Влез

View Full Version : pls helpp

strahh
10-25-2006, 19:17
здравейте.моля ви за разбиране и помощ!може и да ви се стори глупаво което ще напиша но се притеснявам много и ще се опитам да се изразя колкото се може по добре. с моя приятел правихме секс и след като сваршихме си легнахме и заспахме .но след известно време се сабудихме и искахме да го направим пак.обаче той не беше отишъл да се измие ,само се избърса с кърпичка.разбира се винаги ползваме презерватив обаче преди да започнем половия акт ,той си поигра ако така мога да се изразя с прастите.искам да попитам може ли да е останало нещо по пръстите му?и светнете ме по въпроса един сперматозоид колко живее "навън" ?сега ми закъснява с 6 дена супер много съм се шашнала,защото до сега не ми е закъснявало толкова.pls HELP

10-25-2006, 19:20
ei tapa li si ma nali ti pisaha ma tapa ofco ei golqma si putka zaspala

10-25-2006, 19:20
fff tejko e ako e burkal koi znae ;/ ako samo si e igral s klitora nisto ne bi trqlo da ima .. sega i az imam kofti porblem priqtelkata mi i se gadi,,, q boli korem i se zamislih dnes i sa se fiomiram.. utre shure chek

lifestyle
10-25-2006, 19:51
fff tejko e ako e burkal koi znae ;/ ako samo si e igral s klitora nisto ne bi trqlo da ima .. sega i az imam kofti porblem priqtelkata mi i se gadi,,, q boli korem i se zamislih dnes i sa se fiomiram.. utre shure chek Ами да това е решеноето,не да стоиш и да се вайкаш :smt012

krem4et0
10-25-2006, 19:56
А не си ли помисляш да направиш тест?

strahh
10-25-2006, 19:57
ei tapa li si ma nali ti pisaha ma tapa ofco ei golqma si p***a zaspala

iskam da kaja 4e koito go e pisal tva e golqm kompleksar i da mu otgovorq :znam 4e mi pisaha iskam da pro4eta i drugi mneniq po vuprosa a i tva be6e edin na4in da premestq temata v razdel "sex" UMNIKO [-X O:)

strahh
10-25-2006, 20:01
А не си ли помисляш да направиш тест?

neka stanat 7 dena i 6te si napravq test,a sled tova 6te otida na ginekolog za6toto dori i da e otricatelen testa, moje da imam drugi uslojneniq

Spook
10-25-2006, 21:43
fff tejko e ako e burkal koi znae ;/ ako samo si e igral s klitora nisto ne bi trqlo da ima .. sega i az imam kofti porblem priqtelkata mi i se gadi,,, q boli korem i se zamislih dnes i sa se fiomiram.. utre shure chek Ами да това е решеноето,не да стоиш и да се вайкаш :smt012
А какво означава "shure chek" :?: :-k :-k

MissG
10-25-2006, 22:12
Tva e test za bremennost

Sexapilna_kukla
10-25-2006, 22:13
"Shure chek"-tova e marka test za bremennost.

ssiimmoonna
10-26-2006, 19:46
mi ne mislq 4e ima ne6to koi zn akkvo trevojno no za vseki slu4ai nqma da e zle da si napravi6 edno test4e za da si sigurna