View Full Version : pls help
здравейте.моля ви за разбиране и помощ!може и да ви се стори глупаво което ще напиша но се притеснявам много и ще се опитам да се изразя колкото се може по добре. с моя приятел правихме секс и след като сваршихме си легнахме и заспахме .но след известно време се сабудихме и искахме да го направим пак.обаче той не беше отишъл да се измие ,само се избърса с кърпичка.разбира се винаги ползваме презерватив обаче преди да започнем половия акт ,той си поигра ако така мога да се изразя с прастите.искам да попитам може ли да е останало нещо по пръстите му?и светнете ме по въпроса един сперматозоид колко живее "навън" ?сега ми закъснява с 6 дена супер много съм се шашнала,защото до сега не ми е закъснявало толкова.pls HELP ](*,) :smt010
SpAcE_LaDy
10-25-2006, 18:00
spoko we, nqma stra6no! naistina ima vuzmojnost d e ostanalo ne6to po prustite mu, no edva li sa ocelqli spermatozoidite, spoko, i az sus se 6a6nala sega v momenta po edin dr vupros, pak ne mi idva, ama.. dano doide, spoko, ne se pritesnqvai. a ako tolkova si se 6a6nala, ako e minala sedmica pone ot toq slu4ai si napravi edno test4e da si sigurna:)
P.S. I btw taq tema ne e z tuk, macka! Sloji si q v kategoriq "Sex" sledva6tiq put :wink: uspex, macko! ne se 6a6kai:)
здравейте.моля ви за разбиране и помощ!може и да ви се стори глупаво което ще напиша но се притеснявам много и ще се опитам да се изразя колкото се може по добре. с моя приятел правихме секс и след като сваршихме си легнахме и заспахме .но след известно време се сабудихме и искахме да го направим пак.обаче той не беше отишъл да се измие ,само се избърса с кърпичка.разбира се винаги ползваме презерватив обаче преди да започнем половия акт ,той си поигра ако така мога да се изразя с прастите.искам да попитам може ли да е останало нещо по пръстите му?и светнете ме по въпроса един сперматозоид колко живее "навън" ?сега ми закъснява с 6 дена супер много съм се шашнала,защото до сега не ми е закъснявало толкова.pls HELP
направи си тест за бременност :smt004