View Full Version : Имам нужда от помощ ...
sexmaniak
10-25-2006, 07:03
... проблема ми е следния ... в понеделник правих секс с приятелката си ... всичко беше добре ... но когато аз застанах отгоре видях нещо много странно ... в нея ... по-точно на входа в самото начало на вагината и видях бяла течност ... възможно ли е да е това което си мисля ... след това много внимателно огледах използвания презерватив ... нямаше никакви следи да е скъсан спукани тем подобни ... ако има значени ползвах Дюрекс Екстра Сейв ... моляви помогнете, че вече втори ден се мъча дали не е станал някой фал ... просто ме е страх за приятелката ми ... ако техните разберат само че сме го правили не ми се мисли ... а пък ако разберат че е бременна не ми се мисли ... мерси предварително !
abe spoko be...tova ne e sperma, a vaginalna te4nost...bila e dotolkova vubudena, 4e e izpusnala ot neq...radvai se mladi 4ove4e =D> na men 4esto mi stava taka dori kogato se samozodovolqvam spoxxx
Искаш да ми кажеш, че в моя проблем няма място за притеснение, така ли ???
krem4et0
10-25-2006, 07:17
А може да е и бяло течение.
est 4e nqma problem...dosta si q zadovolil i se e poqvilo pri neq vaginalna te4nost ili bqlo te4enie...4esto stava...radvai se
Какво имаш в предвид с това "Може и да е бяло течение" ... момче съм не ви ги разбирам тия течения ...
мерси за помоща ... вече не ми тежи толкова много ... все пак зая притеснение си беше ... едно дете в 10 клас ще ми развали живота за на татък ... по до 25 никакви деца !!!
mi kak da ti go obqsnq, ne6to normalno pri momi4etata, postoqnno si te4e
FoReVeR_YoUnG
10-25-2006, 07:27
Абе спокойно не е бяло течение, на всички жени им става така като се възбудят много, как е възможно дори да не знаеш питам аз? Ай със здраве! :wink:
krem4et0
10-25-2006, 07:53
Абе не се знае от изстиване може да стане нещо подобно-не е задължително да е болна,а просто да ходи по-често с гол кръст.Обличай се момиче!
Или просто не е особено чистоплътна...
въпреки, че всички путки отделят секрети, при някои момичета е не е съвсем безцветен
Ако си гнуслив, по-добре не прави секс с нея и проблема ти е решен.
Това си е напълно нормално, бе човек. Влагалището на жената непрекъснато се овлажнява. Там има жлези, които отделят секрет (секреция). Цервикален мускус се нарича. Когато й свърши мензеса на жената, тя по-малко се овлажнява. Когато е в период на овулация (настъпва около 14-тия ден преди началото на следващата менструация), тоест когато жената може да забременее, тогава тя се овлажнява много повече. Секретът е по-воднист, а не гъст, както през другия период. Това е абсолютно нормално. И същата тази секреция рязко се увеличава и тя е овлажнена много повече, когато е възбудена, респективно и когато прави секс. Затова и жените използват израза "Много съм влажна, подмокрих се от възбуда и т.н." Това няма нищо общо със спермата :) Това е необходимо, за де се осигури безпроблемното проникване на пениса във влагалището, понеже, ако не е овлажнена достатъчно, тя може да се протрие и много да я боли. Жената също може да се изхвърли, както мъжа, когато изпита оргазъм. Тогава тя изведнъж се овлажнява страшно много, може даже да протече, да тече по теб и т.н. Та това състояние е придружено с мноого приятно чувство :РррР
А пък бялото течение е друга работа.Много често момичетата бъркат бялото течение с нормалната секреция на влагалището. Бялото течение е, когато жената непрекъснато й тече силно, а не само през периода на овулацията. Може да се получи от настинка. Често се случва. Не е опасно за жената, но за мъжа може да е опасно, ако го правят без презерватив, до колкото знам се лекува с антибиотици при мъжа. А когато придобие друг цвят, стане жълтеникаво или недай си боже зеленикаво, промени си мириса и т.н., това 100% е показател за инфекция и изисква незабавно посещение при гинеколог!!!
Та в твоя случай просто няма никакво място за притеснение. Всичко е ок.
п.п. не съм медицинско лице, занимавам се с биология, но може да допускам грешки. Ако греша, моля поправете ме.
Вагинална те4ност е или най-много бяло те4ение. Спокс, си4ко е ок :)
пила е много айран, кажи и другия път по-умерено с айрана и баницата!