Влез

View Full Version : И сега на къде?

MartiSSima
10-25-2006, 14:40
Здравейте тийнчета!Вярвам, че ще ми помогнете.Банална история но е моя голяма мъка!
И така всичко започна на рожденния ми ден, запознах се в нета с едно момче.Прекрасно момче(той не беше от моя град - 480км растояние м/у нас). Всичко вървеше по мед и масло, но аз го излъгах защотото знаех, че е много ревнив и предпочетох да скрия истината за да не се скараме.Става въпрос че получих смс от едно друго момче, с предложение за кафе и някаква негова надежда за връска.Аз така или иначе му пратих смс с уговорката, че ще изляза с него но само това защотото имам приятел.Гаджето ми разбра, луди сканадли и сълзи, но се оправихме.Месец по касно приятеля ми ми дойде на гости, 4 дена заедно - 4 ПЕРФЕКТНИ дена, испълнени с много любов.Но дойде деня той да си замине.След завръщането в неговия град нещата почнаха да куцат.Постоянно се карахме, наранявахме се, но пак се събирахме и пак бяхме щастливи.Бяхме се разделили за извесно време и той ми даде някакъв срок в който искше да види промяна в мен!(Забравих да спомена, че не излизах защото се карахме за това стоях вкъщи оставих приятелите си и той казваше "те ако са ти приятели ще те разберат")Исках да му огодя защотото го оби4ах и искам всичко да е наред.Имаше един период в който бившата му се беше сетила за него, луди e-mail-и но я отстраних за известно време.Но дойде и най-гадния ден, разделихме се, много сълзи и мъка...Той постоянно ми повтаряше че аз сам неговата любов, че аз сам момичето на живота му, че няма да има друга, че няма да се върне при бившата си, че няма да ме забрави НИКОГА и аз вярвах.
Сега 3 месеца по късно умирам от мъка по него, постоянно обвинявам себе си за всичко.Давах всичко от себе си, за да е щастлив с мен.Преди 1 седмица някаде разбрах, че се е сабрал с бившата си и едва ли не ме е истръгнал от сърцето си!Кълнеше се в любов и ми казваше "искам малко да си почина, да ми заздравеят раните в сърцето а и без това няма да мога да живея без теб, ще се съберем"... а тя стана една.Той с бившата си а аз aLoNe`In`ThE`dArK.Какво да правя, не мога без него, обвинявам мен за всичко, що теми и любовни послания пуснах тук а сега даже и смс не ми дава да му пиша 'щото се кара с "бившата" сегашна приятелка!Моля Ви помогнете ми!!! ](*,) :smt010 :smt010 :smt010 Та той е на 480км от мен :smt010 Мерси предварително!!!

{sweet4e}
10-25-2006, 15:14
Скъпа,не се притеснявай.Мога да ти говоря от опит в тази ситуация и знам,че ти е гадно,но ще ти мине.Ще видиш,че ще дойде ден,в който той ще ти се моли да се съберете,но на теб ще ти е все тая.Пък и ти сама го каза-та вие сте на 480км един от друг.Ако не се виждате толкова често такава връзка е почти обречена.Казвам почти,защото има и изключения,но всичко зависи от характерите.И само едно много важно нещо ще ти кажа-не изоставяй приятелите си заради едно момче.Те винаги ще бъдат с теб,но той сега не е нали?Остави го да си живее живота,полека ще ти мине,макар и да не ти се вярва.Ще го проумееш макар и след повече време.

sexy_la_dy
10-25-2006, 15:34
aLoNe`In`ThE`dArK`f nai-typoto ne6to koeto moje6 da napravi6 e da se samoobvinqva6!!!!Razberi 4e ne ti si pri4inata poradi koqto ste se razdelili!^tom e stanalo taka zna4i toi ne te zaslujava! A i zapomni 4e koleloto na jivota se varti i 6te doide vreme kogato toi 6te e na tvoe mqsto i 6te ti se moli!!!!nedei da pada6 duhom i nedei da se predava6 za6toto tova e samo malka 4ast ot jivota ti! 6te ima6 mn mn mn prekrasni momenti s 4oveka koito naistina 6te obi4a6!!!Pojelavam ti uspeh i dano skoro da na meri6 istinskata lubov za6toto vqrvam 4e ti go zaslujava6:}}}}} :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

C0mIx_Girl
10-25-2006, 16:42
suuuuuuuuper tupa situacia i ot tova koeto az lichno razbrah ima problem...samo deto toi ne e v teb.taka che nqma kakvo da se samoobvinqvash zashtoto prosto nqma za kakvo :!: puk i ne pravi vsichko vazmojno za da ste shtastlivi neshtata ili prosto stavat ili ne. kakvoto i da pravish ako ne e pisano znachi nqma da stane. momcheto e postupilo super gadno i moq savet e da go ostavish.shtom ne moje da otceni kakvo ima dori kogato go e zagubil znachi prosto nqma smisal da si gubish vremeto...

kobrichka
10-25-2006, 16:46
Скъпа,не се притеснявай.Мога да ти говоря от опит в тази ситуация и знам,че ти е гадно,но ще ти мине.Ще видиш,че ще дойде ден,в който той ще ти се моли да се съберете,но на теб ще ти е все тая.Пък и ти сама го каза-та вие сте на 480км един от друг.Ако не се виждате толкова често такава връзка е почти обречена.Казвам почти,защото има и изключения,но всичко зависи от характерите.И само едно много важно нещо ще ти кажа-не изоставяй приятелите си заради едно момче.Те винаги ще бъдат с теб,но той сега не е нали?Остави го да си живее живота,полека ще ти мине,макар и да не ти се вярва.Ще го проумееш макар и след повече време.

съгласна съм,няма смисъл да се нервираш за него всичко се връща на този свят и рано или късно той ще страда така както ти сега.Най-голямата ти грешка ще е да оставиш приятелите си заради него,не прави тази грешка после ще сажаляваш

Nadelina
10-25-2006, 17:01
Tfoqta istoria mi e poznata po 2 prichini..
1.Edna ot nai dobrite mi priatelki imashe priatel koito jiveeshe na 6 chasa pyt ot tuk.. Hodiha 8 meseca.. No kakva vryzka beshe tova? Samo po chat.. po skype.. gledat se samo po kamerkata.. chuvat se po telefona.. i se vijdat rqdko.. No tq go obichashe ujasno.. I oshte go obicha.. vypreki che se razdeliha.. obvinqva se che go e dopusnala tolkova blizo.. i posle e napravila taka che da skysat.. Sqkash cqlata vina e neina.. Ne pravi tazi greshka.. Ne se samoobvinqvai.. Tova samo shte ti navredi.. Radvai se che si go imala.. Radvai se che si usetila vylshebstvoto na tova chuvstvo - da obichash!..
2.Mai mai skoro she se zabyrkam v syshtata kasha.. ta mai e vreme da spra? Ko she kajete? :(

BeBcHeTo
10-25-2006, 17:07

съгласна съм,няма смисъл да се нервираш за него всичко се връща на този свят и рано или късно той ще страда така както ти сега.Най-голямата ти грешка ще е да оставиш приятелите си заради него,не прави тази грешка после ще сажаляваш
съгласна....няма страдаш

KuReC
10-26-2006, 08:38
kofti...

IKisseDAGirL
10-26-2006, 11:00
вие сте на 480км разстояние един от друг, общуването при това положение е малко ограничено, дори и да поискаш да разговаряш с него.. обаче няма и смисъл :roll:

докато сте били заедно сте имали много проблеми, дори и по някаква случайност пак да се съберете, едва ли няма да ги има вече, а може даже и по-зле да е :?
освен това сега е с друго момиче и по-добре да не се унижаваш да го търсиш... абе за вас просто няма перспектива, най-добре се откажи

намери си някой от твоя град и забрави миналото :wink:

koalka
10-26-2006, 11:06
Съзнателно или не...той те е лъгал.Трябва да продължиш напред.Знам,че сега ти звучи супер абсурдно,но това е начина.Иначе цял живот ли ще се измъчваш заради него?Той е постъпил супер подло и явно любовта му не е била толкова силна.А защо сте се раделили,след като ти е казвал,че едва ли не неможе да живее без теб?Замисли се малко.

MartiSSima
10-28-2006, 22:40
Какво да ви кажа!Мисля мисля и пак мен обвинявам.Знам, че не само аз съм виновна но така ми изглеждат нещата все едно само аз съм сбъркала.Много сълзи изплаках и сега пордължавам да ги роня защото макар и така да се е случило не мога да истъгна любовта си към него колкото и да е странно!

Scarabey
10-28-2006, 23:44
Не се измъчвай и обвинявай заради него.Вината е изцяло негова-не е постъпил правилно като ти говори едно а прави друго.Е такива хора ги ненавиждам.Не си струва толкова сълзи и нерви за някой,който не му пука дали кара даден човек да страда от постъпките му

koalka
10-29-2006, 04:07
Какво да ви кажа!Мисля мисля и пак мен обвинявам.Знам, че не само аз съм виновна но така ми изглеждат нещата все едно само аз съм сбъркала.Много сълзи изплаках и сега пордължавам да ги роня защото макар и така да се е случило не мога да истъгна любовта си към него колкото и да е странно!Ама не трябва да се обвиняваш!Наистина за раздялата са виновни и двамата,но във вашия случай не знам ти с какво си допринесла за това.Дай си малко време да го забравиш.Няма да остане изведнъж.

santRi
10-29-2006, 05:40
миличка.. и аз имах една любов на няколко часа път със самолет.. но след около 3 4 месеца разбрах, че едно истинско момче близо до мен, е далеч за педпочитане пред една мечта.. Не си виновна за нищо разстоянието си казва думата..пък и не можеш да знаеш той с коя е къде е през всеки един момент, трябва да му вярваш сляпо, а явно той не може да оправдае това доверие. бъди силна, извини се на приятелите си, кажи им че вината не е в тях, просто си била леко отвеяна последните месеци.. надявам се те да те разберат. и спокойно рано или късно всичко си идва на мястото.... времето си взима своето, няма опастност да не го преживееш O:) късмет, момиче и горе главата

Legally_Blonde
10-29-2006, 05:47
Миличка,първо искам да ти кажа,че и аз страшно много обичам едно момче и страдам за него вече една година!Провалях си живота аз 1 година не бях излиала с друг,не бях правила секс с друг..изобсхто се бях отдала на спомени и ей така иа з не можех да го имам!И защтото той сега ходи с мацката,която ми се водеше най-добра приятелка!Ужас!И аз и аз се обвинявах,че съм виновна....прото момчетата винаги извъртат така нещтата,че ние да си създваме излюзията,че ние сме виновни!А те не са,а всъщност е обратното!Този пич не си е заслужавам мила!На мен ми бяха нужни година и нещо за да мога да се пристраша да тръгна с друг,но още го обичам!Вероятно и ти ще си така...сега се срещам с мн момчета...водя си нормален живот,но пак си го обичам...просто как да ти кажа...на заден план е!и при теб ще дойде този миг!И на мен сички ми викаха...ще го забравиш ала бала...,но аз не вярвах...Пожелавам ти само да е по-скоро!Знам,че сичко това,което ти пишем ти звучи невъзможно,но сама ще се убедиш!Само мога да те посъветвам...да излизаш и да се срещаш с нови хора..и ще видиш... :wink: Успехи мила Пожелавам ти мн късмет :-)

zoben_pitbul
10-29-2006, 06:07
прото момчетата винаги извъртат така нещтата,че ние да си създваме излюзията,че ние сме виновни!А те не са,а всъщност е обратното!
Ак обичаш не поставяй всички момчета под общ знаменател!Това,че тоя,с който си ходила е такъв мен не ме е*е [-X Обаче се дразня като някой така напише всички момчета/момичета са еднакви!Може пък ти наистина да си била виновна за раздялата ви!А и той едва ли го е интересувало много дали страдаш или не,съмнявам се да е искал нарочно да те нарани повече!Това,че не си си живяла живота както трябва си е твой личен проблем,но това не е гаранция,че не ти,а той е виновен!Едва ли не като едно момиче напише във форума,че е било наранено(в случаите,в които е НЕУМИШЛЕНО) вие изкарвате момчето едва ли не въплащение на сатаната!Моля помислете малко преди да пишете в такива теми-може пък тя сама да си е виновна,но да не го знае или да си премълчава нарочно!
По темата(сори за офтопика):В този случай той е виновен :-D Разбирам,че изпитваш сериозни чувства към него,но ако трябва да съм честен-не храни напразни надежди,че ще можете някога отново да сте заедно!Това е абсурд!А и още нещо-не съжалявай,че не можеш да си с един БОКЛУК!Ако някога отново поиска да се съберете му тегли една мазна майна и го остави да умира!

I_ve7o
10-29-2006, 06:24
xei spok..ne se obvinqvai..vinagi i dvamata sa vinovni v sly5aq malko ili mnogo toi e po vinoven..6te go zabravi6..otnovo po4ni pak da izliza6 da se kefi6 na jivota :)

VeSna
10-29-2006, 11:37
Мацка - има една приказка :
Тя го целуваше - той нея не,
тя го прегръщаше - той нея не,
тя го обичаше - той нея не,
тя го забрави - той нея не !!!
Мацка вдигни главата и продължи напред - може да боли, но него ще го заболи повече като види безразличието ! Това е моя съвет ! Успех

MartiSSima
11-10-2006, 09:52
Мерси за коментарчетата които сте добали по моята темичка!Какво да ви кажа, сега той не е с бившата си а сам, току що замина да пие кафе с някаква си и се надявал да се получат с нея нещата...
Послушах съветите и сега не сам самичка, има човек който държи на мен и дава всичко от себе си, но ме е страх да не го нараня а и чувствата ми към моето момче още не са отихнали...Какво ли ще стане занапред...един Господ знае!Мерси на всички, радвам се изключително много че има такива хора като Вас!Евала!

mimkata_kaulitz
11-10-2006, 10:07
Naistina e mnogo tyjno i gadno po-dobre se opitai da go zadyrji6