Влез

View Full Version : Проблем...не знам за къде съмм....

GotheL
10-25-2006, 17:06
Хора бе,кво става с мен?! :( Искам да ви разкажа нещичко...В началото от депресии и от нерви взех да се режа.Болеше.Аз продължавах.След време...притъпих физическата болка.Душевната все още бушуваше в мен.Ръцете са ми станали магистрала от кръв и белези.Депресията се връща много често.Не мога да я спра!А се опитвам...Нервите ми при лек допир до повишаване на глас, изкачат на повърхността.Болката отдавна е изгубила своята сила.Продължавам да се режа.Майка ми ме предупреди,че ще ме заведе на психиатър.И на психолог съм ходила, той се отказа от мен.
От страни не изглеждам депресирана, но като си прибера в къщи,ставам друга.Какъв е вашият съвет?И още нещо...болката вече ми харесва.И се режа поради причина или без нея.Не мога да спра.Като наркотик е.Помощ! ](*,) ](*,) ](*,)

BeBcHeTo
10-25-2006, 17:08
Пфффф.....ужас я верно иди на психятър

simemel
10-25-2006, 17:15
Ami qvno ima6 seriozen problem . Mai e po-dobre da go razre6ava6 s opitno lice(psihiatar)a ne vav foruma!po vaprosa 4e bolkata ti haresva ne maga da ti kaja drugo osven 4e si mazohistka!!! nedei taka!!! problemite ne se re6avat taka! potarsi

DeSerT17R0Se
10-25-2006, 17:22
Nz dali e norm tova koeto pravish,nop ne moga da te s1dq a i ne iskam,poradi prostata prichina,che dvete mi priqtelki s1shto go praveha.Na ednata i sotanaha belezi i za shtastie sprq,a na dr nishto i nqma zasega...Moga da kaja che i az pravq taka ponqkoga kogato ne moga da izd1rja na v1treshnata bolka,no maika mi taka i nishto ne razbra,kakto i tehnite na priqtlkite mi...Nz kakvo da te pos1vetvam osven da se opitash da sppresh.Ne e hubavo tva.Pomisli che moje da ti ostane beleg...A i ne si sama...Pot1rsi pomosht ot priqteli>

A^B^S^O^L^U^T_$3><y
10-25-2006, 17:22
Момиче, мога да ти кажа, че проблемите винаги могат да се решат без болка. Ти си избрала лошия, болезнен и грешен път. Никой не може да ти помогне ако ти сама не избереш пътя си. Ще ти дам пример с цигарите. Не се отказват лесно, напротив - много трудно, но затова нещо трябва да имаш силна воля. Ако си силна, ще спреш. Просто трябва да приемеш нещата такива, каквито са. Не трябва да бягаш от проблемите си, а да заставаш очи в очи с тях. Пожелавам ти успех!

С уважение: Никола Пенев

koalka
10-25-2006, 18:06
Ами най-добре отиди на психиатър,защото твоето положение е тревожно.И все пак на какво се дължи това?Не мога да си обясня,че ей така от нищото си почнала да правиш това.

10-25-2006, 18:17
Хора бе,кво става с мен?! :( Искам да ви разкажа нещичко...В началото от депресии и от нерви взех да се режа.Болеше.Аз продължавах.След време...притъпих физическата болка.Душевната все още бушуваше в мен.Ръцете са ми станали магистрала от кръв и белези.Депресията се връща много често.Не мога да я спра!А се опитвам...Нервите ми при лек допир до повишаване на глас, изкачат на повърхността.Болката отдавна е изгубила своята сила.Продължавам да се режа.Майка ми ме предупреди,че ще ме заведе на психиатър.И на психолог съм ходила, той се отказа от мен.
От страни не изглеждам депресирана, но като си прибера в къщи,ставам друга.Какъв е вашият съвет?И още нещо...болката вече ми харесва.И се режа поради причина или без нея.Не мога да спра.Като наркотик е.Помощ! ](*,) ](*,) ](*,)
Ти си чист хирург. :)
И ако не е тайна, каква е причината, по която се режеш??? А да притъпиш някаква болка, каквато и да е, ама абсолютно всякаква, има и друг начин. Напримерно да започнеш да пушиш, било то цигари или тревичка, препоръчвам трева, много по качествена е :)
Също има и бира, водка, текила, джин и още много други подобни напитки. Бих ти препоръчал водка за бързо и експресно убиване на болката. Еми така де!!! Това е много по приятно и полезно от рязането :) Не се шегувам. Да пиеш няма лошо, но да се режиш има :)
И все пак- някой добър психиятър.

10-25-2006, 18:23
off dqvol4eta kolko poznato ](*,)

6_sense
10-25-2006, 18:26
dobre,za da pravish tova znachi imash nqkakav seriozen problem-a kakav vsashnost e toi?nqkoi prichinil li ti e neshto obijdali li sa te lagali li sa te?za da si dovedena do tuk ima prichina no kakva vsushnost e tq?ako ne izleze na pokaz kak bi mogul nqkoi da ti pomogne?

He3HauKa
10-25-2006, 19:40
Stiga se drusa ;] Spri narkoticite ;]

blood_dodo
10-25-2006, 19:44
Няма защо да ходиш на психиатър... Запиши се някъде, където може да учиш хирургия :) И пак ще си режеш...

10-25-2006, 19:58
Не мисля, че е смешно. Не си за психиатър, а за психолог. Изкарваш душевната болка във физическа и мислиш,че така ще се освободиш от нея. Няма да стане. За да не ти звуча като някой,който си говори на теория ти казвам, че аз имах подобен проблем. В смисъл имам на ръката един надпис, който съм го дълбала с игли, пергели, ножчета... болката най-много да ти стане хоби ако продължиш, а може да си докараш инфекции колкото искаш (ако не и да се убиеш дори). Мисля, че имаш нужда от някой с който да поговориш, да споделиш,да те разбере. По-добър от психолог за тази работа май няма.В един момент това става болестно състояние. Опитай се по-малко да се трогваш и ядосваш малко, по-малко ще се оправиш ако имаш желание, а явно имаш. Темата май не е за тук, освен ако болката ти не идва от любовно разочарование.

KuReC
10-25-2006, 20:27
1vo temata e ebafka qsno
2ro za da go izmisli6 tva kaji s kvo sa drusa da proam i az ka4estveno e ...

iiirish
10-25-2006, 20:37
хубаво е това, че осъзнаваш проблема си и искаш помощ. но в крайна сметка не можеш да я получиш само защото разбираш нуждата си от подкрепа за да се измъкнеш от тази дупка. трябва и ти самата да проявиш доста воля и надежда, за да може и някой друг да ти помогне.
странно защо не споменаваш защо си депресирана. и защо именно като се прибереш в къщи?! семейството ти ли те приписка за нещо, подтиска ли те по някакъв начин с мислене, с морал...?!
а за физическата болка... това твоето е самоизмъчване. обичаш болката защото така си изкарваш нервите, така прехвърляш на себе си вината, която други трябва да носят. безчувствена ли се чувстваш?! да не би по този начин да искаш да почувстваш някакви емоции?!
момиче, ти преполагам си още малка, затова недей пропилява живота си в кървища и сълзи. каквото и да е нещото, което ти липсва, то непременно ще се появи, защото живота колкото и жесток да е, не е несправедлив!

tX
10-26-2006, 07:06
На такива като теб им се вика 'emokids'.
И аз преди време се режех. Болката е хубаво нешо, усещаш, че си жив. 8-[
Обаче спрях. Не остава време напоследък за депресии. :wink:

6_sense
10-26-2006, 07:22
nqkoi hora prosto golqma pomosht okazvat nqma shto...kato si mislqt che temite sa ebavki ili nz si kvo.neznam ne poznavam choveka ama predstavete si che ima naistina problem?taka li she pomognete?ili vednaga kato skachate da mu vikate 'kvi narkotici izpolzvash" ?!edvali.ako vii se darjite taka nachi vie ste horata s seriozen problem.momicheto ima nujda ot ISTINSKA pomosht a ne nqkvi podigravatelni podmqtaniq.smqtam che seki ako se zamisli kak bi bil na neino mqsto bi napravil trezvo izkazvane.a v protiven sluchei po dobre e da zamalchi.

blood_dodo
10-26-2006, 07:30
Няма как да получи истинска помощ тук. Или сама трябва да спре или да отиде при психолог. Няма как да й помогнем от форум.

6_sense
10-26-2006, 07:41
da no vse pak moje i da se pomogne s nqkva podkrepa.neznam
tova si e lichno moe mnenie.

АТАКАБГ
10-27-2006, 07:40
НЕ СЕ РЕЖИ!!!..... Хвърли се отнякъде :mrgreen:

jeditte
10-27-2006, 07:49
...

SlasHDaFiveNine
10-27-2006, 10:28
1: нема да е зле да се сетиш на кво се дължи тая депресия....
2: Вместо да си режеш ръцете намери друг начин да я избиваш тая депресия....например нарежи някой стол или няк'ъф друг мебел
3: Наистина иди на психиатър преди да загрубеят нещата