi gotovi smsi, no ne iskam da sa lubovni i ligavi, a po mrasnishki :oops: ..Ako nqkoi ima idei pls da pishe :)

10-24-2006, 19:56
да ти го начукам страстно и бясно в путката на тясно

MrAsNiKa
10-24-2006, 20:04
Tvoite ochi prekrasni izpalvat me s misli nai ujasni,no shte izpalnia az edinstvenata ti mechta da ti go nabia v gaza!

Kato dokosna tvoiata shia,kato dopra moite ustni s tvoite i usetia tvoia sok v men.....Ah kolko mi lipsvash lubima butilko FINLANDIA!

Nashata vrazka virtualna shte prerastne v analna shte lapash moia chlen po dva puti na den zapkite kato izmies sperma shte ti dam da piesh!

Imam neshto da ti kaza!Kura si shte ti pokaza. Shte te eba v zahlas tu vav kashti tu vav vas! Shte se chustvash ti dobre tam pod moite made!S mnogo lubov!!!

Snoshti te tursih navsiakade. Iskah da te osetia varhu moeto golo tialo, iskash da vliaza v teb, iskah da pochustvam aromata ti, no kade beshe ti ..Moia glupava pijamo

Ot strast puteto da umira, a kogato go pribira naj-nakraia, neka go ostavi da si poigraia

************************************* imash sniag v ekrana na GSM-a! Duhai da go izchistish

На радвай се
Мен не ме радват :twisted:

Имай въображение
Поне малко се напрегни и измиси нещо сам :roll:

anichkaaa
10-24-2006, 20:19
Pro6tavai,no mqstoto na temata ne e tuk :!: :evil:

HaCkO
10-24-2006, 20:30
awe ko kat ne e za tuka nqma ni6to mene me radva taq tema :P