View Full Version : Купон и още нещо...
Иван Кръстанов
10-25-2006, 20:56
Здравейте. Казвам се Иван Кръстанов и живея в София. Миналата седмица бях на купон по случай рождения ден на един приятел. Там имаше много алкохол и почти всички се напихме, в последствие на което се харесахме с едно момиче. Започнахме да се целуваме и скоро нещата се пренесоха в спалнята. Там се понатискахме, след което решихме да заемем поза 69 и да се позабавляваме малко. Тя беше отгоре и аз започнах да я лижа, а тя започна да ми прави свирки. По едно време обаче корема и започна да къркори и в същия момент мощно разтройство избликна от ануса и и ме опръска между очите. Аз се опитах да се отдръпна, но тя ми седна на лицето и продължи да сере по мен (беше яла царевица очевидно), след което изведнъж се надигна и излезна тичешком гола от стаята и избяга от купона. Вчера започнах да получавам притеснителни смс-и от момиче на име Дияна. Пише ми, че иска да ми сере върху лицето и да ми пърди в носа. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е СЪЩОТО МОМИЧЕ ОТ КУПОНА?
СладкаПишка
10-25-2006, 20:59
Абе брато, мноо ясно, че не е тая, да не мислиш, че само една иска да сере по хората?Има мноо такива....
О майн Год- ти шегуваш ли се? Да сере?
tfa e ebahti gnusnoto...spored men ne e syshtoto momiche!!!! 8)
Spored men ili se gavrish neshto ili toq svqt se promenq mn jestoko
Sexapilna_kukla
10-25-2006, 22:31
Mislq,che trqbva da idesh da se pregledash nqkude.....a sushto i malko sex nqma da ti se otrazi zle,spri malko s fantaziite i dai na jivo!Aman ot takiva kato teb.....
AAHAHHAHAhahaHahaha
dobur smqh mi napravi
Mislq,che trqbva da idesh da se pregledash nqkude.....a sushto i malko sex nqma da ti se otrazi zle,spri malko s fantaziite i dai na jivo!Aman ot takiva kato teb.....
Не да спре с фантазиите а с тревата бих казал
marina star
10-26-2006, 03:45
HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA........... DOBRE BE!!!!!!!!!!
Според мен трябва да я потърсиш пак и да й направиш същото. Сериозно.
BLaCk_LaDY_
10-26-2006, 07:23
be kvo mu se vryzvate na toq...temata e pylna ebavka!smqtate li,che nqkoe momiche taka shte si padne pod dostoinstvoto :-s vypreki,che gi ima...
Аз мисля,да - имал съм такава. Но нещо крапингът не ме привлича...
MrAsNiKa
10-26-2006, 07:27
Не е тя :lol:
Това е някой нейна също растроена :roll: приятелка
Славата тисе носи въсползвай се :twisted:
JoeBanana
10-26-2006, 09:48
Ванка, мен ме интересува дали ти е харесало ? хъхъхъхъ
МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е СЪЩОТО МОМИЧЕ ОТ КУПОНА? това е някоя или някой ,който е разбрал какво е станало и се ебава с теб ......
LAnec_DUDEE
10-26-2006, 21:32
Abe kvo 6e se zanimaa6 s nekvi serlivi prudli?zaebi..... :idea:
хаха, треа се напраи класация на най-добрите ебавки тука и некой да грабне приза за най-много вързали се шарани :lol:
tedinkata_
10-27-2006, 08:05
:smt043 :smt043 bojeee tova zvu4i gadno kofi i smeshno-tri v edno ..sorry ,, :!: ina4e mislq 4e ne tq deto ti pishe sms
dudeto_sy
10-27-2006, 08:27
Не знам вие какво мислите, но според мен, тази история е ужасна, потресаваща направо.
Ако разбира се е истина.
А момичето може и да не е същото..., но може и да е тя.
. Marto.cool . .
10-27-2006, 08:59
Amii kakvo da ti kaja ustana rabota mi se vijda... :smt043 :smt005 :smt043
ina4e spored men ne e su6toto momi4e makar 4e e vuzmojno da e... :smt005 mnogo ti pomagam nali :smt005
Bratle moq suvet e da ne se zanimava6 s takiva prostotii ama ti si znae6 :wink:
Здравейте. Казвам се Иван Кръстанов и живея в София. Миналата седмица бях на купон по случай рождения ден на един приятел. Там имаше много алкохол и почти всички се напихме, в последствие на което се харесахме с едно момиче. Започнахме да се целуваме и скоро нещата се пренесоха в спалнята. Там се понатискахме, след което решихме да заемем поза 69 и да се позабавляваме малко. Тя беше отгоре и аз започнах да я лижа, а тя започна да ми прави свирки. По едно време обаче корема и започна да къркори и в същия момент мощно разтройство избликна от ануса и и ме опръска между очите. Аз се опитах да се отдръпна, но тя ми седна на лицето и продължи да сере по мен (беше яла царевица очевидно), след което изведнъж се надигна и излезна тичешком гола от стаята и избяга от купона. Вчера започнах да получавам притеснителни смс-и от момиче на име Дияна. Пише ми, че иска да ми сере върху лицето и да ми пърди в носа. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е СЪЩОТО МОМИЧЕ ОТ КУПОНА?
ti ebati tipa 4ovak trqbva da pi6e6 knigi
Typi-Lujci!
10-27-2006, 09:41
Spored mene nqkoi deto e prejivbql takova ne6to ne bi si napisal imeto v temata...
I variqnt : Ebavka (nai veroqtno)
II variqnt: Ti moje da si momi4eto deto mu e napisalo sms-a ?!?!
I v dvata variqnta 6te e dobre da ide6 na mainata si :D :D :D
olive_oil
10-27-2006, 10:13
а според мен темата е бъзик
Не изключвай факта, че на въпросното момиче може да му се е приакало. Лол! ти не си добре пич...
няма как да не е бъзик , ама ако все пак е истина определено не е момичето от купона. някоя нейна приятелка 100%. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
а тя от къде ти има номера бе????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SlasHDaFiveNine
10-27-2006, 11:02
OMG :-&
бро ти или си най извратения писател на гнусни разкази
или си най пострадалия човек от позата 69
и в двата случая не искам да съм на мястото на чо'ека
които ще те целува евентуално
btw толкова ли не можа да и запушиш дупката с нещо :-#
Elektra_x
10-27-2006, 11:16
OMG
ebaka e bre ora
ama eko ne e..... :smt043 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Thug_Life
10-27-2006, 12:32
Здравейте. Казвам се Иван Кръстанов и живея в София. Миналата седмица бях на купон по случай рождения ден на един приятел. Там имаше много алкохол и почти всички се напихме, в последствие на което се харесахме с едно момиче. Започнахме да се целуваме и скоро нещата се пренесоха в спалнята. Там се понатискахме, след което решихме да заемем поза 69 и да се позабавляваме малко. Тя беше отгоре и аз започнах да я лижа, а тя започна да ми прави свирки. По едно време обаче корема и започна да къркори и в същия момент мощно разтройство избликна от ануса и и ме опръска между очите. Аз се опитах да се отдръпна, но тя ми седна на лицето и продължи да сере по мен (беше яла царевица очевидно), след което изведнъж се надигна и излезна тичешком гола от стаята и избяга от купона. Вчера започнах да получавам притеснителни смс-и от момиче на име Дияна. Пише ми, че иска да ми сере върху лицето и да ми пърди в носа. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е СЪЩОТО МОМИЧЕ ОТ
КУПОНА?
ебати ташака си правиш бате кийп гоин :mrgreen: :mrgreen:
хаха, треа се напраи класация на най-добрите ебавки тука и некой да грабне приза за най-много вързали се шарани :lol:
i az tva go kaam ve4e 3ti put ama taq 6te e v top 10 100% ...
sineokbatko88
10-27-2006, 20:10
Ujas, spored men ne e tq nqkoi ti se ligavi koito e razbral za stanaloto =D>
No_LiMiTe^f
10-27-2006, 21:05
Малеее кви смешни и изобретателни хора има!Да измисли цяла историйка за това как няква му се е исрала на лицето! :smt043 :smt044 :smt038
:smt044 :smt043 :smt082 :smt042 :smt040 :smt005 :mrgreen: :lol: :smt082 :smt081
Ако си мислиш,че като пускаш някакви измишльотини си интересен-лэжеш се.
с толкова тъпа ташак-тема няма как да омажеш съответната Диана, Иване.. но момичето трябва да е цяла муза, щом те е провокирала да сътвориш такава върховна простотия.. но мен всъщност повече ме издразниха идиотите, които допуснаха, че такава ситуация е възможна.. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Inn0c3nCe
10-29-2006, 22:42
XAxaxaxAxaxaXaXaXaXAxAxaXaXa посрах се от смях - нищо лично ;щ
kupondjiikata
10-30-2006, 06:22
Hahahahahahaha bahti vica,brato,4estno! :twisted: :lol:
lifestyle
10-30-2006, 14:21
:smt023
Аахахах :smt005 Такава тема до сега не бях чел ... браво пич!Много добре си е измислил :smt005 :smt005 :smt005
rali4ka91
10-30-2006, 16:42
BINGO!
" седна на лицето и продължи да сере по мен (беше яла царевица очевидно)" xaxAXAxAXAxAxaxaxa basi qkata istoriika q kaji saita ot kadeto q pro4ete moji da sa nameri ne6to po interesno :))
Баси лайняната история!
:mrgreen:
Да ти се изсере и да избяга! :-& :shock:
наСрах се да хиля,докато гочетох :mrgreen:
ULTRA
ахаххахахаах баси въображението, абе чекиджия я си бий една бърза и лягай а не мисли глупости по форумите
eeeeeeeeeeeeee scepii giiiiiiiiii :lol: :lol: :lol:
Communist
10-31-2006, 20:44
Абе тая тема още ли не е lock-ната :-s
ама никак не ти вярвам.мисля че се опитваш да се правиш на много интересен , моето момче не ти се отдава!
:---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---)
neomornii
11-01-2006, 07:47
това е много як бъзик :lol: :lol:
смех баце
11-01-2006, 17:06
пич..честно къртиш с тва..не знам за мадамата...ама май аз се посрах от смях докато го четях,ако искаш ..ела ти акцнем и аз отгоре..хахаха...аве луди ли сте та се вързвате на тва изпушило кретенче..дет само некжи лайняни историики са му в главата..Ванка... одари си една от най-злобните.. мий си краката.. и в леглото баце :)
bace symnqva me 4e nekoi tvoi priqtel znae i se scepva da se gavri s tebe i az da beh i az tva da sma naprail....xaaxaxxa
ХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХА тая верно ли се е изсрала върху тебе бе ХАХАХАХАХАХАХХХА между впрочем 99% не е тя а ако е тя трябва да е пална идиотка
Klamer4o93
11-01-2006, 18:23
1. Как разбра, че е яла царевица :-D :smt005
2. планът е следният: Намираш я, завързаш към леглото, след това се изсираш, изпикаваш и повръщаш в 1 торбичка. После с миксера го правиш на пюре и или я посипи с него или я накарай да го изяде.
Абе мноо ме кефят изродите с такива бъзици. И най - смешното е, че някой им се вържат.
shagoliq
11-01-2006, 20:16
Ne moga da razbera zashto govorite taka?! Ako vi se sluchi na vas nqma da mu se podigravate na choveka. Az sym izpadala v podobna situaciq... Az bqh momicheto koeto driska. Eto na priznah si. Beshe mi mnogo trudno. Za razlika obache ot onazi gospojica az se izvinih na momcheto i za da izkupq vinata si mu pozvolih da mi maje liceto sys sperma, fekalii i urina - razbyrkani do poluchavaneto na homogenna smes.
miloto_girl_4e
11-01-2006, 20:28
Moderated by miloto
т.11 от Правилника :!: