View Full Version : трудна любов-помогнете ни!
fire_spark
10-25-2006, 06:46
Здравейте,
пи6а тук за6тото с не знам кьм кой друг да се обьна за помо6т и се надявам вие да можете да ми помогнете!
С приятеля ми сме заедно от няма и 2 месеца но сме приятели от много години и сега когато най-после имаме врьзка се оби4аме безкрайно много!проблема е,4е живеем в разли4ни градове в двата края на Бьлгария.Виждаме се по4ти всяка седмица-или той идва тук или аз отивам там но това е само за по два дни,през останалото време и на двамата ни е ужасно трудно.Аз само пла4а,не ми се ходи на у-6те,само за него мисля...Знам 4е и той ме оби4а стра6но много,даже може би пове4е.Не сме казали на на6ите о6те за6тото ба6тите ни се познават от деца и не мислим 4е 6те реагират добре на такава новина.Аз бих могла да се преместя при баба ми която живее в с16тия град като приятеля ми,но майка ми не ме пуска-казва 4е не с1м свикнала на ло6и усовиа и 4е баба ми е свикнала да живее сама.Но аз бих направила вси4ко да с1м с него!Говорим си как 6те б1дем заедно след години,как 6те живеем заедно и т.н.
Моля ви помогнете ни!Дайте някак1в с1вет за6тото 4увството на безизходица и наистина ужасно!! :(
п.с.:извинявам се за правописа-не с1м добра на фонети4на
cvetityy
10-25-2006, 07:04
ами мила така е много гадно когато сте от различни градове и аз имах една такава връзка и на мен също ми беше много трудно но няма друг начин освен да се примириш с това щом майкати не те пуска да живееш там друг начин няма ще трябва да примирите и идванията през седмицата
PerfectStrang3r
10-25-2006, 07:21
Гадно е, че сте от различни градове, ама какво да се прави... :/ Ще трябва да се примирите, щом майка ти не те пуска :/
fire_spark
10-25-2006, 07:36
аз това 4е майка ми не ме пуска го казах по-скоро ако някой може да ми помогне с идея или не6то такова как да я удебя...не мога да ви опи6а колко е трудно :smt009
fire_spark az sam v pochti sashtoto polojenie...pri men beshe po trudno da ubedq bashta mi...kogato pr mi doide pri men go zapoznah s bashta mi..v nachaloto bqh na tryni,no i dvamata se otpusnaha i zapochnaha da komentirat kakva bila cenata na gazta pri nas..i kakva bila v bs(pr mi e ot tam)....ottogava sam spokoina zashtoto nashte ne me spirat da hodq pri nego i toi da idva \:D/ prosto roditelite trqbva da razberat s kakvo momche si...taka shte gi uspokoish :wink:
BeBcHeTo
10-25-2006, 08:42
Гадно 4е сте от разли4ни градове:( опитай се да направи6 си4ки вазможно да отиде6 да живее6 при баба си :wink:
аз това 4е майка ми не ме пуска го казах по-скоро ако някой може да ми помогне с идея или не6то такова как да я удебя...не мога да ви опи6а колко е трудно :smt009Ами ако можеш поискай съдействие от баща си,нали и двамата бащи се познават,така че...дано стане.Кажи,че не си щастлива и искаш да си с него.Това е прекрасно,че се обичате.А ти на колко години си?Важно е, защото,ако си на 17 и имаш една година и след това ставаш пълнолетна и можеш да взимаш решения самостоятелно.
Smiley_Girl
10-25-2006, 12:54
Май ще трябва да се примириш с двата дена или да продължаваш да опитваш да убедиш майка ти да те пусне при баба ти.Щом се обичате - това е най-важното.
fire_spark
10-25-2006, 14:15
много благодаря на вси4ки!прави сте 4е наистина най-важното е 4е се оби4аме, май трява да обрь6таме пове4е внимание на това, но просто е толкова трудно когато не сме заедно!!
koalka не сьм на 17 - 10клас сьм той е 11ти.
MartiSSima
10-25-2006, 14:53
Знаеш ли мила, аз съм в същата ситуация, или по скоро бях.Нас ни деляха 480 км аз съм в Горна Оряховица а той в Сандански.Но за миг не спрях да го обичам, дори сега когато не сме заедно.Обичайте се, борете се за любовта си така както аз не можах и сега роня горчиви сълзи! :smt010 Относно родителите ти, защо да не реагират добре нали се познават?Ами обясни на майка си примерно, че там кадето си сега не можеш да се концентрираш че искаш за малко да се махнеш от вашия град за да си починеш!!!
Надявам се да съм ти помогнала малко!Ако имаш въпроси драсни едно писамце тук!Успех! :smt010 \:D/ \:D/
Krem4eto
10-25-2006, 16:23
Здравейте,
пи6а тук за6тото с не знам кьм кой друг да се обьна за помо6т и се надявам вие да можете да ми помогнете!
С приятеля ми сме заедно от няма и 2 месеца но сме приятели от много години и сега когато най-после имаме врьзка се оби4аме безкрайно много!проблема е,4е живеем в разли4ни градове в двата края на Бьлгария.Виждаме се по4ти всяка седмица-или той идва тук или аз отивам там но това е само за по два дни,през останалото време и на двамата ни е ужасно трудно.Аз само пла4а,не ми се ходи на у-6те,само за него мисля...Знам 4е и той ме оби4а стра6но много,даже може би пове4е.Не сме казали на на6ите о6те за6тото ба6тите ни се познават от деца и не мислим 4е 6те реагират добре на такава новина.Аз бих могла да се преместя при баба ми която живее в с16тия град като приятеля ми,но майка ми не ме пуска-казва 4е не с1м свикнала на ло6и усовиа и 4е баба ми е свикнала да живее сама.Но аз бих направила вси4ко да с1м с него!Говорим си как 6те б1дем заедно след години,как 6те живеем заедно и т.н.
Моля ви помогнете ни!Дайте някак1в с1вет за6тото 4увството на безизходица и наистина ужасно!! :(
п.с.:извинявам се за правописа-не с1м добра на фонети4на
Има два изхода!Единия е да се примириш,другия да скъсате и да го забравиш!
DiSsReSpecT
10-25-2006, 18:28
Ами аз имам същия проблем :( даже ние не се виждаме всяка седмица и за по 8 часа. И нашите не ми дават да се преместя при дядо ми, където условията определено не са лоши ама..... искат да съм при тях .... Много гадно... Знам какво ти е, ама няма начин. Трябва да се научим да се справяме.
ami da naistina e mnogo gadno i az sam imala priael koito mnogo sam obichala i ot drug grad no...se razdelihme prekaleno mnogo se izmuchvahme i po dobre beshe da skasame i da e gadno edin mig makar da e tejko,otkolkoto postoqnno da se izmuchvame...
Виж, мисля, че няма какво да се притесняваш. Кофти е, че си липсвате, но пък така няма да си омръзнете бързо. А и чувствата ги има, всяка седмица се виждате, има хора, които дори се виждат по - рядко. Спокойно :)
Дори да не се преместиш при баба си, пак ще можеш да си с него, недей да се сдухваш, когато не е с теб, а мисли за дните, които ще прекарате заедно. Заедно сте - това е най - важното!
emociika:)
10-25-2006, 19:26
Една година и нещо съм била като теб. Приятелят ми учеше в София, а иначе и 2-мата сме от Варна. Веднъж дори 1 месец не успяхме да се видим. Сега реши да се върне и ще сме си заедно, но все пак аз вече свикнах. И ти ще свикнеш. И дай боже да издържите още 2 години докато станеш пълнолетна. Само времето и любовта ще покажат. А ти се радвай, че го виждаш почти всяка седмица. Това може и да е много за някои които и толкова не успяват /ние на 2-3 седмици се виждахме/. Все пак учите. Лятото за повече ще се виждате. Така имате повече свобода и е много по-романтично. Трябва да си щастлива, че някой те обича и ти обичаш вместо да плачеш. От опит го казвам...
He3HauKa
10-25-2006, 19:34
Po tozi nachin se kalqvat chuvstvata vi.Ako naistina se obichate rastoqnieto nqma da e prechka i edin den vsi4ko shte si doide na mqstoto . :smt016 :smt016
fire_spark
10-26-2006, 18:24
qvno dosta hora sa minali prez na6ata situaciq i znaqt kolko e trudno i bolezneno.blagodarq vi mnogo za pomo6tta i podkrepata!
naistina se obi4ame i to stra6no mnogo! dage si govorim kak vinagi 6te b1dem zaedno,kak 6te giveem zaedno edin den i t.n. priemame se kato edno cqlo.
oba4e zabravih da kaga,4e toi moge da idva samo s1bota i nedelq a p1k az s1bota i nedelq trqva da tr1gna na kursove koito bukvalno 6te opredelqt b1de6teto mi.lo6oto e 4e te sa ot 10 sutrinta do 5 sledobqt i s1bota i nedelq :( i sega se polu4ava taka 4e ako az ostana tuk 6te trqva da izbiram megdu "profesionalnoto" si b1de6te (za6toto kursovete naisitna sa re6ava6ti za nego) i liubovta koqto se nadqvam da e za mnogo d1lgo za napred. ne moga da ne go vigdam no ne tr1gnali na kursovete do 1-2 meseca moga da zabravq za profesiqta za koqto me4ta...za6to trqva da e tolkova trudno :cry:
FiRe_LaDy
10-26-2006, 18:57
Ne iskam da ta razocharovam i dano da gresha,no spored men vryzkata vi nqma bydeshte.Moqta priqtelka hodi s edno momche,koeto e na 200km ot nashiq grad.Tvyrdqt che se obichat mnogo i umirat edin za drug,no tq tuka si hodi i s drugi,vyrti gi i gi smenq kat nosni kyrpichki.Dano pri vas ne stane taka kakto v toq sluchei,zashtoto te izdyrjaha edva 9 meseca.Govorqt si kak sled godini shte sa zaedno .... ama sami vqrvat li si ? Zamisli se .. na kolko si godini!Ot sega da mislish kakvo shte e kat zavyrshish,s kogo shte si ... ne si struva,no ti si znaesh.I vse pak uspeh i dano uspeete da se zadyrjite dylgo zaedno.S vas sym. :wink:
fire_spark
10-27-2006, 09:42
ami ne znam FiRe_LaDy...mnogo hora sa mi kazvali podobni ne6ta i na nego s16to i v na4aloto az stra6no mnogo se vprqgah oba4e ve4e mu imam p1lno doverie.naistina ne moge da se vqrva samo na dumite (a toi mi kazva naistina prekrasni ne6ta i me uverqva 4e nqma druga) no i deistviqta mu go dokazvat...no vse pak e ugasno trudno...
SlasHDaFiveNine
10-27-2006, 10:00
недей обвинява майка ти че не та пуска....
и ти да беше и ти няаше да пуснеш детето си да живей другаде
тя надали може да са примири с факта че няма да те вижда секи ден...
но т'ва е друг въпрос....
ше тряа се примириш с по тея 2 дена на седмица май май :|