View Full Version : molq vi pomognete
ot4aqnata______________
10-25-2006, 19:03
imam SPE6NA nujda ot pomo6t.....molq vi vlezte v polojenieto mi....az sum na 15 god. vednuj bqhme v priqtelq mi,ne pravihme sex,no taka da se kaje se turkahme edin v drug!ne sum mn sigurna dali pusna sperma ili ne,no vupro sa mi e dali e vuzmojno da sum bremenna?!cikula mi doide 2 puti ot togava no se pritesnqvam zaradi tova 4e mnogo burzo po4vam da nadebelqvam.....nz kakvo da pravq MOLQ VI ZA SUVET!!!
P.S. 6te pomolq horata koito smqtat napisanoto ot mene za TUPO da ne mi otgovarqt a prosto da ne komentirat!
tapa si ma nadebelqva6 6tot sigyrno sa tap4e6 kat sfinq dietka my e maikata ama si tapa kat gaz
BonBon4eNce
10-25-2006, 19:06
ne v nikakuv slu4ai ne smqtam napisanoto ot tebe za tupo....slu6ai mila ne mislq 4e si bremenna,samo za6toto nadebelqva6.puk i 6tom ve4e 2 puti ti e idval cikulut e suvsem nevuzmojno!nz kakvo mislqt drugite po vuprosa no az sum po4ti 100% 4e ne si!!!4ao i uspeh
Простащината
10-25-2006, 19:07
tapa si ma nadebelqva6 6tot sigyrno sa tap4e6 kat sfinq dietka my e maikata ama si tapa kat gaz
OMG хахахх :o цццц
Щом не ти го е вкарал едва ли си бременна, освен това ти е дошло 2 пъти и едва ли има за какво да се притесняваш. Ако чак толкова трепериш направи си един тест, за да си абсолютно сигурна...
Освен това е нормално да трупаш килца, идва зима и е в природата тялото да отреагиар и да трупа повече мазнини
Loshotia
10-25-2006, 19:14
Хехе, спокойно- няма от какво да се притесняваш. Щом не е свършил в тебе, няма проблем. А за надебеляването, хранителния режим
1. За да "пусне" сперма, мъжът трябва да достигне до оргазъм, а такъв при него трудно се получава, без да има, както се казва, "механично търкане"...
2. От сперматозоидите трудно оживява дори и 1 във вагината, и после в матката, а какво остава, когато се е отделил извън женското тяло...
3. Щом ти е дошъл цикълът, малка е веровтността да имаш цветна бременност.
:arrow: Спокойно, няма от какво да се притесняваш. А това, че си понъпълняла със сигурност не се дължи на факта, че си бременна ;)
Abe edva li, ama kat 6a sa spi4a6 zemi si edin test pone da se uspokoi6 :-D
lifestyle
10-25-2006, 19:46
imam SPE6NA nujda ot pomo6t.....molq vi vlezte v polojenieto mi....az sum na 15 god. vednuj bqhme v priqtelq mi,ne pravihme sex,no taka da se kaje se turkahme edin v drug!ne sum mn sigurna dali pusna sperma ili ne,no vupro sa mi e dali e vuzmojno da sum bremenna?!cikula mi doide 2 puti ot togava no se pritesnqvam zaradi tova 4e mnogo burzo po4vam da nadebelqvam.....nz kakvo da pravq MOLQ VI ZA SUVET!!!
P.S. 6te pomolq horata koito smqtat napisanoto ot mene za TUPO da ne mi otgovarqt a prosto da ne komentirat!
:smt011 даите ми пистолет :smt012
Sexapilna_kukla
10-25-2006, 22:37
Moeto mnenie e da prochetesh neshtichko ot tuk-ot tam za sexa i da se poobrazovash malko i chak togava da zapochnesh da go praktikuvash.....
sexy_tigar4e_MM
10-26-2006, 17:26
mi napravi si test :smt006
christina_aguilera
10-26-2006, 17:30
Със сигурност не си бременна,а и нали ти е идвало даже 2 пъти.А напълняваш,защото не се храниш умерено,друга причина едва ли има.Ако чак толкова се притесняваш направи си тест :mrgreen:
MalKa_BLuDnica
10-26-2006, 17:31
ne si bremenna spokoino :-)
MrAsNiKa
10-26-2006, 19:11
Нищо ти няма :twisted:
No_LiMiTe^f
10-26-2006, 19:18
1000000000% няма да си бременна!Тогава наистина е ималко някакава вероятност(макар и минимална) ,но след като ти е идвало 2 пъти...няма шанс!А за надебеляването-нормално е,растеж!
Heartbreaker
10-26-2006, 19:56
Дишай спокойно и пий една минерална вода не си бременна.