Влез

View Full Version : Имам нужда от помощ ...

sexmaniak
10-25-2006, 07:03
... проблема ми е следния ... в понеделник правих секс с приятелката си ... всичко беше добре ... но когато аз застанах отгоре видях нещо много странно ... в нея ... по-точно на входа в самото начало на вагината и видях бяла течност ... възможно ли е да е това което си мисля ... след това много внимателно огледах използвания презерватив ... нямаше никакви следи да е скъсан спукани тем подобни ... ако има значени ползвах Дюрекс Екстра Сейв ... моляви помогнете, че вече втори ден се мъча дали не е станал някой фал ... просто ме е страх за приятелката ми ... ако техните разберат само че сме го правили не ми се мисли ... а пък ако разберат че е бременна не ми се мисли ... мерси предварително !

10-25-2006, 07:10
abe spoko be...tova ne e sperma, a vaginalna te4nost...bila e dotolkova vubudena, 4e e izpusnala ot neq...radvai se mladi 4ove4e =D> na men 4esto mi stava taka dori kogato se samozodovolqvam spoxxx

10-25-2006, 07:12
Искаш да ми кажеш, че в моя проблем няма място за притеснение, така ли ???

krem4et0
10-25-2006, 07:17
А може да е и бяло течение.

10-25-2006, 07:22
est 4e nqma problem...dosta si q zadovolil i se e poqvilo pri neq vaginalna te4nost ili bqlo te4enie...4esto stava...radvai se

10-25-2006, 07:23
Какво имаш в предвид с това "Може и да е бяло течение" ... момче съм не ви ги разбирам тия течения ...

10-25-2006, 07:25
мерси за помоща ... вече не ми тежи толкова много ... все пак зая притеснение си беше ... едно дете в 10 клас ще ми развали живота за на татък ... по до 25 никакви деца !!!

10-25-2006, 07:25
mi kak da ti go obqsnq, ne6to normalno pri momi4etata, postoqnno si te4e

FoReVeR_YoUnG
10-25-2006, 07:27
Абе спокойно не е бяло течение, на всички жени им става така като се възбудят много, как е възможно дори да не знаеш питам аз? Ай със здраве! :wink:

krem4et0
10-25-2006, 07:53
Абе не се знае от изстиване може да стане нещо подобно-не е задължително да е болна,а просто да ходи по-често с гол кръст.Обличай се момиче!

gotinam
10-25-2006, 07:57
Или просто не е особено чистоплътна...

въпреки, че всички путки отделят секрети, при някои момичета е не е съвсем безцветен

Ако си гнуслив, по-добре не прави секс с нея и проблема ти е решен.

Chiana
10-25-2006, 09:23
Това си е напълно нормално, бе човек. Влагалището на жената непрекъснато се овлажнява. Там има жлези, които отделят секрет (секреция). Цервикален мускус се нарича. Когато й свърши мензеса на жената, тя по-малко се овлажнява. Когато е в период на овулация (настъпва около 14-тия ден преди началото на следващата менструация), тоест когато жената може да забременее, тогава тя се овлажнява много повече. Секретът е по-воднист, а не гъст, както през другия период. Това е абсолютно нормално. И същата тази секреция рязко се увеличава и тя е овлажнена много повече, когато е възбудена, респективно и когато прави секс. Затова и жените използват израза "Много съм влажна, подмокрих се от възбуда и т.н." Това няма нищо общо със спермата :) Това е необходимо, за де се осигури безпроблемното проникване на пениса във влагалището, понеже, ако не е овлажнена достатъчно, тя може да се протрие и много да я боли. Жената също може да се изхвърли, както мъжа, когато изпита оргазъм. Тогава тя изведнъж се овлажнява страшно много, може даже да протече, да тече по теб и т.н. Та това състояние е придружено с мноого приятно чувство :РррР
А пък бялото течение е друга работа.Много често момичетата бъркат бялото течение с нормалната секреция на влагалището. Бялото течение е, когато жената непрекъснато й тече силно, а не само през периода на овулацията. Може да се получи от настинка. Често се случва. Не е опасно за жената, но за мъжа може да е опасно, ако го правят без презерватив, до колкото знам се лекува с антибиотици при мъжа. А когато придобие друг цвят, стане жълтеникаво или недай си боже зеленикаво, промени си мириса и т.н., това 100% е показател за инфекция и изисква незабавно посещение при гинеколог!!!
Та в твоя случай просто няма никакво място за притеснение. Всичко е ок.
п.п. не съм медицинско лице, занимавам се с биология, но може да допускам грешки. Ако греша, моля поправете ме.

SINDEL
10-25-2006, 10:50
Вагинална те4ност е или най-много бяло те4ение. Спокс, си4ко е ок :)

assd
10-25-2006, 14:44
пила е много айран, кажи и другия път по-умерено с айрана и баницата!