View Full Version : mlq pomognete!!!! speshno e
Ami problema e che ne sym mnogog malka , godini nqma da kazvam shte kaja che sym pylnoletna no v jivota mi stana golqm kataklizam v poslednite meseci i nqkak si posledno vreme sym mnogo shashnata i panikiosana...Imam speshna nujda ot otgovor...Pravihme oralna lubov s priqtelq mi na leko pritesnitelno i neudobno mqsto...toi ne moja da svyrshi no 2 pyti se opita da pronikne v men....ne e pronikval no beshe bluzko potyrska si go v ........ mi i za malko da go vkara.....Ot 2 dena me bolqt gyrdite . No v momenta sym nastinala a i imam muskulna treska...Vzymojno li e da me bolqt zashtoto tova e priznak che sym zabremenqla ili prosto e ot treskata nastinkata i pritesnenieqo.....Vyzmojno li e da zabremeneesh bez da se e izpraznil i po4ti bez nulev polov akt...
според мен не си бременна,но за да се узпокоиш си направи тест все пак,но просто няма как да е станал гаф.спокоино! :wink:
minali sa malko po malko ot 48 chasa.... i me navejda misalta za postinor duo ..... ?
MrAsNiKa
10-26-2006, 07:30
Нищо ти няма
Пий си аспириничето, парацитамола фервекс и квото там имаш
Луда работа :twisted:
minali sa malko po malko ot 48 chasa.... i me navejda misalta za postinor duo ..... ?
е нали той нито е свършил,нито даже е прониклан в теб.не се забременява толкова лесно.изобщо няма начин да си бременна.няма смисъл да пиеш постинор,защото е много вреден и ако ти се наложи някой път наистина,няма да може да го вземеш,защото се пие най-много 2 пъти годишно.като мине 1 седмица си направи тест и ти гарантирам,че няма да си бременна.а за болките в гурдите 100% е от друго.симптомите на бременност не се появяват толкова рано още преди да си забременяла. :)
sled tolkova problemi na glavata:} mersi mnogo ....imam nujda da go chuq ot vas...moje da si mislite taq luda za gluposti da misli :} ama to kato se natrypa ..... e shte chakam cikyla koito e ot 14 ....btw svyrshi mi na 21
сладурано ако почнеш да изкарваш едни такива тъмни храчки ВЕДНАГА ОТИВАЙ НА ЛЕКАР!!! а ако не започнеш просто пии някви обезболяващи.
Vyzmojno li e da zabremeneesh bez da se e izpraznil i po4ti bez nulev polov akt...
Да възможно е. Те сперматозойдите вече и летят... като супер Любо са... :|
ne kazvam che sa izletqli kazvam che se probva da si go mushne neznam do kolko e uspql no ne e vlqzlo .spored men ....nqmashe na4in :} shegata nastrana ama tfa e mn typo 1 mesec da chakash da ti dodie
MrAsNiKa
10-26-2006, 07:57
Никви Грижи \:D/
krem4et0
10-26-2006, 08:00
Не си бременна не се притеснявай изобщо.то не може да се забременее,ако да речем се изправни върху външните ти полови органи,а ка моли без да се е изпразнил и без да е имал полов контакт. Гърдите те болят от настинка,а за тест-след 7-8 дена си направи и ще видиш че нищо ти няма.не пий Постинор,той се пие,ако стане наистина голям гаф.И аз съм правила секс по този начин и не се тревожа.Е,аз пия противозачатъчни ди :lol: