View Full Version : За интимните части
Какъв сапун ползвате? Колко струва?
trqbva da s epolzva
intimen gel ne sapun
Защо? Каква е разликата?!
GOLQMA ! Kakvata oe razlikata m/y shampuan i balsam za tova vlez vav aptekata i kaji iskam intimen gel nqma na4in da nqmat ako e po -golqma aptekata !
awe az iskam da popitam polzval li e nqkoi gela LAKTACIT za6toto mi kazaha 4e bil mn dobur ili nqkoi dr de kajete ako polzvate :wink:
Аз изпозлвам на Avon серията
imam i az 1 vapros-kakvo 6te stane ako se miq sas sapun??momi4e sam.Blagodara predvaritelno za otgovora
emi moje6 da naru6i6 kiselinnata sreda na vlagali6teto pone
taka mislq de i moje da te zasurbi po dobre ako nqma6 intimen gel se mii samo s voda :wink:
love_delight
10-25-2006, 21:47
да, доста е добра. дерматологично тествана е. доколкото си спомням имаше ароматизиран и неароматизиран гел.
miss_Arley
10-26-2006, 07:39
лакцид фемина е най-добрия интимен гел на бг пазара и единствения интимен гел които се препоръчва от генеколозите
Da az sam go polzvala toq gel daje i sega go polzvam i sam mnogo dovolna ot nego :)
HanoMnaH
10-26-2006, 15:49
Миеш патката с сапуна..чиста работа ;) Да ви имам проблеммите...бах ...
лакцид фемина е най-добрия интимен гел на бг пазара и единствения интимен гел които се препоръчва от генеколозите
kolko stryva tozi likcid?
a i btw taq seriata na avon ne sma q pzovala ama ginekologa mikaza 4e mn se oplakvat i mn gybi4ki hva6tali ot nego
аз ползвам Лактацид (или както там се пишеше). той е медицински. да, много е добър. около 6 лв.
разликата между сапуна и гела е, че сапунът убива бактериите, които пречистват влагалището. така че ползвай интимен гел.
използвам на различни марки.
A^B^S^O^L^U^T_$3><y
10-26-2006, 18:54
Понеже съм фенче на Oriflame си ползвам техните серии, но когато ми свърши гелът, никога не се мия със сапун, а само с вода. Един път ми излезнаха някакви червени петънца по главичката и си помислих, че съм хванал венерическа болест :roll:
НЕ трябва да се използва сапун,а ИНТИМЕН ГЕЛ!
Хубаво де, обаче на "Красная линия" пише интимен сапун. Проблем ли е?
nikinkaaa
11-02-2006, 12:54
Мдам и аз :-)
kaka_lara
11-02-2006, 18:48
Мдам и аз :-) и аззз :D
I wse pak nikoi ne mi otgovori na vyprosa :)
Scarabey
11-02-2006, 19:19
Мда много е хубав :wink:
Scarabey
11-02-2006, 19:20
Хубаво де, обаче на "Красная линия" пише интимен сапун. Проблем ли е?
Ами щом пише интимен сапун няма проблем
Сапун, пък още не ми е окапала п*тката (да се напраим на интелегентни), нито някаква инфекция съм имала. Прекалено много се изнежвате с тия вашите "полезни" глупости...
Lactacyd, samo toi si struva i Dercomme su6to :D
SweetYGirL93
11-03-2006, 14:43
И аз ползвам един на AVON ароматизирания гел
Доста е добър :-)
SweetYGirL93
11-03-2006, 14:45
Мда много е хубав :wink:
Дам дам
ProstoAz
11-03-2006, 16:43
И аз. :-D
И аз. :-D
Dano ne usetite i kolko zle s vremeto se otrazqva. Ot nego mi se poqvi te4enie. polzvaite SAMO medicinski produkti!
Най-добре е да се мие само с вода и от време на време да се използва интимен сапун. А сега да обясня защо не трябва в никакъв случай да се миете с обикновен сапун. Във влагалището нормално си живеят бактерии, които произвеждат млечна киселина и предпазват половите органи от инфекции. Ако се използва обикновен сапун, който е с pH>7, тази бактерии просто умират и няма кой да предпазва влагалището от инфекции. И доста лесно могат да се хванат болести. Така че за интимните части ползвайте само продукти с pH<7.
i'm so excited!
11-07-2006, 20:29
lactacyd femina, малко по-скъп е, но е супер
lactacyd femina, малко по-скъп е, но е супер \:D/ =D>