PDA

View Full Version : duhaneto i o6te ne6to

a~n~i~t~y
10-25-2006, 11:40
zn4i ot 2 dena imam stresnica...pr mi iska da mu oravq svirki no az sam 4uvala 4e dori celuvaneto ne e prepora4itelno 6tom imash stresnica a kamo li pak svirka...vaprosa mi e 6te mu stane li ne6to ako mu duham (smisal nz ne6to i toi da se zarazi)

gotinam
10-25-2006, 11:49
zn4i ot 2 dena imam stresnica...pr mi iska da mu oravq svirki no az sam 4uvala 4e dori celuvaneto ne e prepora4itelno 6tom imash stresnica a kamo li pak svirka...vaprosa mi e 6te mu stane li ne6to ako mu duham (smisal nz ne6to i toi da se zarazi)

щом имаш кожен херпис не му прави свирки

[-X

amatorium
10-25-2006, 11:51
Kakto i imeto i govori stresnicata idva ot stres a ne ot virus. Nishto nqma da mu stane.

SINDEL
10-25-2006, 11:56
Не му прави свирки. Независимо от какво ти е излязъл херпес, има вероятност да го заразиш. Избягвайте и целувките [-X

gotinam
10-25-2006, 11:58
Kakto i imeto i govori stresnicata idva ot stres a ne ot virus. Nishto nqma da mu stane.

херпеса е инфекциозно заболяване

10-25-2006, 12:21
da no ima 2 vida takuv koito izliza na ystata i genitalen i ne moje da go zarazi6 osven 4-z celyvane kato ima6 takuv

SINDEL
10-25-2006, 13:40
Не е вярно 4е не можеш да го заразиш. Мене така веднъж ми излезе херпес долу и отидох на гинеколог и се оказа 4е ме е заразило гаджето което по тва време имаше херпес на устната от френска. Гинекологът каза 4е става супер рядко, но може да се слу4и. А след тва ходих да ми взимат кръв да изследват дали наистина не е генитален херпес тва мойто и се оказа 4е не е , то4но както беше казал доктора. Така 4е моля, моля, без неразбиращи и незнаещи да отговарят на такива теми [-X
Ше му излезе херпес на мом4ето на оная работа ако му духаш и една седмица ще се скъса да се 4еше =;

10-25-2006, 13:42
Не е вярно 4е не можеш да го заразиш. Мене така веднъж ми излезе херпес долу и отидох на гинеколог и се оказа 4е ме е заразило гаджето което по тва време имаше херпес на устната от френска. Гинекологът каза 4е става супер рядко, но може да се слу4и. А след тва ходих да ми взимат кръв да изследват дали наистина не е генитален херпес тва мойто и се оказа 4е не е , то4но както беше казал доктора. Така 4е моля, моля, без неразбиращи и незнаещи да отговарят на такива теми [-X
Ше му излезе херпес на мом4ето на оная работа ако му духаш и една седмица ще се скъса да се 4еше =;

пфф той и плюс тва се чеше ве :mrgreen:

N.C.L
10-25-2006, 13:46

херпеса е инфекциозно заболяване

До колкото знам някой херпеси се появяват от мрасотии или примерно пиеш от бутилка от която са пили повече от 2 ма човека, но по - добре не му духай ще изтърпи малко

assd
10-25-2006, 14:23
е па кво толкоз, най много да му окапе... ще си намериш друг